NK Zvijezda Gradačac

combe
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la combe » 28 apr 2018, 19:06

Pravo smo se prodrmali, sok terapija je urodila plodom.
Dzeja za predsjednika, Malog od Cireta-Saida za sportskog direktora, Spisku za pomocnika Sapini i skauta i krenut u boj. Jos je 6 kola ostalo u tom sastavu bi cuda napravili. Samo bi nam nebo bilo granica.

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 28 apr 2018, 19:15

combe je napisao/la:Pravo smo se prodrmali, sok terapija je urodila plodom.
Dzeja za predsjednika, Malog od Cireta-Saida za sportskog direktora, Spisku za pomocnika Sapini i skauta i krenut u boj. Jos je 6 kola ostalo u tom sastavu bi cuda napravili. Samo bi nam nebo bilo granica.
:rol: alo ba gostovsli smo realu iz orasja
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!

Orhan
Kontakt:

Post Postao/la Orhan » 28 apr 2018, 19:20

combe je napisao/la:Pravo smo se prodrmali, sok terapija je urodila plodom.
Da se nasmijes belaju...
Husein-kapetan Gradaščević

Ivan Mijačević

Stjepan Šiber

batigol777
Kontakt:

Post Postao/la batigol777 » 28 apr 2018, 19:21

Ovaj combe s komentarima nije vrijedan spomena.
Ja sam pisao davano dace se ovo desiti i deailo.se sem greske da ce Daso uzet lovu i od Olimpika ru me je prekuco svaka mu cast.
Netreba biti nezadovoljan neborimo se za ostanak uglavkom a realno smo trebali s obzirom na stanje u klubu.
Momcima se nema sta zamjerit odigrati maksimalno posteno do kraja i afirmirati malog Osmica sto vise.
Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.

SMR187
Kontakt:

Post Postao/la SMR187 » 28 apr 2018, 19:37

maestro04 je napisao/la:
SMR187 je napisao/la:Jel i dalje ne vjerujete da cemo pobijedit Orasje? :mrgreen:
Dobro ono predviđaš svaka čast
Jos sam bio i ozbiljan.. ono. :rol:
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 28 apr 2018, 19:49

Hocemo Spisku da lupi koju pametnu. Jedini jos on ima vjeru i viziju. Cak su mu i svi frendovi uvidjeli koliko je sati i sta se radi.

Orhan
Kontakt:

Post Postao/la Orhan » 28 apr 2018, 19:56

combe je napisao/la:Hocemo Spisku da lupi koju pametnu. Jedini jos on ima vjeru i viziju. Cak su mu i svi frendovi uvidjeli koliko je sati i sta se radi.
Combe realan si...posteno
Frajer sve sto je rekao obistinilo se, od odlaska Sabica pa do ove nastale situacije.
Nije problem combeta sto se ovdje neki ne mogu pomirit s istinom.I sprdaju se treba njega u upravu itd.

Ivan Mijačević

Stjepan Šiber

spiska
Kontakt:

Post Postao/la spiska » 28 apr 2018, 20:08

Daj ba idi nestk uradi ovo je nas maksimum kani se nebe! Ko ce ualagati u klub gdje je racun blokiran??? Koji ima duga vise nego kapitala?? Lako je pametovat za crnjake evo ja cu sad ko i ti pocet bit ce raspad na ljeto pa to i budala zna, kad si pametan zasuci rukave nesto uradi!!! Ja sam relativno mlad bio dole i vidio koliko je sati da prvo moras biti soremqn u svakom momentu kad za skripi unjeti 2000-5000 km a mi dole takvog covjeka nemamo, ne dole nego u Gradu!!! Lako je kenjati, treba se sapini zahvalit i do kraja djecu forsiarti za sljedecu sezonu
Mi nesto ocemo pa ljudi ce potrositi na zadnja kola ova koja idu sto smo mi za sezonu potrosili nekih 180k, a za borbu prvaka trebati minimum 800k dok su i jedna i druga ekipa vodeca potrosili prekk milion do sada.

combe80
Kontakt:

Post Postao/la combe80 » 28 apr 2018, 20:10

Combeta za presjednika, najaci grahar na daleko :rol: losi smo do mila boga, sreda katastrofa, napad tankosava ,tri golmanske greske, stoperi ok adzem ( penal bio na njemu neda sudija) imo par jos fini akcija spasavanja, devedzic solidan zasluzen za nas postignuti gol, bekovi nista posebno, civa kriv za prva dva gola, cvija katastrofa neda lopte i kuka samo, Prses extra fini lopti ima lik treba njega ostavit, osmicu treba jos utakmica, kapetan tanak Himzo isto.
Guzina se nesto borio...
Adzemu treba kapu skinut i zahvalit se jer se borio do zadnjeg daha ovim ostalim placenicima dat papire i cao.... nasu djecu ostavit ostalo kuci poslat...

