Miralem Pjanić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Re: Re:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 25 avg 2011, 22:27

Dylan Dog je napisao/la:
Vrebac je napisao/la:Pjanic je odigrao zadnjih 10min i koja razlika u igri,, gubili 1-0 i kad je on usao nakon nekoliko prodora korner i onda 1-1, neki crnac dao go , ali se je vidjelo da íma motiv i zelju kako je trcao,, ja mislim da on mora igrati prvu tekmu protiv bjelorusa!
Slazem se ja da on treba igrati u prvoj postavi protiv Bjelorusa,ali pretjerao si sa hvalospjevima,usao je u trenutku kada se Rubin skroz otvorio tako da je imao dosta prostora,a jeli ono on ili sam ga zamjenio promasio citav gol nakon precke Bastosa :roll:
zamijenio si ga ;) on je dodao bastosu kod te precke ;)
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

-SiviSoko-
Kontakt:

Re: Miralem Pjanić

Post Postao/la -SiviSoko- » 25 avg 2011, 22:32

Ove godine ima priliku zabiti jos koji gol Realu :D Samo se nadam da ce igrati kod ovog novog trenera a ne sjediti na klupi kao kod prijasnjeg :D

mdss
Kontakt:

Post Postao/la mdss » 27 avg 2011, 20:59

PJANIC opet na klupi stvarno mi nije jasan ovaj trener LYONA u p.... matarnu koji konj :evil:
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

index_
Kontakt:

Post Postao/la index_ » 27 avg 2011, 21:08

mdss je napisao/la:PJANIC opet na klupi stvarno mi nije jasan ovaj trener LYONA u p.... matarnu koji konj :evil:
Daj Boze da do kraja prelaznog roka ode iz ovog LYON-a.... sramota da ovakav talenat sjedi na klupi... steta :S

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 27 avg 2011, 21:16

Jos Gourcuffa i onog Brazilca nema u ekipi.
Donekle je sam sebi kriv,Lyon ovo,Lyon ono.Odmori malo sa Lyonom i drugih klubova ima osim ovog.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

mdss
Kontakt:

Post Postao/la mdss » 27 avg 2011, 21:19

mislim da sto prije mora otici iz LYONA jer ako sad ne igra umjesto njega igra GONALONS jos kad se vrati Gourcuffa nece igrati nikako :evil:

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 27 avg 2011, 21:20

Sam je odlucio da ostane u Lyon-u, tako da je sigurno znao sta ce ga cekati. Sam pao, sam se ubio, da je htio, napustio bi klub.

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 27 avg 2011, 21:21

mdss je napisao/la:mislim da sto prije mora otici iz LYONA jer ako sad ne igra umjesto njega igra GONALONS jos kad se vrati Gourcuffa nece igrati nikako :evil:
Ne igra Gonalons Pjanicevu poziciju vec Kalstrom.Sigurno i njega trener forsira jer je Francuz.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 27 avg 2011, 21:32

Pjanic je obicna budala,vec drugu godinu zaredom laze samog sebe,nema pouzadnja u sebe nimalo..Kao da ga je strah da predje u neku drugu ligu tako se ponasa,svojim ostankom u Lyon samo sebi stetu nanosi,umjesto da je zatrazio transfer i sigurno bi zavrsio u Tottehamu,Arsenalu i slicnim on je ostao u Lyonu da grije klupu i zadovolji se mrvicama..Kao njegove glupe izjave Trener racuna na mene bla bla,znaci obmanjuje javnost i laze samog sebe....
Zbog ovakvog razmisljanja bi vrlo lahko mogao da grohne i da sledecu sezonu igra u Lorientu ili klubu koji je na nivou spomenutog...
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

teodolit
Kontakt:

Post Postao/la teodolit » 27 avg 2011, 21:33

Dylan Dog je napisao/la:
mdss je napisao/la:mislim da sto prije mora otici iz LYONA jer ako sad ne igra umjesto njega igra GONALONS jos kad se vrati Gourcuffa nece igrati nikako :evil:
Ne igra Gonalons Pjanicevu poziciju vec Kalstrom.Sigurno i njega trener forsira jer je Francuz.
Kalstrom nije Francuz već Šveđanin.
Full name:Kim Källström
Date of birth:August 24, 1982 (age 29)
Place of birth:Sandviken, Sweden
Height:1.81 m (5 ft 11 in)[1]
Playing position:Midfielder
Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dusu, dali su ti je, ne pitajuci, dosao si na red kad drugih, boljih, nije vise bilo."

