Safet Sušić - Pape

emir79
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la emir79 » 20 jun 2014, 16:45

MB7 je napisao/la:[youtube][/youtube]
Covjek opisao ove ublehe pomamljene na ovom forumu.

:thumbup:
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 20 jun 2014, 18:54

emir79 je napisao/la:
MB7 je napisao/la:[youtube][/youtube]
Covjek opisao ove ublehe pomamljene na ovom forumu.

:thumbup:
jedina ubleha koju vidim ovde si ti, koji ima obraza tako labilnim i nelogičnim stavom da se brani još naziva druge forumaše ublehama. Ko god prati repku zna da formacija sa vedom na krilu i jednim zadnjim veznim neće donijeti ništa dobro, i da smo odigrali jedne od najlošijih utakmica upravo s tom formacijom. Napredak je i više nego evidentan kako je safet došao pameti i uveo klasičnu formaciju sa jednim napadačem, i prava će blasfemija biti ako je opet promijeni.
naprijed rejal

mujezin
Kontakt:

Post Postao/la mujezin » 20 jun 2014, 19:30

Nista se loše desiti neće ako Vedo zamijeni Misimovica tj. ako promijenimo taktiku, cak cemo biti i opasniji u 16, jaci u defanzivi jer Vedo se bori, trči.
U ovoj formaciji Miske je igrač manje, tri utakmice nista od njega. Njegovo vrijeme je proslo

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 20 jun 2014, 19:58

4-4-2 bez Misimovica tako bi trebali igrati sledece dvije utakmice.Dzeko i Ibisevic u napadu i da napunimo mreze Nigerije/Irana :thumbup: :wave:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

1988risha
Kontakt:

Post Postao/la 1988risha » 20 jun 2014, 20:00

emir79 je napisao/la:
1988risha je napisao/la:
Pa ako ćemo k'o u Zenici onda nam ne trebaju ni Pjanić,Bičakčić,Hajrović,Kolašinac,Bešić,dovoljno je da igramo sa 2 špica jer smo tako rasuli grčku :D
Pošalji fax Saji nek ubaci Vranješa i Medunjanina... Avdiju na krilo,a Tinu nek stavi na DM umjesto Zahirovića,a Lulića nek povuče na beka,a hitrog Višću na lijevo krilo... To je ta dobitna kombinacija... SVAKA ČAST MAJSTORE... :D
SAMO JE VAŽNO DA IGRAMO SA 2 ŠPICA I DOBIJAMO :D
Ti očigledno nisi skonto da reprezentacija Grčke i Nigerija NEMAJU VEZE JEDNA S DRUGOM...
Nije bolest sve sto boli, kako za tebe tako i za ovog pacenika Velezovca.

Koliko bolesnih umova na jednom mjestu, i ne cudi da nam je drzava u pizdi materini.
Pa nije ovo bajramski turnir,da čitamo tvoje gluposti o taktici... Svako živ vidi da igramo bolje s jednim špicem nego sa 2,a ti se naš'o pametovat tu... Pa ne igraš protiv Litve pa da možeš igrat tako... Fkt ti pojma o životu nemaš...
Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 20 jun 2014, 20:35

1988risha je napisao/la:
Pa nije ovo bajramski turnir,da čitamo tvoje gluposti o taktici... Svako živ vidi da igramo bolje s jednim špicem nego sa 2,a ti se naš'o pametovat tu... Pa ne igraš protiv Litve pa da možeš igrat tako... Fkt ti pojma o životu nemaš...
I opet se glupiras, kao i ovaj gore @Sveti.

Ne igramo mi bolje zato sto Vedad sjedi na klupi, nego zato sto imamo adekvatnog igraca na defanzivnom veznom koji pokriva jedan veci dio terena, odnosno, pretrci preko 12 kilometara.
Kako smo to ljepoto moja igrali do utakmice sa Slovackom? Bez Vedada? Aha, covjek postigao 8 golova, a Dzeko 10, imali najubojitiji tandem u kvalifikacijama. Kao sto rekoh, Vedad ne mjenja nista svojim ulaskom protiv Nigerije, sta vise, opasniji smo sa njim u napadu. Ali treba djecurliji objasnjavati, ili patite od amnezije, pa ne znate ni sta je jucer bilo. I zasto uzimas Litvu ? Zasto ne uzmes Grke? Sto ih zaobilazis?
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 20 jun 2014, 20:37

pojma ti nemaš prijatelju. htio sam da ti napišem jedan veći elaborat na tu temu, ali nisi vrijedan jednostavno.
naprijed rejal

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 20 jun 2014, 20:47

"Dodji na pet minuta" :oops:
slika
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 20 jun 2014, 20:51

@gringo yebat ga sam je izabrao, da je sat vreman bio strpljiviji sad bi bio sa nama.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 20 jun 2014, 20:53

Ne vidi se slika, gringo. Jel' Seferovic u pitanju?
Sam je izabrao. Neka veceras srusi francuze i eto dosta je za nas uradio. Onda nas ceka Svica u 1/8, ako mi svoje ispunimo. Radije oni nego francuzi sto se mene tice.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 20 jun 2014, 20:57

