FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
93
36%
Darko Milanič
35
13%
Miodrag Božović
6
2%
Fedja Dudić
39
15%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
24
9%
Samo stranac
64
25%

Ukupno glasova: 261

napoleon72
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la napoleon72 » 04 apr 2022, 10:11

Nema veze sto su zene, al ima veze sto su sve po istoj liniji i imaju afera iza sebe. Kriminalnih, ne ljubavnih.
Potura znamo sta je radila, sad unaprijedjena. Za ovu Alimanovic se na googleu svasta moze pronaci, hint: Bjelasnica i Igman. Pa je u klub valjda usla i ona mala od Sefika Dzaferovica, tu nema potrebe da se ista komentarise.
Holyman je u pravu, Mirvic nas je ispocetka kupio sa 1000 dobrih stvari i hvala mu na tome, al da je ovo uradila neka druga garnitura u klubu, vec bi alarmi za uzbunu bili upaljeni. Ja kao navijac ne zelim da FKS postane leglo uhljeba s kriminalnom prosloscu. Ne mogu nista ucinit, nemam pare da kupim klub, al mogu izrazit nezadovoljsvo jer ovaj nacin poslovanja ne plovi u dobre vode.

I da, na utakmice dolazim i dolazit cu i dalje.
GRMI SA SJEVERA!
1946

Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 04 apr 2022, 10:16

napoleon72 je napisao/la:
04 apr 2022, 10:11
Nema veze sto su zene, al ima veze sto su sve po istoj liniji i imaju afera iza sebe. Kriminalnih, ne ljubavnih.
Potura znamo sta je radila, sad unaprijedjena. Za ovu Alimanovic se na googleu svasta moze pronaci, hint: Bjelasnica i Igman. Pa je u klub valjda usla i ona mala od Sefika Dzaferovica, tu nema potrebe da se ista komentarise.
Holyman je u pravu, Mirvic nas je ispocetka kupio sa 1000 dobrih stvari i hvala mu na tome, al da je ovo uradila neka druga garnitura u klubu, vec bi alarmi za uzbunu bili upaljeni. Ja kao navijac ne zelim da FKS postane leglo uhljeba s kriminalnom prosloscu. Ne mogu nista ucinit, nemam pare da kupim klub, al mogu izrazit nezadovoljsvo jer ovaj nacin poslovanja ne plovi u dobre vode.

Mala od sefika vise nije u UO, sad je samo pravni savjetnik predsjednika. A umjesto nje je upao taj Nenad o kojem nema nikakvih info, evo ja se nadam da ce klub zvanično objaviti promjene u klubu pa možda da bar napisu CV covjeka, red bi bio.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

vedinjo98
Kontakt:

Post Postao/la vedinjo98 » 04 apr 2022, 10:30

napoleon72 je napisao/la:
04 apr 2022, 10:11

Bravo za komentar brate i tebi i holymanu :clap:
Svaki navijac Sarajeva ima razloga za nezadovoljstvo. Necu da sudim odmah, ali je jasna linija po kojoj se dolazi u klub. Onda se pitam, imamo li mi uopste sta ocekivati? Najgore od svega je kad ona dadne onakav intervju, poslije cega se svi smiju i njoj i nama.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 04 apr 2022, 11:26

revolt je napisao/la:
04 apr 2022, 01:03
Klub jednostavno ide pogresno u svim smjerovima.

1. Prvi tim

Ekipa skuplja od one jesenas. Akademci dobijaju sansu - nikako. Ramic, Trako, Buljubasic minute manje od "na kapapaljku". U 70. muniti u Trebinju u igru uvodis 3 igraca sa zbirom godina preko 100. Izostavimo li utakmicu sa Posusjem koje je izgledalo kao da su direktno sa svadbe dosli na utakmicu, ostale utakmice nista specijalno da ne kazem neki gori komentar.

2. Akademija

Dovodis u najmanju ruku sumnjivog lika za sefa akademije. Dogan je za ovog 3 levela iznad. Uslovi u akademiji manje vise isti kao sto su i bili ranije. Znaci nula.

