ja sam tu pricu cuo davno od jarana kao taj mu kadet komsija al nece nista da prica konkretno o tome... pisao je on to na jednom forumu pa je mozda odatle stiglo ovdje...zeljocity je napisao/la:Kruze price da je Zeljin kadet na putu za Lpool pa ako nesto znate javite nam na nasem podforumu. Unaprijed zahvaljujem
Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
You are someone else I am still right here
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Pojacanja ce sigurno biti. Niko nije corav pa da ne vidi kakva nam je ta lijeva strana. Eto Maxi se kao probudio, ali sam 100% siguran da dolazi novo, lijevo krilo. O beku ne trebam ni govoriti. Moguce da se Insua vrati sa posudbe, sto bih iskreno volio. Imamo tu jos Wilsona i Robinsona.Tribalian je napisao/la:Po mom iskustvu kad god su ovi sa transfer marketa objavili nesto,tako je i bilo. Osecam da LFC sprema bar jos dva neka extra pojacanja.VolimLiverpool je napisao/la:Taj mi se igrač pravo dopada,njegova brzina i sve to.Volio bi ga vidjeti u L'poolu.
S obzirom da Suareza nece biti zbog AKN, moguce da se potrazi i adekvatna zamjena. Moguce da Meireles zaigra iza napadaca, a Gerrard se pridruzi Lucasu u centru terena.

Wilson je klasicni stoper, tako da je ludost gurati ga na lijevom beku (osim naravno kada nema nikakvih rjesenja na toj strani), kada je igrao tako dobro kao stoper u Rangersima. Slican je tip igraca kao Agger, a takav ce nam sigurno trebati u buducnosti. 

''Why do you think your moves are so grand and noble and I'm always the idiot piece of shit!''
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Pa i stavio sam ga na kraju, uvijek moze uletiti kao lijevi bek.polga je napisao/la:Wilson je klasicni stoper, tako da je ludost gurati ga na lijevom beku (osim naravno kada nema nikakvih rjesenja na toj strani), kada je igrao tako dobro kao stoper u Rangersima. Slican je tip igraca kao Agger, a takav ce nam sigurno trebati u buducnosti.
Momak je stvarno odradio odlican posao po lijevoj strani, u Rangersima je igrao kao stoper ali se dolaskom u Liverpool, sticajem okolnosti koristio kao lijevi bek. Vidjecemo kakvi su planovi u buducnosti. Konkurencija na stoperskoj poziciji je znatno jaca od bekovske.

- the scouser
- Kontakt:
Sta rece bolan ?OTNYS_YNWA je napisao/la:Pojacanja ce sigurno biti. Niko nije corav pa da ne vidi kakva nam je ta lijeva strana. Eto Maxi se kao probudio, ali sam 100% siguran da dolazi novo, lijevo krilo. O beku ne trebam ni govoriti. Moguce da se Insua vrati sa posudbe, sto bih iskreno volio. Imamo tu jos Wilsona i Robinsona.Tribalian je napisao/la:Po mom iskustvu kad god su ovi sa transfer marketa objavili nesto,tako je i bilo. Osecam da LFC sprema bar jos dva neka extra pojacanja.VolimLiverpool je napisao/la:Taj mi se igrač pravo dopada,njegova brzina i sve to.Volio bi ga vidjeti u L'poolu.
S obzirom da Suareza nece biti zbog AKN, moguce da se potrazi i adekvatna zamjena. Moguce da Meireles zaigra iza napadaca, a Gerrard se pridruzi Lucasu u centru terena.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
Ma misli na Copa Americu. Ali to ce se desavati u julu, tako da Suareza jednostavno necemo vidjeti na pripremama kluba, jel'? Uglavnom, poenta bi bila da on nece imati odmor ovoga ljeta, kao sto ce vecina igraca imati. 

''Why do you think your moves are so grand and noble and I'm always the idiot piece of shit!''
Meni je iskreno zao sto se proculo za ovog momka iz Zelje trebala je to biti tajna stvar do realizacije jer znate kako to kod nas ide i slicno, tu pricu licno znam vec mjesec dana mali je zadovoljio nase , odusevljeni su i transver je pitanje sata ... 

Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
i ja sam to cuo davno jos ja govorim i ako potpise za liverpool ide vjerovatno par godina u genk i dobio sam odgovor kao odbio je on mnogo vece klubove od genka nema sanse tamo ni na posudbu da ide... ja mislim da od cijele ove price nema nista.Dirk je napisao/la:Meni je iskreno zao sto se proculo za ovog momka iz Zelje trebala je to biti tajna stvar do realizacije jer znate kako to kod nas ide i slicno, tu pricu licno znam vec mjesec dana mali je zadovoljio nase , odusevljeni su i transver je pitanje sata ...
You are someone else I am still right here
- alfarouqaminu
- Kontakt:
Liverpul posluje sa gubitkom
Liverpul u gubitku od 20 miliona funti za period od avgusta 2009. do jula 2010. godine. Otkaz Benitezu koštao osam miliona. Od prodaje igrača „crveni“ u plusu 23 miliona, dok klub na administrativne troškove, što uključuje i plate fudbalera, godišnje troši 182 miliona.
Liverpul je objavio da u prošloj godini ima gubitak od 20 miliona funti. Ove brojke odnose se na period od avgusta 2009. do jula 2010. godine, kada je klub bio u vlasništvu Toma Hiksa i Džordža Džileta.
benitez-liverpool.jpg
Dobro naplatio otkaz: Rafa Benitez
Lokalni list u Liverpulu ekskluzivno je otkrio da su „crveni" platili 17,7 miliona kamate u 2010. godini, dok se za tekuću godinu očekuje da za istu namenu bude potrošeno oko 3 miliona.
Treba napomenuti da je samo otkaz Rafaelu Benitezu koštao osam miliona. Prihodi su povećani za sedam miliona (sa 177 na 184 miliona), što ne uključuje prihod od novog spoznora na dresu, kojim će klub dobiti 81 milion.
xabi-liverpool.jpg
Doneo lepe pare Liverpulu: Ćabi Alonso
Od prodaje igrača, Liverpul je u plusu 23 miliona funti, za šta je najviše zaslužan transfer Ćabija Alonsa u madridski Real. Dobitak od medija povećan je za 5 miliona, tako da klub inkasira oko 80.
Na kraju, administrativni troškovi su povećani sa 162 na 182 miliona funti, uglavnom zahvaljujući povećanim platama i pojačanim ugovorima igrača.
Liverpul u gubitku od 20 miliona funti za period od avgusta 2009. do jula 2010. godine. Otkaz Benitezu koštao osam miliona. Od prodaje igrača „crveni“ u plusu 23 miliona, dok klub na administrativne troškove, što uključuje i plate fudbalera, godišnje troši 182 miliona.
Liverpul je objavio da u prošloj godini ima gubitak od 20 miliona funti. Ove brojke odnose se na period od avgusta 2009. do jula 2010. godine, kada je klub bio u vlasništvu Toma Hiksa i Džordža Džileta.
benitez-liverpool.jpg
Dobro naplatio otkaz: Rafa Benitez
Lokalni list u Liverpulu ekskluzivno je otkrio da su „crveni" platili 17,7 miliona kamate u 2010. godini, dok se za tekuću godinu očekuje da za istu namenu bude potrošeno oko 3 miliona.
Treba napomenuti da je samo otkaz Rafaelu Benitezu koštao osam miliona. Prihodi su povećani za sedam miliona (sa 177 na 184 miliona), što ne uključuje prihod od novog spoznora na dresu, kojim će klub dobiti 81 milion.
xabi-liverpool.jpg
Doneo lepe pare Liverpulu: Ćabi Alonso
Od prodaje igrača, Liverpul je u plusu 23 miliona funti, za šta je najviše zaslužan transfer Ćabija Alonsa u madridski Real. Dobitak od medija povećan je za 5 miliona, tako da klub inkasira oko 80.
Na kraju, administrativni troškovi su povećani sa 162 na 182 miliona funti, uglavnom zahvaljujući povećanim platama i pojačanim ugovorima igrača.
-
- Kontakt:
Ne moze taj malac ionako dobiti dozvoluDirk je napisao/la:Meni je iskreno zao sto se proculo za ovog momka iz Zelje trebala je to biti tajna stvar do realizacije jer znate kako to kod nas ide i slicno, tu pricu licno znam vec mjesec dana mali je zadovoljio nase , odusevljeni su i transver je pitanje sata ...

Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
Daily Mail: Young prelazi u Liverpool
Prema pisanju Daily Maila Liverpool je pobjedio United u utrci za Ashleya Younga.
Young je odabrao Liverpool ispred Manchestera ,a Aston Villa će ga morati pustiti. Daily Mail piše kako će Young preći u Liverpool jer misli da će tamo igrati standardno u prvoj postavi. Villa bi 25-godisnjaka trebala pustiti za 14 milijuna funti. Liverpool će u narednih 10 dana Kennyu Dalglishu također dati stalni ugovor. Vlasnici Liverpoola Younga vide kao savršenog igrača za Liverpool. Kenny Dalglish je također naglasio kako bi volio vidjeti Younga u Liverpoolu. On je igrač koji se rijetko kad ozljeđuje pa je tako bilo i ove sezone. Za Villu je odigrao 45 utakmica te je bio ubjedljivo najbolji igrač te ekipe.
Liverpool će na ljeto dovesti mnogo novih igrača ,a Young je jedan od prioriteta. Na Anfieldu se gradi ekipa koja bi sljedeće sezone trebala konkurisati za sami vrh.
Prema pisanju Daily Maila Liverpool je pobjedio United u utrci za Ashleya Younga.
Young je odabrao Liverpool ispred Manchestera ,a Aston Villa će ga morati pustiti. Daily Mail piše kako će Young preći u Liverpool jer misli da će tamo igrati standardno u prvoj postavi. Villa bi 25-godisnjaka trebala pustiti za 14 milijuna funti. Liverpool će u narednih 10 dana Kennyu Dalglishu također dati stalni ugovor. Vlasnici Liverpoola Younga vide kao savršenog igrača za Liverpool. Kenny Dalglish je također naglasio kako bi volio vidjeti Younga u Liverpoolu. On je igrač koji se rijetko kad ozljeđuje pa je tako bilo i ove sezone. Za Villu je odigrao 45 utakmica te je bio ubjedljivo najbolji igrač te ekipe.
Liverpool će na ljeto dovesti mnogo novih igrača ,a Young je jedan od prioriteta. Na Anfieldu se gradi ekipa koja bi sljedeće sezone trebala konkurisati za sami vrh.

YOU'LL NEVER WALK ALONE
-
- Kontakt:
OcekivanoHan!$;Lfc je napisao/la:Daily Mail: Young prelazi u Liverpool
Jos Baines ili Enrique, Showcross ili Cahill i to bi bilo to

Newcastle želi Konckeskya tako da je vrlo moguće da će prodati Enriquea ili doći samo do zamjene igrača (što ne vjerujem jer Enrique vrijedi više)Jimmy from the hood je napisao/la:OcekivanoHan!$;Lfc je napisao/la:Daily Mail: Young prelazi u Liverpool
Jos Baines ili Enrique, Showcross ili Cahill i to bi bilo to
YOU'LL NEVER WALK ALONE
-
- Kontakt:
Konceski i lova za Enrikea 

Jeli taj Enrike napredovao u zadnje vrijeme, jer nisam gledao Newcastle cesto, prije godinu i vise nije mi se dojmio kao strasan bek kakvim ga sada predstavljaju ... Young je moja najveca zelja, zamisljam dva krilna napadaca njega i Suareza a u vrhu napada Carroll 

Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Jose Enrique je prosječan igrač.Svakako da bi nam u ovom trenutku on dobro došao jer nemamo dobrog lijevog beka,ali ja bi nekog boljeg i bržeg.
You'll never walk alone.
Young neće biti standardan u Manchesteru,bolje nek dođe kod "nas".
Kako god,ne zaboravite da smo već doveli Marveauxa.

Zadnja izmjena: reds, dana/u 11 maj 2011, 20:36, ukupno mijenjano 1 put.
FK Pjetlovi
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Ma naravno da ne bi bio standardan , a ako ga vi vise zelite i dobicete gareds je napisao/la:Young neće biti standardan u Manchesteru,bolje nek dođe kod "nas".![]()
Kako kod,ne zaboravite da smo već doveli Marveauxa.

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
- reds_forever
- Kontakt:
Ja vec jesamreds je napisao/la:Young neće biti standardan u Manchesteru,bolje nek dođe kod "nas".![]()

After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
Koliko sam ja upoznat,jestereds_forever je napisao/la:Ja vec jesamreds je napisao/la:Young neće biti standardan u Manchesteru,bolje nek dođe kod "nas".![]()
Kako god,ne zaboravite da smo već doveli Marveauxa.btw. Je li to 100%
Koliko se ja sjecam, to je bilo medju onim "pricama iz medija" na stranici kluba

Ali ubrzo ćemo i to definitivno saznati.

FK Pjetlovi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.