Jako bi nam Seferovic dobro dosao !! :crazy: :crazy:
Vidjet cete danas o kakvoj se igracini radi. Neka nama ce Zec zamjenit Dzeku i Vedu za par godina :crazy: :crazy:
Momka se je MORALO zadrzati odnosno dati do znanja da se na njega ozbiljno racuna. Obaviti kvalitetan razgovor sa njim i njegovom familijom. Sta bi vi izabrali da ste u prvom planu u Svici kod velikog Hitzfelda ili da zamjenite drzavljanstvo i nadate se da cete mozda za jedno 3,4 godine docekati svoju priliku u reprezentaciji BiH ?? Ljudi budite realni. Njemu igranje za Svicu posebno uspjesne partije na SP poduzi ogromno cijenu , prodaju ga u bolje klubove i omogucavaju egzistenciju odnosno pare sto je ne lazimo se cilj velike vecine ljudi, a posebno balkanaca.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 20 jun 2014, 21:00, ukupno mijenjano 2 puta.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 20 jun 2014, 20:58

Izabrao bih srcem.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Ziko
Kontakt:

Post Postao/la Ziko » 20 jun 2014, 21:12

mujezin je napisao/la:Nista se loše desiti neće ako Vedo zamijeni Misimovica tj. ako promijenimo taktiku, cak cemo biti i opasniji u 16, jaci u defanzivi jer Vedo se bori, trči.
U ovoj formaciji Miske je igrač manje, tri utakmice nista od njega. Njegovo vrijeme je proslo
Ja bih umjesto Misimovića u igru stavio Svena Sušića da čovjek džaba nije dolazio,a adžuka će imati priliku da konačno pogleda kako mu bratić igra je li se Poklepović šalio....

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 20 jun 2014, 21:13

To ti možeš stavljati kad bude škutorijada...
DRUG NEBI TI PUNCA

1988risha
Kontakt:

Post Postao/la 1988risha » 20 jun 2014, 21:18

emir79 je napisao/la:
1988risha je napisao/la:
I opet se glupiras, kao i ovaj gore @Sveti.

Ne igramo mi bolje zato sto Vedad sjedi na klupi, nego zato sto imamo adekvatnog igraca na defanzivnom veznom koji pokriva jedan veci dio terena, odnosno, pretrci preko 12 kilometara.
Kako smo to ljepoto moja igrali do utakmice sa Slovackom? Bez Vedada? Aha, covjek postigao 8 golova, a Dzeko 10, imali najubojitiji tandem u kvalifikacijama. Kao sto rekoh, Vedad ne mjenja nista svojim ulaskom protiv Nigerije, sta vise, opasniji smo sa njim u napadu. Ali treba djecurliji objasnjavati, ili patite od amnezije, pa ne znate ni sta je jucer bilo. I zasto uzimas Litvu ? Zasto ne uzmes Grke? Sto ih zaobilazis?
Grcima smo dali 3 gola... i Slovačkoj 2... JEL TO PO TEBI BOMBAŠKI NAPAD U 4 UTAKMICE ????

Ti si zaključio da mi bombardujemo ekipe na osnovu 12 komada Lihtenštajnu,9 Litvi i 4 Litvaniji :clap: :clap:

A u 4 ozbiljne utakmice smo dali 5 golova,u dvije od te 4 nismo dali niti jedan... i to je po tebi bombardovanje... AFERIM STRUČNJAK... Problem je što na SP nema Baltičkih repki...i Lihtenštajna... Tako da prestani se glupirat... u 4 utakmice dati 5 golova i nije neko bombardovanje... malo više od 1 gola... tako da ne prdi bezveze... Costa Rica je dala 4 gola Italiji i Urugvaju u 2 tekme pa ih jos niko nije prozvao bombarderima...
Zadnja izmjena: 1988risha, dana/u 20 jun 2014, 21:19, ukupno mijenjano 2 puta.
Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 20 jun 2014, 21:18

Evo ga igramo protiv super jake Francuske u drugom krugu. :o :o Ako pobjedimo Nigeriju naravno.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 20 jun 2014, 21:23

Može se sa njima igrati, favoriti jesu, ali nisu toliki.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 20 jun 2014, 21:35

Virtu4l je napisao/la:Može se sa njima igrati, favoriti jesu, ali nisu toliki.
Malo Off-a.
Ne mogu oni bez pomoci sudija mamu im ..... :twisted:
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 20 jun 2014, 21:38

Francuska meni izgleda nikad jaca u zadnjih 10 godina. Igracki jaca od nas. Ali nasa prednost bi bila da nebi imali nista za izgubiti, igrali bi bez pritiska. I naravno to da je Dzeko ako ga kvalitetno uposlimo sposoban zabiti gol ili golove svakoj reprezentaciji.

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 20 jun 2014, 21:40

Ajax je napisao/la:
Francuska meni izgleda nikad jaca u zadnjih 10 godina. Igracki jaca od nas. Ali nasa prednost bi bila da nebi imali nista za izgubiti, igrali bi bez pritiska. I naravno to da je Dzeko ako ga kvalitetno uposlimo sposoban zabiti gol ili golove svakoj reprezentaciji.
Igrali bismo pod manjim pritiskom nego oni, ali ne bez pritiska, znamo da imamo finu šansu.
gringobih je napisao/la:
Malo Off-a.
Ne mogu oni bez pomoci sudija mamu im ..... :twisted:
Penal čist, ako na to misliš.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.