NK Zvijezda Gradačac

SMR187
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la SMR187 » 25 apr 2018, 21:34

Malo je to komplikovano. Sjetimo se hadzije, svi smo se slozili da na treninzima momak razvaljuje, bude medju najboljim. A onda dodje tekma lik izgleda isto ko da su ga poligona dovukli, navukli dres zvijezde i sutnuli na teren
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC

Mirso13
Kontakt:

Post Postao/la Mirso13 » 25 apr 2018, 21:46

Valjda će ih Šapina "razdrmat".Orašje 1-2 Guzina,Cvija.

Orhan
Kontakt:

Post Postao/la Orhan » 25 apr 2018, 22:02

Iz opstine su bili voljni da prodaju Fadilu i Nadiru (bele) zemljiste za city centar i na kraju se to i desilo, i dobro je nasi ljudi...al trebali bi ovi iz opstine s pomenutim popricat u vezi zvijezde... nisu bog zna ljubitelji sporta al znam ako bi oni bili dio zvijezdinog tima da su sposobni da zavrse stadion i da naprave extra ekipu za premier ligu... u tom slucaju lahko bi se moglo desit da dobijemo i sponzora iz turske jer bele to mogu.mozda je ovo nemoguce ali treba probat.
Ako neko ima inf da je neko probao sa njima da poprica u vezi zvijezde ..neka pise bas me zanima
Husein-kapetan Gradaščević

Ivan Mijačević

Stjepan Šiber

Nah1d
Kontakt:

Post Postao/la Nah1d » 25 apr 2018, 22:17

spiska je napisao/la:Ljudi moji treba napraviti projekat neki konkretan ne vrijedi svake godine ciganati od ljudi ni zasta bolje hajmo se organizovati i pokusat plasticni teren zavrsiti a sljedecu sezonu sredina tabele od prvog kola krenuti ka zacrtanom cilju. Trebamo ulagati u nase omladinske pogone koji su prva mjesta u omladinskim ligama. Mislim da nam je plastika i reflektori potrebniji od PL. I da prije par dana sam sjedio sa covjekom koji radi plastičnu travu inače firma mu je radila projekat u etno selu imaju fifa certikat za izvodenje radova, crka 250 000 km nam treba da imamo kljuc u ruke teren sa plasticnom travom otrpilike oko 30 km dodje kvadrat.
Bravo! Prva pametna. Ali prvo piska nama u klubu treba marketinski tim. Za godinu carsija moze skupit te pare.Trebamo napravit plan u iducih 5 godina. Trebamo forsirati djecu. Imamo okosnicu tima, sta fali sa mlađim timom pokusati? Davati vise sanse djeci. Ako bude stani pani na polusezoni se uvijek moze pojacati. Teren, uslovi, okrenut se skoli fudbala, tezit ka akademiji i proizvodnji igraca.Traziti strucnjake u radu s djecom, zaposliti i vise trenera(bolje nego placati neke polufudbalere). Iskoristiti prvu ekipu, ukljucit ih u sav taj proces. Raditi na marketingu kluba, ukljuciti sela, stvorit tim. Vidjet mozda na stadionu otvorit i neki šop uz pomoc RD-a.Jednostavno uloziti u djecu. Vise trenera, selekotvanje tima. Esefa slati po selima, da skautira, ešo je dobar pedagog s djecom neka se bakce. Durgut isto uz Klopica, okrenut se svim selekcijama. Mislim da Ensar uz Zdravka ako ga vrate mogu puno toga. Vjerujem da bi se i privatnika vise ukljucilo. Radit transparentno. Zakazivati presice, ensar mora vise komunicirati s javnosti, obavjestavat javnost. Tezit na to i vracanje duga. Kakava PL, ajmo prvo stvorit brend Zvijezde, pa kad se sjetim koliko je ljudi iz Modrice i Srebrenila dolazilo na utakmice. Treba nam jedan koji ce radit od 0/24 na marketingu i brendiranju kluba. Gradski klub, mora to da radi. Na dobrom smo putu samo trebamo ustrajati i prosirit obim. Daj edise neki prostor, mozda i na stadionu, otvori shop, ajmo kupujmo salove za zvijezdu. Ne zaboravite da smo mi turisticki grad da imamo puno i posjeta, zasto neko ne bi za uspomenu kupio neku zvijezdinu majicu? Toliko imamo clanova uprave, ima i penzionera ajde ako vole Zvijezdu neka se zadaju. Ljudi mi smo poslje 20 godina na pravom putu, dosta nase djece, predobar rezultat sa nista para. Ne smijemo stati i raspasti se. Nadam se da ovo citaju clanovi uprave. Ensare moras sa radnon grupom napravit dugorocan plan i prezentovati javnosti, biti trasnparentan i obavjestavati navijace oko toga. Moramo imati sajt nkz, moramo pravit brend, nisu to veliki ulozi kada usporedimo sa sezonom u PL. Znam da imamo puno duga ali sa dugirocnim planom i transparentnoscu ce se ukljicivati i privrednici. Djece imamo bolan za bundeslige. Pa eto i smokijov mali. Nadam se da ce se i on vise ukljucit u sve to barem radi sina. Ne mora to biti novcano, koliko okupljati ljude i sa parama i bez para oko kluba.Imamo skupinu najboljih navojaca u BiH, ultra ekipu koja je dobro dosla u svaki kutak drzave.I oni bi se ukljucili. Hvatat i prvotimce oko kluba. Brćkalic npr., tu je u spionici, nije daleko od kuce, nije vise premlad. Zasto da se ne ukljuci? Zasto da ne zavrsi karijeru i nastavi raditi u NKZ, recimo.Rado bi oni svi sa djecom radili, vjerujem. **** premijer ligu, uzet pare od Igmana, izbacit tosk. Vratit zdravka pod hitno.Ko god u klubu vuce na jednu stranu, odma obavjestit navijace. Nama malo fali, samo nema stajanja.
Istok pjeva GRADU najljepsu BALADU! RD