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 28 apr 2018, 20:24

spiska je napisao/la:Daj ba idi nestk uradi ovo je nas maksimum kani se nebe! Ko ce ualagati u klub gdje je racun blokiran??? Koji ima duga vise nego kapitala?? Lako je pametovat za crnjake evo ja cu sad ko i ti pocet bit ce raspad na ljeto pa to i budala zna, kad si pametan zasuci rukave nesto uradi!!! Ja sam relativno mlad bio dole i vidio koliko je sati da prvo moras biti soremqn u svakom momentu kad za skripi unjeti 2000-5000 km a mi dole takvog covjeka nemamo, ne dole nego u Gradu!!! Lako je kenjati, treba se sapini zahvalit i do kraja djecu forsiarti za sljedecu sezonu
Mi nesto ocemo pa ljudi ce potrositi na zadnja kola ova koja idu sto smo mi za sezonu potrosili nekih 180k, a za borbu prvaka trebati minimum 800k dok su i jedna i druga ekipa vodeca potrosili prekk milion do sada.
Nece bit raspad. Opstina ce opet izdvojit 180 000 i to je sasvim dovoljno za opstanka. Ali problem je sto ce se opet par glavonja dole nacrtat i glumit Dzekove. A nisu svi zajedno sabrali 5000 klosari jedni.
Zdravka su otjerali jer covjek nije htio da se odustane od borbe.
Dole je vecina iz interesa. Smoki je bio dole doka je bio Sabic i trazio da mu malom pomogne, pravio sjela sa Sabicem.
Sa igracima je dio uprave probo stimat.Civa pi zda najgori u drugom djelu sezone.
To i ti sve znas, samo seres.
Koje ce iko dole piz de materine kad vec samo opstina daje kes ostavit Mustu i jos 1-2 maksimalno ostalo sve u 3 pi zde materine.
U nas kad pogledas u lozu bruka od likova koji sjede u njoj.

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 28 apr 2018, 20:40

combe je napisao/la:
spiska je napisao/la:Daj ba idi nestk uradi ovo je nas maksimum kani se nebe! Ko ce ualagati u klub gdje je racun blokiran??? Koji ima duga vise nego kapitala?? Lako je pametovat za crnjake evo ja cu sad ko i ti pocet bit ce raspad na ljeto pa to i budala zna, kad si pametan zasuci rukave nesto uradi!!! Ja sam relativno mlad bio dole i vidio koliko je sati da prvo moras biti soremqn u svakom momentu kad za skripi unjeti 2000-5000 km a mi dole takvog covjeka nemamo, ne dole nego u Gradu!!! Lako je kenjati, treba se sapini zahvalit i do kraja djecu forsiarti za sljedecu sezonu
Nece bit raspad. Opstina ce opet izdvojit 180 000 i to je sasvim dovoljno za opstanka. Ali problem je sto ce se opet par glavonja dole nacrtat i glumit Dzekove. A nisu svi zajedno sabrali 5000 klosari jedni.
Zdravka su otjerali jer covjek nije htio da se odustane od borbe.
Dole je vecina iz interesa. Smoki je bio dole doka je bio Sabic i trazio da mu malom pomogne, pravio sjela sa Sabicem.
Sa igracima je dio uprave probo stimat.Civa pi zda najgori u drugom djelu sezone.
To i ti sve znas, samo seres.
Koje ce iko dole piz de materine kad vec samo opstina daje kes ostavit Mustu i jos 1-2 maksimalno ostalo sve u 3 pi zde materine.
U nas kad pogledas u lozu bruka od likova koji sjede u njoj.
Cuj taj bio radi dijeta kaka poruka onda talentovanoj djeci koja dole treniraju a jedva clanarinu placaju

batigol777
Kontakt:

