mislim da imas na youtube-u sve nekad davno postavljao na racunaru odradis sve th windowsu skines reg i konfigurises a na tv samo app skines i prijavis se sa acc i sinh account te sve pokupi sta si na rac postavio .. na tv peglanje bas a ne znam da li i moze iskreno
naj ti je da platis RealDebrid nekih 15 eura mislim 6m i ne brines o brzini stopanju itd ..
Otprilike … na rac otvori Stremio i otvoriti Installed Addons/My Addons, te ja sam izbrisati sve osm: Cinemeta, OpenSubtitles V3, Local Files. Instaliras na Stremiu Torrentio to ti je addon za Stremio i u pozadini je on najbitniji .. malo izguglaj imaju neke postavke koje se stimamu imas na youtube mislim sve … imas jos neki addon da ti napravi katalog filmova serija nerflix, disney prime pa da poreda sve al zaboravio sam malo google odradi
Real Debrid registrujes se te na Premium offers i uplatis jedan od Premium paketa - mozes testirati mislim 2 ili 3 eura 15 dana … Kad ovo uzmea ako .. skidas torrente gledas s njihovih servera brze, bolje … a mozes i free ne moras ovaj real debrid al eto to nisam gledao koji addon da se ostavi … super stvar prestao sam placati nerflix,prime, disney to dodje haman 30 eura nisam sve imao al eto saltao svaki drugi mjesec ovako platio 15eura i 6m miran bar dok radi jos … vjerujem da ce stati i ovome u kraj