U 18 h je izvlačenje. Sigurnoooraul-zakon je napisao/la: Nije u 12, nešto sam gledao na SkySportsu, oni najavljuju za 16:30, znači po našem vremenu 17:30.![]()
Nisam siguran, ne napadajte.
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Više nema mjesta u ekipi glupo je da uzima i ovo malo minuta što Varane dobija a ima tu i drugih razloga.Njegov smijeh nakon poraza od Barce što su mu svi navijači zamjerili pa vjerujem i Jozo od te tekme je počelo njegovo propadanje.effe_sa je napisao/la:A može li meni neko objasnit situaciju oko Carvalha....Danas t.j. već jučer objavljena vijest kako ga se Mou želi riješit, da bi ga volio prodat već sad do kraja prelaznog roka, ali prošle sezone se on njega počeo naglo odricat nakon povrede i nešto se ko šuškalo da Jose i Carvalho nisu baš više u najboljim odnosima, a znam kad sam gledao utakmice Reala da sam se često pitao gdje je lik....Nekako baš naglo bio potonuo....Ta mi situacija baš i nije bila jasna. Dobro jest da sad on i ima već godina, ali.....
Njemu se očigledno sviđa u Madridu što se mene tiče nek igra za Castillu
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Grande Khediraaaaaaaaaaaa, kako prođe odbranu Barce

Zadnja izmjena: *p!p!t@*, dana/u 30 avg 2012, 02:22, ukupno mijenjano 1 put.
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Nek' mu je sa srećom !Se7en je napisao/la:Grenero presao u QPR.

Zadnja izmjena: *p!p!t@*, dana/u 30 avg 2012, 02:28, ukupno mijenjano 3 puta.
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!

Braga, Lille/Anderlecht, Dinamo.Z to je to, laganice.
Cak i Dinamo moze ovdje da prodje
Zadnja izmjena: Se7en, dana/u 30 avg 2012, 02:29, ukupno mijenjano 1 put.
❤ si baš. CMOKić
Prvi Zvijer u napadu.drugi u odbrani
.

1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
I nakon greške kod gola Messija, babo ostaje babo!

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
Još samo LP i ono što dolazi nakon nje nije osvojio kao kapiten
Koja dominacija i u reprezentaciji i u klubu
Koja dominacija i u reprezentaciji i u klubu
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Hoće Mou njega da ostavlja na klupi. E kad ga je sad vratio, odmah pobijediste*p!p!t@* je napisao/la:Grande Khediraaaaaaaaaaaa, kako prođe odbranu Barce![]()
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Sami ubica, ja gled'o tekmu na nekoj Tuniskoj TV stanici, jao kad' prođe kraj igrača Barce kako reve onaj likeffe_sa je napisao/la:Hoće Mou njega da ostavlja na klupi. E kad ga je sad vratio, odmah pobijediste*p!p!t@* je napisao/la:Grande Khediraaaaaaaaaaaa, kako prođe odbranu Barce![]()
![]()
A sigurno da vezni red kada ovaj čovjek biva dio istog', postaje armirani beton!
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
A on je nesto kao Ballack,samo malo defanzivnija,prava zamjena u Njemackoj repki za njega.*p!p!t@* je napisao/la:Sami ubica, ja gled'o tekmu na nekoj Tuniskoj TV stanici, jao kad' prođe kraj igrača Barce kako reve onaj likeffe_sa je napisao/la:Hoće Mou njega da ostavlja na klupi. E kad ga je sad vratio, odmah pobijediste*p!p!t@* je napisao/la:Grande Khediraaaaaaaaaaaa, kako prođe odbranu Barce![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
oplak'o sam...
A sigurno da je vezni red kada ovaj čovjek biva dio istog', postaje armirani beton!
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
Zaslužena pobjeda Reala. I neka su ih vala dobili, dobro je zbog čitavog čovječastva. 
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
-
jasko_juve
- Kontakt:
Mislim da napokon neko treba objasniti Casillasu kako se postavlja živi zid..smijesno..ne mozes ovakav gol primit a da ljudi te stavljaju u istu recenicu sa velikim Buffonom..
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- tyler durden
- Kontakt:
jasko_juve je napisao/la:Mislim da napokon neko treba objasniti Casillasu kako se postavlja živi zid..smijesno..ne mozes ovakav gol primit a da ljudi te stavljaju u istu recenicu sa velikim Buffonom..
svi prave greske
Ja mislio ovaj SuperKup nebitno takmičenje, a Mou i igrači slave ko' da su ligu prvaka osvojili.

Odyeb'Edin TM87 je napisao/la:![]()
Mandraxe, dobar ti avatar
- tyler durden
- Kontakt:
mandraX je napisao/la:Ja mislio ovaj SuperKup nebitno takmičenje, a Mou i igrači slave ko' da su ligu prvaka osvojili.![]()
Odyeb'Edin TM87 je napisao/la:![]()
Mandraxe, dobar ti avatar
Da bas su slavili . Malo trckarali po terenu i vozdra
- legenda reala
- Kontakt:
Vidi ih jedni drugima čestitaju kao na pobjedi i trofeju
Nisam gledo utakmicu, jel bio crveni za Barcu
I jesu li Darko,LBJMVP i Edo orali temu Barcelone sinoć
Nadam se da su pokazali ljudskost, a ne ko mandrax i co- vatreni navijači Reala
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Utisak dana: @mandraX se prolepsao. 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.