3. Admijistracija

Utrostrucio se broj uposlenika pardon uposlenica. SFK, Aneline i Ajline jaranice. Otpustas radnike koji su radili u klubu i dovodis neke anonimuse za vece plate od prethodnika. Anelu vraca u klub koja je dobila otkaz i naplatila otpremninu svijevremeno. O njenim aferimima se moze pisati na vise stranica, ali biva nagradjena funkcijom vodje biznisa, a sada kako cujem da ce biti i direktorica Fan Shopa.
Budzet se nije usvojio za 2022 godinu a i narudzbenice za pracenje troskova po odjelima vise niko haman i ne radi.
Trbic se angazuje kao savjetnik uprave za PR, valjda je to zasluzio uspjesnim savjetovanjem bivsih igraca kako da tuze klub u proteklih godinu dana.

4. PR i komunikacije, dovoljno je skrolati niz instagram i FB sve ce se samo kazati.

Od svega Ismiru je najbitnija samopromocija. Otuda valjda i njegova potreba za slikanjem na svakom mogucem cosku. Pare se trose neplanski. Za biznis razvoj kluba dovodis zenu, Ajlu, malu od afera. Jaranicu Kenana Magode vrlog jarana Anele Poture, koja sprovodi torture po klubu tjerajuci radnike da joj idu po kafu, dorucak, cigare isl. Zena ne pratii fudbal, pretvorila je IG kluba kao neki instagram profil tinejdzerice, infukenserke u pokusaju. Ali svejedno moze biti direktorica FKS.

Ismir se u svemu ponasa kao da je on stvorio ovaj klub, pa tako i prijeti suptilno ako ne bude navijaca nece ni on placati troskove kluba.

Stadion se nije preuzeo niti ce. Kamp se ne razvija niti ce se ozbiljnije razvijati.

Dao Bog da da je sve ovo sto ja pisem fula, i da mi za godinu dana uzmemo ligu i igramo grupe. Ali jedan plus jedan su rijetko kada 3.

Boldirano kljuc tvog pisanja

Sa nekim stvarima se slazem,ali opet znam da ovo sve pises bas iz huje jel si upravo ti taj kojeg je Mirvic izmedju ostalog sklonio.Da radio si u Sabrininoj garnituri,da izgubio si poziciju kada je Mirvic dosao ,provlacis to indirektno a ja nevolim preletace a ti se pokazujes jednim takvim.

Sve evo nek je istina sto si rekao,zasto nisi pisao iste stvari u vrijeme kad si bio u klubu i imao ulogu,jesil analizirap Sabrinu i njene poteze i vase poteze tada zaposlenih?Iskreno ja nisam vidio,ako jesi i ako ima nesto ovako napisano ja cu se izvinuti i reci ok i tada si "realan" bio.Ali koliko me pamcenje sluzi da si ti zastinicki nekako pisao kada su svi manje vise "napadali".

Dakle da zakljucim ja sam prvi protiv zena u fudbalu i jeb.em komplet SFK ali druze ti imas kompleks sto su te nogirali i uzeli ti posao pa si preko noci "progledao" pa ti niko nevalja.Sutra da te zovnu da se vratis bili bi ti najdivniji na svijetu zato mozda bolje nemoj pametovati jel kad si trebao pametovati dok si bio u klubu tad nisi.Svako dobro
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 04 apr 2022, 11:33

"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

keli
Kontakt:

Post Postao/la keli » 04 apr 2022, 11:39

joker90 je napisao/la:
04 apr 2022, 04:41
Kod nas čim neko iznese kritiku da nešto ne valja, odmah ide kmečanje kao da je pljunuo na sve i rekao da ništa nikad nije valjalo niti će. Ovaj potez sa dovođenjem ove žbljohice je cirkusantski potez i kao takav će se pokazati, htjeli mi to ili ne. I to se treba napisati. Samo kod nas čim neko napiše kritiku, kao što je @revolt iznio konkretne stvari i primjere, odmah ide red ovih "trebaaa vam vratiti ovog i onog", pa onda red ovih "gaaaasimo li se" sarkastičnih bošnjačkih intelektualaca.

