Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

rafa
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la rafa » 22 jun 2009, 14:40

reds_forever je napisao/la:
Gerrard je napisao/la: U pionirskoj placu za ovakvim majmunima !
legendo svaka ti cast :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :D :D :D :D

HAHAAHAHHAHAHAHH!!!ahhahahahahahahhahWWHhahchccccahaahhahah!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: :D :D :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
"Jedina zelja mi je da svi ljudi iz moje zemlje navijaju za svoju domovinu u kojoj su rodjeni bez obzira na vjeru i porijeklo"SERGEJ BARBAREZ

Liverpoolk1D
Kontakt:

Post Postao/la Liverpoolk1D » 22 jun 2009, 14:51

Glen J. je odlican igrac,moze igrati na poziciji Dossene ili P.Degena ( koji nema upisan nastup za Redse ) Pogledajte na ytb. kako igra momak :)
Walk On,Walk on,With hope in your heart,and you´ll never walk allone!!!

TheScouser
Kontakt:

Post Postao/la TheScouser » 22 jun 2009, 15:28

]CHELSEA|4|ever[ je napisao/la:
Madafaka je napisao/la:Sta se vracas u proslost i lijecis svoje frustracije? Pogledajmo trenutnu situaciju i eventualno buducnost, smijesni ste!!!
Tako je madafaka, koji ce vrag proslost pomoci, ako je bitna proslost sto sad ne osvajaju kao sto su prije...

Jadan Losserpool, 20 godina govori da ce osvojiti EPL, i nikada da je osvoje, ove god. su bili blizu, ali kiksali su gdje ce Chelsea kikso.

PUNO SRECE U NAREDNIH 100 GODINA

Mi cemo je imati, a pitanje je hocete li vi imati? Dosta jos onakvih "Iniesta" zavrsnica cete vi gledati i u LP i EPL ;)
This is where they stop! This is where they fall! Give them nothing but take from them everything!

Pridružite se LFC Balkan Supporters Union na Facebook-u!

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 22 jun 2009, 15:40

Pranjic potisao za Bayern rekao kako su oni ista kategorija kao Liverpool hahaha :D

Izgleda da ce se i Leto prodati Panateneikosu :evil: Predobar ljevak koji bi nam dobro dosao :evil:

Sta radi ove , sto jednostavno ne dadnu Owenu placu koju zasluzuje i dovesti ga . Mozda ceka da ovi Arapi kupe klub da dovede nekog waoh :mrgreen:

TheScouser
Kontakt:

Post Postao/la TheScouser » 22 jun 2009, 15:53

OTNYS_YNWA je napisao/la:Pranjic potisao za Bayern rekao kako su oni ista kategorija kao Liverpool hahaha :D

Izgleda da ce se i Leto prodati Panateneikosu :evil: Predobar ljevak koji bi nam dobro dosao :evil:

Sta radi ove , sto jednostavno ne dadnu Owenu placu koju zasluzuje i dovesti ga . Mozda ceka da ovi Arapi kupe klub da dovede nekog waoh :mrgreen:
Ma kakav Pranjic, nek' ide gdje hoce, samo nek' nama ne dolazi :)

Sto se tice Letoa, Rafa je rekao da ce ga prodati ukoliko ne uspije dobiti radnu dozvolu za njega, jer ne zeli da "upropasti" njegovo napredovanje kao profesionalnog nogometasa.

Ja mislim da bi se Owen svim srcem zelio vratiti u Liverpool, al' tu kao zapreke stoje njegova sklonost povredama i vjerovatno dosta visoka placa :roll:
This is where they stop! This is where they fall! Give them nothing but take from them everything!

Pridružite se LFC Balkan Supporters Union na Facebook-u!

LFCBiH
Kontakt:

Post Postao/la LFCBiH » 22 jun 2009, 15:53

]CHELSEA|4|ever[ je napisao/la:
Madafaka je napisao/la:Sta se vracas u proslost i lijecis svoje frustracije? Pogledajmo trenutnu situaciju i eventualno buducnost, smijesni ste!!!
Tako je madafaka, koji ce vrag proslost pomoci, ako je bitna proslost sto sad ne osvajaju kao sto su prije...

Jadan Losserpool, 20 godina govori da ce osvojiti EPL, i nikada da je osvoje, ove god. su bili blizu, ali kiksali su gdje ce Chelsea kikso.

