AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Grdan
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la Grdan » 26 apr 2014, 12:56

[youtube][/youtube]
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 26 apr 2014, 14:34

I Boban precesto sere, da prostis.

Nije da branim Marija, da je ludjak - jeste, ali donekle je u pravu. Kada zabija najbolji je, kada zakaze salve kritika na njegov racun.
Je'bi ga, ima i on svojih bubica, nervira me njegova nonsalantnost i simuliranje, ali covjek nas je toliko puta izvlacio ove sezone. Nije ni on cudotvorac, pogotovo jer na utakmici nema ni dvije upotrebljive lopte. Ima mnogo vise osoba prije njega koje treba kritizirati, ali novinarima je valjda najzanimljivije njemu zivac pogoditi.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 26 apr 2014, 14:42

Čovjek je igrao u 90-im, njegova priča je sasvim razumljiva i gadi mu se baš kao i meni svaki oblik neprofesionalizma, gluma, simuliranje, nonšalantnost na terenu i sl. Ne kažem da u Zvonino vrijeme nije bilo takvih igrača, ali danas je to mnogo više izraženo, oni koji se zbog godina ne mogu sjetiti kako je bilo nekada, njima ovo što Balo, Ronaldo, Robben i sl. rade nije ništa negativno jer za bolje i ne znaju.
Svaka Zvonina je na mjestu.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 26 apr 2014, 14:52

Kad ja procitam komentar "Koliko nas je puta Baloteli izvukao". Sta nas je ba izvukao? Odakle? Milan ima najgoru sezonu u zadnjih 20 godina i on nas izvukao? Znas kolko je bitno meni i 90% ostalih simpatizera/navijaca Milana bio osmi il 15. Propast je propast. Cak bi volio da ne idemo u EL jer je to ultra glupo takmicenje, u kojem Italijani nikad nisu davali maksimum (do Juventusa sad). Samo ce se igraci bezveze umarati, bolje ko Roma ovako posvetit se jednom takmicenju.

Neko ima opravdanje za Balotellija? Ne znas kad ce mu doci da hoda i da mu se ne igra. Hajde ti sine negdje gdje mozes glumit zvijezdu (Monaco i slicno) pa tamo radi sta ti volja. Sinoc seta, i sto je najtragicnije ne igra svoju poziciju. Gledam napad ne znam koja je minuta bila, mi trcimo naprijed dobra kontra, on stoji kod desne aut linije polumrtav, kisika mu fali. Kao prvo STA CES KRAJ DESNE AUT LINIJE? TI SI CENTARFOR! Kao drugu STO SE VUCEEEES LESINO??? Prepotentni konj, s noge na nogu odmah. Cuj Balotelli nas izvlacio. Onaj jadni Taarabt pogide, ovaj mu mase rukama nesto pametuje. Ma s noge na nogu i zdravo da mi je brat rodjeni.

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 26 apr 2014, 15:12

Balotelli se buni što je izveden ..

slika

slika
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 26 apr 2014, 15:13

Da, izvlacio nas je, pa sta god to znacilo i kako god vi to shvatali. Izvlacio nas je prosle sezone svojim golovima nakon kojih smo izborili 3 mjesto, a izvlacio nas je i ove sezone od jos vece sramote (meni je itekako bitno da li cemo zavrsiti 6 ili 15).
Osamnaest golova i osam asistencija, sasvim respektabilna brojka, koliko god to neki ne zeljeli priznati.

I ja ga ne branim, mene prvog nervira njegov pristup igru na terenu, ali ako se kritikuje, onda kritikuj sve. Je li Mario kriv sto odbrana prima onako smijesne golove? Je li Mario kriv sto se Kaka i Honda beskorisno vuku ko lesine? Je li opet on kriv sto nema upotrebljivih lopti?
Vuce i on svoju krivicu, ali ima onih koje treba prozivati daleko prije Marija. Konkretno sam se osvrnuo na jucerasnji incident sa voditeljima koji su namjerno njemu zeljeli dirnuti zivac, vjerovatno radi gledanosti i dizanja pompe.

FORZA MILAN !