Ista je stvar bila i kad se vidjelo da stvari s Vinkom idu u helać lagano, a ovdje se nije dalo progovoriti o tome i furala se neka pozitiva i "gaaaasimo se" jer smo odigrali neriješeno, pa onda lagano vrag odnio šalu. Svaka čast Ismiru na svemu, ali nije Ismir Bog dragi da mu se ne može naći greška i na vakat ukazati na iste, da se ne bismo i mi i on hvatali za glavu kad već bude kasno.
Ovo sto sam napiso "gasimo se" je totalno na mjestu. Nakon svake lose partije na ovoj temi toliko prodre kukanje i iznosenje nekakvih informacija da covjek tacno ne vidi nista pozitivno oko kluba. Kad su negativne info najednom 30 insajdera begi se zna i ko kome kafu nosi... Ili kmeci osoba koja kafu nosi. Uostalom covjek dosao preuzeo klub, ulozio pare i taman da cerku zaposli njegov izbor jer bi je on placao svakako. Sad je jedan i od argumenata jer je zensko... Pa sta ako je zensko? Koliko je muskaraca bilo na poziciji direktora od selimovica qrca palaca pa ispadose obicni prevaranti. Po cemu je Dogan svemirski brod za borojevica? Do prije par mjeseci nije vidio dalje od hadzica. Podrzavam kritike na mjestu al se ovdje vidi da kritike pisu ljudi kojima nesto licno ne odgovara oko trenutnog stanja u klubu. Prije bila prica Tan dodje jednom u godinu dana u Sa, a sad se mirvic slika na svakom cosku radi samopromocije. Sve kritike na mjestu, ajde nastavit jos to vam ide najbolje. Ako ne nadjete nista novo mozda nadjete da negdje fali zarez na instagramu, taman da izbacite negdje negativnu energiju.
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!

Foux87
Kontakt:

Post Postao/la Foux87 » 04 apr 2022, 11:53

ledesma je napisao/la:
04 apr 2022, 11:33
https://pressmedia.ba/vijesti/2021/08/01/aa/

Samo keš
Pušiona roki :crazy: :thumbdown:
Koliko volim te zna samo ludo srce moje

Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.

Tatamata1946
Kontakt:

Post Postao/la Tatamata1946 » 04 apr 2022, 11:55

obrijanopile je napisao/la:
04 apr 2022, 09:02
Molim vas, da iskreno napišete, da li iko od vas koji ovoliko pljujete po zeni nju lično poznaje? Prvo, ona je generalna direktorica FK Sarajeva, za tu poziciju se straži neko ko je stručan u ekonomiji, menadžmentu, da ima konekcije, ne treba uopšte da je ikada vidio fudbalski teren, a kamo li da je igrao lopte. Znaci, ona nije sportski direktor, razlucite to u svojim glavama. Drugo, kako vas nije stid da nekoga nazivate kuravom, da pišete da je Ismir k.ara? Zena je udata, ima djecu, braću, sestru, roditelje možda njen muz, djeca , roditeljii porodica ovo čitaju. Neko od vas imaju roditelje, majke, sestre i supruge kako bi se osjećali da po njima ovako uriniraju a da ih ne poznaju. Zato sam predlaga da FK Sarajevo napravi forum na zvaničnoj stranici kluba gdje bi samo mogli pristupiti oni koji imaju clansku kartu FK Sarajeva sa pravim imenom i prezimenom, a ne da se krijemo pod raznim nikovima i nazivamo ljude pogrdnim imenima.... Kada pročitam sta sve pišemo, majke mi , pomislim da je ovaj Ismir budala sto ista pokušava. Vecina nas i dans zivi sa roditeljima, molimo Boga da se uveliko u firmu gdje je redovna plata, pojedini, hvala Bogu, ovde nekima od nas doniraju karte, a raspravljamo da li je ona prava za mjesto Generalne direktorica. Ismir je napravio pare u Americi, i sigurno zna sa kim želi da radi. Prestanite vise da pametujete. Evo vam malo da čačkati po internetu, provjerite ko je generalni direktor Baselone. Pa mi napuste gdje je igrao, koliko je golova dao. Ako vam je mrsko da tražite, ja ću vam odgovoriti lopte nije nikada sutnuo... Nismo mi ništa zaslužili. Klub pod hitno da napravi forum, dosta je ovog mentalnog izivljavanja pojedinaca...
Ma valjda su pametni da ne citaju ovakve forume...