M. Selimovic - Tvrdjava

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 27 avg 2011, 21:34

teodolit je napisao/la:
Dylan Dog je napisao/la:
Nisi shvatio sta zelim da kazem :P
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 27 avg 2011, 21:46

Jel' to onaj što je bolji od Misimovića? :lol:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Anti NWO
Kontakt:

Post Postao/la Anti NWO » 27 avg 2011, 21:51

Virtu4l je napisao/la:Jel' to onaj što je bolji od Misimovića? :lol:
Evo i pismenog :lol: . Jeste Pjanic bolji igrac od Misimovica, odprilike 10 puta vec sada.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 27 avg 2011, 21:54

Anti NWO je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Jel' to onaj što je bolji od Misimovića? :lol:
Evo i pismenog :lol: . Jeste Pjanic bolji igrac od Misimovica, odprilike 10 puta vec sada.
Vidim. Nezamjenjiv je, pola Evrope ga traži.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

teodolit
Kontakt:

Post Postao/la teodolit » 27 avg 2011, 21:55

Dylan Dog je napisao/la:
teodolit je napisao/la:
Dylan Dog je napisao/la: Ne igra Gonalons Pjanicevu poziciju vec Kalstrom.Sigurno i njega trener forsira jer je Francuz.
Nisi shvatio sta zelim da kazem :P
E da jedino ako si bio ironičan. :D :D ;) ;)

Ma u svakom slučaju Pjanić je trebao ići iz Lyona.
Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dusu, dali su ti je, ne pitajuci, dosao si na red kad drugih, boljih, nije vise bilo."

M. Selimovic - Tvrdjava

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 27 avg 2011, 21:56

Trenutno nemaju ni jedan forme . Pjanić je mladzi igrač i pred njim je buducnost i ako bude igrao u boljem klubu i napredovao sigurno če biti bolji igrač od Misimovicća . A za sada je još daleko od onog što je napravio Miske i u reprezentacij a i klupskoj karijeri .

Eto da se ne raspravljate .
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

Anti NWO
Kontakt:

Post Postao/la Anti NWO » 27 avg 2011, 21:59

CoDe je napisao/la:Trenutno nemaju ni jedan forme . Pjanić je mladzi igrač i pred njim je buducnost i ako bude igrao u boljem klubu i napredovao sigurno če biti bolji igrač od Misimovicća . A za sada je još daleko od onog što je napravio Miske i u reprezentacij a i klupskoj karijeri .

Eto da se ne raspravljate .
Hvala, nebih ja ovo ovako objasnio nikada da nebi tebe.

edina
Kontakt:

Post Postao/la edina » 27 avg 2011, 22:03

Jako loša odluka porodice Pjanić da ostanu u Lyonu. Možda nisu imali adekvatnih ponuda, možda se zainteresirani klubovi nisu složili s Lyonom oko cijene i uvjeta, možda se Pjanićima nije selilo iz Francuske, možda Miralem smatra da je previše dobar za timove poput Wolfsburga u jednoj BL itd... Može tu biti milion razloga ali bojim se da Pjanić u Lyonu ne ostane vječiti talenat, a da će u skorijoj budućnosti doći vrijeme kad ćemo svi zajedno žaliti za jednim Misimovićem i onim što je on značio u repki.
Definitions belong to the definers, not the defined

mdss
Kontakt:

Post Postao/la mdss » 27 avg 2011, 22:03

evo usao je na pocetku 2 poluvremena :D

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 27 avg 2011, 22:04

1-0 Pjanic :!: :!:

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: bavariapivo, Bing [Bot], Jegres i 37 gostiju.