Senad Lulic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Senad Lulic
Puno zujanja ali malo meda,to je nas Senad.
@francobaresi
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.
+1rambo16 je napisao/la:Mojne svega ti da ideš u tu krajnost. Ono što je Edin uradio za repku,Lulić neće ni za 37 života da napravi.
Kakve štopere je Džeko otresao,protiv kojih ekipa je Džeko zabijao,kakve utakmice je Džeko iznosio, Lulić i slični Lulić nisu u stanju ma ni pomoću čarobnog štapića da ponove.
Džeko ,da više ništa ne uradi,ne bi smio da se poredi sa Lulićem. Ama baš nikako!
Ali jeste. Lulić ne igra na svojoj poziciji i ne zna dat gol. Čudan neki krilni igrač ybte."Rijetkost vrste". . .
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Tema Senad Lulić, a pročitao sam Džeko, Džeko, Džeko, nakon trećeg puta sam prestao sa čitanjem tog posta.
- samo_lijevo
- Kontakt:
nemoj vise rambo,dokazao nam je da se trudio.rambo16 je napisao/la:Opravdano.
Karakteristika ljudi koji brzo gube rasprave.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Izvinite što vam nisam do koljena,
Ne idi u krajnost, a spominješ Džeku stotinu puta??? Ko tu ide u krajnost. Tino kada igra u nacionalnom timu, igra u veznom redu, te krilu, zato sam ga i naveo kao primjer, a kakve veze ima Džeko s tim ostaje dilema jer si ga naveo deset puta i spominjao si njegove uspjehe, nidje veze.
Promašio je priliku, izgubili smo 3:0, šta bi bilo kad bi bilo. I ja se pitam gdje bi sada bili da nam trener nije retard.

Ne idi u krajnost, a spominješ Džeku stotinu puta??? Ko tu ide u krajnost. Tino kada igra u nacionalnom timu, igra u veznom redu, te krilu, zato sam ga i naveo kao primjer, a kakve veze ima Džeko s tim ostaje dilema jer si ga naveo deset puta i spominjao si njegove uspjehe, nidje veze.
Promašio je priliku, izgubili smo 3:0, šta bi bilo kad bi bilo. I ja se pitam gdje bi sada bili da nam trener nije retard.
A ja lika majko mila. . .
Pa napisao si "i Džeko se pokazao protiv anonimusa" i onda sam ti ja naveo par Džekinih zasluga (ima ih milion) čisto da razdvojim to ime i ime Senada Lulića.
Pod pojmom krajnost sam mislio poređenje Džeke i Lulića. Baš krajnost.
I u globalu ne krivim Lulića za tu šansu,nego ga krivim zato što nije napravio ništa od onog što se očekivalo.
Jbte,krilo si. Daj bar jedan centaršut u kazneni prostor. Bar jednu upotrebljivu loptu.
Šansa je tu samo popratni efekat kao jedan u nizu argumenata protiv Lulića.
Ma dolazi novi trener ali Senad Lulić će ostat isti. Izuzetno ograničen igrač!
Pa napisao si "i Džeko se pokazao protiv anonimusa" i onda sam ti ja naveo par Džekinih zasluga (ima ih milion) čisto da razdvojim to ime i ime Senada Lulića.
Pod pojmom krajnost sam mislio poređenje Džeke i Lulića. Baš krajnost.
I u globalu ne krivim Lulića za tu šansu,nego ga krivim zato što nije napravio ništa od onog što se očekivalo.
Jbte,krilo si. Daj bar jedan centaršut u kazneni prostor. Bar jednu upotrebljivu loptu.
Šansa je tu samo popratni efekat kao jedan u nizu argumenata protiv Lulića.
Ma dolazi novi trener ali Senad Lulić će ostat isti. Izuzetno ograničen igrač!
A.F.C. Bournemouth!
Da, falilo je tih centaršuteva u prazan prostor jer smo igrali sa tri napadača. Kada je i probijao stranu, išao bi prema sredini gdje bi dodao loptu, a bilo je tu i situacija kada je izgubio par lopti jer jednostavno nije bilo nikoga u napadu kome bi mogao dodati loptu. Vezni red je bio totalno odsječen od odbrane, nije ni postojao.
Spomenuo sam Džeku radi mečeva protiv velesila Kipra i Velsa, naravno da ne treba uspoređivati Lulića i Džeku. Luliću je ovo bila prva utakmica nakon dugo vremena na svojoj prirodnoj poziciji gdje smo igrali bez napadača, nije se mogao kao bek pokazati i dokazati na pravi način protiv tih "anonimusa" kao što bi to eventualno uradio kao krilo.
Valjda si sada shvatio što sam spomenuo Džeku.
Spomenuo sam Džeku radi mečeva protiv velesila Kipra i Velsa, naravno da ne treba uspoređivati Lulića i Džeku. Luliću je ovo bila prva utakmica nakon dugo vremena na svojoj prirodnoj poziciji gdje smo igrali bez napadača, nije se mogao kao bek pokazati i dokazati na pravi način protiv tih "anonimusa" kao što bi to eventualno uradio kao krilo.
Valjda si sada shvatio što sam spomenuo Džeku.
Čekajte, jel hoćete da kažete da Lulić nije navikao na ovu poziciju ili ? Pošto ne mogu da shvatim šta hoće mnogi od vas da kažu ? Nema ni u Laciju Džeku , al ima daMu da 3,4 puta probije stranu,ovdje ni jednom..
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
- LiverpoolREDS
- Kontakt:
Sad kad se situacija malo slegla,mirne glave da nesto napisem,sve mogu da shvatim,i Paeptovu taktiku,i besica,mujdzu da nece da igraju,i poraz prihvatam sve ama bas sve mogu shvatit al da covjek zaradjuje za hljeba od fudbala i to dobre pare zaradi a ono promasit e to ne mogu da shvatim al nikako,pa za svetinju onako promasit ,za repku koju volis kojoj pripadas onako promasit bez imalo stida i srama nastaviti igrati,pa ja bih se odmah oprostio od repke,neka igraju momci koji znaju HODAT prije svega.Ja kad bih na termini nesto slicno promasio,pa pojeo bih umjetnu travu,a on nastavio setkat po terenu.Zato me i ne cudi sto Besic,Mujdza,pa i Pjanic nece da igraju kad moraju za ovim hadaljom djeliti teren,svlacionicu + kad se na ovo jos doda da je Pape trener,pa gdje ide ova nasa repka to samo dragi Bog zna.
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.
-
- Kontakt:
jedino sto ovaj covjek zna, je prebacit loptu na desnu nogu i tako svaki put. svaki napad zaustavi, ne pamtim kad je zadnji put probijo po strani.....a najbolje se vidjelo kad je imao 100% sansu, on umjesto lijevom nogom da je spusti u go, prima je desnom......svasta boze sacuvaj.....i to profesionalac?!?!
-
senad je zbog onog zicera koji je bio potencijalni game changer daleko ispred svih na toj listi. onako reagovati jeultrasstyle_tz je napisao/la:treba ih sve kritikovati, ali Senad je daleko pri kraju popisa istih u ovoj tekmi..daleko iza cijelog veznog reda koji je sazvakan i ispljunut kao zadnji amateri, odbrane i Kvrzica

