FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

gojzerica
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la gojzerica » 19 mar 2013, 15:50

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 19 mar 2013, 16:11

Hasan se malo uvlači u pakšu Italijanima nije mu zamjeriti. ;)
1974---1975---1976---2001---2013---2020

bavaraccccc
Kontakt:

Post Postao/la bavaraccccc » 19 mar 2013, 16:18

Evo,ovdje se vidi tipican mentalitet "bosnje",dosao u Minhen,ljudi ga fino prihvatili,stvorili ime od njega,dali da jede,pije :D i on ovako vraca,ccccc neka neka,doci ce cica na kolica... :D
27.02 1900 FC BAYERN Cant you just feel the love

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 19 mar 2013, 16:33

bavaraccccc je napisao/la:Evo,ovdje se vidi tipican mentalitet "bosnje",dosao u Minhen,ljudi ga fino prihvatili,stvorili ime od njega,dali da jede,pije :D i on ovako vraca,ccccc neka neka,doci ce cica na kolica... :D
Upravo to znamo sta je Bayern uradio za Hasana,a on favorizije zabare mada to nije tema zbog njegovog odnosa prema reprezentaciji mnogi ga bas ne vole, i ja sam medju njima.

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 19 mar 2013, 16:49

Neutral je napisao/la:
gerdmuller je napisao/la: 8-)

Falili su protiv Arsenala :)
Ma joj strasno je bilo gledati onakvu tuznu atmosferu :( a inace ove sezone su nasi ultrasi svaku domacu utakmicu u ligi prvaka bojkotirali a taj ce se trend po svemu sudeci nastaviti i protiv Juventusa sto ce siguran sam puno otezati nasoj momcadi.Inace razlog bojkotiranja je pojacana sigurnost u bloku 112/113 gdje se nalaze nasi ultrasi a tu stane 1.380 navijaca a dok nisu pojacanje sigurnosti znali se nagurati i do 1900 navijaca.

Jedno pitanje za sve: Gdje mogu pratiti ljestvicu nasih mlađih kategorija,primjer U-19 ili U-17?
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 19 mar 2013, 17:16

Saurman je napisao/la:Hasan se malo uvlači u pakšu Italijanima nije mu zamjeriti. ;)
Hasan zna kako je Hoeness reagirao i napao medije zato sto pisu s.anje i podcjenjuju Bayernove protivnike.
Na ovo bi mu Hoeness aplaudirao. Mozda se onda njemu uvlaci u paksu :lol:

Ne valja sto mi u ovom ne vidimo ono pozitivno. Sjetimo se Reala i te dvije utakmice kako je Bayern odigrao, a bio je u podredjenom polozaju kod medija i javnosti jer je Real bio favorit.
Bayern pruza maximum samo kada ima dostojnog protivnika i kada im se stavi do znanja da nece biti nimalo lako.

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 19 mar 2013, 17:24

Hasan nam cini veliku uslugu. Dosta je bilo izjava gdje se podcjeunjej nas protivnik. Treba uci ozbiljno pred mec sa starom damom.
#divovi

libje
Kontakt:

Post Postao/la libje » 19 mar 2013, 18:50

gerdmuller je napisao/la:Gdje mogu pratiti ljestvicu nasih mlađih kategorija,primjer U-19 ili U-17?
http://www.fcbayern.telekom.de/de/saiso ... 25dbf8d29d

--------------- Neuer -----------------
Lahm---Boateng---Martinez---Alaba
---------- Schweinsteiger ------------
-------Thiago ------- Götze-----------
---Robben ------------------ Ribery---
--------------- Lewa ------------------

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 19 mar 2013, 18:56

libje je napisao/la:
gerdmuller je napisao/la:Gdje mogu pratiti ljestvicu nasih mlađih kategorija,primjer U-19 ili U-17?

"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 19 mar 2013, 19:08

hahahah braco ko braco ,za cigan iz zajebncije kazem ,braco i bayern lijepi trenutci igrao u genraciji koja je imal ono nesto zbog cega smo svi volili bayern ,sto ce reteko koja generacija ikada vise imati ,bayern mu je sve dao tu se proslavia,dokaza ka igrac ,svoje najbolje dane igrao cjenim ga.To je njegovo misljenje i ja to postujem iako osobno mislim da ce bayern proci juvetusa ,i da ce u toj tekmi biti neki drugi bayern ni blizu onome kao protiv arsenala na areni ,mislim da ce se juve dosta braniti ali ne toliko dugo jer nece mjoci izdrzati pritisak bayern ovo uzima 2:0. 8-)

PS: http://sportsport.ba/ino_fudbal/i-bayer ... ija/100842" onclick="window.open(this.href);return false;
ha i ja bi janjetine al nema dzaba :lol:

supermario
Kontakt:

Post Postao/la supermario » 19 mar 2013, 21:13

A koji **** pljujete po braci? Sta sad ako je rekao to sto je rekao ? Pa covjek ima svoj subjktivni stav, i opste ne mora znaciti da navija za Juve ha ya...Pa prosle godine je mnogo nasih navijaca favoriziralo Real, i to samo znaci da su pogrijesili, a ne da manje vole Bayern.
Bilo kuda,bilo gdje, Bayern u srcu zauvijek......

