Bundesliga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: Bundesliga
Volio bih da naslov osvoje ili Leverkusen ili Schalke, te ekipe su, po meni, zaslužile naslov. Oboji ove sezone guraju odlično, a ako ne ove mislim da će Magath već sljedeće sezone slaviti naslov u Gelsenkirchenu. Ove sezone imaju prilike u kupu
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
Kako su zaslužili a Bayern bodovna naprijed. Godinama klun mora konstantno raditi da bi bio u samome vrhu te da bi mogao osvojiti titulu. Jendom u pet godina se desi da neka ekipa osvoji titulu od koje se to nikada nije očekivalo, ali trebaš steći imidž, pametno kupovati, te biti nešto i u Evropi , a to je trenuto samo Bayern.
Šta je danas sa Kolnom, jer imaju neke povrede ?! Neće neki igrači igrat, Bayern apsolutni favorit ?!
Jel' u Wolsfburgu ne igra Miske ?!
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
-
- Kontakt:
Nece igrati Miske zbog zutih kartonaGunnerS je napisao/la:
nekako mi mirise da bi podolski mogao unistiti danas bayern. pa ni hadzija ne posti vise od njega, naravno golovi su u pitanju. moglo bi se otvoriti bas protiv njegovoga bivsega kluba
- Omerbavarac
- Kontakt:
Postavlja se pitanje da li ce uopste igrati?bh hrvat je napisao/la:nekako mi mirise da bi podolski mogao unistiti danas bayern. pa ni hadzija ne posti vise od njega, naravno golovi su u pitanju. moglo bi se otvoriti bas protiv njegovoga bivsega kluba
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Milan Tarotbh hrvat je napisao/la:nekako mi mirise da bi podolski mogao unistiti danas bayern. pa ni hadzija ne posti vise od njega, naravno golovi su u pitanju. moglo bi se otvoriti bas protiv njegovoga bivsega kluba

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Dobro jedan gol, dosta mu je. Pad forme uoči Viola, a i prije toga. Dobro jeste da nam ne igraju Ribery i Robben , ali ovo se ne smije događati.
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Ma sličnu tekmu smo odigrali protiv Gladbacha prije Juventusa pa se desio već poznati scenarij.Nije mene strah za Fiorentinu nego sjebaše me na kladionici.Neutral je napisao/la:Dobro jedan gol, dosta mu je. Pad forme uoči Viola, a i prije toga. Dobro jeste da nam ne igraju Ribery i Robben , ali ovo se ne smije događati.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
- Omerbavarac
- Kontakt:
Podolski nije bio korektan nakon postignutog gola. Strasno radovanje. Ipak je on 3 godine igrao za Bayern.
Ko ce kome, nego svoj svome.
Trenutno je u sest utakmica postignuto 20 golova. Dobar prosjek, i jos jedno efikasno kolo.
Ko ce kome, nego svoj svome.

Trenutno je u sest utakmica postignuto 20 golova. Dobar prosjek, i jos jedno efikasno kolo.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Proslu godinu su sva kola na njemu prelomili u Bajernu.omerbavarac je napisao/la:Podolski nije bio korektan nakon postignutog gola. Strasno radovanje. Ipak je on 3 godine igrao za Bayern.
Ko ce kome, nego svoj svome.![]()
![]()
Tako da i nije ''strasno radovanje''kako bi trebalo da bude.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- el_fenomeno
- Kontakt:
Koji je ovaj Zidan majstor 

Mora kada je iz Egipta. 

hvala lukas, dobitak na kladionici, plus otkinuti bodovi bayernubh hrvat je napisao/la:nekako mi mirise da bi podolski mogao unistiti danas bayern. pa ni hadzija ne posti vise od njega, naravno golovi su u pitanju. moglo bi se otvoriti bas protiv njegovoga bivsega kluba
- Omerbavarac
- Kontakt:
Mora kad nije nista pokazao. Isto se i u Kolnu desava. Od septembra nije postigao gol pa sve do danas. U Kolnu ce imati strpljenja, jer nemaju boljeg igraca, niti imaju mogucnosti dovesti boljeg, dok Bayern nije imao strpljenja. Dobijao je sansu i nije nista pokazao i prodat je. Tako da i nije bilo vucaranje za nos.harishp je napisao/la:Proslu godinu su sva kola na njemu prelomili u Bajernu.omerbavarac je napisao/la:Podolski nije bio korektan nakon postignutog gola. Strasno radovanje. Ipak je on 3 godine igrao za Bayern.
Ko ce kome, nego svoj svome.![]()
![]()
Tako da i nije ''strasno radovanje''kako bi trebalo da bude.
Očekujem danas pobjedu Leverkusena kojom će se vratiti na čelo ljestvice koje je držao dosta dugo
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
E ja očekujem baš suprotnost, a to da će ovo pobijediti Nurnberg 

Re: TSG 1899 Hoffenheim
heimstärke beweisen
kao sto nas trener, ralf(legenda) rangnik rece: "gegen mainz haben wir etwas gutzumachen!
u oktobru su nas iznenadili, danas im to vracamo!...nadam se da ce biti i kamate
takodje se nadam da ce vedad king ibisevic nastaviti tamo gdje je stao prije reprezentativnog okupljanja.
danasnjom pobjedom(aBd) cemo ponovo prestici volfsburg i nadam se da cemo do kraja mi biti ta ekipa koja ce zavrsiti na mjestima koja vode u evropu!

kao sto nas trener, ralf(legenda) rangnik rece: "gegen mainz haben wir etwas gutzumachen!
u oktobru su nas iznenadili, danas im to vracamo!...nadam se da ce biti i kamate

takodje se nadam da ce vedad king ibisevic nastaviti tamo gdje je stao prije reprezentativnog okupljanja.
danasnjom pobjedom(aBd) cemo ponovo prestici volfsburg i nadam se da cemo do kraja mi biti ta ekipa koja ce zavrsiti na mjestima koja vode u evropu!
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
secer je napisao/la:heimstärke beweisen![]()
u oktobru su nas iznenadili, danas im to vracamo!...nadam se da ce biti i kamate![]()
Kakav je to avatar zuckeru.

I ja mislim da će ovo danas ako Bog da biti glatka pobijeda za Hoffenheim. Vedo zabije, inšAllah.
- Omerbavarac
- Kontakt:
ABD pobjeda danas TSG-a. Nadam se da ce Vedo nastaviti svoju seriju, takodjer ocekujem dobru igru Seje. Njegovi centarsutevi bi mogli biti presudni.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.