FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Saurman
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Saurman » 22 mar 2013, 11:42

slika

:mrgreen:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 22 mar 2013, 12:30

anto, sha bi sonim neymarlijom :?
nema kaj, stvarno igracina :mrgreen:
pogani jeziki velju da je prenapuhan :x
lazu, moj ti antisa, lazu :mrgreen:

ps.
omerice, sve najbolje 8-)
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 22 mar 2013, 12:33

secer je napisao/la:anto, sha bi sonim neymarlijom :?
nema kaj, stvarno igracina :mrgreen:
pogani jeziki velju da je prenapuhan :x
lazu, moj ti antisa, lazu :mrgreen:

ps.
omerice, sve najbolje 8-)
Šta se Neymarom? Ne žikim :?
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 22 mar 2013, 12:38

anton 1983 je napisao/la:Ne žikim
znam. :mrgreen:
anton 1983 je napisao/la:Šta se Neymarom?
ta ce bit, triba ga dovest, il? bijo bi pravo pojacanje.
ono, kvalitet je neupitan :mrgreen:
a i ti si mense cini spominjo tog najmu i govorijo da bi ga volijo vidzet u bayi :?
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 22 mar 2013, 12:41

secer je napisao/la: ta ce bit, triba ga dovest, il? bijo bi pravo pojacanje.
a i ti si mense cini spominjo tog najmu i govorijo da bi ga volijo vidzet u bayi :?
Pa sad baš da ga "treba" , ne treba. Što sam ja piso o njemu, radio sam iz nekih drugih razloga, te nisam explicitno zagovaro njegovo dovođenje. Ako je dobar za Barcu i real, ne razumijem kako onda nije dobar za nas...
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:

RMA
Kontakt:

Post Postao/la RMA » 22 mar 2013, 13:02

anton 1983 je napisao/la:
secer je napisao/la: ta ce bit, triba ga dovest, il? bijo bi pravo pojacanje.
Pa sad baš da ga "treba" , ne treba. Što sam ja piso o njemu, radio sam iz nekih drugih razloga, te nisam explicitno zagovaro njegovo dovođenje. Ako je dobar za Barcu i real, ne razumijem kako onda nije dobar za nas...
Ne znam šta vidite u tom Neymaru. Da se ne lažemo, imao sam veliko mišljenje o njemu sve do Copa America 2011, kada sam vidio da je običan padavičar koji napravi 2 dobra poteza po utakmici i za kojeg se ne bi čulo da nema Pelea.
Ipak, ono što je Bayi potrebno je ofanzivni vezni, koji će omogućiti brži protok lopte, jer mi je Kroos nekako prespor u tom pogledu.

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 22 mar 2013, 13:09

RMA je napisao/la: Ne znam šta vidite u tom Neymaru.
Pa više Real vidi od Bayerna!

RMA
Kontakt:

Post Postao/la RMA » 22 mar 2013, 13:13

Izvjesno je da on neće u Real, već u Barcu.
A što se tiče tog interesa, ništa neobično. Možda se pokazivao interes, mediji malo više napucali, a on je ionako bio na probi u Realu sa 13, mada mislim da se oko novca nisu dogovorili. Ukratko rečeno Neymar je sličan Robinhu, iako je ovaj drugi više pokazao neg Neymar u istim godinama.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 22 mar 2013, 13:15

Kao da su Barca i Real poznati po uspješnim transferima pa ako je njima dobar Neymar i nama je a ne ne.
Momak je izvikan igrač a tom se mogu zahvaliti mediji koji ga neprestano glorificiraju.Maltene sve utakmice koje je igrao protiv europiskih timova momak nije pokazao gotovo ništa.

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 22 mar 2013, 13:20

Imao je sinoc strasan pass kada je istrcao onu kontru za pogodak Oscara.
Polahko mali nije za odbaciti ;)
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

RMA
Kontakt:

Post Postao/la RMA » 22 mar 2013, 13:22

Saurman je napisao/la:Kao da su Barca i Real poznati po uspješnim transferima pa ako je njima dobar Neymar i nama je a ne ne.
Momak je izvikan igrač a tom se mogu zahvaliti mediji koji ga neprestano glorificiraju.Maltene sve utakmice koje je igrao protiv europiskih timova momak nije pokazao gotovo ništa.
Upravo. Ako se sjećaš Robinha kada se pojavio, kažu novi Pele. Većina fudbalera koje mediji napucavaju su k*arine obične, čast izuzecima. A Real i Barca su poznati što svaki put ubodu dobar transfer. Samo neki sa liste Barce i Reala: Sanchez, Kaka, Chygrynski, Di Maria( previše plaćen) itd.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 22 mar 2013, 13:25

Neymar je strašan igrač i svakako da bi unaprijedio igru Bayerna ako bi pronašli pravu poziciju za njega u timu.

