FK Budućnost Banovići
Moderator/ica: GracanicaAA
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
Re: FK Budućnost Banovići
Eto, Šmigalović potpisao za Slobodu... nadam se da je izabrao ONO pravo, a koliko je ta odluka ONA prava vidjet cemo u nadolazećem periodu...
1947!
Ma šta se drugo moglo očekivati nego da ode u neki Premijerligaški klub. Ali neka mu je sa srećom, neka barem u Slobodi uspije kada nije mogao u Sarajevu.Ljumani_Banovici je napisao/la:Eto, Šmigalović potpisao za Slobodu... nadam se da je izabrao ONO pravo, a koliko je ta odluka ONA prava vidjet cemo u nadolazećem periodu...
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
a Čejvanović se pojavio samo na jednom treningu u dvorani, tačnije u utorak.. dok ga ovih dana nije bilo, da li je prehlada ili nešto drugo saznat cemo !?LjumanM95 je napisao/la:Ma šta se drugo moglo očekivati nego da ode u neki Premijerligaški klub. Ali neka mu je sa srećom, neka barem u Slobodi uspije kada nije mogao u Sarajevu.Ljumani_Banovici je napisao/la:Eto, Šmigalović potpisao za Slobodu... nadam se da je izabrao ONO pravo, a koliko je ta odluka ONA prava vidjet cemo u nadolazećem periodu...

1947!
Mah što se mene tiče svejedno mi je da li će ostati ili ne. Ima ko da igra mašala, imamo mi naših podmladaka tako da je onda i bolje njima dati priliku nego nekim strancima.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
- kuman_@mel
- Kontakt:
Cjevanovic je veoma dobar igrac ! Povrijedio se bio u dvorani,ali ide u Medulin sa klubom sigurno !
Zemljo tisucljetna,na vjernost ti se kunem !
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
ne ide se u Medulin..kuman_@mel je napisao/la:Cjevanovic je veoma dobar igrac ! Povrijedio se bio u dvorani,ali ide u Medulin sa klubom sigurno !
1947!

Hoće li biti kakvih prijateljskih utakmica? Uvijek su u Medulinu imali dosta dobrih protivnika u pripremnim utakmicama. Nismo u Banovićima pogledali prijateljsku utakmicu, ne pamtim... Osim one Memorijalne u čast Čarija.
-
- Kontakt:
4.februara Buducnost igra prijateljsku utakmicu sa Bratstvom.LjumanM95 je napisao/la:![]()
Hoće li biti kakvih prijateljskih utakmica? Uvijek su u Medulinu imali dosta dobrih protivnika u pripremnim utakmicama. Nismo u Banovićima pogledali prijateljsku utakmicu, ne pamtim... Osim one Memorijalne u čast Čarija.
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
Da ne mislite da ne idemo nigdje, da smo propali kao Grčka.. NE ..
Promijenjena je destinacija za pripreme, ne ide se više u Medulin već u Makarsku !!
Promijenjena je destinacija za pripreme, ne ide se više u Medulin već u Makarsku !!
1947!
- kuman_@mel
- Kontakt:
Moze moze i Makarska nemam nista protiv,samo da dovedu par kvalitetnih pojacanja i top smo,@Arsenalovac,jel se igra na nasem stadionu ili? 

Zemljo tisucljetna,na vjernost ti se kunem !
Hajde dobro je onda, more k'o more.
@kuman_@mel
To bi možda znao onaj momak što piše na temi Bratstva @AboveTheLaw.

@kuman_@mel
-
- Kontakt:
Prvu test utakmicu nogometaši Bratstva imati će protiv ekipe Budućnosti, ovaj susret će se odigrati 4. februara.
Ovako sam procitao na jednoj stranici.
Ne pise gdje ce se igrati.Vjerovatno u Gracanici

- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
deĆkoLjumanM95 je napisao/la:Hajde dobro je onda, more k'o more.![]()
@kuman_@mel

1947!
izvor http://www.sportsport.ba/bh_fudbal/musl ... bele/72973_Arsenalovac_ je napisao/la:Prvu test utakmicu nogometaši Bratstva imati će protiv ekipe Budućnosti, ovaj susret će se odigrati 4. februara.
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
Ma gdje god da se igra, ima da izgubimosony_91 je napisao/la:izvor http://www.sportsport.ba/bh_fudbal/musl ... bele/72973_Arsenalovac_ je napisao/la:Prvu test utakmicu nogometaši Bratstva imati će protiv ekipe Budućnosti, ovaj susret će se odigrati 4. februara.

Pesimist !
1947!
A kao da je rezultat toliko bitan. Bitno je da što više igrača dobije priliku da pokaže šta zna. Dok je rezultat manje/više bitan, bolje rečeno u drugom planu.
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
pa kod nas su uvijek jedni te isti igraci, niko ne dolazi, samo odlaze ... nema se tu sta vise pokazivati, sve se zna ko je kakav igrac.LjumanM95 je napisao/la:A kao da je rezultat toliko bitan. Bitno je da što više igrača dobije priliku da pokaže šta zna. Dok je rezultat manje/više bitan, bolje rečeno u drugom planu.
1947!
Mislim na ove nove što su pristigli ili što će pristići. Jeste da je do sada samo 1 pristigaoLjumani_Banovici je napisao/la:pa kod nas su uvijek jedni te isti igraci, niko ne dolazi, samo odlaze ... nema se tu sta vise pokazivati, sve se zna ko je kakav igrac.LjumanM95 je napisao/la:A kao da je rezultat toliko bitan. Bitno je da što više igrača dobije priliku da pokaže šta zna. Dok je rezultat manje/više bitan, bolje rečeno u drugom planu.

- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
taj nijedan se nije pojavio na zadnjem treninguLjumanM95 je napisao/la:Mislim na ove nove što su pristigli ili što će pristići. Jeste da je do sada samo 1 pristigaoLjumani_Banovici je napisao/la:pa kod nas su uvijek jedni te isti igraci, niko ne dolazi, samo odlaze ... nema se tu sta vise pokazivati, sve se zna ko je kakav igrac.LjumanM95 je napisao/la:A kao da je rezultat toliko bitan. Bitno je da što više igrača dobije priliku da pokaže šta zna. Dok je rezultat manje/više bitan, bolje rečeno u drugom planu., ali šta ćeš Bože moj. A i to su utakmice gdje se prilika daje onima koji i ne igraju baš mnogo u prvenstvu, kao kod nas npr. Hasanović, Mustafić i sl.
1947!
Još jedna prijateljska utakmica, 8. februara Budućnost igra prijateljsku utakmicu u Lukavcu protiv ekipe Radničkog.