Malo citam nasu temu i temu komsija, svake sedmice se mjenja misljenje zavisno od rezultata. To je takav mentalitet. Da smo pobijedili Leotar druga bi prica bila.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 04 apr 2022, 11:57

Mene hrabri sto je Ismir svako malo u klubu tako da ne vjerujem da ce dopustiti neke mutne radnje.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 04 apr 2022, 12:05

Marić nam sudi u srijedu.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 04 apr 2022, 12:10

Tatamata1946 je napisao/la:
04 apr 2022, 11:55

Malo citam nasu temu i temu komsija, svake sedmice se mjenja misljenje zavisno od rezultata. To je takav mentalitet. Da smo pobijedili Leotar druga bi prica bila.
To je valjda jasno za ove ovdje prevrtljivce. 20 min do utakmice sa Posusjem, sastav izasao, uzas komentari.
Pobjeda 6-0, dva gola Dala, hvalospjevi, uzdizanja.

Od utakmice do utakmice se ovdje misljenje formira i mijenja.
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

guadalupe
Kontakt:

Post Postao/la guadalupe » 04 apr 2022, 12:23

miky_hz je napisao/la:
04 apr 2022, 11:26
revolt je napisao/la:
04 apr 2022, 01:03
Klub jednostavno ide pogresno u svim smjerovima.

1. Prvi tim

Ekipa skuplja od one jesenas. Akademci dobijaju sansu - nikako. Ramic, Trako, Buljubasic minute manje od "na kapapaljku". U 70. muniti u Trebinju u igru uvodis 3 igraca sa zbirom godina preko 100. Izostavimo li utakmicu sa Posusjem koje je izgledalo kao da su direktno sa svadbe dosli na utakmicu, ostale utakmice nista specijalno da ne kazem neki gori komentar.

2. Akademija

Dovodis u najmanju ruku sumnjivog lika za sefa akademije. Dogan je za ovog 3 levela iznad. Uslovi u akademiji manje vise isti kao sto su i bili ranije. Znaci nula.

3. Admijistracija

Utrostrucio se broj uposlenika pardon uposlenica. SFK, Aneline i Ajline jaranice. Otpustas radnike koji su radili u klubu i dovodis neke anonimuse za vece plate od prethodnika. Anelu vraca u klub koja je dobila otkaz i naplatila otpremninu svijevremeno. O njenim aferimima se moze pisati na vise stranica, ali biva nagradjena funkcijom vodje biznisa, a sada kako cujem da ce biti i direktorica Fan Shopa.
Budzet se nije usvojio za 2022 godinu a i narudzbenice za pracenje troskova po odjelima vise niko haman i ne radi.
Trbic se angazuje kao savjetnik uprave za PR, valjda je to zasluzio uspjesnim savjetovanjem bivsih igraca kako da tuze klub u proteklih godinu dana.

4. PR i komunikacije, dovoljno je skrolati niz instagram i FB sve ce se samo kazati.

Od svega Ismiru je najbitnija samopromocija. Otuda valjda i njegova potreba za slikanjem na svakom mogucem cosku. Pare se trose neplanski. Za biznis razvoj kluba dovodis zenu, Ajlu, malu od afera. Jaranicu Kenana Magode vrlog jarana Anele Poture, koja sprovodi torture po klubu tjerajuci radnike da joj idu po kafu, dorucak, cigare isl. Zena ne pratii fudbal, pretvorila je IG kluba kao neki instagram profil tinejdzerice, infukenserke u pokusaju. Ali svejedno moze biti direktorica FKS.

Ismir se u svemu ponasa kao da je on stvorio ovaj klub, pa tako i prijeti suptilno ako ne bude navijaca nece ni on placati troskove kluba.

Stadion se nije preuzeo niti ce. Kamp se ne razvija niti ce se ozbiljnije razvijati.

Dao Bog da da je sve ovo sto ja pisem fula, i da mi za godinu dana uzmemo ligu i igramo grupe. Ali jedan plus jedan su rijetko kada 3.

