FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

ćaćapreljepi
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ćaćapreljepi » 13 jul 2010, 21:28

nedaTM87 je napisao/la:ooooj ovih nasih debilaaa aaj pa sad lik uze loptu na centru i sam dodje do gola a niko ga ni napao nije, ni pokusao!!! pa koji je ovo qrac?!?!? al znaci ni napao ga nije a lik od centra do gola doso i sreca pa Seha odbrani... ojjj pa Boze mili...
grohnuli su totalno, da im nisu ovi židovi neku drogu uvalili u hranu
"Imamo megalomanske apetite i predatorske ambicije" HŠKZ

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 13 jul 2010, 21:28

Picketine jedne.Ja kad sam govorio za Culuma i Popovica ova me djeca zajebavala,vjerovatno neznaju za bolje.Pa niko nesmije napast koda igraju sa puskama.Ovaj Travnicka maslanica je obicni picic.Hajde pickice idi na plavu vodu umi se malo misu.

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 13 jul 2010, 21:28

Jbt sta je ovo komsije al stvarno strasna igra odbrana vam je **** ne znaju jesu li dosli ili posli :(

Jamaica
Kontakt:

Post Postao/la Jamaica » 13 jul 2010, 21:28

samo sarajevo je napisao/la:Fukare ko fukare lizu se sa svima a nigdje ih nema hehe pa sad strasnog zelju hvale krivo im sto smo im dosli u grad a nista nam nisu smijeli Cuj Dinamo Kijev losiji od Hapoela haha jao jao ovaj Hapoel nikad LP nije igro,a ti djevojcice nas se klub preporodio dok tvoj umire a nas cvjeta zato sto su navijaci postavili ledja za svoj tim curice,vidimo se u Tuzli mozda dodjete na stadion
Jako lijepo vi postavljate ledja...razbijate Gradski stadion,napadate narod.Ma pravi kezualci,huligani...nema sta 8-)

Adnanix
Kontakt:

Post Postao/la Adnanix » 13 jul 2010, 21:29

A sta ovaj jedan palestinac igra u Hapoelu sto je puco penal cccccc pa ti budi pametan ja bi ga streljo odmah...

samo sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la samo sarajevo » 13 jul 2010, 21:29

ajla je napisao/la:
samo sarajevo je napisao/la:Fukare ko fukare lizu se sa svima a nigdje ih nema hehe pa sad strasnog zelju hvale krivo im sto smo im dosli u grad a nista nam nisu smijeli Cuj Dinamo Kijev losiji od Hapoela haha jao jao ovaj Hapoel nikad LP nije igro,a ti djevojcice nas se klub preporodio dok tvoj umire a nas cvjeta zato sto su navijaci postavili ledja za svoj tim curice,vidimo se u Tuzli mozda dodjete na stadion
hahha joj sho me nasmijavas....vas imaa mah nema vi ste najbolji al odpozadi...haha....nismo smjeli kad ste dosli u grad nebi ja bas tako rekla....vidjet cemo jel umire....aBd vidimo se u Tuzli ja jedva cekam da dodjete....
Docemo ko uvijek tu smo da vam nabijamo komplekse pa djevojcice necete imati nikad klub kao FKS niti navijace kao HZ za sto godina budi malo objektivna!

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 13 jul 2010, 21:30

Travnicka Maslenica je napisao/la:
Dylan Dog je napisao/la:
posavac1980 je napisao/la:Prvo Litex sad Hapoel ,ovom Zeljeznicaru treba Ustavom zabranit igre u Evropi
Potpisujem 8-)
potpis
I jacu se potpisati onoga trenutka kada skupa sa nama i Sarajevu zabrane igranje(Bazel 6 komada,Besiktas 5 komada i to kuci):Sta ba raja nasjedate na ove provakacije,gubimo sa 5:0 pa sta nismo jedini ali smo jedini koji smo igrali polufinale jednog Evropskog takmicenja.Podrska je najpotrebnija sada i to narocito u prvenstvu.
Nisam nikada provocirao nijedne navijace u BIH pa necu ni sada ,samo mi nije jasno sta su se komsije uskurcile(aman zaman doveli Evropska pojacanja za koja ni 90% navijaca Sarajeva nije culo) ,vidimo se u Maju 2011 na kraju prvenstva i gdje ce ko biti na tabeli.U zivotu treba biti realan i priznati da su ostali u Evropi daleko ispred nas.
A mi navijaci Zelje nikada nismo napustali klub ni u mnogo tezim situacijama pa necemo ni sada.
Pa ljudi moji i Real i Argentina i mnogi drugi prime 6 i vise komada pa fudbal i dalje igraju bez pritiska.
Posto smo mi ispali mnogo srece Borcu,Sirokom i Zrinjskom u nastavku takmicenja isto tako iskreno puno srece i dobrih igara njihovom klubu u sljedecem prvenstvu zelim i svim pravim navijacima Sarajeva.
Na komentare retardiranih navijaca bilo kojeg kluba ne treba obracati paznju.
_________________________________________________________________________________________
ZELJO ZA ZIVOT CIJELI PA MAKAR GUBIO I SA 10:0(kupujte godisnje karte u inat svima)
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

ibrakadabra
Kontakt:

Post Postao/la ibrakadabra » 13 jul 2010, 21:30

Jad i cemer

adnan_hzsa
Kontakt:

