HISTORIJA!
U privitku ispod možete vidjeti TOP 10 fudbalera koji su ušli u izbor za osvajanje Zlatne lopte, a tu se nalazi i Barcelonin Lamine Yamal.
Yamal, koji ima 17 godina, je postao najmlađi igrač u historiji koji se našao u top 10 igrača za Zlatnu loptu, što zvuči zaista nestvarno. Naš superstar!
FC Barcelona
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Sto se mene tice dobro je da lamal ostane na ovom nivou na kojem je sad,da narednij godina i ne napreduje i ne nazaduje to je top,al gledajuci kako je ozbiljan za svoje godine sigurno ce tu biti napretka
Eto sad je medju 10 najboljih, iduce godine vjefovatni medju top 5 ili top 3, mozda cak i najbolji igrac svijeta ako barca uzme ligu i ligu prvaka, sto nikako nije nemoguce
Eto sad je medju 10 najboljih, iduce godine vjefovatni medju top 5 ili top 3, mozda cak i najbolji igrac svijeta ako barca uzme ligu i ligu prvaka, sto nikako nije nemoguce
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
-
- Kontakt:
Odlican period iza nas. Tri teske utakmice lako rijesene uz gol razliku 13-2. Ne bi bilo dobro da dodje do kakvog emotivnog prazenja pa se laksi protivnici ne shvate max ozbiljno iduci period,pa da se upropaste ova tri trijumfa.
Real je poprilicno poljuljan,siguran sam da ce jos koji put kiksati u iducih par kola i to treba iskoristiti da se odvojimo bodovno u La Ligi.
Real je poprilicno poljuljan,siguran sam da ce jos koji put kiksati u iducih par kola i to treba iskoristiti da se odvojimo bodovno u La Ligi.
- jasonstatham
- Kontakt:
Hej kobasiceeeee
Znam da čitate.
Iskreno, velika, velika vam hvala što ste mršnuli Hansija. Stvarno, baš lijepo od vas.
Sportski pozdrav vama i ovoj jadnoj kobasici.
Znam da čitate.

Sportski pozdrav vama i ovoj jadnoj kobasici.
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.
Ma do slijedece sezone, nema sanse da mogu zaigrati na Nou Campu. Ne trebaju im ova lazna obecanja, te krah ove godine, te pocetak naredne...
Ocito je da stadion nije ni blizu sposoban da se mogu poceti igrati utakmice.
Ocito je da stadion nije ni blizu sposoban da se mogu poceti igrati utakmice.
Pomjerili su rok jos 3 mjeseca, do februara '25, kada bi Camp mogao imati kapacitet oko 60 hiljada (prva dva prstena stadiona).
Valjda ga mogu spremiti do tad.
Oktobar iduće godine, a i to u smanjenom kapacitetu
- muharemovicdzelo
- Kontakt:
Samo je problem što ga pored Barcelone hoće i City i Bayern. A mislim da bi bio problem oko obeštećenja, iako je Porto u financijskim problemima.BREAKING: Barcelona have already DECIDED to sign a goalkeeper next summer!
The PRIORITY name on the list and also Deco's preferred choice is Diogo Costa.
Verbruggen mi djeluje kao jako dobar golman.Sporting Director Deco is closely monitoring four goalkeepers:
Mio Backhaus (Werder Bremen)
Guillaume Restes (Toulouse)
Bart Verbruggen (Brighton)
Diogo Costa (Porto)
Fermin potpisao novi ugovor do juna 2029.
Bart Verbruggen (Brighton), Diogo Costa (Porto) i Alvaro Valles (Las Palmas).
Tri kandidata za novog golmana Barce. Prva dvojica su paprene odstete sigurno, dok Vallesu istice ugovor na kraju sezone. Mislim da ce ici po njega.
Tri kandidata za novog golmana Barce. Prva dvojica su paprene odstete sigurno, dok Vallesu istice ugovor na kraju sezone. Mislim da ce ici po njega.
Šta je Portu pa su oni u problemima, a izlazna transfer politika im jedna od najboljih ?! Nisam u toku.muharemovicdzelo je napisao/la: ↑31 okt 2024, 10:17Samo je problem što ga pored Barcelone hoće i City i Bayern. A mislim da bi bio problem oko obeštećenja, iako je Porto u financijskim problemima.BREAKING: Barcelona have already DECIDED to sign a goalkeeper next summer!
The PRIORITY name on the list and also Deco's preferred choice is Diogo Costa.
Verbruggen mi djeluje kao jako dobar golman.Sporting Director Deco is closely monitoring four goalkeepers:
Mio Backhaus (Werder Bremen)
Guillaume Restes (Toulouse)
Bart Verbruggen (Brighton)
Diogo Costa (Porto)
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- muharemovicdzelo
- Kontakt:
Sve vise price da bi Sainz ipak mogao u Red Bullu zavrsiti, a Colapinto da ostane u Williamsu. Volio bih da se to ostvari.
Sainz zasluzuje da ostane u top ekipi, a i Colapinto zasluzuje da ostane u F1.
Sainz zasluzuje da ostane u top ekipi, a i Colapinto zasluzuje da ostane u F1.
Olmo ili Christensen
Valjda uspiju obojicu nekako registrovati.

Valjda uspiju obojicu nekako registrovati.
Jesi mi dobar jaro

Kontam spominje nekog Sainza , možda Leipzig ili Salzburg kad dalje... 

® GONGASHI POWERHOUSE ®
League winners
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Imali su sedam dana odmora. A Kounde je igrač koji se možda i najviše potroši.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.