U prevodu muda od labuda.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Samo daj pozajmica

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Amareeeeeee, odlazi!!!
Miralem Pjanić je najveća prevara od igrača iz kategorije "worldclass" igrači. Ako je ikada i pripadao toj kategoriji. Bezmudi mlitavac kojem je index korisnosti na terenu minus 700.
Na današnji dan Zrinjski 0 4 Željezničar 2017 u sred Mostara
demoliranje, prskanje kako kome draže
Danas će unis da plati da procepi
demoliranje, prskanje kako kome draže
Danas će unis da plati da procepi
-
- Kontakt:
I zamisli da niko nije dosao lupio sakom od sto i skontao nesto bolje. Nego kako god ko novi dodje isti princip.
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ljudi u klubu ne mogu da se skupe da održe Skupštinu, a ne da da se bave kompleksnijim stvarima. Jedina opcija koju vidim kao moguću za stabilizaciju na određen period je prodaja pomoćnog terena. S tim bi zakrpili rupe i kupili još par godina mira. Sve ostalo je prevelik zalogaj za nas. O vizijama i višegodišnjim planovima i ne razmišljam, jer toga niti ima niti će biti.sarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑31 mar 2021, 09:39I zamisli da niko nije dosao lupio sakom od sto i skontao nesto bolje. Nego kako god ko novi dodje isti princip.
-
- Kontakt:
Očigledon je to jedina opcija, ali pitanje je koliko je dobra. Jer mi koliko god htjeli priznat ili je tu bi bilo taljenja strašno. Ne znam koliko vrijedi pomoćni a koliki nam je dug. Jer ako prodamo pomoćni sumnjam da bi nam ostalo para za kampove i te stvari sto su pričali ljudi mislim da bi samo pokrili dug i jednu dvije sezone imali iznadprosječan tim.Dejan1921 je napisao/la: ↑31 mar 2021, 10:01Ljudi u klubu ne mogu da se skupe da održe Skupštinu, a ne da da se bave kompleksnijim stvarima. Jedina opcija koju vidim kao moguću za stabilizaciju na određen period je prodaja pomoćnog terena. S tim bi zakrpili rupe i kupili još par godina mira. Sve ostalo je prevelik zalogaj za nas. O vizijama i višegodišnjim planovima i ne razmišljam, jer toga niti ima niti će biti.sarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑31 mar 2021, 09:39I zamisli da niko nije dosao lupio sakom od sto i skontao nesto bolje. Nego kako god ko novi dodje isti princip.
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Naravno da nije dobra, ali vidiš da je klub u takvoj situaciji i toliko srozan da kada ovi objave da prodaju pomoćni mi ćemo biti sretni jer ćemo izbjeći gašenje. Od toga naravno da nećemo graditi kamp jer smo u dugovima do guše a kamp bi bio dodatni mjesečni trošak koji mi ne možemo da namirujemo ni u kakvoj opciji. Jednostavno smo osuđeni na šibicarsko vođenje kluba i teško da će se to promijeniti.sarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑31 mar 2021, 10:07Očigledon je to jedina opcija, ali pitanje je koliko je dobra. Jer mi koliko god htjeli priznat ili je tu bi bilo taljenja strašno. Ne znam koliko vrijedi pomoćni a koliki nam je dug. Jer ako prodamo pomoćni sumnjam da bi nam ostalo para za kampove i te stvari sto su pričali ljudi mislim da bi samo pokrili dug i jednu dvije sezone imali iznadprosječan tim.Dejan1921 je napisao/la: ↑31 mar 2021, 10:01Ljudi u klubu ne mogu da se skupe da održe Skupštinu, a ne da da se bave kompleksnijim stvarima. Jedina opcija koju vidim kao moguću za stabilizaciju na određen period je prodaja pomoćnog terena. S tim bi zakrpili rupe i kupili još par godina mira. Sve ostalo je prevelik zalogaj za nas. O vizijama i višegodišnjim planovima i ne razmišljam, jer toga niti ima niti će biti.sarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑31 mar 2021, 09:39
I zamisli da niko nije dosao lupio sakom od sto i skontao nesto bolje. Nego kako god ko novi dodje isti princip.
-
- Kontakt:
Ma neće se to drug nikad promjenit, u stvari možda nekad hoće ali u bližoj budućnosti sigurno ne. Mi smo navikli da se izvlačimo u zadnjim sekundama ali bi nas to jednom koštat. Da se hoće pojavit neka budala ili neko ko ima previše para da nas uzme sve bi dao ali teško. Ovako kako mi preživljavamo pitanje je koliko ćemo još moći.Dejan1921 je napisao/la: ↑31 mar 2021, 11:05Naravno da nije dobra, ali vidiš da je klub u takvoj situaciji i toliko srozan da kada ovi objave da prodaju pomoćni mi ćemo biti sretni jer ćemo izbjeći gašenje. Od toga naravno da nećemo graditi kamp jer smo u dugovima do guše a kamp bi bio dodatni mjesečni trošak koji mi ne možemo da namirujemo ni u kakvoj opciji. Jednostavno smo osuđeni na šibicarsko vođenje kluba i teško da će se to promijeniti.sarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑31 mar 2021, 10:07Očigledon je to jedina opcija, ali pitanje je koliko je dobra. Jer mi koliko god htjeli priznat ili je tu bi bilo taljenja strašno. Ne znam koliko vrijedi pomoćni a koliki nam je dug. Jer ako prodamo pomoćni sumnjam da bi nam ostalo para za kampove i te stvari sto su pričali ljudi mislim da bi samo pokrili dug i jednu dvije sezone imali iznadprosječan tim.Dejan1921 je napisao/la: ↑31 mar 2021, 10:01
Ljudi u klubu ne mogu da se skupe da održe Skupštinu, a ne da da se bave kompleksnijim stvarima. Jedina opcija koju vidim kao moguću za stabilizaciju na određen period je prodaja pomoćnog terena. S tim bi zakrpili rupe i kupili još par godina mira. Sve ostalo je prevelik zalogaj za nas. O vizijama i višegodišnjim planovima i ne razmišljam, jer toga niti ima niti će biti.
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Kakva ba prodaja pomoćnog, šta vam je. To nije opcija ni u kojoj varijanti, nema šanse. I oko skupštine, nije problem da se ne može skupiti dovoljno delegata da se održi skupština, nego se svjesno bojkotuje održavanje iste. I zna se ko bojkotuje. Zašto ne znam.
-
- Kontakt:
Hahahahhaahhahahahahahahaahhahahaha
To je bilo pred kraj 2016 ako me pamćenje služi ne smijem se zaklet novembar il decembar.
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Pa možda je baš to razlog. Da se klub svede to toga da nema druge opcije osim prodaje pomoćnog. A to mi iz ove perspektive djeluje kao vrlo skora budućnost.VeteranSA je napisao/la: ↑31 mar 2021, 13:28Kakva ba prodaja pomoćnog, šta vam je. To nije opcija ni u kojoj varijanti, nema šanse. I oko skupštine, nije problem da se ne može skupiti dovoljno delegata da se održi skupština, nego se svjesno bojkotuje održavanje iste. I zna se ko bojkotuje. Zašto ne znam.
26.11.2016. je bila ta utakmica.sarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑31 mar 2021, 13:32Hahahahhaahhahahahahahahaahhahahaha
To je bilo pred kraj 2016 ako me pamćenje služi ne smijem se zaklet novembar il decembar.

