Sad malo patetisi i kukaj. Samo te vracam u tvoju jadnu realnost.

Sad malo patetisi i kukaj. Samo te vracam u tvoju jadnu realnost.
Mujic u elementuPomalo diskutabilna odluka sudije Mujića, koji je dosudio penal za Leotar za koji će mnogi reći da nije ni postojao, što je izazvao salvu negodovanja od strane gostiju. Šćekić je odbranio penal Dujakoviću, ali je penal ponovljen. Krstovski je naštimao loptu i pogodio za konačnih 2:0.
Ovaj ce izvrsiti samoubistvo ako Sloboda ode u drugu ligu. Mislim da vise nece moci izdrzati prcanje i zajebanciju od ogromnog kompleksa kojeg smo mu nabili.SudoHusika je napisao/la: ↑14 maj 2022, 17:01Ko o čemu, fukara o nekom poštovanju. Tačno sam znao da će ovdje prvi retardirani komentar doći od debila iz Tuzle.
Željo je uradio sve da ispraćaj bude na jednom visokom nivou. Malo je razočaralo kompletno društvo grada i to je to.
Učinio bi nam svima uslugu debilčina.KONTRASVIH je napisao/la: ↑14 maj 2022, 17:03Ovaj ce izvrsiti samoubistvo ako Sloboda ode u drugu ligu. Mislim da vise nece moci izdrzati prcanje i zajebanciju od prevelikog kompleksa kojeg smo mu nabili.SudoHusika je napisao/la: ↑14 maj 2022, 17:01Ko o čemu, fukara o nekom poštovanju. Tačno sam znao da će ovdje prvi retardirani komentar doći od debila iz Tuzle.
Željo je uradio sve da ispraćaj bude na jednom visokom nivou. Malo je razočaralo kompletno društvo grada i to je to.
danas vam je umro željkan, i to je u redu.
https://www.klix.ba/vijesti/crna-hronik ... /220514069Antipolitika3 je napisao/la: ↑14 maj 2022, 18:11Gledaj Vrapcica ,hiljadu ljudi na tribini a momci u crvenom povijesni rezultat pod BB ostvarili ostali napokon neporazeni i igraju finale kupa pa nam dodju ovdje kakit o posjeti i ljubavi prema klubu a jos vrijeme idealno a i pijaca do podne radila.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.