Kome to uopšte padne na pamet da prati te stvari, majke mi divim se kako smo kreativni u trazenju pogresaka.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Jedna od rijetkih stvari za koju mogu reći da me nije dotakla nimalo osim srama, da je neki drugi portala objavio mislio bih da je clickbait
Izjava "postat cemo BH Dinamo" je itekako realna, a posebno se takvom cinilo onda, 2014. godine. To bi znacilo dominaciju u domacem prvenstvu i titulu svake godine. Tako bi rastao i koeficijent i evropa bi sama dosla nakon par sezona. Samo nas je ponovo zeznuo mentalitet bosnje, bosnjo ne moze s medom radit a meda ne liznut nikako.
Pa vidi, ja nemam nista protiv sto klub prati trenutne igrace ili neke bivse igrace koji dokazano vole klub, kao Tatomirovic ili Alen Avdic, al sta kojeg qrca klub ima pratit Bilbiju, Hrelju i Huseinbasica?bordobijeli je napisao/la: ↑04 apr 2022, 22:21Mene stvarno svašta interesuje kad je naš klub u pitanju al koga smo zapratili na Instagram![]()
Kome to uopšte padne na pamet da prati te stvari, majke mi divim se kako smo kreativni u trazenju pogresaka.
Ko će u to povjerovati pored Dinama, CZ, Partizana, Osijeka, Rijeke, Paoka, Olimpijakosa, Aeka, CSKA Sofia, FCBU(Steaua), Cluj, Sheriffe, itd. Možda za nekih 15ak godina ali za dvije pa to nema ni u Tom i Jerryu.napoleon72 je napisao/la: ↑04 apr 2022, 22:24Izjava "postat cemo BH Dinamo" je itekako realna, a posebno se takvom cinilo onda, 2014. godine. To bi znacilo dominaciju u domacem prvenstvu i titulu svake godine. Tako bi rastao i koeficijent i evropa bi sama dosla nakon par sezona. Samo nas je ponovo zeznuo mentalitet bosnje, bosnjo ne moze s medom radit a meda ne liznut nikako.
S druge strane, izjava "bicemo najbolji klub na balkanu" je CIRKUS. Prvo sto Balkan podrazumijeva i Grcku i Bugarsku, znaci za dvije godine cemo bit bolji od Olimpijakosa i Ludogoreca, plus Dinama, Zvezde i ostalih? Drugo, to ne mozemo postat ni za 20 godina i s gazdom a la Abramovic. Ovo je izjava gora od one iz 2012. ili koje vec, da cemo dovest Lucu Tonija na pozajmicu. Djeca nam se smiju zbog ove bombasice.
Ma ja hocu reci da mi je to toliko nebitno. I ne mogu vjerovati da to nekom smeta. Ne znam mozda je to nekome i bitno al meni je to stvarno bezveze i apsolutno ne bitna stvar.napoleon72 je napisao/la: ↑04 apr 2022, 22:30Pa vidi, ja nemam nista protiv sto klub prati trenutne igrace ili neke bivse igrace koji dokazano vole klub, kao Tatomirovic ili Alen Avdic, al sta kojeg qrca klub ima pratit Bilbiju, Hrelju i Huseinbasica?bordobijeli je napisao/la: ↑04 apr 2022, 22:21Mene stvarno svašta interesuje kad je naš klub u pitanju al koga smo zapratili na Instagram![]()
Meni je isto itekako bitno, jer to je pokazatelj da se neko zajebaje i profil najveceg kluba u drzavi koristi da prati neke svoje jarane ili poluigrace. Bivse igrace super, i to one koji prate klub. Ostalo ni pod razno.napoleon72 je napisao/la: ↑04 apr 2022, 22:30Pa vidi, ja nemam nista protiv sto klub prati trenutne igrace ili neke bivse igrace koji dokazano vole klub, kao Tatomirovic ili Alen Avdic, al sta kojeg qrca klub ima pratit Bilbiju, Hrelju i Huseinbasica?bordobijeli je napisao/la: ↑04 apr 2022, 22:21Mene stvarno svašta interesuje kad je naš klub u pitanju al koga smo zapratili na Instagram![]()