ako malo šire sagledamo situaciju Lulić opet nije igrao tu neku svoju prirodnu poziciju.Kako --pa tako što nije bilo napadača,nije bilo njegovih prodora i centaršuteva zato što se i on sam uvlačio u sredinu.Nek0o reče bio je često sam--i jeste ,da bi bio dobar na svojoj poziciji moraš imati sve linije ispravno i kvalitetno popunjene,a krilo pogotovo mora imati pravog centralnog napadača.Šta da je dao gol--ništa ljudi bi nas opet od golmana do Hajrovića prožvakali i ispljunuli...nema igre,nema sistema,A šta da uđoše njihove prve dvije velike šanse..njihove dvije stative...
Jako los trebao ga je zamjeniti vec u prvom poluvremnu sa Viscom. Mislim da je pokupio neku povredu na samom startu utakmice u nekom jacem duelu i tada je poceo da sepa. Znaci bukvalno od pocetka utakmice kao da je igrao pod rucnom. A on je dobar samo kada nije rovit i nekako sa svojom brzinom, trkom i trudom kompenzira to da igra samo sa desnom nogom i da ima lose ubacaje, asistencije.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Onaj promasaj ce obici Svijet ako ga vec nije obisao.
Velika steta sto ono nije uslo jer da jeste stvari bi se itekako drugacije odvijale, no sta je tu je.
Velika steta sto ono nije uslo jer da jeste stvari bi se itekako drugacije odvijale, no sta je tu je.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
[youtube][/youtube]
Evo Senade, uči..
Evo Senade, uči..
Zadnja izmjena: Minjore, dana/u 17 nov 2014, 12:17, ukupno mijenjano 1 put.
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
Isto kao onaj offside Dzeke protiv Nigerije, nismo imali srece a ni pameti.Omerbavarac je napisao/la:Onaj promasaj ce obici Svijet ako ga vec nije obisao.
Lulicu glavu gore.

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
skyisthelimit je napisao/la:Ovaj momciluk je nasa najveca nada za razbijanje izraelaca.

1974---1975---1976---2001---2013---2020
+1.Ajax je napisao/la:Jako los trebao ga je zamjeniti vec u prvom poluvremnu sa Viscom. Mislim da je pokupio neku povredu na samom startu utakmice u nekom jacem duelu i tada je poceo da sepa. Znaci bukvalno od pocetka utakmice kao da je igrao pod rucnom. A on je dobar samo kada nije rovit i nekako sa svojom brzinom, trkom i trudom kompenzira to da igra samo sa desnom nogom i da ima lose ubacaje, asistencije.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
[youtube][/youtube]
Zeznu ga taktika i ovaj put.
Zeznu ga taktika i ovaj put.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!