PUNO SRECE U NAREDNIH 100 GODINA
ajd ti malo skontaj sta pises ili bolje receno skontaj sta ces napisati ..
Pobogu osvojili ste bubam 3-5 titula EPL i vi sad kao jaki ?
Ma molim kome prosipate pricu? Tu pricu koju vi pricate mozete samo prosipati djecu u kreveticima i vrticima ili jos bolje takvu pricu samo mogu pricati ili djeca koja nemaju blage veze o fudbalu nego su culi za nekog avramovica i nekakav chelsi ili totalno neinformisani likovi !
A ja licno mislim da ste vi neki klinci koji su za CSKA culi teko od ere Avramovica prema tome mislim da je krajnje vrijeme da se maknete sa ovog djela foruma ako vec nemate sta pametno napisati !
Kako ne skontate da sve dok komentarisete nas klub mi znamo da ste vi veci navijaci FCL-a nego CSKA jer da je suprotno komentarisali bi o vasem klubu a ne prosipali kojekakve nebuloze ovdje !

Liverpoolk1D
Kontakt:

Post Postao/la Liverpoolk1D » 22 jun 2009, 15:59

ovo je forum liverpoola i ako mrzis redse nemoj onda dolaziti ovdje idi na vas forum i tamo suplje prosipaj

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 22 jun 2009, 16:01

Kad se proda Montreal Benitez ce imati £80m za trosenje i krenuce u lov na Joe Colea , Villu , Lahma i Glena . Ko god dodje dobrodosao i nemojte govoriti ,, NEVALJA JOE COLE IZ CHELSEA JE ,, kad je prejak :mrgreen:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 22 jun 2009, 16:22

Liverpoolk1D je napisao/la:ovo je forum liverpoola i ako mrzis redse nemoj onda dolaziti ovdje idi na vas forum i tamo suplje prosipaj
Zar neko može mrziti najtrofejniji klub u Engleskoj? Ja ga sigurno ne mrzim, čak naprotiv, veoma ga poštujem, ali kad kažem da smo trenutno bolji, ne moram odmah biti popljuvan, ili kad kažem da Rafa nije dorastao poslu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Liverpoolk1D
Kontakt:

Post Postao/la Liverpoolk1D » 22 jun 2009, 16:56

Vjerujem da postujes,ali nije fer da ti ovdje dolazis i kao navijac CSKA komentarises i vrjedjas.
Naravno komentarisi ako zelis,ali neka to budu primjereni komentari

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 22 jun 2009, 17:00

Liverpoolk1D je napisao/la:Vjerujem da postujes,ali nije fer da ti ovdje dolazis i kao navijac CSKA komentarises i vrjedjas. Naravno komentarisi ako zelis,ali neka to budu primjereni komentari
Obzirom da si novi kolačić, neću ti uzeti za zlo, hehe. Gdje ti ovdje vidiš vrijeđanje? Zar ti ne vrijeđaš time što moj klub zoveš CSKA?
Liverpoolk1D je napisao/la:Ne znam samo ko je bio 2 u ligi???? :mrgreen:
Vidiš da ti ni ovo nisam uzeo za ozbiljno. Malo proguglaj, vidjet ćeš ko je sve bio u drugoj ligi ;)
Voli te tvoje Sarajevo.

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 22 jun 2009, 17:09

OTNYS_YNWA je napisao/la:Kad se proda Montreal Benitez ce imati £80m za trosenje i krenuce u lov na Joe Colea , Villu , Lahma i Glena . Ko god dodje dobrodosao i nemojte govoriti ,, NEVALJA JOE COLE IZ CHELSEA JE ,, kad je prejak :mrgreen:

gdje pronadje tih 80 miliona :? Sumnjam ja da ce dio kolaca doci u liverpoolu ako samo RBS banci duguju 350 miliona,mozes misliti koliko dugove imaju u americi...
Virtu4l je napisao/la: Zar neko može mrziti najtrofejniji klub u Engleskoj? Ja ga sigurno ne mrzim, čak naprotiv, veoma ga poštujem, ali kad kažem da smo trenutno bolji, ne moram odmah biti popljuvan, ili kad kažem da Rafa nije dorastao poslu.
haj mi reci po cemu ste bolji ? Po tome sto ste nas izbacili u LP ?U prvoj utakmici smo kiksali i to previse,u drugoj nam je polufinale izmaklo za koji minut,,,, Trenutni omjer ako to gledas je 2-2,a sto se tice premier lige ove sezone smo vas dobili oba puta..a prethodnih smo bili dosta izjednaceni sto se tice tih omjera,vi titulu niste osvojili na pobjeddama protiv liverpoola,ako gledas trofeje i uspjehe onda ne treba dokazivati ko je bolji...ne broji se historija od prije 4-5 godina kako to vama odgovara...Nemoj da shvatis kao uvredu ili tako nesto...a nisi mi jos odgovorio na pitanje da li bi vi bili uz abramovicha da je ispunio samo jedan procenat svojih obecanja ili biste bacali oci na nove vlasnike :?:
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 22 jun 2009, 17:20