Post Postao/la adnan_hzsa » 13 jul 2010, 21:31

Mi podighemo rejting nasoj drzavi i popravimo koeficijent i onda dodju ekipe kao zelji i zrinjski i sve to uniste....
Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.

analiticar_
Kontakt:

Post Postao/la analiticar_ » 13 jul 2010, 21:32

Evo Zeljo poceo da igra, Svraka u poluprilici
NS BIH + Reprezentacija BIH = Mafija, prodaju i stimaju utakmice i rade za kladionicarsku mafiju

Dabar
Kontakt:

Post Postao/la Dabar » 13 jul 2010, 21:32

radebl je napisao/la:stvarno ste u pravu,bas sramota za premijer ligu... mada znam da je i osim govorio da ce biti zadovoljna sa 3-0... al opet... puni je ovo za poluvrijeme...jos gosa odbrani penal... jbo nanu,sto nije zatvorio.. pazite samo kako ce nas dzimi maric zatvoritti i kako ce igrati u cetvrtak protiv lussiana... on covjek igra bunker u premijer ligi kad igramo protiv slobode (npr) a ne kad igramo evropu protiv lussiana..mislim da je osim treba jos malo zatvoriti,sramota je ovo... a sto je najgore,sumnjam da ce ostati na 5 razlike...
e taman sam to mislio napisati,evo željo nakon 5 god u europi s neiskusnim timom pa trebali su malo zatvoriti utakmicu,osim je trebao malo to bolje,mislim da je Želji trebao biti glavni cilj da se ne osramoti...a to je se svakako moglo i trebalo uraditi

ibrakadabra
Kontakt:

Post Postao/la ibrakadabra » 13 jul 2010, 21:32

nece ljudi da daju gol

samo sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la samo sarajevo » 13 jul 2010, 21:33

Besiktasom smo i 1-1 igrali od Basela nismo 6-0 izgubili sta ovi uvijek uvelicavaju ovako hehe majko mila,zeljo ima samo pobjedu nad nekim Lilestromom a gospoda nad Genkom u gostima,nad Helsinborgom itd. ove male timove poput Trnave,Sigme ne racunamo!

rumbalija
Kontakt:

Post Postao/la rumbalija » 13 jul 2010, 21:33

adnan_hzsa je napisao/la:Mi podighemo rejting nasoj drzavi i popravimo koeficijent i onda dodju ekipe kao zelji i zrinjski i sve to uniste....
Misliš dok ste igrali u Evropi.To je Pluskvamperfekt
Zadnja izmjena: rumbalija, dana/u 13 jul 2010, 21:34, ukupno mijenjano 1 put.
Evo mene ime mi je Mitar,Imal neko da donese litar

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 13 jul 2010, 21:33

divi ovog kloca,ko se kome ulizuje,da ti nisi onaj samo rajvosa,pa napravio drugi nick :D joj znam da nemozes Tuzle ni Slobode,razlog je jasan..GAVARIC... aj ne bih da se raspravljam sa ovim likom,jer ne zna sta ce od sebe i svog zivota,pa mu drugi smetaju,otisao je psihicki totalno ;)
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

ćaćapreljepi
Kontakt:

Post Postao/la ćaćapreljepi » 13 jul 2010, 21:34

adnan_hzsa je napisao/la:Mi podighemo rejting nasoj drzavi i popravimo koeficijent i onda dodju ekipe kao zelji i zrinjski i sve to uniste....
Koliko ja znam Zrinjski nositelj i u 1. i u 2. pretkolu JEDINI od naših klubova....a to mu nitko nije poklonio vjeruj mi !
"Imamo megalomanske apetite i predatorske ambicije" HŠKZ

TNT
Kontakt:

Post Postao/la TNT » 13 jul 2010, 21:34

Ovo nije prava slika bh fudbala jer ovako nezainteresovano nebi odigrala ni Vrbanjusa makar bi se borili i zaradili koji crveni do sada a ne ovako.
Poslije petog gola mislim da je onaj trener govorio da se stane i da nezabijaju vise jer vidi se da ne idu i neigraju onako ozbiljno ko prvi 40 minuta.

adom
Kontakt:

Post Postao/la adom » 13 jul 2010, 21:34

jah bruke hahaha 5-0
gdje je zeljo od prosle sezone

analiticar_
Kontakt:

Post Postao/la analiticar_ » 13 jul 2010, 21:35

Zadnjih godina jedino Celik i Sloboda podizu rejting BH nogometa jer ne nastupaju u ovim takmicenjima... :D :D :D :D
NS BIH + Reprezentacija BIH = Mafija, prodaju i stimaju utakmice i rade za kladionicarsku mafiju

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 13 jul 2010, 21:35

Ovako Zeljo prvak igra kada nemoze da plati sudiju da dosudi dva crvena kartona kao Velezu prosle godine i plus jedan dodatni treneru - i svaki od tih pod jako sumnjivim okolnostima. Ovako Zeljo prvak prolazi kad se bodovi osvajaju sportskim i nesportskim nacinima umjesto striktno sportskim.

Nemoze se lopovski igrat u Evropi dame i gospodo.

Ili tacnije receno dame.

Zali Boze sramote drzavi. 5-0 Izraelci tuku a ni kraj utakmice nije.

FUJ!
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Pablo11 i 17 gostiju.