Milan have decided to offload Balotelli (23) following his most recent outburst. He is ready to join Monaco in Ligue 1. [Corsport]

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Milan have decided to offload Balotelli (23) following his most recent outburst. He is ready to join Monaco in Ligue 1. [Corsport]
A mozhda je proshlo vreme velikog Milana, u kome su bandiere bili Baresi i Maldini._forzamilan_ je napisao/la:Pošteno. Prošlo je vrijeme bandiera kao što su bili Maldini i Baresi. Sad svi trče za parama. Ovi sad što su u Milanu sutra bi otišli za 10 hiljada više.
MaGiCa je napisao/la:A mozhda je proshlo vreme velikog Milana, u kome su bandiere bili Baresi i Maldini._forzamilan_ je napisao/la:Pošteno. Prošlo je vrijeme bandiera kao što su bili Maldini i Baresi. Sad svi trče za parama. Ovi sad što su u Milanu sutra bi otišli za 10 hiljada više.![]()
![]()
Ovi sad shto su u Milanu ne zhele da trule u neambicioznom klubu, koji se zadovoljava mediokritetskim rezultatima.
Veoma zanimljiv je ovaj dio u italicu. Baš me zanima koji to trenutni igrači, izuzev El Shaarawyja, uništavaju svoju karijeru (ili kako piše - truHnu) u MilanuMaGiCa je napisao/la:A mozhda je proshlo vreme velikog Milana, u kome su bandiere bili Baresi i Maldini._forzamilan_ je napisao/la:Pošteno. Prošlo je vrijeme bandiera kao što su bili Maldini i Baresi. Sad svi trče za parama. Ovi sad što su u Milanu sutra bi otišli za 10 hiljada više.![]()
![]()
Ovi sad shto su u Milanu ne zhele da trule u neambicioznom klubu, koji se zadovoljava mediokritetskim rezultatima.
Za SES-a sam već rekao da je on jedini igrač kojeg bi ovakav Milan mogao ukopati. Međutim, kao što pomenuh, on ne namjerava ići sa San Sira.MaGiCa je napisao/la:Chekaj, MDS, SES, Balawi, Montolivo, verovatno sutra Cristante i Petagna, pre toga Pato, T.Silva, Zlatan...malo li je toliko njih koji su mogli mnogo vishe, ali nisu imali adekvatni supporting cast
Ma to je sve jasno, i ne sporim uopće, ali suludo je očekivati da Milan može biti uvijek uspješan kao Sacchijev, Capellov ili Ancelottijev. Svi veliki klubovi (trenutno ACM i MUFC) prolaze kroz teške periode, ali se uvijek dižu iz pepela i izdominiraju određeni vremenski period. Uvjeren sam da ovaj put neće biti iznimka.MaGiCa je napisao/la:Konstatovali smo da Milan vishe nije shto je nekad bio. Ako je to tako, onda nema efekta pozivati se na Baresija ili Maldinija koji su 80-90% svojih karijera proveli u jednom od najjachih klubova sveta u tim periodima. Malo morgen bi njihove karijere izgledale tako kako su izgledale, da je modus operandi Milana u to vreme bio ovakav kao shto je danas.
Neće, ukoliko bi od transfera dobili 30-40 miliona koje bi uložili u 2 ili 3 kvalitetna pojačanja u svakom redu. Ipak, pošto znamo da takav scenarij nije realan kada su u pitanju Berlu i Ujak Fester, onda nemam ništa protiv Balinog ostanka. Bolje on u vrhu napada, nego milioni u džepovima staraca koji sistemski uništavaju vlastiti klub.MaGiCa je napisao/la:Trenutni Milan je objektivno ekipa da se bori za LE, daleko iza Fiorentine i vodeceg trojca. Nek uprava Izvoli, pa otera Balawog - pasce ACM josh nizhe.
Samo sanjaj snovi su besplatnimadridistaforever je napisao/la:Sanjam ja sinoc Real prodaje di mariu Milanu za 60 milki ,a meni zao klempe.
Sta je sa preostalih 20% ????IlPrincipe je napisao/la:
Where Balotelli will play next season: percentages by Mediaset:
Milan: 30%.
Galatasaray: 25%.
Monaco: 15%.
Arsenal, Chelsea, Tottenham: 10%.[/b]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.