Virtu4l je napisao/la:
Liverpoolk1D je napisao/la:Ne znam samo ko je bio 2 u ligi???? :mrgreen:
Vidiš da ti ni ovo nisam uzeo za ozbiljno. Malo proguglaj, vidjet ćeš ko je sve bio u drugoj ligi ;)
Buraz on ovdje pita ko je drugi u ligi ne ko je bio u drugoj ligi ;)
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 22 jun 2009, 17:29

reds_forever je napisao/la:a nisi mi jos odgovorio na pitanje da li bi vi bili uz abramovicha da je ispunio samo jedan procenat svojih obecanja ili biste bacali oci na nove vlasnike :?:
Obzirom da je odmah u prvoj godini ispunio ono što je obećao, vjeruj mi da ne postoji niti jedan razlog zašto bih razmišljao na način "šta bi bilo, kad bi bilo".

Poslljednih par godina nema trofeja, ali doći će, LP je ponovo izmakla nepravedno, prvenstvo je izgubio Scolari. Titule će doći, možda već naredne godine, ali se ne treba zavaravati. Historija je bitna, ali nije presudna. Meni je Benitez smiješan, bio i ostao. Sviđalo se to nekome ili ne, čovjek ima sve, treba da sabere 2+2, ali ne ide, još uvijek živi u 2005. godini. Kod nas je drugačije, miksamo, tražimo dobitnu formulu, ne čekamo da nam padne s' neba.
the scouser je napisao/la: Buraz on ovdje pita ko je drugi u ligi ne ko je bio u drugoj ligi ;)
Onaj ko je igrao kvalifikacije za LP zadnjih nekoliko godina.
Voli te tvoje Sarajevo.

LFCBiH
Kontakt:

Post Postao/la LFCBiH » 22 jun 2009, 18:10

Vitrual svojim nebulozama nisi ovdje dobrodosao prvo shvati da niko tebe ni tvoje gluparije neshvata ozbiljno a onda dalje pricaj !!!A ako bas hoce po svemu smo bili uvijek bolji od vas i to cemo i biti uvijek bolji za tri klase a ne za klasu !Sad ce biti izbacili iz LP ovo ono kao prvo koliko ste puta vi od nas direktno ispali iz lp a kao drugo pa pobogu desava se da totalni autsajderi pobijede velemajstore jednostavno to je fudbal ...
Prema tome okreni se svom CSKA i ne blebetaj ovdje bezveze !

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 22 jun 2009, 18:16

19... and still counting....

P.S. Zaista se sa pojedincima uopšte ne može razgovarati, jbg, godine...
Voli te tvoje Sarajevo.

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 22 jun 2009, 18:45

Virtu4l je napisao/la:
reds_forever je napisao/la:a nisi mi jos odgovorio na pitanje da li bi vi bili uz abramovicha da je ispunio samo jedan procenat svojih obecanja ili biste bacali oci na nove vlasnike :?:
Obzirom da je odmah u prvoj godini ispunio ono što je obećao, vjeruj mi da ne postoji niti jedan razlog zašto bih razmišljao na način "šta bi bilo, kad bi bilo".
Onda se nemoj cudit sto mi hocemo nove vlasnike....
Virtu4l je napisao/la:19... and still counting..

For those of you who are watching in blue and white this is how european's cup looks like

slika

Nema odbrojavanja jos uvijek ste na 0 ;)
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

Silma_liverpool
Kontakt:

Post Postao/la Silma_liverpool » 22 jun 2009, 18:57

reds_forever je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
Onda se nemoj cudit sto mi hocemo nove vlasnike....
Virtu4l je napisao/la:19... and still counting..

For those of you who are watching in blue and white this is how european's cup looks like

slika

Nema odbrojavanja jos uvijek ste na 0 ;)
Ma chelsea moze samo da gleda na slikama sve te trofeje koje LIVERPOOL ima,a koje oni nikad nece imati :mrgreen: :mrgreen:
a da ih oni osvoje,cisto sumnjam :roll:
Zadnja izmjena: Silma_liverpool, dana/u 22 jun 2009, 18:58, ukupno mijenjano 2 puta.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 22 jun 2009, 18:57

slika
Voli te tvoje Sarajevo.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 22 jun 2009, 19:13

Liverpool FC confirmed this evening that they had reached an agreement with Portsmouth Football Club and with Glen Johnson for the transfer of the player to Anfield.

Ovo sam procitao na LIVERPOOLFC.TV Official website . Samo jos ljekarski da obavi i to je to :D

Idemo dalje , Villa je sljedeci 8-)

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Fudo, Fuerza, gigglessmoke, Google Adsense [Bot], jasmin10, nebeskasila, SoloControTutti, Venom i 46 gostiju.