maestro04
Kontakt:

Post Postao/la maestro04 » 25 apr 2018, 22:22

Orhan je napisao/la:Iz opstine su bili voljni da prodaju Fadilu i Nadiru (bele) zemljiste za city centar i na kraju se to i desilo, i dobro je nasi ljudi...al trebali bi ovi iz opstine s pomenutim popricat u vezi zvijezde... nisu bog zna ljubitelji sporta al znam ako bi oni bili dio zvijezdinog tima da su sposobni da zavrse stadion i da naprave extra ekipu za premier ligu... u tom slucaju lahko bi se moglo desit da dobijemo i sponzora iz turske jer bele to mogu.mozda je ovo nemoguce ali treba probat.
Ako neko ima inf da je neko probao sa njima da poprica u vezi zvijezde ..neka pise bas me zanima
Moj zemljače oni ne daju u svoju mionicu 5000 a da vamo tolike pare daju **** u džepu

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 25 apr 2018, 22:26

SMR187 je napisao/la:Malo je to komplikovano. Sjetimo se hadzije, svi smo se slozili da na treninzima momak razvaljuje, bude medju najboljim. A onda dodje tekma lik izgleda isto ko da su ga poligona dovukli, navukli dres zvijezde i sutnuli na teren
Ma igrac koji jede na treningu kad ta ce to pokazati na terenu.
Problem je sto se kod nas (u drzavi) igraci prekratko zadrzavaju u ekipama. Pola godine igraca nece, noga.

SMR187
Kontakt:

Post Postao/la SMR187 » 25 apr 2018, 22:29

ASD je napisao/la:
SMR187 je napisao/la:Malo je to komplikovano. Sjetimo se hadzije, svi smo se slozili da na treninzima momak razvaljuje, bude medju najboljim. A onda dodje tekma lik izgleda isto ko da su ga poligona dovukli, navukli dres zvijezde i sutnuli na teren
Ma igrac koji jede na treningu kad ta ce to pokazati na terenu.
Problem je sto se kod nas (u drzavi) igraci prekratko zadrzavaju u ekipama. Pola godine igraca nece, noga.
Ma znam al on je brate bio bas taraba na utakmicama. Nesto me lose sjecanje sluzi ali mislim da je on citavu sezonu kod nas bio. I to je bas dosta prilika dobijao s obzirom na to koliko je lose igrao jer nam je konkurencija u napadu bila nikakva.