Boldirano kljuc tvog pisanja

Sa nekim stvarima se slazem,ali opet znam da ovo sve pises bas iz huje jel si upravo ti taj kojeg je Mirvic izmedju ostalog sklonio.Da radio si u Sabrininoj garnituri,da izgubio si poziciju kada je Mirvic dosao ,provlacis to indirektno a ja nevolim preletace a ti se pokazujes jednim takvim.

Sve evo nek je istina sto si rekao,zasto nisi pisao iste stvari u vrijeme kad si bio u klubu i imao ulogu,jesil analizirap Sabrinu i njene poteze i vase poteze tada zaposlenih?Iskreno ja nisam vidio,ako jesi i ako ima nesto ovako napisano ja cu se izvinuti i reci ok i tada si "realan" bio.Ali koliko me pamcenje sluzi da si ti zastinicki nekako pisao kada su svi manje vise "napadali".

Dakle da zakljucim ja sam prvi protiv zena u fudbalu i jeb.em komplet SFK ali druze ti imas kompleks sto su te nogirali i uzeli ti posao pa si preko noci "progledao" pa ti niko nevalja.Sutra da te zovnu da se vratis bili bi ti najdivniji na svijetu zato mozda bolje nemoj pametovati jel kad si trebao pametovati dok si bio u klubu tad nisi.Svako dobro
Ma dalo se i pretpostaviti da je ovo onaj bivsi uposlenik kojeg je Sabrina uhljebila i Mirvic kad je dosao taraba. Mislim da mu je johny na fksinfu bio nick ljudi mu psovali od do, supak bjelosvjetski satro zabrinut u kakvom smjeru ide klub :clap:

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 04 apr 2022, 12:26

Kod nas u kupu se gleda golovi u gostima?

guadalupe
Kontakt:

Post Postao/la guadalupe » 04 apr 2022, 12:30

Zukanovic je napisao/la:
04 apr 2022, 12:26
Ne gleda.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 04 apr 2022, 12:31

Zukanovic je napisao/la:
04 apr 2022, 12:26
Ne gleda se to više.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 04 apr 2022, 12:32

MortemHz je napisao/la:
04 apr 2022, 12:05
Marić nam sudi u srijedu.
I prosle god je sudio polufinale Klis Borac
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 04 apr 2022, 12:33

A tacno se vidi po pisanju koje samo navijač a ko ima neki drugi interes. Pisu ovdje i menageri, prijatelji rodbina, uopslenici, bivsi uposlenici ili oni koji bi zeljeli biti uopslenici. Samo iskreni i obični navijač moze biti objektivan svi ovi drugi gledaju subjektivno.

Arnelv52
Kontakt:

Post Postao/la Arnelv52 » 04 apr 2022, 12:47

Mislim da naslućujem šta se pokušava uraditi. Ismir je objašnjavao kako želi da stvarajući sadržaj za socijalne medije stvori dodatnu vrijednost za navijače FK Sarajeva i da će se sa tim sadržajem probati probiti na američkom tržištu. Zato i postavljanje ove žene na poziciju izvršnog direktora jer slovi za marketing gurua.

To je po meni strategija koja je toliko na klimavim nogama... i problematična je iz niza razloga, ali eto da vidimo šta će se desiti.

Ono što treba odnosno ne treba bježati od toga je rad na trening centru. Ta prodaja igrača je jedino što u ovoj državi može donijeti neke ozbiljne pare.

