AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

madridistaforever
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la madridistaforever » 29 apr 2014, 13:15

muxa je napisao/la:
madridistaforever je napisao/la:Sanjam ja sinoc Real prodaje di mariu Milanu za 60 milki ,a meni zao klempe. ;)
Samo sanjaj snovi su besplatni :lol:

Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2

Jesu vala. :D :zzz:
Real nije samo klub,on je smisao zivota.

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 29 apr 2014, 13:25

20% diskoteke širom Italije i svijeta.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 29 apr 2014, 15:11

madridistaforever je napisao/la:
muxa je napisao/la:
madridistaforever je napisao/la:Sanjam ja sinoc Real prodaje di mariu Milanu za 60 milki ,a meni zao klempe. ;)
Samo sanjaj snovi su besplatni :lol:

Jesu vala. :D :zzz:
I mi svasta sanjamo al dzaba :lol:

Il Club più titolato al mondo!

baltazar1
Kontakt:

Post Postao/la baltazar1 » 29 apr 2014, 19:34

u neka doba bi u ovo vrijeme uoči polufinalne utakmice u LP drhtao ko prut a dlanovi bi mi se znojili, isčekujući nastup Milana u polufinalu... :(
Undici stelle - ACM 1899

Fantasista
Kontakt:

Post Postao/la Fantasista » 29 apr 2014, 19:45

Nekad bilo druže :)

Opet je dobro završilo, mislio sam da ćemo narednu sezonu igrati tekme subotom u 15:00 :lol:

jasars
Kontakt:

Post Postao/la jasars » 30 apr 2014, 00:11

Sjecam se kad je Milan igrao zadnji put finale LP :D...ovi realovci se i ne sjecaju (ne racunajuci veceras) :P...Forza Milan
Forza Milan!
Forza Rossoneri!

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 30 apr 2014, 00:17

Liga prvaka nije liga prvaka bez Liverpoola i Milana ..

Večeras s rajom sjedim u kafiću i gledamo tekmu ja onako se zadubio i kontam čovječe pa ko da je jučer bilo igramo protiv Bayerna ono 4/1 finale i deremo ih na njihovom stadionu 0:2 .. Kaka u svome primeu kao i sve ostale zvijezde kojima ovi danas iz Reala i Bayerna mogu samo kopačke čistit (čast izuzecima) pa tačno me tuga neka obuzela ..

Al ko čeka taj i dočeka. Vratit će se moj Milan tamo gdje mu je mjesto. Na vrhu Evrope i svijeta.

slika

slika slika slika slika slika slika slika slika slika slika slika slika

FORZA MILAN!!!
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

baltazar1
Kontakt:

Post Postao/la baltazar1 » 30 apr 2014, 10:26

Fantasista je napisao/la:Opet je dobro završilo, mislio sam da ćemo narednu sezonu igrati tekme subotom u 15:00 :lol:
pa da je ostao Mister ni to ne bi bilo isključeno :o
Undici stelle - ACM 1899

madridistaforever
Kontakt:

Post Postao/la madridistaforever » 30 apr 2014, 16:04

IlPrincipe je napisao/la:Liga prvaka nije liga prvaka bez Liverpoola i Milana ..

Večeras s rajom sjedim u kafiću i gledamo tekmu ja onako se zadubio i kontam čovječe pa ko da je jučer bilo igramo protiv Bayerna ono 4/1 finale i deremo ih na njihovom stadionu 0:2 .. Kaka u svome primeu kao i sve ostale zvijezde kojima ovi danas iz Reala i Bayerna mogu samo kopačke čistit (čast izuzecima) pa tačno me tuga neka obuzela ..

Al ko čeka taj i dočeka. Vratit će se moj Milan tamo gdje mu je mjesto. Na vrhu Evrope i svijeta.

slika

slika slika slika slika slika slika slika slika slika slika slika slika

FORZA MILAN!!!

Respect :bow: :salut:

madridistaforever
Kontakt:

Post Postao/la madridistaforever » 30 apr 2014, 16:12

Moram napisati da mi je stvarno zao Milana,jer nicim to nisu zasluzili.Mislim da je sve pocelo prodavanjem Kake,a od tad nikako da se vratite starim navikama.Istina, osvajali ste ligu,ali talijanska liga i nije pravo mjerilo kvalitete(sto pokazuje i Juventus).A da ne govorim o prodavanju Ibrahimovica i Silve.Pa zar se plata nije mogla malo povecat ako je to bio problem nego se igraci prodavali ko da su iz B tima,a ne prvotimci.A tek prica za Pirla.Prodati ga tada direktnom rivalu za nevelike pare smatrajuci da je star? :damn:
Zalosno.Nadam se da ce se vratiti za koju godinu starim sjajem (ipak je apsurdno ocekivati da ce se to desiti za manje od 3-4 godine) ,i da cete nam ponovno prirediti jedno dobro finale.
Milan :tokralju:

