Covjek opisao ove ublehe pomamljene na ovom forumu.MB7 je napisao/la:[youtube][/youtube]
Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
jedina ubleha koju vidim ovde si ti, koji ima obraza tako labilnim i nelogičnim stavom da se brani još naziva druge forumaše ublehama. Ko god prati repku zna da formacija sa vedom na krilu i jednim zadnjim veznim neće donijeti ništa dobro, i da smo odigrali jedne od najlošijih utakmica upravo s tom formacijom. Napredak je i više nego evidentan kako je safet došao pameti i uveo klasičnu formaciju sa jednim napadačem, i prava će blasfemija biti ako je opet promijeni.emir79 je napisao/la:Covjek opisao ove ublehe pomamljene na ovom forumu.MB7 je napisao/la:[youtube][/youtube]
naprijed rejal
Nista se loše desiti neće ako Vedo zamijeni Misimovica tj. ako promijenimo taktiku, cak cemo biti i opasniji u 16, jaci u defanzivi jer Vedo se bori, trči.
U ovoj formaciji Miske je igrač manje, tri utakmice nista od njega. Njegovo vrijeme je proslo
U ovoj formaciji Miske je igrač manje, tri utakmice nista od njega. Njegovo vrijeme je proslo
- Ponos Torina
- Kontakt:
4-4-2 bez Misimovica tako bi trebali igrati sledece dvije utakmice.Dzeko i Ibisevic u napadu i da napunimo mreze Nigerije/Irana

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- 1988risha
- Kontakt:
Pa nije ovo bajramski turnir,da čitamo tvoje gluposti o taktici... Svako živ vidi da igramo bolje s jednim špicem nego sa 2,a ti se naš'o pametovat tu... Pa ne igraš protiv Litve pa da možeš igrat tako... Fkt ti pojma o životu nemaš...emir79 je napisao/la:Nije bolest sve sto boli, kako za tebe tako i za ovog pacenika Velezovca.1988risha je napisao/la:
Pa ako ćemo k'o u Zenici onda nam ne trebaju ni Pjanić,Bičakčić,Hajrović,Kolašinac,Bešić,dovoljno je da igramo sa 2 špica jer smo tako rasuli grčku![]()
Pošalji fax Saji nek ubaci Vranješa i Medunjanina... Avdiju na krilo,a Tinu nek stavi na DM umjesto Zahirovića,a Lulića nek povuče na beka,a hitrog Višću na lijevo krilo... To je ta dobitna kombinacija... SVAKA ČAST MAJSTORE...![]()
SAMO JE VAŽNO DA IGRAMO SA 2 ŠPICA I DOBIJAMO
Ti očigledno nisi skonto da reprezentacija Grčke i Nigerija NEMAJU VEZE JEDNA S DRUGOM...
Koliko bolesnih umova na jednom mjestu, i ne cudi da nam je drzava u pizdi materini.
Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?
Bolna mi ne bila.
I opet se glupiras, kao i ovaj gore @Sveti.1988risha je napisao/la:
Pa nije ovo bajramski turnir,da čitamo tvoje gluposti o taktici... Svako živ vidi da igramo bolje s jednim špicem nego sa 2,a ti se naš'o pametovat tu... Pa ne igraš protiv Litve pa da možeš igrat tako... Fkt ti pojma o životu nemaš...
Ne igramo mi bolje zato sto Vedad sjedi na klupi, nego zato sto imamo adekvatnog igraca na defanzivnom veznom koji pokriva jedan veci dio terena, odnosno, pretrci preko 12 kilometara.
Kako smo to ljepoto moja igrali do utakmice sa Slovackom? Bez Vedada? Aha, covjek postigao 8 golova, a Dzeko 10, imali najubojitiji tandem u kvalifikacijama. Kao sto rekoh, Vedad ne mjenja nista svojim ulaskom protiv Nigerije, sta vise, opasniji smo sa njim u napadu. Ali treba djecurliji objasnjavati, ili patite od amnezije, pa ne znate ni sta je jucer bilo. I zasto uzimas Litvu ? Zasto ne uzmes Grke? Sto ih zaobilazis?
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
pojma ti nemaš prijatelju. htio sam da ti napišem jedan veći elaborat na tu temu, ali nisi vrijedan jednostavno.
naprijed rejal
"Dodji na pet minuta"

Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
@gringo yebat ga sam je izabrao, da je sat vreman bio strpljiviji sad bi bio sa nama.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Ne vidi se slika, gringo. Jel' Seferovic u pitanju?
Sam je izabrao. Neka veceras srusi francuze i eto dosta je za nas uradio. Onda nas ceka Svica u 1/8, ako mi svoje ispunimo. Radije oni nego francuzi sto se mene tice.
Sam je izabrao. Neka veceras srusi francuze i eto dosta je za nas uradio. Onda nas ceka Svica u 1/8, ako mi svoje ispunimo. Radije oni nego francuzi sto se mene tice.
Jako bi nam Seferovic dobro dosao !!
Vidjet cete danas o kakvoj se igracini radi. Neka nama ce Zec zamjenit Dzeku i Vedu za par godina
Momka se je MORALO zadrzati odnosno dati do znanja da se na njega ozbiljno racuna. Obaviti kvalitetan razgovor sa njim i njegovom familijom. Sta bi vi izabrali da ste u prvom planu u Svici kod velikog Hitzfelda ili da zamjenite drzavljanstvo i nadate se da cete mozda za jedno 3,4 godine docekati svoju priliku u reprezentaciji BiH ?? Ljudi budite realni. Njemu igranje za Svicu posebno uspjesne partije na SP poduzi ogromno cijenu , prodaju ga u bolje klubove i omogucavaju egzistenciju odnosno pare sto je ne lazimo se cilj velike vecine ljudi, a posebno balkanaca.
