HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

Babilon
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la Babilon » 11 mar 2010, 20:03

el zrinja je napisao/la:nadam se da će ga bilić primjetit
Sunjic u repki hrvatske?!Da su ga htjeli zvali bi ga u u21 HR,a odmah iz Zrnjskog u A vrstu Hrvatske,pa to nije ni Luki Modricu uspjelo iako je bio vanserijski igrac,bio bi mu ogrman uspjeh da uspije uci u a vrstu BiH jer ta repka ima također odlicnu buducnost sa Pjanicem(ubojicom zvijezda) i Dzekom,da je odigrati par puta za bh repku moglo bi se jako jako dobro zaraditi na njemu!
HSK Zrinjski Mostar

Wert
Kontakt:

Post Postao/la Wert » 11 mar 2010, 20:17

Šunjić je svakako dobar fudbaler, vrijedan pažnje, na njemu je da odluči za koju repku će igrati, naravno ako ga pozovu. Volio bih da je više igrača kao on, volio bih da zaigra za BiH, ali srcem, oni koji neigraju tako, netrebaju nam!
Kad imaš novac, svi te vole brate, svi žele s tobom život svoj da prate, kofol ti ime ne blate, a ima ih ko salate, jer fakat pare, pare svima drag si brate!

Imp
Kontakt:

Post Postao/la Imp » 11 mar 2010, 20:48

bordo_momak je napisao/la:boli me ona stvar nemozes birat domovinu seljacino jer tvoja je domovina ona u kojoj se rodis ;)
:lol:

Wert
Kontakt:

Post Postao/la Wert » 11 mar 2010, 20:49

bordo_momak je napisao/la:boli me ona stvar nemozes birat domovinu seljacino jer tvoja je domovina ona u kojoj se rodis ;)
Haj ba dosadni ste vise, imate pp za ovakve rasprave, baš ćeš nekog ubjediti preko foruma da zavoli svoju/tvoju/moju/nečiju domovinu! Inače moje mišljenje da svi ovi što se raspravljaju oko domovine, kao velike patriote, imaju zajedno oko 30 godina :D
Zadnja izmjena: Wert, dana/u 11 mar 2010, 20:51, ukupno mijenjano 1 put.
Kad imaš novac, svi te vole brate, svi žele s tobom život svoj da prate, kofol ti ime ne blate, a ima ih ko salate, jer fakat pare, pare svima drag si brate!

crespo
Kontakt:

Post Postao/la crespo » 11 mar 2010, 20:51

bordo_momak je napisao/la:
Babilon je napisao/la:
Sunjic u repki hrvatske?!Da su ga htjeli zvali bi ga u u21 HR,a odmah iz Zrnjskog u A vrstu Hrvatske,pa to nije ni Luki Modricu uspjelo iako je bio vanserijski igrac,bio bi mu ogrman uspjeh da uspije uci u a vrstu BiH jer ta repka ima također odlicnu buducnost sa Pjanicem(ubojicom zvijezda) i Dzekom,da je odigrati par puta za bh repku moglo bi se jako jako dobro zaraditi na njemu!
ne razumijem tebe el zrinja ti bi vise volio da ode u susjede nego da igra za tvoju domovinu??
Nek igra ko za koga hoce.Treba da shvatis da je 99% hrvata iz bh zelja da igra za hrvatsku.Pa ako tamo nema mijesta moze i bih

LIvada
Kontakt:

Post Postao/la LIvada » 11 mar 2010, 20:52

ma dosadan lik....većeg tovara jos nisam vidio....popusti ljude...

p.s idi drkaj na one crnce iz Laktaša...... :mrgreen: :mrgreen:
Zadnja izmjena: LIvada, dana/u 11 mar 2010, 20:53, ukupno mijenjano 1 put.
Klošar sam pa šta...KLOŠARSKA ELITA!!!

Imp
Kontakt:

Post Postao/la Imp » 11 mar 2010, 20:53

crespo je napisao/la: Nek igra ko za koga hoce.Treba da shvatis da je 99% hrvata iz bh zelja da igra za hrvatsku.Pa ako tamo nema mijesta moze i bih
tocno tako :D jbg nemozes od nekoga ocekivat da ima zelju da igra za bih ako je cilo djetinjstvo navija za HR
samo si malo promasio u postotcima,nije 99% vec 100% ;)

Babilon
Kontakt:

Post Postao/la Babilon » 11 mar 2010, 20:54

aj sta si dosadan,iđi vrvi nonamo! :mrgreen:

Evo malo linkova za sipatizere i navijace Zrinjskog:
Braga : Zrinjski 1:0 (gol uz pomoc ruke) :mrgreen:
aaa jes nas lijepo vidjet na ovako finom travnjaku :D

Vaduz : Zrinjski 1:2 prekrasan gol Đurica
Zrinjski : Slovan B 1:0

evo,ga,jbg malo sam se zeznuo :mrgreen:
Zadnja izmjena: Babilon, dana/u 11 mar 2010, 20:58, ukupno mijenjano 1 put.
HSK Zrinjski Mostar

crespo
Kontakt:

