Bundesliga

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Prednost Bayerna nad drugoplasiranim će biti:

1) 7 bodova
30
32%
2) 10 bodova
22
23%
3) 15 ili više
42
45%

Ukupno glasova: 94

Ted Mosby
Kontakt:

Re: Bundesliga

Post Postao/la Ted Mosby » 06 mar 2010, 00:54

Volio bih da naslov osvoje ili Leverkusen ili Schalke, te ekipe su, po meni, zaslužile naslov. Oboji ove sezone guraju odlično, a ako ne ove mislim da će Magath već sljedeće sezone slaviti naslov u Gelsenkirchenu. Ove sezone imaju prilike u kupu
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 06 mar 2010, 06:07

Kako su zaslužili a Bayern bodovna naprijed. Godinama klun mora konstantno raditi da bi bio u samome vrhu te da bi mogao osvojiti titulu. Jendom u pet godina se desi da neka ekipa osvoji titulu od koje se to nikada nije očekivalo, ali trebaš steći imidž, pametno kupovati, te biti nešto i u Evropi , a to je trenuto samo Bayern.

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 06 mar 2010, 10:18

Šta je danas sa Kolnom, jer imaju neke povrede ?! Neće neki igrači igrat, Bayern apsolutni favorit ?!
Jel' u Wolsfburgu ne igra Miske ?!
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

vedo & sejo
Kontakt:

Post Postao/la vedo & sejo » 06 mar 2010, 10:28

GunnerS je napisao/la:
Jel' u Wolsfburgu ne igra Miske ?!
Nece igrati Miske zbog zutih kartona

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 06 mar 2010, 12:14

nekako mi mirise da bi podolski mogao unistiti danas bayern. pa ni hadzija ne posti vise od njega, naravno golovi su u pitanju. moglo bi se otvoriti bas protiv njegovoga bivsega kluba

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 06 mar 2010, 12:21

bh hrvat je napisao/la:nekako mi mirise da bi podolski mogao unistiti danas bayern. pa ni hadzija ne posti vise od njega, naravno golovi su u pitanju. moglo bi se otvoriti bas protiv njegovoga bivsega kluba
Postavlja se pitanje da li ce uopste igrati?
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 06 mar 2010, 16:09

bh hrvat je napisao/la:nekako mi mirise da bi podolski mogao unistiti danas bayern. pa ni hadzija ne posti vise od njega, naravno golovi su u pitanju. moglo bi se otvoriti bas protiv njegovoga bivsega kluba
Milan Tarot :mrgreen: :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 06 mar 2010, 16:16

Dobro jedan gol, dosta mu je. Pad forme uoči Viola, a i prije toga. Dobro jeste da nam ne igraju Ribery i Robben , ali ovo se ne smije događati.

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 06 mar 2010, 17:42

Neutral je napisao/la:Dobro jedan gol, dosta mu je. Pad forme uoči Viola, a i prije toga. Dobro jeste da nam ne igraju Ribery i Robben , ali ovo se ne smije događati.
Ma sličnu tekmu smo odigrali protiv Gladbacha prije Juventusa pa se desio već poznati scenarij.Nije mene strah za Fiorentinu nego sjebaše me na kladionici.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 06 mar 2010, 17:46

Podolski nije bio korektan nakon postignutog gola. Strasno radovanje. Ipak je on 3 godine igrao za Bayern.
Ko ce kome, nego svoj svome. :mrgreen: :mrgreen:

Trenutno je u sest utakmica postignuto 20 golova. Dobar prosjek, i jos jedno efikasno kolo.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 06 mar 2010, 19:52

omerbavarac je napisao/la:Podolski nije bio korektan nakon postignutog gola. Strasno radovanje. Ipak je on 3 godine igrao za Bayern.

Trenutno je u sest utakmica postignuto 20 golova. Dobar prosjek, i jos jedno efikasno kolo.
Proslu godinu su sva kola na njemu prelomili u Bajernu.
Tako da i nije ''strasno radovanje''kako bi trebalo da bude. :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

el_fenomeno
Kontakt:

Post Postao/la el_fenomeno » 06 mar 2010, 19:57

Koji je ovaj Zidan majstor :mrgreen:

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 06 mar 2010, 20:02

Mora kada je iz Egipta. ;)

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 06 mar 2010, 23:30

hvala lukas, dobitak na kladionici, plus otkinuti bodovi bayernu

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 07 mar 2010, 00:10

harishp je napisao/la:
omerbavarac je napisao/la:Podolski nije bio korektan nakon postignutog gola. Strasno radovanje. Ipak je on 3 godine igrao za Bayern.

Proslu godinu su sva kola na njemu prelomili u Bajernu.
Tako da i nije ''strasno radovanje''kako bi trebalo da bude. :mrgreen:
Mora kad nije nista pokazao. Isto se i u Kolnu desava. Od septembra nije postigao gol pa sve do danas. U Kolnu ce imati strpljenja, jer nemaju boljeg igraca, niti imaju mogucnosti dovesti boljeg, dok Bayern nije imao strpljenja. Dobijao je sansu i nije nista pokazao i prodat je. Tako da i nije bilo vucaranje za nos.

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 07 mar 2010, 14:20

Očekujem danas pobjedu Leverkusena kojom će se vratiti na čelo ljestvice koje je držao dosta dugo
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 07 mar 2010, 14:25

E ja očekujem baš suprotnost, a to da će ovo pobijediti Nurnberg ;)

secer
Kontakt:

Re: TSG 1899 Hoffenheim

Post Postao/la secer » 07 mar 2010, 15:28

heimstärke beweisen :!:

kao sto nas trener, ralf(legenda) rangnik rece: "gegen mainz haben wir etwas gutzumachen!
u oktobru su nas iznenadili, danas im to vracamo!...nadam se da ce biti i kamate :)
takodje se nadam da ce vedad king ibisevic nastaviti tamo gdje je stao prije reprezentativnog okupljanja.
danasnjom pobjedom(aBd) cemo ponovo prestici volfsburg i nadam se da cemo do kraja mi biti ta ekipa koja ce zavrsiti na mjestima koja vode u evropu!
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 07 mar 2010, 15:39

secer je napisao/la:heimstärke beweisen :!:

kao sto nas trener, ralf(legenda) rangnik rece: "gegen mainz haben wir etwas gutzumachen!
u oktobru su nas iznenadili, danas im to vracamo!...nadam se da ce biti i kamate :)
takodje se nadam da ce vedad king ibisevic nastaviti tamo gdje je stao prije reprezentativnog okupljanja.
danasnjom pobjedom(aBd) cemo ponovo prestici volfsburg i nadam se da cemo do kraja mi biti ta ekipa koja ce zavrsiti na mjestima koja vode u evropu!

Kakav je to avatar zuckeru. :roll:

I ja mislim da će ovo danas ako Bog da biti glatka pobijeda za Hoffenheim. Vedo zabije, inšAllah.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 07 mar 2010, 15:48

ABD pobjeda danas TSG-a. Nadam se da ce Vedo nastaviti svoju seriju, takodjer ocekujem dobru igru Seje. Njegovi centarsutevi bi mogli biti presudni.

Odgovori

Natrag na “Bundesliga”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.