reds_forever je napisao/la:legendo svaka ti castGerrard je napisao/la: U pionirskoj placu za ovakvim majmunima !![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
HAHAAHAHHAHAHAHH!!!ahhahahahahahahhahWWHhahchccccahaahhahah!!!!

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
reds_forever je napisao/la:legendo svaka ti castGerrard je napisao/la: U pionirskoj placu za ovakvim majmunima !![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
]CHELSEA|4|ever[ je napisao/la:Tako je madafaka, koji ce vrag proslost pomoci, ako je bitna proslost sto sad ne osvajaju kao sto su prije...Madafaka je napisao/la:Sta se vracas u proslost i lijecis svoje frustracije? Pogledajmo trenutnu situaciju i eventualno buducnost, smijesni ste!!!
Jadan Losserpool, 20 godina govori da ce osvojiti EPL, i nikada da je osvoje, ove god. su bili blizu, ali kiksali su gdje ce Chelsea kikso.
PUNO SRECE U NAREDNIH 100 GODINA
Ma kakav Pranjic, nek' ide gdje hoce, samo nek' nama ne dolaziOTNYS_YNWA je napisao/la:Pranjic potisao za Bayern rekao kako su oni ista kategorija kao Liverpool hahaha![]()
Izgleda da ce se i Leto prodati PanateneikosuPredobar ljevak koji bi nam dobro dosao
![]()
Sta radi ove , sto jednostavno ne dadnu Owenu placu koju zasluzuje i dovesti ga . Mozda ceka da ovi Arapi kupe klub da dovede nekog waoh
ajd ti malo skontaj sta pises ili bolje receno skontaj sta ces napisati ..]CHELSEA|4|ever[ je napisao/la:Tako je madafaka, koji ce vrag proslost pomoci, ako je bitna proslost sto sad ne osvajaju kao sto su prije...Madafaka je napisao/la:Sta se vracas u proslost i lijecis svoje frustracije? Pogledajmo trenutnu situaciju i eventualno buducnost, smijesni ste!!!
Jadan Losserpool, 20 godina govori da ce osvojiti EPL, i nikada da je osvoje, ove god. su bili blizu, ali kiksali su gdje ce Chelsea kikso.
PUNO SRECE U NAREDNIH 100 GODINA
Zar neko može mrziti najtrofejniji klub u Engleskoj? Ja ga sigurno ne mrzim, čak naprotiv, veoma ga poštujem, ali kad kažem da smo trenutno bolji, ne moram odmah biti popljuvan, ili kad kažem da Rafa nije dorastao poslu.Liverpoolk1D je napisao/la:ovo je forum liverpoola i ako mrzis redse nemoj onda dolaziti ovdje idi na vas forum i tamo suplje prosipaj
Obzirom da si novi kolačić, neću ti uzeti za zlo, hehe. Gdje ti ovdje vidiš vrijeđanje? Zar ti ne vrijeđaš time što moj klub zoveš CSKA?Liverpoolk1D je napisao/la:Vjerujem da postujes,ali nije fer da ti ovdje dolazis i kao navijac CSKA komentarises i vrjedjas. Naravno komentarisi ako zelis,ali neka to budu primjereni komentari
Vidiš da ti ni ovo nisam uzeo za ozbiljno. Malo proguglaj, vidjet ćeš ko je sve bio u drugoj ligiLiverpoolk1D je napisao/la:Ne znam samo ko je bio 2 u ligi????
OTNYS_YNWA je napisao/la:Kad se proda Montreal Benitez ce imati £80m za trosenje i krenuce u lov na Joe Colea , Villu , Lahma i Glena . Ko god dodje dobrodosao i nemojte govoriti ,, NEVALJA JOE COLE IZ CHELSEA JE ,, kad je prejak
haj mi reci po cemu ste bolji ? Po tome sto ste nas izbacili u LP ?U prvoj utakmici smo kiksali i to previse,u drugoj nam je polufinale izmaklo za koji minut,,,, Trenutni omjer ako to gledas je 2-2,a sto se tice premier lige ove sezone smo vas dobili oba puta..a prethodnih smo bili dosta izjednaceni sto se tice tih omjera,vi titulu niste osvojili na pobjeddama protiv liverpoola,ako gledas trofeje i uspjehe onda ne treba dokazivati ko je bolji...ne broji se historija od prije 4-5 godina kako to vama odgovara...Nemoj da shvatis kao uvredu ili tako nesto...a nisi mi jos odgovorio na pitanje da li bi vi bili uz abramovicha da je ispunio samo jedan procenat svojih obecanja ili biste bacali oci na nove vlasnikeVirtu4l je napisao/la: Zar neko može mrziti najtrofejniji klub u Engleskoj? Ja ga sigurno ne mrzim, čak naprotiv, veoma ga poštujem, ali kad kažem da smo trenutno bolji, ne moram odmah biti popljuvan, ili kad kažem da Rafa nije dorastao poslu.
Buraz on ovdje pita ko je drugi u ligi ne ko je bio u drugoj ligiVirtu4l je napisao/la:Vidiš da ti ni ovo nisam uzeo za ozbiljno. Malo proguglaj, vidjet ćeš ko je sve bio u drugoj ligiLiverpoolk1D je napisao/la:Ne znam samo ko je bio 2 u ligi????
Obzirom da je odmah u prvoj godini ispunio ono što je obećao, vjeruj mi da ne postoji niti jedan razlog zašto bih razmišljao na način "šta bi bilo, kad bi bilo".reds_forever je napisao/la:a nisi mi jos odgovorio na pitanje da li bi vi bili uz abramovicha da je ispunio samo jedan procenat svojih obecanja ili biste bacali oci na nove vlasnike
Onaj ko je igrao kvalifikacije za LP zadnjih nekoliko godina.the scouser je napisao/la: Buraz on ovdje pita ko je drugi u ligi ne ko je bio u drugoj ligi
Onda se nemoj cudit sto mi hocemo nove vlasnike....Virtu4l je napisao/la:Obzirom da je odmah u prvoj godini ispunio ono što je obećao, vjeruj mi da ne postoji niti jedan razlog zašto bih razmišljao na način "šta bi bilo, kad bi bilo".reds_forever je napisao/la:a nisi mi jos odgovorio na pitanje da li bi vi bili uz abramovicha da je ispunio samo jedan procenat svojih obecanja ili biste bacali oci na nove vlasnike
Virtu4l je napisao/la:19... and still counting..
Ma chelsea moze samo da gleda na slikama sve te trofeje koje LIVERPOOL ima,a koje oni nikad nece imatireds_forever je napisao/la:Onda se nemoj cudit sto mi hocemo nove vlasnike....Virtu4l je napisao/la:Obzirom da je odmah u prvoj godini ispunio ono što je obećao, vjeruj mi da ne postoji niti jedan razlog zašto bih razmišljao na način "šta bi bilo, kad bi bilo".reds_forever je napisao/la:a nisi mi jos odgovorio na pitanje da li bi vi bili uz abramovicha da je ispunio samo jedan procenat svojih obecanja ili biste bacali oci na nove vlasnike
Virtu4l je napisao/la:19... and still counting..
For those of you who are watching in blue and white this is how european's cup looks like
Nema odbrojavanja jos uvijek ste na 0
Trenutno korisnika/ca: Fudo, Fuerza, gigglessmoke, Google Adsense [Bot], jasmin10, nebeskasila, SoloControTutti, Venom i 46 gostiju.