Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: FC Manchester United
rioferdy5
@usainbolt the boss has just said for u to let me know when u want to come down for the trial..get your studs ready after the olympics bro!!

@usainbolt the boss has just said for u to let me know when u want to come down for the trial..get your studs ready after the olympics bro!!

"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
-
- Kontakt:
Bolt po strani 

GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
Vidim ja što je SAF ostao u Engleskoj, Bolt sljedeće pojačanje

Danas protiv Barcelone

Danas protiv Barcelone

Jao kako mi samo koristimo pametno ovaj transfer rok jbt 

- ruudminator
- Kontakt:
pa mi cemo se pojacavat u zimskom prelaznom roku......Fanta je napisao/la:Jao kako mi samo koristimo pametno ovaj transfer rok jbt
United is life the rest are mere details....Champ19ns
Jel ono Bolt na probi ?
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Evo,neki mediji prenose informacije da bi Robin mogao postati Unitedov igrac od danas,u sta cisto sumnjam..
Vec nam je izgleda Moura propao,ove sage se oduze i na kraju nista,kao i prosle godine sa Sneijderom i Modric i svake godine sa nekim novim igracima..
Vec nam je izgleda Moura propao,ove sage se oduze i na kraju nista,kao i prosle godine sa Sneijderom i Modric i svake godine sa nekim novim igracima..
- ruudminator
- Kontakt:
Zabrinjava me ovo sto par godina unazad za kojeg god smo igraca mi pokazali interest neko drugi nam ga je pokupio ispred nosa ,od torresa u lpool pa nasrija ,hazarda i moure ove godine....Narin je napisao/la:Evo,neki mediji prenose informacije da bi Robin mogao postati Unitedov igrac od danas,u sta cisto sumnjam..
United is life the rest are mere details....Champ19ns
Koliko se moze vjerovat Manchester Evening Newsu? Oni su ti koji tvrde da bi RVP mogao potpisat veceras: http://menmedia.co.uk/manchesterevening ... ersie-deal" onclick="window.open(this.href);return false;
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Takva politika kluba i Fergusona.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Da, ali barem engleski igraci uvijek izaberu United. Jonesa su trazili svi veci klubovi PL, Younga je trazio Liverpool, Powella isto tako svi veliki klubovi, Smallinga Arsenal i tako dalje.ruudminator je napisao/la:Zabrinjava me ovo sto par godina unazad za kojeg god smo igraca mi pokazali interest neko drugi nam ga je pokupio ispred nosa ,od torresa u lpool pa nasrija ,hazarda i moure ove godine....Narin je napisao/la:Evo,neki mediji prenose informacije da bi Robin mogao postati Unitedov igrac od danas,u sta cisto sumnjam..
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Da li si ti za to da das 50M za jednog 19 godisnjaka koji ne igra prvu postavu cak ni u Brazilskoj U23 selekciji?M4kaveli je napisao/la:Takva politika kluba i Fergusona.
Ne !
Htio sam reci da je politika Fergusona i Uniteda najbolja u ligi.
Nemojte odma napadati
Nemojte odma napadati

Pa etoM4kaveli je napisao/la:Ne !
Nemojte odma napadati

Za Persia,i dalje mislim da nam nije toliko potreban,jer je vec usao u tridesetu,ali eto,necu se buniti ako dodje.
Mada sam prije za dovodjenje Moutinha,ili tako nekog igraca.
RvP bi dobro dosao Unitedu. Covjek je u zivotnoj formi i vjerujem da bi zabijao vise od Ronneya.
---- Nani ---- RvP ---- Valencia ----
---- Ronney ----
Ovo je vec mocno a ?
---- Ronney ----
Ovo je vec mocno a ?
Obrni Rooneya i Persia.M4kaveli je napisao/la:RvP bi dobro dosao Unitedu. Covjek je u zivotnoj formi i vjerujem da bi zabijao vise od Ronneya.
---- Ronney ----
Ovo je vec mocno a ?
A opet mi zao Dannya.Chicharita i nije nesto,jer on je dobar za zadnjih 15 minuta kad gol treba zabiti.
M4kaveli je napisao/la:RvP bi dobro dosao Unitedu. Covjek je u zivotnoj formi i vjerujem da bi zabijao vise od Ronneya.
---- Ronney ----
Ovo je vec mocno a ?
Ma ima u njemu jos 3-4 sezone, ako zaobidju ga povrede

Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Evo kako se blizi susret Barce i Uniteda, evo 5 najboljih golova Uniteda kada su u pitanju susreti s Barcom:
[youtube][/youtube]
Naravno, ovo nije oficijalni spisak, ali mnogi bi isto ovako poslozili golove.

[youtube][/youtube]
Naravno, ovo nije oficijalni spisak, ali mnogi bi isto ovako poslozili golove.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.