Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

majestic24
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la majestic24 » 09 avg 2012, 15:49

Cartman je napisao/la:Ma ovaj transferski period mi sve lici na onaj osjecaj kad sretnes neku trebu u gradu, dovedes je kuci, i onda ti kaze da je "crveni" period mjeseca. :D

Znaci velika ocekivanja, i na kraju razocarenje.
Ima i za takve druga taktika :lol: :lol: :lol:
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

Martex
Kontakt:

Post Postao/la Martex » 09 avg 2012, 16:38

slika

:lol:
"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best

Tuzla - Grad koji volim!

Vidal
Kontakt:

Post Postao/la Vidal » 09 avg 2012, 16:56

slika

:mrgreen:
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Vincere non è importante, è l'unica cosa che conta

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 09 avg 2012, 17:00

Jest,al opet je razlika u cijenu dosta velika,Fergie je nudio koliko je on mislio da je dovoljno za njega,jedno 25 - 30 M.A PSG je platio njegovom agentu il kome li vec (Tako sam procitao) 4M da on predje u PSG,na kraju ti to sve dodje 50M.
A dobro,zna Fergie nekad sam sebe ponistiti.On je nedavno u interviewu rekao da United se razlikuje od Citya zato sto stvara igrace i ne kupuje igrace koji su gotov proizvod kao sto to radi City,a sada hoce da kupi covjeka koji je vec usao u 30-setu,Persija. :D
Ne kazem da je to losa kupovina i ne kazem da ne treba kupiti igraca koji je vec na vrhuncu karijere,nego samo kazem da nekad i Fergie zna pretjerati u svojim izjavama. :D

Juvelandia
Kontakt:

Post Postao/la Juvelandia » 09 avg 2012, 17:02

Vidal je napisao/la:slika

:mrgreen:

jbenog Carricka je platio 27 miliona :D
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Siamo tornati ai tempi moggiani
Hvala Bogu sto nam titule ne dodjeljuju sudovi i sudske zastare.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 09 avg 2012, 17:38

Kad neko uporedi Rooneya koji je vec bio najbolji engleski napadac i dokazan u Premiershipu sa Lucasom. :roll:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 09 avg 2012, 18:15

slika :mrgreen:
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

red devil88
Kontakt:

Post Postao/la red devil88 » 09 avg 2012, 18:19

SA ILI BEZ BILO KOJEG IGRACA MANCHESTER UNITED JE OPET NAJBOLJI KLUB
Glory Glory Man United !!! :D

Patrice_Evra_3
Kontakt:

Post Postao/la Patrice_Evra_3 » 09 avg 2012, 18:55

Henderson je napisao/la:slika :mrgreen:
Ima mentalitet brazilskog fudbalera, definitivno... Slika baš dobro oslikava situaciju. ;)
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.

SS.ba liga | Jedinstvo Manchester

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 09 avg 2012, 19:18

Skinite app Ferdinanda, ima dobrih klipova i zayebancija. :D

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 09 avg 2012, 19:21

Ima mentalitet brazilskog fudbalera, definitivno... Slika baš dobro oslikava situaciju. ;)
Ja kapu skidam Cafu, Messiju, Zanetiju, Camonaresiju, Claudiju Lopezu ... Ima tu još fudbalera ali mi sad svi ne mogu naumpasti. Ovo ostalo sve leti za parama i nisu nimalo stabilni ( mislim općenito na taj kontinent ).
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 09 avg 2012, 19:25

Sir Alex's central concern

Sir Alex Ferguson has some concern over the heart of his defence ahead of the Barclays Premier League opener at Everton.

Nemanja Vidic continued his welcome return from a long lay-off with a half against Barcelona in Gothenburg while Rio Ferdinand played most of the game. However, the manager feels Jonny Evans will lose his race to be fit in time for Goodison, Phil Jones has picked up an injury and Chris Smalling is out for some time following an operation.

It means midfielder Michael Carrick could emerge as emergency cover as he again filled in at the back during the goalless draw on Wednesday night.

"Evans is recovering from an operation," stated Sir Alex. "Smalling is out for three months. Jones got a muscle injury in his back and was sent home from Norway.

"So the area we're concerned about is centre-back. Evans won't be ready for the start of the season. He won't be far away but he won't be ready.