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 19 mar 2013, 21:53

svi koji loše govore o hasanu rade to 'iz prve', jer su nervozni i mladi i ne mogu da svare neke stvari.

haso zasigurno više voli bayern (ne vaga ja to :lol: ) i više bi se obradovao 'našem' prolasku u naredni krug.

izjave ko izjave, ne treba se paliti na svaku.

ps: listam malo unazad i ne vidjeh nikog 'od mojih' tako da je 'kvotanje' zaobiđeno. :)
Vom Jäger zum Gejagten

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 20 mar 2013, 03:26

supermario je napisao/la:A koji **** pljujete po braci? Sta sad ako je rekao to sto je rekao ? Pa covjek ima svoj subjktivni stav, i opste ne mora znaciti da navija za Juve ha ya...Pa prosle godine je mnogo nasih navijaca favoriziralo Real, i to samo znaci da su pogrijesili, a ne da manje vole Bayern.
Pisam se ja na njegov stav i sta sad???

Bayern ga je stvorio igracem i sve mu dao u zivotu,a on prica da je samo Barca jaca od zabara :lol: :lol:

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 20 mar 2013, 05:52

Haso loži raju malo, šta fali i da Juventus voli više.To je njegova stvar. On je mnogo toga dao Bayernu i hvala mu za to :)

Dolaskom Pepa siguran sa 99% u jednu stvar a to je dolazak Muniana ili Isca :D

Munian novi Ribery :mrgreen:

supermario
Kontakt:

Post Postao/la supermario » 20 mar 2013, 08:33

anelbavarac je napisao/la:Bayern ga je stvorio igracem i sve mu dao u zivotu,a on prica da je samo Barca jaca od zabara :lol: :lol:
Bayern ga jeste oblikaovao kao igraca, ali ne vidim tu logiku po kojoj on mora misliti da je Bayo najjaca ekipa u svakom trenutku. Hipoteticki to je isto da igraju Barca - Bayern irecimo Oli Kahn kaze kako je Barca najjaca ekipa u Evropi i da je favorit protiv Baye, a sad bi mi trebali mrziti Kahna sto tako misli??? Tako ti je i ovdje, neko misli da je Juve jaci, a neko misli da je Bayo jaci, ali razmisljanja nisu isto kao i osjecaji te mozes tvrditi jedno a nadati se drugom.... Neko vec rece da je ovo braco uradio da bi smanjio pritisak kod Bayinih igraca, sto nije nemoguce...... Ja mislim da je Bayo jaci od zabara, ali zasto mislis da bi svi koji vole Bayern morali misliti jednako, a cak sam siguran da ima ovdje na forumu Bayinih navijaca koji daju blagu prednost Juveu, a to bi kao trebalo biti sramota?? :? Bezze ti je to sto ga pljujes bez nekog jakog osnova, i ne samo ti, nego bilo je tu jos nekih koji su isto radili...
Bilo kuda,bilo gdje, Bayern u srcu zauvijek......

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 20 mar 2013, 09:41

:lol: :lol:
ako hase vjeruje da je juventus drugi najjaci klub na svijetu, namah je mrzitelj kobaja, vopija, mladih svabica, ulinatora i fc baye :?
po ovoj vasoj logici ispadne da i moja malenkost navija za juve. :lol:
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 20 mar 2013, 14:07

Prema njemackoj Sky televiziji Mehmet Scholl preuzima Werder sledece sezone.

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 20 mar 2013, 17:29

Ostavimo se Salihamidzica i njegove izjave.
Zanimljivo je piskaranje medija da Guardiola zeli pojacanja u odbrani :lol:
Jbg ako je ovo istina onda ja stvarno ne znam kojom logikom se nas buduci trener vodi. Bayern ima vrhunsku odbranu trenutno a on bi se tu pojacavao :shock:
Inace igraci koji se pominju su Diego Godin iz Atletico Madrida i Alberto Botia iz Seville.

A sada se pominje i da mu je zelja neki Brazilac kao defanzivni vezni.. :D
Zadnja izmjena: Bilall, dana/u 20 mar 2013, 17:38, ukupno mijenjano 1 put.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 20 mar 2013, 17:37

Minhenski Bayern želi napadača Napolija Edinsona Cavanija. Barem tako tvrdi FIFA agent Pasquale Gallo, koji je istakao kako Bavarci razmišljaju da pošalju ponudu timu iz Napulja za Urugvajca.

"Ne znam da li bi Cavani otišao u Bayern, ali njemački tim definitivno razmišlja o njegovom dovođenju, jer je on trenutno jedan od najboljih napadača u Evropi. Bayern je fantastičan klub i mogu sa sigurnošću reći da žele Cavanija", rekao je Gallo.

:lol:

Postoji li igrač na planeti a da ga nisu povezali sa Bayernom u ova dva mjeseca. :|
1974---1975---1976---2001---2013---2020

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 20 mar 2013, 17:41

Mi znamo svi koji dobro i pomno pratimo Bayern, da su menadžeri igračima pojedinim uvijek dizali cijenu dovodeći ih u vezu sa Bayernom. A sad je ovo idealna situacija za takve tipove, oni znaju da dolazi novi trener, znaju s kakvim je sistemom prije igrao i sada je bitno plasirat priču kako je Bayern zainteresovan za ovog ili onog igrača, jer će to mnogi sad prihvatit kao takvo i reći će pa vidi moguće je, Pep ovako igra, taj bi mu trebao, tamo vamo.....A ono niđe veze.... :)

Mediji isto to objeručke prihvataju jer naravno imaju o čemu pisat.... ;)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.