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 26 apr 2014, 15:23

rope11 je napisao/la:Da, izvlacio nas je, pa sta god to znacilo i kako god vi to shvatali. Izvlacio nas je prosle sezone svojim golovima nakon kojih smo izborili 3 mjesto, a izvlacio nas je i ove sezone od jos vece sramote (meni je itekako bitno da li cemo zavrsiti 6 ili 15).
Osamnaest golova i osam asistencija, sasvim respektabilna brojka, koliko god to neki ne zeljeli priznati.

I ja ga ne branim, mene prvog nervira njegov pristup igru na terenu, ali ako se kritikuje, onda kritikuj sve. Je li Mario kriv sto odbrana prima onako smijesne golove? Je li Mario kriv sto se Kaka i Honda beskorisno vuku ko lesine? Je li opet on kriv sto nema upotrebljivih lopti?
Vuce i on svoju krivicu, ali ima onih koje treba prozivati daleko prije Marija. Konkretno sam se osvrnuo na jucerasnji incident sa voditeljima koji su namjerno njemu zeljeli dirnuti zivac, vjerovatno radi gledanosti i dizanja pompe.
To ti mislis da nas je izvlacio jer ne znamo za bolje. Sta bi bilo da je malo konstantniji bio (a moze to biti samo da ne izigrava budalu)? Ove sezone da je konstantniji? Ko ocekuje vise ista od Kake? Samo budala po meni. Ja sam od njega prestao ocekivati nakon 2007. Vec se tad vidjelo da je to gotova prica iako mi je najdrazi Rossoner. Honda? Ja ovdje kad sam govorio da je to smijesan igrac, meni svi za vrat skocise pricom kako je majstor,doktor. Ja mislio dovodimo Iniestu. Poenta moje price je ta da Milan NE MOZE i NE SMIJE graditi ekipu oko Balotellija jer je to jedna teska harlovina koja nema grama u mozga i nigdje ne moze biti okosnica tima i glavni igrac. Toliko.

LegendKiller
Kontakt:

Post Postao/la LegendKiller » 26 apr 2014, 15:31

Baloteli nije dobar u glavi i to je sigurno jedan od razloga oscilacija u igru.
Međutiim glavni razlog ovakvih igara Maria je ova debilna taktika sa jednim napadacem. Mariu treba partner u napadu koji ce povuci igraca na sebe i rasteretiti ga, osloboditi mu prostor. To se vidjelo prosle godine kada je igrao zajedno sa ElS, kao i na proslom euru kada je igrao sa Kasanom. Znaci Milan mora igrati sa 2 klasicna napadaca. Da igraju npr. Mario i Pazzo sigurno bi bolji bili. Još uz sve to mi imamo potpuno beskorisna krila Honda, Tarabt, Brisa, Robinjo, Kaka kad ode na krilo. Doduse Tarabt u svakoj 5 utakmici predribla po 2 igraca i to je to, ostali se i nesjecaju kada su zadnji puta predriblali igraca i dali korisnu loptu. Imamo i dva def. vezna koja smetaju jedan drugom.
Sedorf noga, Inzagi za trenera, Kaka u ameriku, Japanac mrs u kinu, robinjo u cirkus, i jos pola njih neka se nose u seriju B a neki i u C.

madridistaforever
Kontakt:

Post Postao/la madridistaforever » 26 apr 2014, 17:52

Balo kralj... :D :D :D :D :kralj:
Real nije samo klub,on je smisao zivota.

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 26 apr 2014, 22:30

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

Zenga
Kontakt:

Post Postao/la Zenga » 27 apr 2014, 00:40

Sta pisati ovdje sto vec ranije nije napisano? Svi sve znamo vise napamet, ista prica, kutarisat se 10ak igraca, neki bi pruzili zadnju priliku Balotelliju, neki bi ga odmah nogirali, isto vazi za japanca, nazalost sve vise i vise i za Kaku.

Seedorf nije kriv, jer covjek nema igraca a pogotovo ne trenerskog iskustva - nije on Simeone da od prosjecnih igraca napravi tvrdjavu. Milan nema slabije igrace na papiru, odnosno po imenima, od Atletica Madrida.
Ali svi znamo da je Atletico dosta jaci od nas, blago receno. No, ipak som vidjeli da je glavna razlika ekipa
Courtois >>> Abbiati & Diego Costa >>> Balotelli

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 27 apr 2014, 13:32

Faraon odigrao 75 minuta protiv Udinesea, ali su izgubili 2:0. :mrgreen:

Hvala bogu pa je i ta agonija oko njega zavrsila, vec neko vrijeme regularno trenira i igra tako da ga ubrzo ocekujemo u prvoj postavi.
Doduse, ne ocekujem nista od njega ove sezone, ali iduce ce nam uveliko biti od pomoci. Samo neka se vratio na teren, za ostalo ce lako.