Po meni nije izvikan igrač i ne bi ga džabe toliki Brazilci hvalili da ne valja. A i prijatelji iz Brazile "bale" za njim :lol:

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 22 mar 2013, 13:26

RMA je napisao/la:
Saurman je napisao/la:Kao da su Barca i Real poznati po uspješnim transferima pa ako je njima dobar Neymar i nama je a ne ne.
Upravo. Ako se sjećaš Robinha kada se pojavio, kažu novi Pele. Većina fudbalera koje mediji napucavaju su k*arine obične, čast izuzecima. A Real i Barca su poznati što svaki put ubodu dobar transfer. Samo neki sa liste Barce i Reala: Sanchez, Kaka, Chygrynski, Di Maria( previše plaćen) itd.
Baš tako.Ipak ne kažem da je Neymar sad neki flop ali momak definitivno nije ono što tvrdi Pele i kompanija.

supermario
Kontakt:

Post Postao/la supermario » 22 mar 2013, 13:33

Pucaju nam Brazilci pricusu jer oce da ga evropljanima tusnu za jedno 70 milki eurica.........Neymar - Zidane....tu je to negdje :D
Bilo kuda,bilo gdje, Bayern u srcu zauvijek......

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 22 mar 2013, 13:46

Vedo se kune da nije njegov ;-)
slika
Pogledajte dobro u Vedinog malog (nemojte ovo perverzno shvatiti, gero cuva ovaj pdf kulturnim), pogledajte sta mali cucla (ovo jos manje perverzno shvatite, sram vas bilo). Ajmo svi po jedan lajk za malog i njegovu cucu... I ne zaboravimo njegovog babu :-)

Neymar nejma nafake u Bayernu. Takav nam nije potreban. Nismo postali PeSeGe pa da dovodimo navikane igrace samo radi prodaje dresova. Imamo triling Brazilaca i nije nam potreban poker. A Neymar mi je ko kakva ravaQu. Svi mu fini i lijepi i dobri klubovi i sa svima koketira i na kraju ce otici sa onim koji najvise plati i propast ce ko Grcka. Mozda nam je trebao prije 2 godine ili ce nam trebati za 3 godine, ali sada nam nije potreban...
Ajmo sljedeci!
Sent from my Philips Smart TV.

zlatandr
Kontakt:

Post Postao/la zlatandr » 22 mar 2013, 13:59

Evo pisu da Galata zeli Robena da dovede na kraju sezone, moje misljenje da ga trebaju prodati obavezno, moguce da bi se i neke fine pare mogle uzet za njega, dosta je i 15 miliona samo da ga se rijesimo abd.
Volim te Zeljo!!!

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 22 mar 2013, 14:00

Evo citam nesto je valjda kao Bild objavio da je Galatasaray zainteresovan za Robbena. Polako ali sigurno ove stvari oko njegovog odlaska postaju pravo ozbiljne.

Mogao bih do kraja sezone i zamrziti citavu upravu Bayerna :D
Stern des Südens

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 22 mar 2013, 14:06

zlatandr je napisao/la:Evo pisu da Galata zeli Robena da dovede na kraju sezone, moje misljenje da ga trebaju prodati obavezno, moguce da bi se i neke fine pare mogle uzet za njega, dosta je i 15 miliona samo da ga se rijesimo abd.
Necu previse ulaziti u raspravu oko ovoga,al de mi samo reci kako mozes tako nesto reci i jos tvrditi??? Pa sjeti se samo sta je taj Robben uradio za ekipu...
Stern des Südens

RMA
Kontakt:

Post Postao/la RMA » 22 mar 2013, 14:10

Robben nije na nivou iz 2009-2010, što zbog povreda i godina, ali i njegovog izvlačenja na lijevu nogu. Bayern ako hoće uspjeh ne smije igrače držati u klubu na osnovu stare slave.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 22 mar 2013, 14:12

Mario Gomez je na posljednjem treningu Elf-a pred utakmicu u Kazahstanu dozivio povredu misica i nece biti u sastavu za vecerasnju utakmicu. Kako javlja BILD povreda nije opasna i samo ce morati mirovati dva dana pa se ocekuje da se pridruzi ekipi vec na treningu u Nedjelju.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.