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 04 apr 2022, 13:05

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
04 apr 2022, 09:31
Shategabri je napisao/la:
04 apr 2022, 09:24
GospodinIzSarajeva je napisao/la:
04 apr 2022, 09:14
Ima itekako diskutabilnih odluka. Šef akademije - moze se reci nepoznanica, ali evo da ne bude da sere.m, vrijeme je ispred nas nek se dokaže.
Potura i slične, napisano je vec sve. E sad i ova direktorica.. Nisam pametan, Ismir bi trebao da zna šta radi, ali ne mogu reci da me nije strah. Ako je vec trazio osobu od povjerenja, logički gledano to bi možda bio njegov brat koji je također milioner. E sad, to sto njegov buraz salje ponude za partnerstvo s konama je drugi par čarapa, sto mi je uistinu konfuzno :?
Daj bože da i joker i revolt, ja i jos bruku raje nije u pravu za ovu gospođu i da će ona to raditi dobro.( Ne samo ona, nego opcenito ove silne žene u klubu ) Ali, meni ovo sve mirise na raspad u skorije vrijeme, na isti fazon kao i kod Nama. Jedino sto bi možda mogli malo bolje proci jer Ismir ima veliku ljubav prema klubu, pa eto mozda bi prvo povukao veze da dovede novog investitora, pa tek onda otisao, sto nije bio slucaj kod Nama. Također, evo ja još nisam našao niti jedan članak u vezi Nenada Podgorca, pa yebo te odakle su lika izvukli :rol:
Kakve veze ima što su žene?
Hoće li one šutati loptu na terenu, pa da kažemo nisu ravnopravne i oho nam se?
Bilo nam je kuronja u klubu koliko hoćeš, pa su neki paravili epske propasti i resete kluba, pa hajmo ponovo.
Eto bila je Sabrina, dosta stvari nije dobro radila, neke i jeste, između ostalog uzeli smo dvije titule za njenog mandata, to se može okarakterisati i kao uspješan mandat. Otišla kako je otišla, nisu ni neki drugi otišli na bolji način.

Ja baš mislim suprotno, Ismir ako se naljuti će nas otpisati i boliće ga qrc. U smislu šta i kako dalje.
Itekako je on svjestan gdje investira i koliko je nekom zanimljivo da od njega sutra kupi ako mu se bude dizalo sidro.
Ja nisam nigdje vidio da osoba koja je za petobanku prodavala informacije klixu se vrati na posao, jos je sad dobila unaprijeđenje. I jos na to sve kao vrhunac ona je i sve ove trebe dovela u klub. A ti meni reci kojim potezom je ona zasluzila da takvu privilegiju dobije ?
Evo necu da pljujem ovog Nenada, ali čovjek je ili vodoinstalater, ili su mu fulali ime i prezime kad su pisali.
Za tako nešto postoji zvanična stranica kluba koja bi trebala objaviti da imamo novu direktoricu, da morto ovdje nije objavio clanak s klixa ja bi i dalje mislio da nemamo direktora.
A evo između ostalog možda bi saznali ko je Neno, ma da lik ne može ni biti ubleha kad nikakve važne funkcije u nekoj firmi nije ni obavljao :lol:
Naravno, trebalo bi voditi računa o tim stvarima, ako je neko narušio ugled kluba, bio šlihtara i prodavao informacije za siću, pa ako je i Mirvićev pulen, nema smisla vraćati takvu osobu.
Pa jedino time da ima dobru vezu sa Mirvićem, a on sebi kao predsjednik kluba ali i većinski vlasnik udjela u klubu daje za pravo da postavi koga hoće, ne obazirući se previše na stvari koje su se već desile jer je pomenuta već bila u klubu.
Tačno, nisam ni ja znao ko je direktorica kluba čak ni po objavi tog članka nego drugi pitaju ko je Ajla...reko koja Ajla, pa direktorica FKS, ja ono :roll: eno piše na kliksu.
Ne znam, ja bih se opet vratio na to da je Mirvić uletio kad je trebalo. Da li rade dobro stvari, da li mogu bolje, da li se poltronski postavljaju ljudi na pozicije...jbg, njegove pare, nema mi smisla da ih baca u bunar. Ako je sve naopako i vidi da to nije to, onda je budala ili ima viška milione koji trebaju da se sve to finansira i nije ga briga.
Koševo Zapad

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 04 apr 2022, 13:45

Molim vas da prestanete sa tom patetikom tipa šta ćemo ako nam ode Mirvić i slične gluposti.

Sarajevo je bilo prije svakog i bit će poslije svakog investitora. I njegove izjave tipa one da neće ulagati ako ljudi ne budu dolazili su totalni promašaj. Ko si ba ti da to izjaviš? FKS je veći od svakog pojedinca, tako je i od njeg pa da je uložio 7 milijardi. Nekakvo ucjenjivanje. Nešto. Hvala mu na uloženim parama i trudu, ali čini mi se da je skroz fulio u viziji i misiji kluba. Imam osjećaj da je razmišljanja da se FKS nalazi u Americi, a ne u BiH, zbog toga dolazi i do ovakvih odluka.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”