muxa je napisao/la:Samo sanjaj snovi su besplatnimadridistaforever je napisao/la:Sanjam ja sinoc Real prodaje di mariu Milanu za 60 milki ,a meni zao klempe.
Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Jesu vala.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
muxa je napisao/la:Samo sanjaj snovi su besplatnimadridistaforever je napisao/la:Sanjam ja sinoc Real prodaje di mariu Milanu za 60 milki ,a meni zao klempe.
I mi svasta sanjamo al dzabamadridistaforever je napisao/la:muxa je napisao/la:Samo sanjaj snovi su besplatnimadridistaforever je napisao/la:Sanjam ja sinoc Real prodaje di mariu Milanu za 60 milki ,a meni zao klempe.
Jesu vala.![]()
pa da je ostao Mister ni to ne bi bilo isključenoFantasista je napisao/la:Opet je dobro završilo, mislio sam da ćemo narednu sezonu igrati tekme subotom u 15:00
IlPrincipe je napisao/la:Liga prvaka nije liga prvaka bez Liverpoola i Milana ..
Večeras s rajom sjedim u kafiću i gledamo tekmu ja onako se zadubio i kontam čovječe pa ko da je jučer bilo igramo protiv Bayerna ono 4/1 finale i deremo ih na njihovom stadionu 0:2 .. Kaka u svome primeu kao i sve ostale zvijezde kojima ovi danas iz Reala i Bayerna mogu samo kopačke čistit (čast izuzecima) pa tačno me tuga neka obuzela ..
Al ko čeka taj i dočeka. Vratit će se moj Milan tamo gdje mu je mjesto. Na vrhu Evrope i svijeta.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
FORZA MILAN!!!
zalosnoClaus je napisao/la:@madridista,
vidim da si poprilično dobro upućen u situaciju, ali plate u Milanu nikad nisu predstavljale glavni problem. Većina igrača je uvijek imala bogovske plata, nekolicina njih je bila debelo preplaćena, tako da je to jedan od uzroka kraha. Premalo se trošilo na pojačanja, a previše se davalo na primanja. To ti je jedan od razloga što je većina senatora godinama ostajala u Milanu. Bilo im je lijepo, a na njihove slabije igre se progledalo kroz prste i trudilo javnosti zamazivati oči.Upravo zbog enormnih troškova na plate je Kaka morao biti prodat, da bi se sakrio deficit i osigurao novac za budućnost. Isti slučaj s Ibrahimovićem i Silvom. Dugoročno neisplativo, naravno.
Zato sada pokušavaju sve to skresati na optimalan nivo (Barbara je glavni inicijator toga) i nešto uštediti za dovođenje nove ture polovnjaka.
Ibracadabra je napisao/la:
Jedini krivci za krah ovog kluba. Nema potrebe ići okolo i tražiti i upirati prstom u nekoga.
Sigurno je Pirlo rekao nesto sto ne odgovara tzv.vlasnicimaCarli je napisao/la:Pirla nisu prodali nego su ga otjerali baš kao i mi Alexa
Nije bio u planovima i nije mu se svidjela pozicija na koju bi ga Alegri smjestio.madridistaforever je napisao/la:Sigurno je Pirlo rekao nesto sto ne odgovara tzv.vlasnicimaCarli je napisao/la:Pirla nisu prodali nego su ga otjerali baš kao i mi Alexa,ili mozda nije bio tip igraca koji odgovara velikom strucnjaku Allegriju
Pa dobro sta je jedan Pirlo za Allegrija.Allegrije je uvijek bio WC trener.Carli je napisao/la:Nije bio u planovima i nije mu se svidjela pozicija na koju bi ga Alegri smjestio.madridistaforever je napisao/la:Sigurno je Pirlo rekao nesto sto ne odgovara tzv.vlasnicimaCarli je napisao/la:Pirla nisu prodali nego su ga otjerali baš kao i mi Alexa,ili mozda nije bio tip igraca koji odgovara velikom strucnjaku Allegriju
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.