BiH - Slovačka / Slovačka - BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- GunnerEmir
- Kontakt:
Re: BiH - Slovačka / Slovačka - BiH
Najbolja šansa nam je ona Pjanićeva i onaj Džekin prodor kad je trebao da šuta...malo je falilo za gol, ali nije to još dovoljno dobro, moramo bit bolji u završnici...po meni odbrana cijela loša, osim Mujdže koji je dobar u napadu...Spaha i Lulić krivi za onu 100% šansu glavom njihovu, čovjek im sam ko duh...
PRIČAJTE VI ŠTA HOĆETE I NA MEDUNJANINA I NA MISKETA, ALI NAŠ NAJSLABIJI IGRAČ JE SALIHOVIĆ...NE MOŽE DA TRČI, SPOR I GRIJEŠI SKORO SVAKI PAS...ja bih njega izveo
PRIČAJTE VI ŠTA HOĆETE I NA MEDUNJANINA I NA MISKETA, ALI NAŠ NAJSLABIJI IGRAČ JE SALIHOVIĆ...NE MOŽE DA TRČI, SPOR I GRIJEŠI SKORO SVAKI PAS...ja bih njega izveo
"If Ryan Giggs is worth 20 million, Dennis Bergkamp is worth 100 million." — Marco van Basten.
GUNNER 4EVER
GUNNER 4EVER
-
- Kontakt:
A Medunjanin? Ode mu čovjek za leđa a on posmatra. Puuu,**** ti sportCartman je napisao/la:Da se ne zaboravi i Lulic, vjecni kloc u reprezentaciji. Ali najvise je kriva taktika jer ono bi se desilo kad-tad. Bilo je vise zicera i prije toga gdje nas je cista sreca spasila.kraljlavova je napisao/la:Salihovic najveći krivac kod gola
Hajde sad uvedi tog yebenog Hajrovica da vidimo koliko vrijedi.
A nemoj Hajrovića, naljutiće se Džeko.

Poznati sicilijanski odvjetnik tvrdi da je to sve samo plod policijske mašte.
Ne mogu moji živci ovo više podnijeti. Nakon petka nisam sebi došao do ponedjeljka. Nakon večeras imam osjećaj da neću sebi doći nikada. Sliškovića treba vratiti na mjesto selektora sutra u 10.00h kakav god rezultat večeras bio. I da pobijedimo ovu utakmicu, ovaj će ukakiti nešto u preostale dvije.
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus
Pape, daj Hajrovića i Rahimića, Papeeeeeeeeeeeeeeeeee
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Ja da sam na njegovo mjestu opalio bih ga sakom pa nek me tuzi boli me..BigBang je napisao/la:Nema on muda izbacit misketa
Celik!3,2,2.
Ubacuj defanzivnog veznog je.o sve svoje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
žao mi je zemo, ali ovo nema nikakve veze sa pehom, ne ovaj putNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Je.bo nas otac nesretni. Jesmo mi peh narod majko draga
@ ostali koji su me citirali:
Znam ja da je to nekad funkcionisalo sa Zahom ali dečko nažalost nije napredovao kako smo se ponadali ali se slažem da bi s njim bilo bolje nego ovako. Miske i Salihović out, defanzivni veznjak in, Pjanića gurnuti naprijed pa možda i bude nešto.
YNWA!
Vidi se iz aviona da nemamo desnog krila, i defanzivno veznog, i kao sto pametni Baka kaze, Biske se trosi u defanzivi, zato sto krpi pokidanu sredinu...
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ali kad vec nece da igra sa Zahom ili Rahimicem, onda stavi Pjanica defanzivnije u picku materinu da on i Medunjanin zajedno igraju centralno, a ne da Medunjanin cuva ledja trojici. Pa jeste vidjeli onu grafiku prije utakmice? One formacije samo vidis na igricama, u zivotu nisam vidio da neko igra 4-1-3-2. HEJ, ne igramo protiv San Marina.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Salihovic kriv za gol 100 %.covjek je ocajan.trebaju.nam prodorni igraci a miske jedini zna podvalit loptu
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Trcite stoko jedna.tepsija je napisao/la:Pusti im ovo Safete.Pusti im da gledaju kako se igra sa mudima.
[youtube][/youtube]
Sedam hiljada ljudi je doslo radi vas, pu **** vas sipljive....ko da hljeba niste okusili 10 dana.
Od sad samo treba kosarkase pratit'.
OVO JE DIJAMANT !!!!
Steta sto se ovome covjeku ne daje puno paznje.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- DonCorleone
- Kontakt:
Kada krene napad prema nasem golu, mi izgledamo kao da imamo tri crvena kartona. 3 polovine - 0 golova. Pjanic lektor za Misimovica. Hajrovic i Rahimic/Zahirovic prijeko potrebni.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Ne možemo mi Litvaniju sa ovakvom igrom dobiti. Ima još 45. minuta, ali kilavo je ovo..._dreamer_ je napisao/la:Nema od nas hljeba. Samo ti igraj pape sa kreativcima setacima... koliko god da sam te podrzavao, pao si mi u ocima jer dva puta pravis istu gresku. Ovo je gotovo, primicemo jos jedan... Jedino se mozemo nadati da ce slovaci tuci grke u gostima i nama izboriti prvo mjesto.
Malo si pretjerao.Head je napisao/la:I dzeko ona picka smrdljiva **** mu sve usta,ide 1 na 1 moze da suta on se zavlaci,zavucem ti ga i merimi i amri
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Bez defanzivnog veznog opet krenuo , na gostovanju
pa di to ima .
pa di to ima .
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
+1barbarez je napisao/la:Salihovic kriv za gol 100 %.covjek je ocajan.trebaju.nam prodorni igraci a miske jedini zna podvalit loptu
3 puta napucava svog igrača, glupson. Kad centrira uopšte ne digne glavu.
Nema mozga sekunde jedne
Ja te volim, volim Željo..
Uvalice nam jos dva komada...
"Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dušu, dali su ti je, ne pitajući, došao si na red kad drugih, boljih, nije više bilo..." M. Selimović
*ebo im Azel mater.
Igrajte ****,igrajte.
Igrajte ****,igrajte.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
SUŠIĆU, INADŽIJO JEDNA! UBACUJ DEFANZIVNOG VEZNOG!
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
Don't raise your voice, improve your argument.
Lijeva strana ekipe je skroz neuigrana, a nije ni desna nešto bolja, ali naravno tu je Mensur koji popravlja dojam. Samo ne znam šta "Kralj šesnaesterca" nikad nije u šesnaestercu. Ljudi ubili i u skok igri i u pass igri. Naši centaršutevi idu nasumično u kazneni, tj. onaj koji slučajno prođe. Nema nikakvog ciljanja kod centaršuteva ni taktičke igre, k'o da igraju djeca u osnovnoj školi, 3-4 naša konstantno trče na loptu i stvaraju prostor Slovacima... toliko o našem stručnjaku s klupe i manekenčićima.

[youtube][/youtube]
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.