Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

RedDevilS
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la RedDevilS » 06 avg 2012, 16:45

Kikooo41 je napisao/la:Zdravo svima , dugo pratim ovu temu , jedan sam poput vas , kome je Manchester United gotovo pa sve u zivotu , pa et' napokon sam odlucio da se i registrujem i ponekad podjelim svoje misljenje sa svima vama o nasem klubu :D
Welcome. :D
PS.PSG krade Lucasa Interu i Unitedu? :evil: :evil: FUJJJJ mrzim ih isto kao i City, pa donekle i CFC!!
"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!

Kikooo41
Kontakt:

Post Postao/la Kikooo41 » 06 avg 2012, 20:12

Hvala svima na dobrodoslici :)

A da se sad i ja malo dotaknem teme Lucas Moura: Meni iskreno preko 25m je previse za jedno djete iz Brazila, po meni je to kocka, moze se isplatiti al mozemo se i posteno zahebat .. Al' i ja, kolko i vas vecina vjerujem, nesto kao jedva cekamo kakav transfer, samo et da smo aktivini na trzistu , a po meni su puno bolji izbor ganjati igrace poput Sahina Wittsela, Rodwela (jedno vrijeme smo bili zagrijani) Tiote i sl . Do 31. ima jos vremena, a ja sam jednostavno odlucio vise ni citati ova povezivanja gotov pa svakog igraca s Unitedom, samo dzaba nerviranje .. Ferguson zna sta hoce sta zeli i dal' moze dobiti , ostavit cu to njemu :D

Barcelona u srijedu , ne moze se tu ocekivati nesto specialno , mada bi volio da mi izadjemo kao pobjednici , al s dosadasnjim igrama s pripremnih utakmica tesko :/

Fanta
Kontakt:

Post Postao/la Fanta » 06 avg 2012, 20:25

Protiv Barce ne trazim pobjedu ali trazim sljedece:

-Ako Welbeck bude imao dobrih prilika, da bar 50% iskoristi od toga i pretvori u gol.
-Da zadnja linija bude dobra i da se tu igra bez ikakvih gresaka.

A ono sto ne trazim, a znam da cu dobiti jeste Kagawin odlican performans, Scholesove odlicne duge lopte i briljantnost Valencie/Nania po desnoj strani.

Patrice_Evra_3
Kontakt:

Post Postao/la Patrice_Evra_3 » 06 avg 2012, 23:08

The absence of Patrice Evra, who returned to Manchester to be with his pregnant wife during her labour...

Evra tatica još jednom. :mrgreen: Eto razloga njegovog izostanka.

Šta li je sa Jonesom, što njega nije bilo protiv Valerenge ? Nadam se da će igrati do kraja turneje. U sljedeća dva meča bi bilo dobro Kagawu gurnut u prvih 11, da sakupi više minuta sa ovim standardnim (Rooney, Nani...). Realizaciju bi trebalo popraviti, ali mislim da će to biti okay do početka prvenstva. Sama igra nije izgledala loše protiv Valerenge, samo je, dakle, realizacija izostala, kao i cijelom turnejom.
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.

SS.ba liga | Jedinstvo Manchester

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 06 avg 2012, 23:32

Jones je imao manju povredu, i trebao bi bit spreman za Barcu.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 07 avg 2012, 00:40

Lucas Moura: Manchester je dosadan grad

Manchester United neće uspjeti u svoje redove dovesti brazilsko čudo od djeteta Lucasa Mouru, a on će karijeru najvjerovatnije nastaviti u PSG-u, za veliki novac.

Brazilski portal Globesporte tvrdi da je jedan od razloga takvom razvoju situacije činjenica da 19-godišnji Brazilac i ne simpatiše Manchester, jer mu je grad "dosadan“.

Iz PSG-a su naložili Brazilcu Leonardu, koji je sportski direktor francuskog kluba, da zaključi pregovore sa brazilskim Sao Paulom i dovede tinejdžera u Pariz.

No, u tome je Leonardu uveliko išlo na ruku što je Lucas, navodno, ocijenio Manchester kao grad s lošom klimom i zabavom, koji ima loše lokale, prenio je britanski Mirror
.

Hoće čovjek zabavu. :)
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Gusar1995
Kontakt:

Post Postao/la Gusar1995 » 07 avg 2012, 00:50

sretno mu bilo

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 07 avg 2012, 01:13

Saurman je napisao/la: Hoće čovjek zabavu. :)
Balloteli sebi nadje zabave i u Manchesteru :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

rastafarian
Kontakt:

Post Postao/la rastafarian » 07 avg 2012, 01:30

rio_Ferdy88 je napisao/la:
Saurman je napisao/la: Hoće čovjek zabavu. :)
Balloteli sebi nadje zabave i u Manchesteru :mrgreen:
A znaš da i Balonja mrzi Manchester kao grad :mrgreen:
Ž'21 !

alè alè alè Milan alè forza lotta vincerai non ti lasceremo mai!

UEFA MAFIJA !

Fanta
Kontakt:

Post Postao/la Fanta » 07 avg 2012, 01:31

Hvala cao. Idi u PSG, klub kao sto je Manchester United nece trckarati za tobom. Samo bit ce Mouri krivo kad u maju bude gledao kako Vidic dize pehar premier lige :mrgreen:

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 07 avg 2012, 01:55

Saurman je napisao/la:Lucas Moura: Manchester je dosadan grad

Manchester United neće uspjeti u svoje redove dovesti brazilsko čudo od djeteta Lucasa Mouru, a on će karijeru najvjerovatnije nastaviti u PSG-u, za veliki novac.