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 30 apr 2014, 16:22

@madridista,

vidim da si poprilično dobro upućen u situaciju, ali plate u Milanu nikad nisu predstavljale glavni problem. Većina igrača je uvijek imala bogovske plata, nekolicina njih je bila debelo preplaćena, tako da je to jedan od uzroka kraha. Premalo se trošilo na pojačanja, a previše se davalo na primanja. To ti je jedan od razloga što je većina senatora godinama ostajala u Milanu. Bilo im je lijepo, a na njihove slabije igre se progledalo kroz prste i trudilo javnosti zamazivati oči. :crazy: Upravo zbog enormnih troškova na plate je Kaka morao biti prodat, da bi se sakrio deficit i osigurao novac za budućnost. Isti slučaj s Ibrahimovićem i Silvom. Dugoročno neisplativo, naravno.

Zato sada pokušavaju sve to skresati na optimalan nivo (Barbara je glavni inicijator toga) i nešto uštediti za dovođenje nove ture polovnjaka. :facepalm:

madridistaforever
Kontakt:

Post Postao/la madridistaforever » 30 apr 2014, 16:26

Claus je napisao/la:@madridista,

vidim da si poprilično dobro upućen u situaciju, ali plate u Milanu nikad nisu predstavljale glavni problem. Većina igrača je uvijek imala bogovske plata, nekolicina njih je bila debelo preplaćena, tako da je to jedan od uzroka kraha. Premalo se trošilo na pojačanja, a previše se davalo na primanja. To ti je jedan od razloga što je većina senatora godinama ostajala u Milanu. Bilo im je lijepo, a na njihove slabije igre se progledalo kroz prste i trudilo javnosti zamazivati oči. :crazy: Upravo zbog enormnih troškova na plate je Kaka morao biti prodat, da bi se sakrio deficit i osigurao novac za budućnost. Isti slučaj s Ibrahimovićem i Silvom. Dugoročno neisplativo, naravno.

Zato sada pokušavaju sve to skresati na optimalan nivo (Barbara je glavni inicijator toga) i nešto uštediti za dovođenje nove ture polovnjaka. :facepalm:
zalosno :facepalm:

Ibracadabra
Kontakt:

Post Postao/la Ibracadabra » 30 apr 2014, 16:33

slika
Jedini krivci za krah ovog kluba. Nema potrebe ići okolo i tražiti i upirati prstom u nekoga.
"Swedish style? No. Yugoslavian style? Of course not. It has to be Zlatan-style."

#CFC Pride of London.

#KING James!!

madridistaforever
Kontakt:

Post Postao/la madridistaforever » 30 apr 2014, 17:25

Ibracadabra je napisao/la:slika
Jedini krivci za krah ovog kluba. Nema potrebe ići okolo i tražiti i upirati prstom u nekoga.

Uzrok propadanja,ljudi koji su unistili velicinu od kluba. :sick: :plac:

Carli
Kontakt:

Post Postao/la Carli » 30 apr 2014, 17:40

Pirla nisu prodali nego su ga otjerali baš kao i mi Alexa ;)
Allegri je gospodin!

madridistaforever
Kontakt:

Post Postao/la madridistaforever » 30 apr 2014, 17:55

Carli je napisao/la:Pirla nisu prodali nego su ga otjerali baš kao i mi Alexa ;)
Sigurno je Pirlo rekao nesto sto ne odgovara tzv.vlasnicima :kafa: ,ili mozda nije bio tip igraca koji odgovara velikom strucnjaku Allegriju :lol:

Carli
Kontakt:

Post Postao/la Carli » 30 apr 2014, 18:03

Carli je napisao/la:Pirla nisu prodali nego su ga otjerali baš kao i mi Alexa ;)
Sigurno je Pirlo rekao nesto sto ne odgovara tzv.vlasnicima :kafa: ,ili mozda nije bio tip igraca koji odgovara velikom strucnjaku Allegriju :lol:
Nije bio u planovima i nije mu se svidjela pozicija na koju bi ga Alegri smjestio.
Allegri je gospodin!

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 30 apr 2014, 18:10

Allegriju se ni Ronaldinho nije sviđao, tako da slučaj Pirlo nije usamljen.

madridistaforever
Kontakt:

Post Postao/la madridistaforever » 30 apr 2014, 18:11

Carli je napisao/la:
Nije bio u planovima i nije mu se svidjela pozicija na koju bi ga Alegri smjestio.
Pa dobro sta je jedan Pirlo za Allegrija.Allegrije je uvijek bio WC trener. :zviz:

betton
Kontakt:

Post Postao/la betton » 30 apr 2014, 22:21

Dajte blanco cek na adresu Atletica za Koke-a.
Koliko god da upisu,malo traze.
Rossi come il fuoco..Neri come la vostra paura..

Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.