Post Postao/la crespo » 11 mar 2010, 20:56

Imp je napisao/la:
crespo je napisao/la: Nek igra ko za koga hoce.Treba da shvatis da je 99% hrvata iz bh zelja da igra za hrvatsku.Pa ako tamo nema mijesta moze i bih
tocno tako :D jbg nemozes od nekoga ocekivat da ima zelju da igra za bih ako je cilo djetinjstvo navija za HR
Nemoj gledati samo hercegovacke hrvate,moze se naci njih par stotina sto bi prije igrali za BiH.
Zato se nemojte zaliti sto nema hrvata u BH selekcijama.Nemoj sam sebe da demantujes.

santos
Kontakt:

Post Postao/la santos » 11 mar 2010, 21:03

Sto se tice Sunjica kako ce ga zvat za prijateljsku kad se termini A selekcija i U21 poklapaju,a bolje je da igra 90 minuta za mlade nego da sedi na klupi bilo koje selekcije

CrnoCrveni
Kontakt:

Post Postao/la CrnoCrveni » 11 mar 2010, 21:10

Babilon je napisao/la:
ne razumijem tebe el zrinja ti bi vise volio da ode u susjede nego da igra za tvoju domovinu??
ma ni on sam sebe ne razumije...
Hadzic PONOVO u Celiku...oleeee
Dokaz da ovaj sportsport.ba pojma nema,hocete ga na kosevo...dobicete ga od Hadzije na Kosevu:))))

CrnoCrveni
Kontakt:

Post Postao/la CrnoCrveni » 11 mar 2010, 21:13

Imp je napisao/la:
to ti mislis da je 100%,nisu svi nacionalisti kao vas par huligana ;) ;)
Dokaz da ovaj sportsport.ba pojma nema,hocete ga na kosevo...dobicete ga od Hadzije na Kosevu:))))

Wert
Kontakt:

Post Postao/la Wert » 11 mar 2010, 21:15

Kakve su ovo seljacine, ccc, Babilon, nadam se da nisi ti ovdje :D
[youtube][/youtube]

CrnoCrveni
Kontakt:

Post Postao/la CrnoCrveni » 11 mar 2010, 21:21

Wert je napisao/la:Kakve su ovo seljacine, ccc, Babilon, nadam se da nisi ti ovdje :D
[youtube][/youtube]

:D :D :D :D ne kontam ovo sarajeva mi jel moze neko pojasnit ako se ne varam onaj sa megafonom je navijac brage jel tako???
ma kakvi ba,to vodja ultrasa :D :mrgreen:

Marin
Kontakt:

Post Postao/la Marin » 11 mar 2010, 21:25

Taj gol koji smo primili u Bragi je bio možda i presudan za utakmicu kvalifikacija LP protiv Slovana. Koeficijent nam je bio taman toliki (sitna razlika) da smo bili najbolje rangirani nenositelji tj. da smo možda protiv Brage izvukli 0-0 vjerojatno bismo bili nositelji i dobili bismo lakšeg protivnika od Slovana.

MaliMemo
Kontakt:

Post Postao/la MaliMemo » 11 mar 2010, 21:29

Wert je napisao/la:Kakve su ovo seljacine, ccc, Babilon, nadam se da nisi ti ovdje :D
[youtube][/youtube]
Debilizam
× Plava krv ispod koze ×

Wert
Kontakt:

Post Postao/la Wert » 11 mar 2010, 21:32

Marin je napisao/la:Taj gol koji smo primili u Bragi je bio možda i presudan za utakmicu kvalifikacija LP protiv Slovana. Koeficijent nam je bio taman toliki (sitna razlika) da smo bili najbolje rangirani nenositelji tj. da smo možda protiv Brage izvukli 0-0 vjerojatno bismo bili nositelji i dobili bismo lakšeg protivnika od Slovana.
Eh ako cemo tako, onda i Željo da je dobio Newcastle bio bi u Ligi prvaka. Dobro, ovo je fakat tuga, ovakav go priznat, ali ima i gori, sjetite se Maradone na svjetskom ili Henry-ja nedavno...

Babilon
Kontakt:

Post Postao/la Babilon » 11 mar 2010, 22:01

[youtube][/youtube]
Nisam,ja sam bio na gornjoj tribini ,standarni promatrac odozgo,imam bolji uvid u igracke kvalitete iz pticje perspektive, :mrgreen: inace tu na videu se vidi jedan momak inace poznat po incedentnom ponasnju ,ne cudi me da je on sve to i zakuhao,radi takvih budala moj mali rođak dobije sprej u oci od policije...ccc
HSK Zrinjski Mostar

CrnoCrveni
Kontakt:

Post Postao/la CrnoCrveni » 12 mar 2010, 01:20

Babilon je napisao/la:
[youtube][/youtube]
Nisam,ja sam bio na gornjoj tribini ,standarni promatrac odozgo,imam bolji uvid u igracke kvalitete iz pticje perspektive, :mrgreen: inace tu na videu se vidi jedan momak inace poznat po incedentnom ponasnju ,ne cudi me da je on sve to i zakuhao,radi takvih budala moj mali rođak dobije sprej u oci od policije...ccc
:roll: garant si jedan od njih dok se pravdas :D :D

um vuk
Kontakt:

Post Postao/la um vuk » 12 mar 2010, 10:41

slika
:D :D :D :D :D
"Age i begovi su plaćali da im sinovi igraju u tom jedinom gradskom timu HŠK" Zrinjski""

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.