NK Zvijezda Gradačac

necko_gradacac
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la necko_gradacac » 26 jan 2011, 10:11

prica se o dovodjenju dva tri igraca ... imali ko kakvih "INFO" ko bi to mogao da nam dodje...
Volim ZVIJEZDU Volim GRADACAC

sony_91
Kontakt:

Post Postao/la sony_91 » 26 jan 2011, 10:57

necko_gradacac je napisao/la:prica se o dovodjenju dva tri igraca ... imali ko kakvih "INFO" ko bi to mogao da nam dodje...
Zvali su Adnana Huseinbašića da dođe da trenira sa Zvijezdom, valjda je proba u pitanju, uglavnom on je pristao. Ovo je sigurna informacija jer je juče tražio dozvolu od kluba i dobio ju je tako da bi se trebao pojaviti na sljedećem treningu Zvijezde

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 26 jan 2011, 11:34

sony_91 je napisao/la:
necko_gradacac je napisao/la:prica se o dovodjenju dva tri igraca ... imali ko kakvih "INFO" ko bi to mogao da nam dodje...
Zvali su Adnana Huseinbašića da dođe da trenira sa Zvijezdom, valjda je proba u pitanju, uglavnom on je pristao. Ovo je sigurna informacija jer je juče tražio dozvolu od kluba i dobio ju je tako da bi se trebao pojaviti na sljedećem treningu Zvijezde
Super vijest, konačno jedan dobar potez, šteta za Muamera

sony_91
Kontakt:

Post Postao/la sony_91 » 26 jan 2011, 12:17

seven je napisao/la:
sony_91 je napisao/la:
Super vijest, konačno jedan dobar potez, šteta za Muamera
Ako misliš na ovog našeg Salihbašića nije još gotovo, ima još šansi Zvijezda da ga dovede, naravno ako ga imaju u planu :) , u ponedjeljak je otputovao za Tursku gdje se nalazi na probi u Konyasporu (Prva liga Turske), a ako ne prođe vraća se nama, u Zrinjski ne ide jer je zapelo u pregovorima sa Zrinjskim kako saznajem.

skituljac
Kontakt:

Post Postao/la skituljac » 26 jan 2011, 13:18

Ne znam sto si navalio na tog igraca.Ne vjerujem da je ikom u klubu interesantan jer su ga svi mogli gledati i vidjeti da nikome ne da loptu,da pretjeruje i da na kraju zbog njega sijevne kontra.Seoski igrac.Ni vi od njega nemate velike fajde.U turskom klubu ce proci samo ako ga bude ocjenjivao neko tipa Sasa Matic

Fatko
Kontakt:

Post Postao/la Fatko » 26 jan 2011, 13:21

Kako sam cuo potpisuje Prodanovic sutra treba da bude na treningu pa cemo vidit do sutra :D

necko_gradacac
Kontakt:

Post Postao/la necko_gradacac » 26 jan 2011, 14:55

Fatko je napisao/la:Kako sam cuo potpisuje Prodanovic sutra treba da bude na treningu pa cemo vidit do sutra :D
napokon lijepe vijesti ;)
Volim ZVIJEZDU Volim GRADACAC

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 26 jan 2011, 16:39

Jovic je rekao da ce u Zvijezdu doci jos tri provjerena igraca koja nece dolaziti na probu nego odmah potpisati i to u svakoj liniji po jedan.Ako je istina za Prodanovica to bi bilo odlicno, jos bi nam onda ostalo da popunimo vezu i jednog napadaca.Posto nam najvise skripi na poziciji lijevog veznog idealan bi bio Milan Muminovic( kada pregovara sa Leotarom onda zasto ne bi dosao u Zvijezdu) a od napadaca od slobodnih igraca mozda bi najbolje rjesenje bio Zoran Rajovic.

ciro_ciro
Kontakt:

Post Postao/la ciro_ciro » 26 jan 2011, 17:22

Poz seven, skituljac i ekipo gledam nisi pisao tri dana kada si cuo neke stvari, pa si danas pisao bas u ono vrijeme kada sam ja sjedio i pijo kafu s jednim gospodinom :D

husein veličanstveni
Kontakt:

Post Postao/la husein veličanstveni » 26 jan 2011, 17:39

ciro_ciro je napisao/la:Poz seven, skituljac i ekipo gledam nisi pisao tri dana kada si cuo neke stvari, pa si danas pisao bas u ono vrijeme kada sam ja sjedio i pijo kafu s jednim gospodinom :D
Pa gdje ci ciro care nema te mjesec dana. Šta bi, jesi li popijo kafu sa tim gospodinom. :)
Čovjek je najsavršenije biće na svijetu, kojega svaka budala može napraviti!
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"

ciro_ciro
Kontakt:

Post Postao/la ciro_ciro » 26 jan 2011, 19:17

Nema me , zato što su na ovome forumu sve pic ke nesmiju da se predstave, pričaju gluposti, izmišljaju itd. Gledaju neke greške prave se pametni, a samog sebe se stide, reci ja sam to.. i to...
Zato više i ne želim kukavicama da se raspravljam ovdje, nego mirno posmatram, a što mi nije jasno zovnem kako ga mnogi nazivaju "Zalizani" njega i on mi objasni sve...

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 26 jan 2011, 20:38

Do prije mjesec dana si ti najglasniji bio oko "Gospodina Zalizanog" -.-

skituljac
Kontakt:

Post Postao/la skituljac » 26 jan 2011, 21:37

Dobro bi bilo kad bi se Prodanovic vratijo,ali ovog puta na malo duzi perijod.Danas ga nije bilo na treningu.Uslovi za treniranje i neku provjeru igraca su losi jer se igra po snijegu,mada oni koji su losi se izdvajaju i na snijegu :D

sony_91
Kontakt:

Post Postao/la sony_91 » 26 jan 2011, 21:55

skituljac je napisao/la:Dobro bi bilo kad bi se Prodanovic vratijo,ali ovog puta na malo duzi perijod.Danas ga nije bilo na treningu.Uslovi za treniranje i neku provjeru igraca su losi jer se igra po snijegu,mada oni koji su losi se izdvajaju i na snijegu :D
Dali je treningu prisustvovao "doro" mlađi?

altai
Kontakt:

Post Postao/la altai » 26 jan 2011, 22:24

sony_91 je napisao/la:
skituljac je napisao/la:Dobro bi bilo kad bi se Prodanovic vratijo,ali ovog puta na malo duzi perijod.Danas ga nije bilo na treningu.Uslovi za treniranje i neku provjeru igraca su losi jer se igra po snijegu,mada oni koji su losi se izdvajaju i na snijegu :D
jest bio danas

sony_91
Kontakt:

Post Postao/la sony_91 » 26 jan 2011, 22:29

altai je napisao/la:
sony_91 je napisao/la:
jest bio danas
Jesul imali trening utakmicu ili,... ako jesu imali trening utakmicu kakav je dojam ostavio?

altai
Kontakt:

Post Postao/la altai » 26 jan 2011, 22:31

samo da kazem vedo sutra putuje za cesku i potpisuje ugovor sa jednim prvoligasem i jos bolje je ima i u nasoj drzavi pravde dobio je spor na sudu u svoju korist kontra cvisa moraju dat ciste papire i sva dugovanja sto mu je cvis srezo a sudu troskove nek je vedi sretno u drugoj zemlji ima mjesta za njega a u zvijezdi nema al imamo upravu ko k

bhmafija
Kontakt:

Post Postao/la bhmafija » 26 jan 2011, 23:48

sto se tice prodanovica dolazi sutra u gradacac ali nije sigurno dali ce stici na trening
Ulična brača su uvek tu uz tebe a kad dodju problemi onda stari ko te **** vjeruj mi brate malo je pravih drugara koji su uz tebe u frki i kad nemass para

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 27 jan 2011, 08:34

jel se vratijo Prodanović, ako je neko bijo jutros na treningu nek napiše jel ga vidio ili ako je neko pijo kafu sa gospodinom nek isto napiše šta je ovaj bijo reko

:D

sony_91
Kontakt:

Post Postao/la sony_91 » 27 jan 2011, 09:12

altai je napisao/la:samo da kazem vedo sutra putuje za cesku i potpisuje ugovor sa jednim prvoligasem i jos bolje je ima i u nasoj drzavi pravde dobio je spor na sudu u svoju korist kontra cvisa moraju dat ciste papire i sva dugovanja sto mu je cvis srezo a sudu troskove nek je vedi sretno u drugoj zemlji ima mjesta za njega a u zvijezdi nema al imamo upravu ko k
SK Ceske Budejovice

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.