Neznam prije ali sada se primanja kod njih i vas ne mogu mjeritipile87 je napisao/la:A nudili su oni aliNeretvanskaPastrmka je napisao/la: Cim ti dolazis s compri kako nam uzimaju igrace i kako smo bratski klubovi ima nesto sto te zulja. Kako god. Sarajevo je trenutno najbogatiji klub i normalno je da ce svaki igrac u nasoj ligi tamo gdje ima najvise para. Vjeruj da se i kod zeljinih igraca ceka poziv kojem bi se obradovali ko romina zeljeznim vratima
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
-
- Kontakt:
Ti izgleda ne znas da njima pare nisu vazne, oni igraju iz ljubaviNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Neznam prije ali sada se primanja kod njih i vas ne mogu mjeritipile87 je napisao/la:A nudili su oni aliNeretvanskaPastrmka je napisao/la: Cim ti dolazis s compri kako nam uzimaju igrace i kako smo bratski klubovi ima nesto sto te zulja. Kako god. Sarajevo je trenutno najbogatiji klub i normalno je da ce svaki igrac u nasoj ligi tamo gdje ima najvise para. Vjeruj da se i kod zeljinih igraca ceka poziv kojem bi se obradovali ko romina zeljeznim vratima
Josipa i Tomulafomamone je napisao/la:Koga smo trazili ako se smije znati![]()
Mojne samo mahalske
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
-
- Kontakt:
Nije istina, prvi je sakat a takvi nam ne trebaju, a drugi je dizao cijenu sebi po novinama i na kraju se ispostavilo da supljirapile87 je napisao/la:Josipa i Tomulafomamone je napisao/la:Koga smo trazili ako se smije znati![]()
Mojne samo mahalske
bgm josip nije bio imun na lovupile87 je napisao/la:Josipa i Tomulafomamone je napisao/la:Koga smo trazili ako se smije znati![]()
Mojne samo mahalske

Ja veca budala sto pricam sa tobom ti si produkt dugogodisnjeg ispiranja mozga maga sa Durmitora!lafomamone je napisao/la:Nije istina, prvi je sakat a takvi nam ne trebaju, a drugi je dizao cijenu sebi po novinama i na kraju se ispostavilo da supljirapile87 je napisao/la:Josipa i Tomulafomamone je napisao/la:Koga smo trazili ako se smije znati![]()
Mojne samo mahalske
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
-
- Kontakt:
Abdulah pusti baju negdje u kafani ovi se popale ko kakve trebice, sve je to dio igre da se malo unese nemir u neprijateljske redove, nista konkretno i ozbiljno

Naravno, bio sam mu vojnik u ratu. Uzivao sam u paljevini i unistavanjuJa veca budala sto pricam sa tobom ti si produkt dugogodisnjeg ispiranja mozga maga sa Durmitora!

- pravnik1981
- Kontakt:
Otiso Okić,.... vjerovatno ce otic Hajdarević, Kazazić, Hebibović (ako nadje nesto vani)
Dosli: -za sad niko ...Vlada vjerovatno