"Smalling is out and I can't give you an update with Jones because we've not fully diagnosed that. But Michael Carrick was absolutely brilliant [in Sweden] with his passing the ball and his interceptions. He was fantastic."

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 09 avg 2012, 19:30

A za centralni vezni se ne brine? :roll:

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 09 avg 2012, 19:33

Cartman je napisao/la:A za centralni vezni se ne brine? :roll:
Tu je Anderson :lol: :lol: . On vrijedi za 2,ako ne po kvaliteti igre,onda po kilazi sigurno.
Ovaj Witsel mi je zapao za oko,ne bi ni on bio los izbor u veznom redu,dosta dobar igrac,po lokaciji DM/CM,ali itekako zna odigrati prema naprijed.Trazili smo ga jos dok je igrao za Standard,steta sto ga tad nismo doveli.

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 09 avg 2012, 19:39

Ne, nema brige ze vezu! Zato je SAF cijeli transfer period pokusavao ugrabiti krilne cirkusante iz Brazila, Nizozemskog Batmana, defanzivca Evertona i ko zna koga jos. Dok su redom otpadali Modric, Cabaye, Moutinho, Eriksen, Strootman i mnogi drugi. **** mi se za Lucase i napadace dok veza skripi, u dolazecoj sezoni cemo siguran sam opet gledati Giggsa, cesto, u sredini terena, navikli smo na ishod toga - katastrofa i kukanje o veznjaku na temi. Dok procitam neke postove ovdje zapitam se gdje su pojedinci bili prosle sezone, pa i nekoliko sezona unazad? O Lucasu i Robinu se pricalo kao da se bez njih ne moze nikako, moze itekako. Jedina pozicija na kojoj smo hendikepirani zadnjih mjesec-dva jedva da je spomenuta.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 09 avg 2012, 19:42

Rooney88 je napisao/la:Ne, nema brige ze vezu! Zato je SAF cijeli transfer period pokusavao ugrabiti krilne cirkusante iz Brazila, Nizozemskog Batmana, defanzivca Evertona i ko zna koga jos. Dok su redom otpadali Modric, Cabaye, Moutinho, Eriksen, Strootman i mnogi drugi. **** mi se za Lucase i napadace dok veza skripi, u dolazecoj sezoni cemo siguran sam opet gledati Giggsa, cesto, u sredini terena, navikli smo na ishod toga - katastrofa i kukanje o veznjaku na temi. Dok procitam neke postove ovdje zapitam se gdje su pojedinci bili prosle sezone, pa i nekoliko sezona unazad? O Lucasu i Robinu se pricalo kao da se bez njih ne moze nikako, moze itekako. Jedina pozicija na kojoj smo hendikepirani zadnjih mjesec-dva jedva da je spomenuta.
Slažem se.Ja sam uvijek rekao da je 100 puta bolja opcija Moutinho (ili bilo koji kvalitetan veznjak) + lijevi bek nego Moura ili Persie.Evra jeste dobar,ali ne moze on odigrati citavu sezonu bez greske,treba nam jedna kvalitetna zamjena na njegovoj poziciji,pa kad vidis kakva 2 lijeva beka real ima..
Persie jeste kvalitetan igrac,ali nije igrac za "long terma" + radje bih gledao Welbecka koji moze napredovati i sigurno ce mu realizacija biti bolja ove sezone nego prosle,nego Persija.Ali neću sad kukati ako dodje. :D

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 09 avg 2012, 22:41

http://www.klix.ba/sport/nogomet/od-noc ... /120809142
mogu li se kako ja iz BiH docepati nekih dionica?

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 09 avg 2012, 23:05

Untedi fali "realizator" !