Guzina je za njih sve bas primarijus
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 25 apr 2018, 22:43

Guzina je odlican napadac, onaj tip igraca koji i ka ne zabije 10 utakmica ne mozes reci da je los jer puno uradi posla za ekipu.

combe80
Kontakt:

Post Postao/la combe80 » 25 apr 2018, 22:50

Znate kolko nasa uprava i klub daje za djecu??? Jednu veliku NULU nista nedaju tako da dzaba se smarate... nema tu interesa za djecu a djeca nam extra dobra juniori prvi, kadeti drugi, pioniri drugi/treci.... uslovi katastrofa, svugdje se igra na glavnom stadionu samo kod nas se izmislja i djeca se salju da igraju na pomocnom da sebi noge slome...

Zivim za taj dan da plasticna trava dodje na banju valjda dozivim...

SMR187
Kontakt:

Post Postao/la SMR187 » 27 apr 2018, 14:52

Jel i dalje ne vjerujete da cemo pobijedit Orasje? :mrgreen:
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC

Mirso13
Kontakt:

Post Postao/la Mirso13 » 27 apr 2018, 15:35

Imam.neki osjećaj da ćemo 100% dobit Orašje.Jučer prijateljaka utakmica Sibovac Zvijezda 0-5 :D :D

Nah1d
Kontakt:

Post Postao/la Nah1d » 27 apr 2018, 15:48

I ja sam siguran da im vracamo sve.
Simin han postavlja cazinskog ljepotana u visokom dan pred utakmicu.
Istok pjeva GRADU najljepsu BALADU! RD

combe80
Kontakt:

Post Postao/la combe80 » 27 apr 2018, 15:53

Dobra je atmosfera u ekipi, igraci ce odradit sve profesionalno do kraja,ako bude fer sudjenje nece nas Orasje dobit... x vrlo moguc uz malo srece mozemo do tri boda da zakuhamo prvenstvo do mila boga pa nek se bar onaj iz simin hana nadaje para da udje hehehe

SMR187
Kontakt:

Post Postao/la SMR187 » 27 apr 2018, 15:56

Nah1d je napisao/la:I ja sam siguran da im vracamo sve.
Simin han postavlja cazinskog ljepotana u visokom dan pred utakmicu.
Jos mu dobio obezbjedjenje od saveza. Prvi put ono da vidim :rol:
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 28 apr 2018, 09:46

