FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Malo nam steka sredina(lako dodju nam dodju do 20m) i odbrana(puno ispadamo)
Mogao je vala i ovo zabiti na kraju poluvremena zicer
- ElCartel11
- Kontakt:
Danas Kurdic malo ispada naivno.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Daj Palica umjesto Djokana
- PeakyBlinders
- Kontakt:
Jel ovo onaj Cmiljanić što je prevara? Hadžija ubleho.
Dobro je ovo. Još Lazić i Ševelj i bit će to nazad dosta bolje.
Dobro je ovo. Još Lazić i Ševelj i bit će to nazad dosta bolje.
ORIGINAL 1987
Joj levata navijaca 

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
-
- Kontakt:
Pidro najgori , ne znam šta radi on na terenu , Al prolaze ga ko da ga nema …
Bravo Cmilja za pogodak. Bodul i Bagarić odlični. Ajmo sad jače u drugom i privesti ovo kraju lagano.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Moramo biti bolji u odbrani, lahko nam dolaze do gola.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
@Sijux na aparatima. Doduše, očekivano da zabije, s obzirom koliko ga je pljuvao.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Ako je Adilović bio odlučujući faktor, da se da prednost Kariniću, sutra mu treba urućiti otkaz.
Najvece pojacanje je Kurdic
Loptu iznosi ko onomad Franz Beckenbauer
Tako je maliiii!!!!!
Loptu iznosi ko onomad Franz Beckenbauer
Tako je maliiii!!!!!
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- ElCartel11
- Kontakt:
Imao je Real svoj napad BBC (Bale, Benzema, Cristiano) imamo ga i mi Bagaric, Bodul, Cmiljanic 

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Sve super osim Susica,mora tu definitivno jedan brzi igrac koji iole zna povuc naprijed.
Ova cetvorka naprijed ce za 5 kola biti ko bombon.Posebno sto mi se svidja sto imamo visinu napokon,Cmiljanic i Bagaric kad su u 16 zajedno malo ce ih koji stoper naskociti
Bodul je onaj neki "zajebani decko" .Sad ni jasnije sto je dobar sa Handzicem i onim Gotalom budalastim.Nekako imam osjecaj da ce biti vodja ekipe.Ima taj neki stav mangupa.
Dizdarevic za pracenje igre
Ova cetvorka naprijed ce za 5 kola biti ko bombon.Posebno sto mi se svidja sto imamo visinu napokon,Cmiljanic i Bagaric kad su u 16 zajedno malo ce ih koji stoper naskociti
Bodul je onaj neki "zajebani decko" .Sad ni jasnije sto je dobar sa Handzicem i onim Gotalom budalastim.Nekako imam osjecaj da ce biti vodja ekipe.Ima taj neki stav mangupa.
Dizdarevic za pracenje igre

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Dizdarevic odlican. Da je on branio, dobili bi mi i Sisoje Siti
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Slabo i Đokanović i Tino brane prostor. S ovom postavom očekivano je da će ekipe lakše dolaziti do zadnje trećine ali ćemo i mi lakše stvarati prilike i biti daleko opasniji prema naprijed.johntravolta123 je napisao/la: ↑25 jul 2021, 17:50Malo nam steka sredina(lako dodju nam dodju do 20m) i odbrana(puno ispadamo)
Meni je Šabanović za sada u sezoni najveće iznenađenje. Ofanzivno daleko veća prijetnja od Oremuša, ima baš dobar centaršut.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Prema naprijed dobro a bit će i bolje. Nazad mi ne djeluju sigurno, prelako ljudi dolaze u poziciju za šut. Mora se nazad stegnuti i bit će još prilika za gol.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Hajdeee, Kyle88, MaroonBjelave, nedimmmm1337, riki46, Varijantas8 i 41 gost.