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
- Kontakt:
Naruzili smo ih bas.LjoZee je napisao/la: ↑31 mar 2021, 13:4226.11.2016. je bila ta utakmica.sarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑31 mar 2021, 13:32Hahahahhaahhahahahahahahaahhahahaha
To je bilo pred kraj 2016 ako me pamćenje služi ne smijem se zaklet novembar il decembar.![]()
Debeli protiv Marinovića i nikako mi ne ide u glavu kako smo zabili 4 gola, slavko je defanzivni trener a i Marinović isto.
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Jedan je Samir Bekric Tuce!sarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑31 mar 2021, 13:51Naruzili smo ih bas.LjoZee je napisao/la: ↑31 mar 2021, 13:4226.11.2016. je bila ta utakmica.sarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑31 mar 2021, 13:32Hahahahhaahhahahahahahahaahhahahaha
To je bilo pred kraj 2016 ako me pamćenje služi ne smijem se zaklet novembar il decembar.![]()
Debeli protiv Marinovića i nikako mi ne ide u glavu kako smo zabili 4 gola, slavko je defanzivni trener a i Marinović isto.
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
-
- Kontakt:
Onakav go znaju zabit samo on i Van Basten.wolfie je napisao/la: ↑31 mar 2021, 13:57Jedan je Samir Bekric Tuce!sarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑31 mar 2021, 13:51Naruzili smo ih bas.
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Onakvu taktiku mogu postaviti samo on i Pep Guardiola!sarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑31 mar 2021, 14:00Onakav go znaju zabit samo on i Van Basten.wolfie je napisao/la: ↑31 mar 2021, 13:57Jedan je Samir Bekric Tuce!sarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑31 mar 2021, 13:51
Naruzili smo ih bas.
– Nakon utakmice u Mostaru, sklonio me iz početne postave, a svi znaju kako sam istu odigrao. Nama je ovaj “veliki trener” pred utakmicu rekao da se povučemo na 30 metara, a svi koji se bar malo razumiju u fudbal znaju da ukoliko se protiv Zrinjskog povučete da ste izgubili utakmicu. Međutim, mi igrači smo se dogovorili da napadnemo Zrinjski od prve minute, a ova odluka je rezultirala visokom pobjedom. Nakon iste, trener se hvalio, i naravno pohvalio je sve osim igrača koji su mu donijeli pobjedu – rekao je popularni Tuce i osvrnuo se na Petrovićev rad na pripremama.
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
-
- Kontakt:
wolfie je napisao/la: ↑31 mar 2021, 14:01Onakvu taktiku mogu postaviti samo on i Pep Guardiola!
– Nakon utakmice u Mostaru, sklonio me iz početne postave, a svi znaju kako sam istu odigrao. Nama je ovaj “veliki trener” pred utakmicu rekao da se povučemo na 30 metara, a svi koji se bar malo razumiju u fudbal znaju da ukoliko se protiv Zrinjskog povučete da ste izgubili utakmicu. Međutim, mi igrači smo se dogovorili da napadnemo Zrinjski od prve minute, a ova odluka je rezultirala visokom pobjedom. Nakon iste, trener se hvalio, i naravno pohvalio je sve osim igrača koji su mu donijeli pobjedu – rekao je popularni Tuce i osvrnuo se na Petrovićev rad na pripremama.
Debeli konj, los trener nikad za Želje on nije bio.
Samir Bekrić

I samo da se nadovezem na zadnji post može još jedan igrač onako zabit go. Šaban Pehilj
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Neki igrači su pratili ovaj forum čitali, a evo veseli prati komentare na FB
Lajka, posmatra 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 30 gostiju.