Takodje. Kao da te neko zaposli da kontrolises one reklamne bilborde na SCCu a ti postavis svoju sliku s fejsbuka. Neprofesionalno.spezial je napisao/la: ↑04 apr 2022, 22:40Meni je isto itekako bitno, jer to je pokazatelj da se neko zajebaje i profil najveceg kluba u drzavi koristi da prati neke svoje jarane ili poluigrace. Bivse igrace super, i to one koji prate klub. Ostalo ni pod razno.napoleon72 je napisao/la: ↑04 apr 2022, 22:30Pa vidi, ja nemam nista protiv sto klub prati trenutne igrace ili neke bivse igrace koji dokazano vole klub, kao Tatomirovic ili Alen Avdic, al sta kojeg qrca klub ima pratit Bilbiju, Hrelju i Huseinbasica?bordobijeli je napisao/la: ↑04 apr 2022, 22:21Mene stvarno svašta interesuje kad je naš klub u pitanju al koga smo zapratili na Instagram![]()
nisam to nikad bio
Pa nije bas da je nebitno. Ovo je klasicno sprdanje s klubom. Kao da je dijete neko uslo na profil . Idu i prate neke fp-ove , Bilbiju, koji je pored svega jos i igrac jednog od najvecih rivala. I ako to nije dosta zaprate jos Huseinbasica, Hrelju itd. U normalnim okolnostima administrator iste sekunde dobija nogu za ovakve zayebancije. Imas svoj profil radi sta hoces.bordobijeli je napisao/la: ↑04 apr 2022, 22:37Ma ja hocu reci da mi je to toliko nebitno. I ne mogu vjerovati da to nekom smeta. Ne znam mozda je to nekome i bitno al meni je to stvarno bezveze i apsolutno (ne bitna) stvar.napoleon72 je napisao/la: ↑04 apr 2022, 22:30Pa vidi, ja nemam nista protiv sto klub prati trenutne igrace ili neke bivse igrace koji dokazano vole klub, kao Tatomirovic ili Alen Avdic, al sta kojeg qrca klub ima pratit Bilbiju, Hrelju i Huseinbasica?bordobijeli je napisao/la: ↑04 apr 2022, 22:21Mene stvarno svašta interesuje kad je naš klub u pitanju al koga smo zapratili na Instagram![]()
Meni to nije neka drama, igrali su kod nas, zapratiio ih klub na Instagramu. Treba sad skidati glave radi banalne stvari, realno bezveze. Treba rijesavati milion drugi pitanja stadion, kamp itd itd. A ovo koga smo zapratili na Instagramu šega.vedinjo98 je napisao/la: ↑04 apr 2022, 23:11Pa nije bas da je nebitno. Ovo je klasicno sprdanje s klubom. Kao da je dijete neko uslo na profil . Idu i prate neke fp-ove , Bilbiju, koji je pored svega jos i igrac jednog od najvecih rivala. I ako to nije dosta zaprate jos Huseinbasica, Hrelju itd. U normalnim okolnostima administrator iste sekunde dobija nogu za ovakve zayebancije. Imas svoj profil radi sta hoces.bordobijeli je napisao/la: ↑04 apr 2022, 22:37Ma ja hocu reci da mi je to toliko nebitno. I ne mogu vjerovati da to nekom smeta. Ne znam mozda je to nekome i bitno al meni je to stvarno bezveze i apsolutno (ne bitna) stvar.napoleon72 je napisao/la: ↑04 apr 2022, 22:30
Pa vidi, ja nemam nista protiv sto klub prati trenutne igrace ili neke bivse igrace koji dokazano vole klub, kao Tatomirovic ili Alen Avdic, al sta kojeg qrca klub ima pratit Bilbiju, Hrelju i Huseinbasica?
Ako uredjuju drustvene mreze, nek budu malo kreativni i pobrinu se za dizajn i sadrzaj stranice. Trebaju se dobiti novi pratioci na kreativne nacine, a ne glupiranjem.
P.S. Rezultat protiv Posusja na ig ne objave kad pobijedimo 6:0 nakon toliko vremena, ali zato objave 5 mutavih slika za 1. april.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 50 gostiju.