Vidjet cete danas o kakvoj se igracini radi. Neka nama ce Zec zamjenit Dzeku i Vedu za par godina
Momka se je MORALO zadrzati odnosno dati do znanja da se na njega ozbiljno racuna. Obaviti kvalitetan razgovor sa njim i njegovom familijom. Sta bi vi izabrali da ste u prvom planu u Svici kod velikog Hitzfelda ili da zamjenite drzavljanstvo i nadate se da cete mozda za jedno 3,4 godine docekati svoju priliku u reprezentaciji BiH ?? Ljudi budite realni. Njemu igranje za Svicu posebno uspjesne partije na SP poduzi ogromno cijenu , prodaju ga u bolje klubove i omogucavaju egzistenciju odnosno pare sto je ne lazimo se cilj velike vecine ljudi, a posebno balkanaca.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 20 jun 2014, 21:00, ukupno mijenjano 2 puta.
Ja bih umjesto Misimovića u igru stavio Svena Sušića da čovjek džaba nije dolazio,a adžuka će imati priliku da konačno pogleda kako mu bratić igra je li se Poklepović šalio....mujezin je napisao/la:Nista se loše desiti neće ako Vedo zamijeni Misimovica tj. ako promijenimo taktiku, cak cemo biti i opasniji u 16, jaci u defanzivi jer Vedo se bori, trči.
- 1988risha
- Kontakt:
Grcima smo dali 3 gola... i Slovačkoj 2... JEL TO PO TEBI BOMBAŠKI NAPAD U 4 UTAKMICE ????emir79 je napisao/la:I opet se glupiras, kao i ovaj gore @Sveti.1988risha je napisao/la:
Pa nije ovo bajramski turnir,da čitamo tvoje gluposti o taktici... Svako živ vidi da igramo bolje s jednim špicem nego sa 2,a ti se naš'o pametovat tu... Pa ne igraš protiv Litve pa da možeš igrat tako... Fkt ti pojma o životu nemaš...
Ne igramo mi bolje zato sto Vedad sjedi na klupi, nego zato sto imamo adekvatnog igraca na defanzivnom veznom koji pokriva jedan veci dio terena, odnosno, pretrci preko 12 kilometara.
Kako smo to ljepoto moja igrali do utakmice sa Slovackom? Bez Vedada? Aha, covjek postigao 8 golova, a Dzeko 10, imali najubojitiji tandem u kvalifikacijama. Kao sto rekoh, Vedad ne mjenja nista svojim ulaskom protiv Nigerije, sta vise, opasniji smo sa njim u napadu. Ali treba djecurliji objasnjavati, ili patite od amnezije, pa ne znate ni sta je jucer bilo. I zasto uzimas Litvu ? Zasto ne uzmes Grke? Sto ih zaobilazis?
Ti si zaključio da mi bombardujemo ekipe na osnovu 12 komada Lihtenštajnu,9 Litvi i 4 Litvaniji
A u 4 ozbiljne utakmice smo dali 5 golova,u dvije od te 4 nismo dali niti jedan... i to je po tebi bombardovanje... AFERIM STRUČNJAK... Problem je što na SP nema Baltičkih repki...i Lihtenštajna... Tako da prestani se glupirat... u 4 utakmice dati 5 golova i nije neko bombardovanje... malo više od 1 gola... tako da ne prdi bezveze... Costa Rica je dala 4 gola Italiji i Urugvaju u 2 tekme pa ih jos niko nije prozvao bombarderima...
Zadnja izmjena: 1988risha, dana/u 20 jun 2014, 21:19, ukupno mijenjano 2 puta.
Ti nisi više san.
Bolna mi ne bila.
Bolna mi ne bila.
Evo ga igramo protiv super jake Francuske u drugom krugu.
Ako pobjedimo Nigeriju naravno.
Može se sa njima igrati, favoriti jesu, ali nisu toliki.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Malo Off-a.Virtu4l je napisao/la:Može se sa njima igrati, favoriti jesu, ali nisu toliki.
Ne mogu oni bez pomoci sudija mamu im .....
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
Francuska meni izgleda nikad jaca u zadnjih 10 godina. Igracki jaca od nas. Ali nasa prednost bi bila da nebi imali nista za izgubiti, igrali bi bez pritiska. I naravno to da je Dzeko ako ga kvalitetno uposlimo sposoban zabiti gol ili golove svakoj reprezentaciji.Virtu4l je napisao/la:Može se sa njima igrati, favoriti jesu, ali nisu toliki.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Igrali bismo pod manjim pritiskom nego oni, ali ne bez pritiska, znamo da imamo finu šansu.Ajax je napisao/la:Francuska meni izgleda nikad jaca u zadnjih 10 godina. Igracki jaca od nas. Ali nasa prednost bi bila da nebi imali nista za izgubiti, igrali bi bez pritiska. I naravno to da je Dzeko ako ga kvalitetno uposlimo sposoban zabiti gol ili golove svakoj reprezentaciji.Virtu4l je napisao/la:Može se sa njima igrati, favoriti jesu, ali nisu toliki.
Penal čist, ako na to misliš.gringobih je napisao/la:Malo Off-a.Virtu4l je napisao/la:Može se sa njima igrati, favoriti jesu, ali nisu toliki.
Ne mogu oni bez pomoci sudija mamu im .....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.