Nah1d je napisao/la:
spiska je napisao/la:Ljudi moji treba napraviti projekat neki konkretan ne vrijedi svake godine ciganati od ljudi ni zasta bolje hajmo se organizovati i pokusat plasticni teren zavrsiti a sljedecu sezonu sredina tabele od prvog kola krenuti ka zacrtanom cilju. Trebamo ulagati u nase omladinske pogone koji su prva mjesta u omladinskim ligama. Mislim da nam je plastika i reflektori potrebniji od PL. I da prije par dana sam sjedio sa covjekom koji radi plastičnu travu inače firma mu je radila projekat u etno selu imaju fifa certikat za izvodenje radova, crka 250 000 km nam treba da imamo kljuc u ruke teren sa plasticnom travom otrpilike oko 30 km dodje kvadrat.
Bravo! Prva pametna. Ali prvo piska nama u klubu treba marketinski tim. Za godinu carsija moze skupit te pare.Trebamo napravit plan u iducih 5 godina. Trebamo forsirati djecu. Imamo okosnicu tima, sta fali sa mlađim timom pokusati? Davati vise sanse djeci. Ako bude stani pani na polusezoni se uvijek moze pojacati. Teren, uslovi, okrenut se skoli fudbala, tezit ka akademiji i proizvodnji igraca.Traziti strucnjake u radu s djecom, zaposliti i vise trenera(bolje nego placati neke polufudbalere). Iskoristiti prvu ekipu, ukljucit ih u sav taj proces. Raditi na marketingu kluba, ukljuciti sela, stvorit tim. Vidjet mozda na stadionu otvorit i neki šop uz pomoc RD-a.Jednostavno uloziti u djecu. Vise trenera, selekotvanje tima. Esefa slati po selima, da skautira, ešo je dobar pedagog s djecom neka se bakce. Durgut isto uz Klopica, okrenut se svim selekcijama. Mislim da Ensar uz Zdravka ako ga vrate mogu puno toga. Vjerujem da bi se i privatnika vise ukljucilo. Radit transparentno. Zakazivati presice, ensar mora vise komunicirati s javnosti, obavjestavat javnost. Tezit na to i vracanje duga. Kakava PL, ajmo prvo stvorit brend Zvijezde, pa kad se sjetim koliko je ljudi iz Modrice i Srebrenila dolazilo na utakmice. Treba nam jedan koji ce radit od 0/24 na marketingu i brendiranju kluba. Gradski klub, mora to da radi. Na dobrom smo putu samo trebamo ustrajati i prosirit obim. Daj edise neki prostor, mozda i na stadionu, otvori shop, ajmo kupujmo salove za zvijezdu. Ne zaboravite da smo mi turisticki grad da imamo puno i posjeta, zasto neko ne bi za uspomenu kupio neku zvijezdinu majicu? Toliko imamo clanova uprave, ima i penzionera ajde ako vole Zvijezdu neka se zadaju. Ljudi mi smo poslje 20 godina na pravom putu, dosta nase djece, predobar rezultat sa nista para. Ne smijemo stati i raspasti se. Nadam se da ovo citaju clanovi uprave. Ensare moras sa radnon grupom napravit dugorocan plan i prezentovati javnosti, biti trasnparentan i obavjestavati navijace oko toga. Moramo imati sajt nkz, moramo pravit brend, nisu to veliki ulozi kada usporedimo sa sezonom u PL. Znam da imamo puno duga ali sa dugirocnim planom i transparentnoscu ce se ukljicivati i privrednici. Djece imamo bolan za bundeslige. Pa eto i smokijov mali. Nadam se da ce se i on vise ukljucit u sve to barem radi sina. Ne mora to biti novcano, koliko okupljati ljude i sa parama i bez para oko kluba.Imamo skupinu najboljih navojaca u BiH, ultra ekipu koja je dobro dosla u svaki kutak drzave.I oni bi se ukljucili. Hvatat i prvotimce oko kluba. Brćkalic npr., tu je u spionici, nije daleko od kuce, nije vise premlad. Zasto da se ne ukljuci? Zasto da ne zavrsi karijeru i nastavi raditi u NKZ, recimo.Rado bi oni svi sa djecom radili, vjerujem. **** premijer ligu, uzet pare od Igmana, izbacit tosk. Vratit zdravka pod hitno.Ko god u klubu vuce na jednu stranu, odma obavjestit navijace. Nama malo fali, samo nema stajanja.
E moj jarane neide to tako,za takvo nesto mora postojat jedan jak invenstitor pa vjerovatno i da kupi klub,sto se tice omladinskog pogona prva faza je ukidanje clanarina,strucni treneri koji ce uradit pravednu selekciju,naravno i dobri uslovi za rad i sve to pod nadzorom investitora u klub.Na tom putu je taj Husic kolko ga god neko mrzio,ali u tome je buducnost BH fudbala.Talentovane djece kod nas sigurno ima ali fali nama ovo gore sto sam naveo,u ovakvoj trenutnoj situaciji vise talentovani se potisnu a netalentovani poguraju.

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 28 apr 2018, 17:37

SMR187 je napisao/la:Jel i dalje ne vjerujete da cemo pobijedit Orasje? :mrgreen:
Mrka kapa rodjak 2-0
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!

SMR187
Kontakt:

Post Postao/la SMR187 » 28 apr 2018, 18:07

crvenobijeli je napisao/la:
SMR187 je napisao/la:Jel i dalje ne vjerujete da cemo pobijedit Orasje? :mrgreen:
Mrka kapa rodjak 2-0
Zabice slovenac tricu :mrgreen:
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC

Orhan
Kontakt:

Post Postao/la Orhan » 28 apr 2018, 18:43

:lol:
Husein-kapetan Gradaščević

Ivan Mijačević

Stjepan Šiber

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 28 apr 2018, 19:04

Postali smo redovne musterije Orasju

maestro04
Kontakt:

Post Postao/la maestro04 » 28 apr 2018, 19:05

Dobro ono predviđaš svaka čast

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.