FORZA MILAN !

madridistaforever
Kontakt:

Post Postao/la madridistaforever » 27 apr 2014, 14:38

Iskreno mi je zao Milana,jer navijaci pate zbog skrtosti nekog tamo.Dovode igrace koji ne vi trebali igrati u Genovi(bez uvrede) a kamoli tima koji je nekad tjerao strah u kosti.Al valjda cete se izvuci iz ovog s˝˝˝˝a u kojem ste sad. :salut:
Real nije samo klub,on je smisao zivota.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 27 apr 2014, 17:30

Hvala na lijepim zeljama. :P
Sto se mene konkretno tice, ja sam jos poslije prosle sezone dobro otupio na sva desavanja. Istina je da nece uvijek biti ovako i pitanje vremena je kada ce se stvari promijeniti. A do tad nam preostaje, nista drugo, nego cekati.

Joj jesmo zakomplikovali stvar na tabeli ovim porazom. Osvojiti maksimalnih 9 bodova do kraja, pa sta bude. A cak ni to nije garant da ce izboriti Evropu. :zviz:

FORZA MILAN !

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 27 apr 2014, 18:52

Ma ne bi ja toliko žalio da se ne izbori ta Europa jer ionako nikad je italijani nisu shvaćali ozbiljno a pogotovo ne Milan. Jedino što bi bilo dobro je ako bi se nekim čudom izborila da bi bilo više utakmica za gledati.

Balo pod hitno na ljeto treba da ide, cijena nebitna. Najomraženiji mi je igrač Milana svih vremena. Onoliko simuliranja i ružnih stvari nisam nikad vidio. Gledam danas Liverpool Chelsea pa nedo bog da je igrao kako igraju muški jer bi ga sahranili.
Shvatam ja da je jako teško igrati samog špica i to sa ovakvom sredinom kada ti niko ne zna lopte dodati ali to ne opravdava ono što radi na terenu. Fuj.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

StephanEl92
Kontakt:

Post Postao/la StephanEl92 » 27 apr 2014, 19:39

Balo sto dalje to bolje..psihicki nestabilan momak i ne znam sta on radi u klubu koji ima ozbiljne namjere(a to bi bio svaki klub) ..on treba rjesit svoju disciplinu sto je vec sada krajnje nemoguce

Sent from my GT-I5800 using Tapatalk 2
Forza Milan

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 27 apr 2014, 19:42

Sada je gotovo, popu*ili smo 20 miliona na njemu i to je to. Ne vjerujem da će neko dati bilo kakve pare osim kakvih naftaša tipa Monaco mada i to je upitno..
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 27 apr 2014, 19:56

Ma ne sekirajte se, ako Balo ode nece sigurno ispod 25 mil tako da necemo izgubit nista, a i da ga dzaba damo nismo iz svog dzepa platili :grin:

Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Il Club più titolato al mondo!

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 27 apr 2014, 20:17

BALO NON SI TOCCA :opaopa:

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 27 apr 2014, 21:08

Ja sam valjda od rijetkih koji bih volio da Balo ostane. :mrgreen:

U redu, cak i da ga prodamo, koga bi doveli? Kod nas ne prolaze sidrasi tipa Pazzini koji ceka loptu u sesnaetercu vec neko poput Marija koji je dobar u svim segmentima igra, pa cak i po pitanju asistencija i slobodnjaka.
Mogu ga prodati, ali bi morali dovesti identicnog igraca. A to se nece desiti. :kafa:

Ovo oko Perina je mozda gotova stvar, prvo bi doveli Agazzija kojeg bi ukljucili u deal sa Genovom plus pare. A ima opcija i da ide Cristante. Nisam za to da ide, ali ako je posudba u pitanju, moze. Toliko sam zagrizao za Perina da bih cak i zrtvovao neke igrace. :ljepota:

FORZA MILAN !

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.