Najviše mi je žao što se stišala priča o rekonstrukciji. Mislim znam da je pandemija pa nisam ni pisao da treba graditi stadion dalje prošle godine ali nekako nemaš više ni onaj osjećaj da je to moguće s trenutnim ljudima u klubu nekad u budućnosti. Volio bih da griješim.SudoHusika je napisao/la: ↑31 mar 2021, 20:42Dobar teren, dohavizao se fino. Prelijepo nam stadion izgleda. Treba ovo čuvati, i kroz fondove uefe, pokušati nastaviti rekonstrukciju.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
- drzgemboadislic
- Kontakt:
gdje je dobar teren? jeste li vi coravi?braco je napisao/la: ↑31 mar 2021, 20:47Najviše mi je žao što se stišala priča o rekonstrukciji. Mislim znam da je pandemija pa nisam ni pisao da treba graditi stadion dalje prošle godine ali nekako nemaš više ni onaj osjećaj da je to moguće s trenutnim ljudima u klubu nekad u budućnosti. Volio bih da griješim.SudoHusika je napisao/la: ↑31 mar 2021, 20:42Dobar teren, dohavizao se fino. Prelijepo nam stadion izgleda. Treba ovo čuvati, i kroz fondove uefe, pokušati nastaviti rekonstrukciju.
Jesi ti ćorav, šta mene citiraš, nigdje nisam spomenuo terendrzgemboadislic je napisao/la: ↑31 mar 2021, 20:47gdje je dobar teren? jeste li vi coravi?braco je napisao/la: ↑31 mar 2021, 20:47Najviše mi je žao što se stišala priča o rekonstrukciji. Mislim znam da je pandemija pa nisam ni pisao da treba graditi stadion dalje prošle godine ali nekako nemaš više ni onaj osjećaj da je to moguće s trenutnim ljudima u klubu nekad u budućnosti. Volio bih da griješim.SudoHusika je napisao/la: ↑31 mar 2021, 20:42Dobar teren, dohavizao se fino. Prelijepo nam stadion izgleda. Treba ovo čuvati, i kroz fondove uefe, pokušati nastaviti rekonstrukciju.
-
- Kontakt:
U odnosu kakav je teren bio prije dvije hefte sad je ko na vembliju..
Pročepit će negdje.
-
- Kontakt:
braco je napisao/la: ↑31 mar 2021, 20:48Jesi ti ćorav, šta mene citiraš, nigdje nisam spomenuo terendrzgemboadislic je napisao/la: ↑31 mar 2021, 20:47gdje je dobar teren? jeste li vi coravi?braco je napisao/la: ↑31 mar 2021, 20:47
Najviše mi je žao što se stišala priča o rekonstrukciji. Mislim znam da je pandemija pa nisam ni pisao da treba graditi stadion dalje prošle godine ali nekako nemaš više ni onaj osjećaj da je to moguće s trenutnim ljudima u klubu nekad u budućnosti. Volio bih da griješim.

Željezničar za život cijeli!
Kako igra Edin na svojoj Grbavici 
I Seha grmi do sada

I Seha grmi do sada
Neko kaže dobar teren neko loš,imam obaveza pa ne gledam tekmu,de nek neko kaže tačno ili je dobar ili loš? 
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene,digni pogled ka trbini ugledat ćeš tamo mene....!
S JUGA SE PJESMA ORI,BORI SE ŽELJO BORI !!!!!
1921-2021
Izet Nanić !
S JUGA SE PJESMA ORI,BORI SE ŽELJO BORI !!!!!
1921-2021
Izet Nanić !
-
- Kontakt:
braco je napisao/la: ↑31 mar 2021, 20:48Jesi ti ćorav, šta mene citiraš, nigdje nisam spomenuo terendrzgemboadislic je napisao/la: ↑31 mar 2021, 20:47gdje je dobar teren? jeste li vi coravi?braco je napisao/la: ↑31 mar 2021, 20:47
Najviše mi je žao što se stišala priča o rekonstrukciji. Mislim znam da je pandemija pa nisam ni pisao da treba graditi stadion dalje prošle godine ali nekako nemaš više ni onaj osjećaj da je to moguće s trenutnim ljudima u klubu nekad u budućnosti. Volio bih da griješim.

Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE

-
- Kontakt:
Dobar je Roki ne sekiraj se ništa.
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
E cuj dobar teren,**** Pogba na istom ne mozel opte smiriti

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ne moze jer ne zna, kako Šaban mali može????

Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE

IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
- dubioza144
- Kontakt:
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Braco joj Miri frizure

Mulalića na ljeto vratiti na mjesto šefa.braco je napisao/la: ↑31 mar 2021, 20:41Posljednji put smo bili šesti na tabeli na polusezoni 15/16. Na kraju nismo uspjeli izboriti europu, a na polusezoni su tada došli Lendrić, oba Stevanovića itd. Sloboda s kojom igramo u subotu je tada bila prva na tabeli. Plus nema u prvoj polovini tabele Veleža, Borca i Tuzle City. Zanimljivo tada nam je četvrto mjesto bježalo 7 bodova, mada ni ono ne bi bilo dovoljno budući da je Radnik na kraju kup uzeo.
Evo kako ja izgledala tada tabela na polusezoni:
![]()
Ko ne voli Želju, jadna mu majka.
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Yebo majku da nam oni nisu one kablove maznuli neki dan

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.