Post Postao/la batigol777 » 28 apr 2018, 20:55

Stvarno je Sabić lud, umjesto da sjedi sa Combetom i da njemu ide na sijelo i usput nauci puno o fudbalu on sjedi s Smokijem mislim i kako da nedobije otkaz kad je bio gako naivan.
Glupane raspitaj se malo kad vec trabunjas. Smoki je svoje dijete bez para mogao poslati u akademjju u Italiju ali nije htjeo. Zbog takvih kao ti niko i nece da ima posla sa Zvijezdom. Vi koji marke nikad niste dali serete o ljudima koji daju svoje pare nizasto.
Pitao sam te jednom i opet cu. Daj samo jedno ime koje hoce u Zvijezu a da ima kapacitet znanja i para hajd molim te samo jedno. I
Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 28 apr 2018, 21:01

batigol777 je napisao/la:Stvarno je Sabić lud, umjesto da sjedi sa Combetom i da njemu ide na sijelo i usput nauci puno o fudbalu on sjedi s Smokijem mislim i kako da nedobije otkaz kad je bio gako naivan.
Glupane raspitaj se malo kad vec trabunjas. Smoki je svoje dijete bez para mogao poslati u akademjju u Italiju ali nije htjeo. Zbog takvih kao ti niko i nece da ima posla sa Zvijezdom. Vi koji marke nikad niste dali serete o ljudima koji daju svoje pare nizasto.
Pitao sam te jednom i opet cu. Daj samo jedno ime koje hoce u Zvijezu a da ima kapacitet znanja i para hajd molim te samo jedno. I
Samo reci zasto je otisao iz Zvijezde cim je i Sabic otisao ako nije bilo interesa?

SMR187
Kontakt:

Post Postao/la SMR187 » 28 apr 2018, 21:01

Sapini se zahvalit :tokralju: Hvala jarane sto si nam preuzeo klub u 20. kolu kad je sve krenulo u qrac :tokralju:
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC

Orhan
Kontakt:

Post Postao/la Orhan » 28 apr 2018, 21:37

U nasem gradu nema nikog ko bi preuzeo zvijezdu i da ulaze...
Sve gazde na k... nabit svi gledaju samo sebe , kako ce koga na pijaci zajebat kako radniku odbit od plate ne platit im odmor prvi bela pa ostali.
Dok nam je opstine dobro je.

Ivan Mijačević

Stjepan Šiber

HPCompaq
Kontakt:

Post Postao/la HPCompaq » 28 apr 2018, 21:47

Skidanje dresova,bravo RD.Potez za pohvalu.
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 28 apr 2018, 22:06

Odma sjest i dogovorit ko ce potpisat i ostat i sljedecu sezonu. I ti momci nek odigraju ovih 6 kola. Ako niko nece ostat nije problem nek odrade juniori.
Uprava pokusat vratit Zdravka, Mustu ispred opstine i eventualno Ensara al bez suflera iza leda.
I jos da ne zaboravim krizni stab Spiska, Dzej i Mali od Cireta oni su ipak oslonac.
Ovo sto je RD danas uradio trebalo je onim glumcima u lozi yebem im pleme zajedno su oni u ovom sa igracima.

SMR187
Kontakt:

Post Postao/la SMR187 » 28 apr 2018, 22:06

Svaki istinski ljubitelj Zvijezde treba pocet bojkotovat sve ove privatnike, gamad gladnu. Ja prvi u beli vise marku jednu necu ostavit

Nijedan ti igrac nakon ovog nece ostat. Od onog sastanka kad su od svih mogucih osumnjicenih, oni direktno optuzili Adzema da je prodavao utakmice (pa to prelazi sve granice ludila :tokralju: ), pa sve do ovog skidanja dresova. Atmosfera u klubu je pala na niske grane i opet nas ceka komplet remont sljedece sezone, to je valjda ocito
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC

Mirso13
Kontakt:

Post Postao/la Mirso13 » 28 apr 2018, 22:21

Na kraju sezone za trenera Odovića ionako trenira B tim Želje koji nema nekih utakmica.I odmah ugovore sutra ko će ostat a ko ne.

combe80
Kontakt:

Post Postao/la combe80 » 28 apr 2018, 22:32

Adzem po meni najjaci nas igrac na daleko nema sanse da je lik ista namjestio uostalom svaku partiju igra za deset, vec treba nekog optuzit al koga vec nekog i njega nasli hebavat jer znaju da ga zadrzat nemogu nikako... najlakse tako svalit na postenog lika nesto... sramota nek bude tog koji je i pomislio samo da Adzem nesto prodaje... Lik je profesionalac i zasluzuje aplaus... hvala mu za sve...

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.