Serije (sve o serijama na jednom mjestu)

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

bob
Kontakt:

Re: Serije (sve o serijama na jednom mjestu)

Post Postao/la bob » 29 nov 2025, 00:08

leo1946 je napisao/la:
28 nov 2025, 21:40
Mozel ko objasniti taj stremio kako funkcionise, kako ga instalirat na tv?
mislim da imas na youtube-u sve nekad davno postavljao na racunaru odradis sve th windowsu skines reg i konfigurises a na tv samo app skines i prijavis se sa acc i sinh account te sve pokupi sta si na rac postavio .. na tv peglanje bas a ne znam da li i moze iskreno :D

naj ti je da platis RealDebrid nekih 15 eura mislim 6m i ne brines o brzini stopanju itd ..

Otprilike … na rac otvori Stremio i otvoriti Installed Addons/My Addons, te ja sam izbrisati sve osm: Cinemeta, OpenSubtitles V3, Local Files. Instaliras na Stremiu Torrentio to ti je addon za Stremio i u pozadini je on najbitniji .. malo izguglaj imaju neke postavke koje se stimamu imas na youtube mislim sve … imas jos neki addon da ti napravi katalog filmova serija nerflix, disney prime pa da poreda sve al zaboravio sam malo google odradi :D

Real Debrid registrujes se te na Premium offers i uplatis jedan od Premium paketa - mozes testirati mislim 2 ili 3 eura 15 dana … Kad ovo uzmea ako .. skidas torrente gledas s njihovih servera brze, bolje … a mozes i free ne moras ovaj real debrid al eto to nisam gledao koji addon da se ostavi … super stvar prestao sam placati nerflix,prime, disney to dodje haman 30 eura nisam sve imao al eto saltao svaki drugi mjesec ovako platio 15eura i 6m miran bar dok radi jos … vjerujem da ce stati i ovome u kraj :D

galia95
Kontakt:

Re: Serije (sve o serijama na jednom mjestu)

Post Postao/la galia95 » 29 nov 2025, 00:29

Tulsa King - Rambo protiv Terminatora T1000 😅

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.