Fudbalska reprezentacija Srbije
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
-
- Kontakt:
Re: Fudbalska reprezentacija Srbije
I Butorović je konačno nešto pametno rekao obraćajući se predsjedniku FSS-a,između ostalog rekao kako su tvrdnje Toleta o predsjednicima mafijašima itekako paradoksalne,jer je isti on bio predsjednik Spartaka i Partizana...
Jutros potvrdjeno da igre Djurdjica prate Milan i Udineze .
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
fantastičan gol, ali koliko je ovaj lik, da kažem propao, daleko više se od njega očekivaloTribalian je napisao/la:[youtube][/youtube]

-
- Kontakt:
Ma ostario je on
A da se više očekivalo,jeste, međutim način života ga je dosta koštao... PSŽ je bio maksimum njegov.

-
- Kontakt:
Odlični napadač tvrdi da igra najbolju sezonu u karijeri, što je konačno uvažio i selektor ''Orlova'' Siniša Mihajlović, koji ga je pozvao za meč protiv Čilea.
Nikola Đurđić u Helsingborgu u Švedskoj nastavio je ove jeseni da rešeta mreže, kao što je to činio i dok je igrao u Norveškoj, u Haugesundu.
Golovi se ređaju ''kao na traci'', pa odlični napadač ima mnogo razloga za zadovoljstvo.
''Definitivno igram najbolju sezonu u karijeri. Od dolaska u Helsingborg osam puta sam do sada bio strelac u prvenstvu Švedske, pet puta u Kupu i još dva puta u Ligi Evrope. Samo da se tako nastavi'', ističe Đurđić, a prenose ''Novosti''.
A ono što dodatno popravlja raspoloženje, jeste činjenica da je konačno dobio poziv u reprezentaciju Srbije.
''Mislim da sam poziv i zaslužio i da ću se izboriti da dugo igram u reprezentaciji'', poručuje Đurđić.
Nikola Đurđić u Helsingborgu u Švedskoj nastavio je ove jeseni da rešeta mreže, kao što je to činio i dok je igrao u Norveškoj, u Haugesundu.
Golovi se ređaju ''kao na traci'', pa odlični napadač ima mnogo razloga za zadovoljstvo.
''Definitivno igram najbolju sezonu u karijeri. Od dolaska u Helsingborg osam puta sam do sada bio strelac u prvenstvu Švedske, pet puta u Kupu i još dva puta u Ligi Evrope. Samo da se tako nastavi'', ističe Đurđić, a prenose ''Novosti''.
A ono što dodatno popravlja raspoloženje, jeste činjenica da je konačno dobio poziv u reprezentaciju Srbije.
''Mislim da sam poziv i zaslužio i da ću se izboriti da dugo igram u reprezentaciji'', poručuje Đurđić.
- alan_kardec
- Kontakt:
i sinoć je pogodio za helsingborg! 

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
' & " у & " " $ јануара $ - " А га &.... 

Djurdjicu konacno stigao poziv u reprezentaciju
Pre neki dan sam napisao da njegove igre prate dva kluba iz Serie A ,a sad su se u trku za naseg golgetera ukljucili Roma i Fulam

Pre neki dan sam napisao da njegove igre prate dva kluba iz Serie A ,a sad su se u trku za naseg golgetera ukljucili Roma i Fulam

.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Sta nam to vrijedi da oni svi igraju u Realu, Unitedu, Juventusu, Chelseau...kad mi nemamo reprezentaciju! Preci ce taj Djurdjic sutra u Romu, Tadic u Arsenal, Markovic u Barcelonu...i sta s tim??! Hvalicemo se kako imamo igrace u najjacim klubovima, a pola njih nece ni igrati u prvoj postavi reprezentacije, niti ce biti pozivani i ovamo ce nas dobijati Estonija, Makedonija...a sve zbog mafijasa, lopova i selektora baxuza...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
-
- Kontakt:
Ovaj Đurđić me facom malo podsjeća na Robinha.... E da još hoće imat karijeru kao brazilac...
Selektor je baxuz da ne može biti veći iz dana u dan sve više i više gubi podršku....
Selektor je baxuz da ne može biti veći iz dana u dan sve više i više gubi podršku....
- alan_kardec
- Kontakt:
čestitke srpskim haklerima na prvoj istorijskoj pobjedi na Mundijalu protiv egipta 3:1.
Đorđević po običaju.
Đorđević po običaju.

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Nadovezao bi se na kardecov post...
Velika,prva istorijska pobeda srpske reprezentacije u futsalu je ostvarena,protiv Egipta 3:1. Sasvim zaslužena,ali ili sam ja nešto prevideo ili to nije ona igra iz Hrvatske sa onog evropskog?! Dosta nonšalancije u igri,pre svega u prvom delu,kada Egipćani nisu nekoliko čistih zicera dali... U nastavku je puno lakše bilo.Aksentijević potvrđuje da spada u sam krem golmana u futsalu,doduše primi na kraju bezveze gol. Kovinjalo nebi bio Kovinjalo kada nebi zasrao jednu ovakvu utakmicu....
Sledi duel u ponedeljak protiv Kuvajta,verovatno već nakon te utakmice druga faza će biti osigurana....
Velika,prva istorijska pobeda srpske reprezentacije u futsalu je ostvarena,protiv Egipta 3:1. Sasvim zaslužena,ali ili sam ja nešto prevideo ili to nije ona igra iz Hrvatske sa onog evropskog?! Dosta nonšalancije u igri,pre svega u prvom delu,kada Egipćani nisu nekoliko čistih zicera dali... U nastavku je puno lakše bilo.Aksentijević potvrđuje da spada u sam krem golmana u futsalu,doduše primi na kraju bezveze gol. Kovinjalo nebi bio Kovinjalo kada nebi zasrao jednu ovakvu utakmicu....

Sledi duel u ponedeljak protiv Kuvajta,verovatno već nakon te utakmice druga faza će biti osigurana....
BORBA ZA PRAVDU! PRAVDA ZA GROBARE!
Kovinjalo ne zna futsal pravila uospte.
Aksentijevic najbolji kod nas,mada raduje me igra,ne izgledamo lose uopste,trebali bi sa prvog mesta ici dalje.

Aksentijevic najbolji kod nas,mada raduje me igra,ne izgledamo lose uopste,trebali bi sa prvog mesta ici dalje.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Kod nas je fazon da kad se pojavi novi sport, u kojem smo uspješni, oni ne postave nove komentatore, već stare polupijane i neupućene...Devil je napisao/la:Kovinjalo ne zna futsal pravila uospte.![]()
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
-
- Kontakt:
Đorđević ovo kolo pogodio,Tadić asistent...
- alan_kardec
- Kontakt:
pogodio i radović za legiju.
edit:
i đurđić za helsingborg.
edit:
i ljuboja za legiju.
edit:
i đurđić za helsingborg.
edit:
i ljuboja za legiju.
Zadnja izmjena: alan_kardec, dana/u 04 nov 2012, 16:27, ukupno mijenjano 1 put.
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Tadic asistenciji pridodao i gol... 

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
-
- Kontakt:
Ljuboja se baš razrešetao 

-
- Kontakt:
I Nemanja Gudelj strijelac ovo kolo... 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.