Na jučerašnjem obračunu dva giganta crvenih đavola Alexa Fergusona i prošlogodišnjih prvaka Evrope Barcelone moglo se vidjeti gotovo sve osim vrhunskog fudbala i pregršta golova. Razumljivo je da se radi o prijateljskoj utakmici ali se publika ipak nadala nekoj majstoriji od vrhunskih napadača s obje strane. Međutim ni Messi ni Rooney nisu pokazali ništa posebno, a pogotovo Fergiev miljenik koji je promašio udarac sa bijele tačke. Rooney nije pokazao ni zavidan nivo u igri. Većinu vremena je bio pasivan, čekajući na sudbonosnu loptu dok je Welbeck odradio nekoliko prodora bez mnogo uspjeha. Igra se poboljšala ulaskom Kagawe koji je jedini pored Unitedovih krila pokazao entuzijazam za igrom. Ni to nije rezultiralo golovima u regularnom vremenu nego u razočarenju đavola nakon bolje izvedbe penala Barcelone. U posljednje vrijeme se dosta piše o dolasku holandskog reprezentativca Van Persia, i čini se kako bi upravo on mogao biti ta karika koja Unitedu fali. On je formiran napadač, a u situacijama kada Rooney ima loš dan, Chicaritu fali motivacije, a Berbatov ostanak u klubu neizvjestan, Persie može izvesti svoju magiju. Welbeck odlično stvara prilike ali mu fali realizacija koja Persiu ne manjka. Sve u svemu United je pružio solidnu partiju i pokazao da nije daleko od svemoćne Barcelone i da se uz mala pojačanja može nositi i sa najboljima.
Evo,pronađoh ovo na man utd bih,valjda neko napisao ovaj clanak.Kome nije mrsko neka procita.Malo mi je smijesno kada su Rooney i messi stavljeni u istu recenicu,a radi se o tome da su i jedan i drugi razocarali jucer.Pa Rooney da je odigrao onako kao Messi,za mene bi to bilo vise nego odlicno.Messi je bio sasvim ok jucer,Andersona izluđivao,tako da on i Rooney nikako ne mogu u istu recenicu sto se tice nastupa jucer,ali i opcenito.Jedan je Messi.
Onda fali nam realizator.Hah,posto sam na forumu bicu kulturan i napisat cu ovako " sta ce nam realizator kad nema ko loptu prenijeti..Sve je to super,Van Persie i Rooney ubilacki dvojac,masina za golove i tako to,al kad bi nam dosla ekipa tipa Reala il Barce,kako bi onda genijalnost njih 2 dosla do izrazaja kad bi 90% utakmice lopta bila na nasoj polovini.Scholes je majstor,ali nema vise tu brzinu,ne moze on trcati 90 minuta i razigravati,Carrick je primoran igrati Stopera radi dosta povreda u zadnjoj liniji,a Andersonova kreativnost je ravna 0.Fletcherova buducnost ne upitna,dok Cleverley je bio solidan,dobar na OI,a sad kakav ce biti protiv jacih protivnika vidjet cemo.Ali opet mislim da nam treba jos jedan veznjak.Nek dodje Persie,ja nemam nista protiv,ali opet ce faliti ta kreativnost.Super je to sto cemo mi moci ekipama kao Stoke zabiti po 2,3 gola,al kad dodje neko jaci,to ce biti problem.A kao sto je Busby rekao : "I never wanted Manchester United to be second to anybody. Only the best would be good enough." Tako i meni,samo me prvo mjesto zanima,barem u EPL!

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 09 avg 2012, 23:06

QUARESMA 18<<< je napisao/la:http://www.klix.ba/sport/nogomet/od-noc ... /120809142
Pa ako imaš svog brokera na berzi u New Yorku, onda možeš, naravno ako raspolažeš sa tih 16-20 dolara za cijenu jedne dionice :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 09 avg 2012, 23:19

rio_Ferdy88 je napisao/la:
QUARESMA 18<<< je napisao/la:http://www.klix.ba/sport/nogomet/od-noc ... /120809142
Pa ako imaš svog brokera na berzi u New Yorku, onda možeš, naravno ako raspolažeš sa tih 16-20 dolara za cijenu jedne dionice :mrgreen:
Samo glup covjek ili ludi navijac moze kupiti dionice ove firme. Od 2005 do danas su se zaduzili pola milijarde eura. Takvim ljudima dati svoje pare na raspolaganje? Haha!

Ja se samo bojim da bi ove dionice mogle srusiti vrijednost Uniteda kao sto se desilo Facebooku. Virtualno su pricali o vrijednosti cak i 100 milijardi a kad se iz virtualnog svijeta preslo u ovaj pravi, to je bila sasvim druga prica. Facebook ni blizu tih 100 milijardi. Opade mu vrijednost, berze odlucise i u buducnosti ce odlucivati.
Da, Mark je napunio dzepove i konacno unovcio nesto od svog virtualnog bogatstva ali je zato firma grohnula.

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.