Dosli: -za sad niko ...Vlada vjerovatno

Naravno da mi nije drago što su otišli i Dino i Šefko, ali mislim da Šefko zaslužuje da ide "dalje" . Sarajevo je trenutno za Velež institucija, kad kažem institucija mislim na to da su puni para i da bi neki kadet ili pionir Veleža prije zaigrao za Sarajevo nego za seniore Veleža. Evo kako je Šefko izjavio, bilo je ponuda inostranstva, ali znamo svi da je ostao ovdje (u BiH) radi porodice. Završimo oko Šefke, idemo dalje.
Igrač kojeg bi se ja riješio je Darko Maletić. Čovjeku svaka čast, mi svi znamo ko je on, ali mislim da je suludo plaćati , održavati jednog takvog igrača koji je trenutno (unazad sezonu) bio prosječan. Budimo realni, on ništa nije pokazao, par nekih prodora, situacija iz utakmice u utakmicu i eto možda zabio 1-2 gola u vrh glave (?) .
Kako čujem, njemu je oko 50 hiljada eura plata godišnje, a za te pare se mogu dovesti 2-3 igrača (i dovesti i plaćati) koja su već isprobana i koja će sigurno doprinijeti više nego što je on. Kad su se "nametali" Blagojević, Janković, Pejić, Letić, svi smo pričali priču "ko su ovi pokemoni" , a evo sada jedan Blagojević na derbiju je iznudio aplauz cijelog stadiona te ustajanje na noge, po gradu se priča o Jankoviću - zabio je 5-6 golova u 2-3 utakmice, ne mogu reći da je sada on dobar igrač, kvalitetan jeste sigurno, ali ne bi Velež ni "uletio" u ovu seriju zadnjih 7-8 utakmica da to Feja nije posložio, da se svi gore nabrojani nisu pronašli. Pored svega, Pejiću i njegovoj porodici smo spašavali živote, Letić mladi reprezentativac itd.
Ono što hoću reći je to da pustite upravu da radi, ko zna šta nam oni spremaju i šta nas očekuje. Možda baš ti "pokemoni" Feji trebaju da ih posloži kao Jankovića, Blagojevića, Letića, Pejića.
A kao što neko i spomenu, Vladavić i Okić ? Jedan bi na klupu morao, Šefko je vidio da je Vlada bio kapiten jednu polusezonu kada je došao i da je imao maltene sve privilegije, tako je skentrao da bi on bio taj koji je na klupi i traži dalje.
Jedva čekam neke nove vijesti iz Veleža, pa da vidim šta nam kažu. Mislim da sa Šefkom i Dinom nismo ništa ogromno izgubili, pronaći će se neko novi tu sigurno
Pozz Armijo !
Igrač kojeg bi se ja riješio je Darko Maletić. Čovjeku svaka čast, mi svi znamo ko je on, ali mislim da je suludo plaćati , održavati jednog takvog igrača koji je trenutno (unazad sezonu) bio prosječan. Budimo realni, on ništa nije pokazao, par nekih prodora, situacija iz utakmice u utakmicu i eto možda zabio 1-2 gola u vrh glave (?) .
Kako čujem, njemu je oko 50 hiljada eura plata godišnje, a za te pare se mogu dovesti 2-3 igrača (i dovesti i plaćati) koja su već isprobana i koja će sigurno doprinijeti više nego što je on. Kad su se "nametali" Blagojević, Janković, Pejić, Letić, svi smo pričali priču "ko su ovi pokemoni" , a evo sada jedan Blagojević na derbiju je iznudio aplauz cijelog stadiona te ustajanje na noge, po gradu se priča o Jankoviću - zabio je 5-6 golova u 2-3 utakmice, ne mogu reći da je sada on dobar igrač, kvalitetan jeste sigurno, ali ne bi Velež ni "uletio" u ovu seriju zadnjih 7-8 utakmica da to Feja nije posložio, da se svi gore nabrojani nisu pronašli. Pored svega, Pejiću i njegovoj porodici smo spašavali živote, Letić mladi reprezentativac itd.
Ono što hoću reći je to da pustite upravu da radi, ko zna šta nam oni spremaju i šta nas očekuje. Možda baš ti "pokemoni" Feji trebaju da ih posloži kao Jankovića, Blagojevića, Letića, Pejića.
A kao što neko i spomenu, Vladavić i Okić ? Jedan bi na klupu morao, Šefko je vidio da je Vlada bio kapiten jednu polusezonu kada je došao i da je imao maltene sve privilegije, tako je skentrao da bi on bio taj koji je na klupi i traži dalje.
Jedva čekam neke nove vijesti iz Veleža, pa da vidim šta nam kažu. Mislim da sa Šefkom i Dinom nismo ništa ogromno izgubili, pronaći će se neko novi tu sigurno
Pozz Armijo !
Rodjeni hvala na napadacu, nadam se da ce te se i vi abd pojacat za iducu sezonu i biti u samom vrhu.

