Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- The DocTOR!!
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
[youtube][/youtube]
IN WEED WE TRUST!!!
Justice has never been done But their memory will carry on There'll be glory round the Fields of Anfield Road.
Kum sa stalnim ugovorom.
Justice has never been done But their memory will carry on There'll be glory round the Fields of Anfield Road.
Kum sa stalnim ugovorom.
haxonja je napisao/la:Nista je to kada pogledas Becksov preko pola centra.VELA je napisao/la:[youtube][/youtube]![]()

Valjda preko centra.

Meni su najljepši/najdraži Gerrardovi golovi protiv Olympiakosa i West Hama.

FK Pjetlovi
I Xabi Alonso je davao golove s centra to nisu neki ekstra lijepi golovi cak je sa svoje polovine dao gol i onaj Wiganov lijevi bek, ne znam mu ime. Daj ba odi kod Thunderstrucka na instrukcije iz pravopisa, cuj preko pola centrahaxonja je napisao/la:Nista je to kada pogledas Becksov preko pola centra.VELA je napisao/la:[youtube][/youtube]![]()

IN WEED WE TRUST!!!
Kum sa stalnim ugovorom.
Kum sa stalnim ugovorom.
Moja greska priznajem, mislio sam napisati preko pola terena.reds je napisao/la:haxonja je napisao/la:Nista je to kada pogledas Becksov preko pola centra.VELA je napisao/la:[youtube][/youtube]![]()
![]()
Valjda preko centra.![]()
Meni su najljepši/najdraži Gerrardovi golovi protiv Olympiakosa i West Hama.

There is only one United!!!!
I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.
I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.
Liverpool's principal owner John Henry and chairman Tom Werner will fly into Merseyside before Sunday's Premier League game against Spurs to finalise Kenny Dalglish's appointment as the permanent boss of the club.
To je to !
To je to !

Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
You'll Never Walk Alone! Long live the King !
"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez
You'll Never Walk Alone! Long live the King !
"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez
Hvala Bogu da se i taj dan polako priblizava...ILoveLFC je napisao/la:Liverpool's principal owner John Henry and chairman Tom Werner will fly into Merseyside before Sunday's Premier League game against Spurs to finalise Kenny Dalglish's appointment as the permanent boss of the club.
To je to !
Ovoliko sretan u vezi kluba odavno nisam bio. Nekako, sve ide onako kako svi mi zapravo i zelimo.

''Why do you think your moves are so grand and noble and I'm always the idiot piece of shit!''
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Pozdrav za sve navijače najboljeg kluba u Engleskoj.San mi je bio živjeti u Engleskoj i svaku utakmicu pratiti Liverpool,ali to se nažalost,neće desiti.
You'll never walk alone.
Liverpool je opet poceo da siri oko sebe pozitivan zrak, pocinjemo nakon mnogo godina da licimo na veliki klub kao sto i jesmo !!!
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
- Ponos Torina
- Kontakt:
zasto nije moguce??VolimLiverpool je napisao/la:Pozdrav za sve navijače najboljeg kluba u Engleskoj.San mi je bio živjeti u Engleskoj i svaku utakmicu pratiti Liverpool,ali to se nažalost,neće desiti.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- legenda reala
- Kontakt:
eno ostavio na temi kladionice ,isto ,kaže hoće da se ubije zbog kladionice ,porok će mu doći glave ,ma može budala svašta učinitiPonos Torina je napisao/la:zasto nije moguce??VolimLiverpool je napisao/la:Pozdrav za sve navijače najboljeg kluba u Engleskoj.San mi je bio živjeti u Engleskoj i svaku utakmicu pratiti Liverpool,ali to se nažalost,neće desiti.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Drawn towards Manchester United for a long time, English international winger Ashley Young (25), who will most likely leave Aston Villa during the summer, might be purchased by Liverpool, whose management, according to latest rumours, would be ready to offer 15 million euros.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
- mighty_reds
- Kontakt:
ne daj se buraz...nije sve u parama.Stopat ćemo do Liverpoola ako treba ali ostani pribran.legenda reala je napisao/la:eno ostavio na temi kladionice ,isto ,kaže hoće da se ubije zbog kladionice ,porok će mu doći glave ,ma može budala svašta učinitiPonos Torina je napisao/la:zasto nije moguce??VolimLiverpool je napisao/la:Pozdrav za sve navijače najboljeg kluba u Engleskoj.San mi je bio živjeti u Engleskoj i svaku utakmicu pratiti Liverpool,ali to se nažalost,neće desiti.

The status of being a Liverpool player keeps our players motivated.'
- Bill Shankly
R.I.P. Haris Arapović (hary_ynwa) You'll never walk alone
- Bill Shankly
R.I.P. Haris Arapović (hary_ynwa) You'll never walk alone
Imamo najglasnije navijace u Engleskoj iskreno to me necudi.Pamtim i bolju atmosferu na Anfieldu al s obzirom na rezultate i igru kluba i neka jos desavanja oko kluba i ovo je super,a sljedece godine imam osjecaj da ce to biti jos puno puno bolje s obzirom da ce King Kenny ostati na klupi.
Full table: 1 Liverpool 97 decibels; 2 Man Utd 94; 3 Aston Villa 89; 4 Everton 86; 5 Blackpool 85; 6 Stoke 83; 7 Newcastle 82; 8 West Ham 81; 9 Chelsea 80; 10 Sunderland 80; 11 Arsenal 77; 12 Wigan 72; 13 Man City 71; 14 Tottenham 70; 15 Blackburn 67; 16 Birmingham 70; 17 Bolton 69; 18 Wolves 69; 19 West Brom 67; 20 Fulham 65
Full table: 1 Liverpool 97 decibels; 2 Man Utd 94; 3 Aston Villa 89; 4 Everton 86; 5 Blackpool 85; 6 Stoke 83; 7 Newcastle 82; 8 West Ham 81; 9 Chelsea 80; 10 Sunderland 80; 11 Arsenal 77; 12 Wigan 72; 13 Man City 71; 14 Tottenham 70; 15 Blackburn 67; 16 Birmingham 70; 17 Bolton 69; 18 Wolves 69; 19 West Brom 67; 20 Fulham 65
"Liverpool was made for me and I was made for Liverpool." - Bill Shankly
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Neki su sad počeli pričati da će Kenny dobiti 100M na ljeto za transfere 

YOU'LL NEVER WALK ALONE
YOU'LL NEVER WALK ALONE
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Zaslužio je ovaj ugovor. Mora se priznati da je od smijurije (znamo na šta je Liverpool ličio) napravio respektabilan tim. Ono što je dobro je što mlađim igračima (i to onim koji su iz njihove akademije) daje sve više i više šansi, a to je nešto što bi svaki trener treb'o raditi (posebno kada je sezona skoro pa izgubljena). Da je King došao prije, vjerovatno bi se Liverpool borio i za viši plasman, no mislim da niko nije nezadovoljan ovim ishodom. Liverpool je preporođen i užitak ih je gledati, no i dalje sam mišljenja da se moraju puno pojačati za sljedeću sezonu. U svakom slučaju, drago mi je da Liverpool liči na sebe, sigurno je da može biti samo bolje i bolje.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Jaka, jakaHan!$;Lfc je napisao/la:http://www.sportsport.ba/ino_fudbal/vla ... ovor/56788
Pogledajte sliku dolje

Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.