Brazilski portal Globesporte tvrdi da je jedan od razloga takvom razvoju situacije činjenica da 19-godišnji Brazilac i ne simpatiše Manchester, jer mu je grad "dosadan“.

Iz PSG-a su naložili Brazilcu Leonardu, koji je sportski direktor francuskog kluba, da zaključi pregovore sa brazilskim Sao Paulom i dovede tinejdžera u Pariz.

No, u tome je Leonardu uveliko išlo na ruku što je Lucas, navodno, ocijenio Manchester kao grad s lošom klimom i zabavom, koji ima loše lokale, prenio je britanski Mirror
.

Naslov "Lucas Moura: Manchester je dosadan grad" i onda u clanku nema nijedan citat Lucasa. :roll: Jadan clanak, ali izgleda da svakako ide u PSG. Za tu cijenu i nije cudo da United vise nije htio pregovarat. Ali steta sto nece doc.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 07 avg 2012, 02:49

Jos jednom para vrti gdje burgija nece :D
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

NedozvoljenaPozicija
Kontakt:

Post Postao/la NedozvoljenaPozicija » 07 avg 2012, 03:04

Odavno ne viđoh više kmečanja za nekakvim precijenjenim pubertetlijom. Kad se saga konačno završila mogu reći da sam jako zadovoljan što nismo ulupali pare u dječarca koji kao i većina novopečenih Brazilaca zna samo skakutat oko lopte. SAF je dosad doveo jednog pravog igrača, nadam se da će i u budućnosti kod transfera više pažnje posvećivati pravim igračima poput Kagawe. Manchester United nikad nije bio estradni klub pa se nadam da će tako i ostati.

Fanta
Kontakt:

Post Postao/la Fanta » 07 avg 2012, 04:07

Usain Bolt: "Kada bi me Sir Alex Ferguson nazvao i rekao: “Pošto sam vidio tvoj klip, sutra imaš probu, vidit ćemo da li si dovoljno dobar", ne moguće je na ovo reći ne."

Ovaj Bolt zadnjih par dana bas napao na United. Da se ja pitam, ja bi mu dao bar da dodje i jedan dan trenira s nasom ekipom, a ako je nekako moguce ubaciti ga u neku prijateljsku ili revialnu.. Da mu se san ispuni :D

edit: Nani vs. Valencia
slika

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 07 avg 2012, 04:48

Ima li kakvih novosti u vezi RVP???

Sta Ferguson radi ovih dana?? Zna li se zasto nije vodio ekipu jucer??
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 07 avg 2012, 08:14

Ja se nadam da će Fergie uvidjeti da nam nije niko potreban, i da neće dovesti nijedno, pa ni vrhunsko, pojačanje u narednih 10 godina, jer Scholes, Giggs i Carrick sigurno mogu odigrati još toliko na vrhunskoj razini, a ni Kagawa nam nije bio potreban, jer kad su kosooki znali igrat nogometa :mrgreen:

Sigurno možemo završavati u gornjem dijelu tabele, ili barem osigurati opstanak, sa trenutnim kadrom tako da ne vidim potrebu dovođenja nekih pojačanja, posebno ovih mlađih talentiranih koji bi ugrozili poziciju Giggsa i Scholesa :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

ja.neron
Kontakt:

Post Postao/la ja.neron » 07 avg 2012, 10:14

Saurman je napisao/la:Lucas Moura: Manchester je dosadan grad

.

to je rekao njegov debilni menadžer koji predstavlja i onaj promašaj od igrača znan po imenu Robinho
http://www.stretfordend.co.uk/menu.html
http://www.statto.com/football/stats/england/premier-league/all-time-table/pl-years

ruudminator
Kontakt:

Post Postao/la ruudminator » 07 avg 2012, 10:52

pozzzz djavoli.... Nisam bio u mogucnosti da pratim forum i vjesti oko Uniteda,ali vidim da cemo nakon Hazarda izgubiti i Lucasa ,a najvjerovatnije i Nanija.Takodjer vidim da se sklapaju sponzorski ugovori koji donose novac al ne klubu nego onim p.....a glazerima....Uglavnom ako se nista ne promjeni do 1 sep.ovo bi moglo liciti na uobicajeni Fergijev ljetnji shoping izuzevsi onaj kad smo doveli teveza ,andersona ,nanija...sa nasom srecom sa povredama i igracima koje sad imamo ,tesko mozemo ispred citya i chelsea....sto se tice pojacanja nisam za neko preveliko trosenje al fergie ovaj put mora posegnuti duboko u svoj dzep ako zeli da bude u trci za prvaka.....Umalo da zaboravim iako sam bio skeptican sto se kagawe tice u ovih par utakmica me je pozitivno iznenadio ,al opet vidjecemo ga u takmicarskim utakmicama......pozzzzz za sve djavole G.G.M.U ....L.U.H.G
United is life the rest are mere details....Champ19ns

TheAlchemistRD07
Kontakt:

Post Postao/la TheAlchemistRD07 » 07 avg 2012, 10:57

http://sportsport.ba/ostalo/bolt-poruci ... ited/85562" onclick="window.open(this.href);return false;

:mrgreen: :mrgreen:

aqarius
Kontakt:

Post Postao/la aqarius » 07 avg 2012, 11:14

E nije fer sada uzimate Bolta...hajde mi bi Romanu trebali reći da nam pokuša dovesti Kobi Brajanta(da se ne patim na engleskom)

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.