04.10.2009 !!
- franklampard8
- Kontakt:
Pridruzujem se zeljamasarajlija je napisao/la:Rodjeni hvala na napadacu, nadam se da ce te se i vi abd pojacat za iducu sezonu i biti u samom vrhu.![]()

1946
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Lampard mada si izbrisao post ali udostoji se malo. Nije Velez otpad neki. Mi smo Anija napravili i nedamo ga za male pare. Tu ako hocete da se prsite onda se morate dobro protegnut. PS Dino jos nije pronasao angazman
UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
- franklampard8
- Kontakt:
Glupost napisao pa izbrisao, šala u svakom slucajuNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Lampard mada si izbrisao post ali udostoji se malo. Nije Velez otpad neki. Mi smo Anija napravili i nedamo ga za male pare. Tu ako hocete da se prsite onda se morate dobro protegnut. PS Dino jos nije pronasao angazman

1946
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Oprostenofranklampard8 je napisao/la:Glupost napisao pa izbrisao, šala u svakom slucajuNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Lampard mada si izbrisao post ali udostoji se malo. Nije Velez otpad neki. Mi smo Anija napravili i nedamo ga za male pare. Tu ako hocete da se prsite onda se morate dobro protegnut. PS Dino jos nije pronasao angazman

UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
Daj popustite ljude, nije Ronaldo dosao iz Veleza, al dosta dobar igrac za nase lige , sta ce covjeku je ovo realno napredak u karijeri , iz Sarajeva ce se lakse prodati kako god realno ...
A Velez valjda nadje zamjenu za njega i da budu i oni zadovoljni , Velez je pravi klub
A Velez valjda nadje zamjenu za njega i da budu i oni zadovoljni , Velez je pravi klub

- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Bit ce igraca u Velezu to je sigurno. Nasa najveca snaga je Feja. Taj lik fascinira. Gospodin,strucnjak,motivator. Ne sumnjam u nastavak pobjeda i u jesenjem dijelu. Velez je beton i sa Sefkom i bez njegaaS_Roma je napisao/la:Daj popustite ljude, nije Ronaldo dosao iz Veleza, al dosta dobar igrac za nase lige , sta ce covjeku je ovo realno napredak u karijeri , iz Sarajeva ce se lakse prodati kako god realno ...
UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
Ko vam je taj Feja brateNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Bit ce igraca u Velezu to je sigurno. Nasa najveca snaga je Feja. Taj lik fascinira. Gospodin,strucnjak,motivator. Ne sumnjam u nastavak pobjeda i u jesenjem dijelu. Velez je beton i sa Sefkom i bez njegaaS_Roma je napisao/la:Daj popustite ljude, nije Ronaldo dosao iz Veleza, al dosta dobar igrac za nase lige , sta ce covjeku je ovo realno napredak u karijeri , iz Sarajeva ce se lakse prodati kako god realno ...

as_Roma brate ja sam samo se zahvalio na igracu, niko nije spomenuo da je Ronaldo itd.
Velezu normalno puno srece u iducoj sezoni od srca.

Velezu normalno puno srece u iducoj sezoni od srca.

04.10.2009 !!
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Ovo su odlasci koji bole,ali mora neko otići da bi neko došao,kaj ne? 

Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Tako je brate!shaman7 je napisao/la:Naravno da mi nije drago što su otišli i Dino i Šefko, ali mislim da Šefko zaslužuje da ide "dalje" . Sarajevo je trenutno za Velež institucija, kad kažem institucija mislim na to da su puni para i da bi neki kadet ili pionir Veleža prije zaigrao za Sarajevo nego za seniore Veleža. Evo kako je Šefko izjavio, bilo je ponuda inostranstva, ali znamo svi da je ostao ovdje (u BiH) radi porodice. Završimo oko Šefke, idemo dalje.
Pozz Armijo !
Čitam po internetu kako raja blate sve živo u vezi uprave i ljudi koji vode Velež.Da smo tako svi ažurni u pomaganju kao u blaćenju bili bi u najmanju ruku prvaci Uefa lige.Svi su jaki na riječima a kad treba djelima pokazati malo ko je tu.Kad treba doć na utakmicu i kartu kupit niko nema para i daleko mu Vrapčići a nije im skupo po raznim mepasima, i pizdama materinim pare ostavljat ljudima koji su ih nazad 15-20 godina gađali granatama i snajperima.E zato što smo takvi zato nam Velež nije jak, a ne radi Tane i ostalih koje optužuju!!!!!!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.