Bravo sejaga !!! Hajde trgni se, i pomozi nam ove kvale da Odemo u rusiju ! Pa se oprostis od repke nakon svjetskogPivopija je napisao/la:Danas debitovao za St. Gallen.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Bravo sejaga !!! Hajde trgni se, i pomozi nam ove kvale da Odemo u rusiju ! Pa se oprostis od repke nakon svjetskogPivopija je napisao/la:Danas debitovao za St. Gallen.
Bravo hurem majstore vidi se da se razumijes u fudbalhurem je napisao/la:Bez obzira sto je bio zrtvovan na beku u reprezentaciji moramo priznati da nam lijeva strana nikada nije jaca bila i bolje kombinovala, pa svaki napad nam je isao po lijevoj strani, al bukvalno Salihovic - Lulic, fantasticno su kombinovali i dopunjavali se...jeste da ga cesto neocekivano nije sluzio centarsut i zbog toga su ga mnogi psovali, nazalost.
Kolasinac vise ne igra neg sto igra tako da jos uvijek nema te hemije s Lulicem..
Sto se tice reprezentacije danas, zaista ne znam u kakvom je stanju i da li bi mogao pomoci ali sam siguran da od Pavlovica ne moze biti losiji.
Nostalgija.
Salihovic i njegovih milijardu ubacaja nikome.legenda reala je napisao/la:Nikad ta strana Sejo i Lulić nije bila bolja od ove vamo koju je Mujdža sam pokrivao, ovi su trčali al bez ikakvog učinka
Uvijek si znao.legenda reala je napisao/la:Nikad ta strana Sejo i Lulić nije bila bolja od ove vamo koju je Mujdža sam pokrivao, ovi su trčali al bez ikakvog učinka
Pa naravno, bolje Sejo, nego neko kome je to prirodna pozicija, ko igra u jačem klubu i ligi. Jer Sejo se žrtvovao igrajući na toj sebi neprirodnoj poziciji, a sad je dobio neke minute u St. Gallenu, pa idemo ga staviti da igra, to je pravo razmišljanje. Nema veze što se dvije sezone vucarao po kineskim livadama, što ovakav kakav je ne bi mogao ni prići prvoj postavi nekog ozbiljnog tima, uz sav respekt St. Gallenu, oni to nisu. Sejo bi bio igrač manje na terenu protiv bilo kojeg kvalitetnog protivnika i poslati ga na teren bi bilo taktičko samoubistvo, ali dobro, bar bi pojedini svršili od sreće i navaljali po milion smajlija u post, nema veze što bismo izgubili.Raonffa je napisao/la:Aludirate na to da Sejo igra lijevog beka protiv Grčke?
Trenutno korisnika/ca: Blackwargreymon, Quartararo i 33 gosta.