Emir Spahić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Emir Spahić
Opet pravi sranje, on je stvarno zaista, nemam rijeci.
@RKO
ne valjaju ,sa tvog spiska, mravac, medunjanin, stilic i susic i to jer ne rade dovoljno dobrpo svoj posao. ostali su u redu, niko nije savrsen
ne valjaju ,sa tvog spiska, mravac, medunjanin, stilic i susic i to jer ne rade dovoljno dobrpo svoj posao. ostali su u redu, niko nije savrsen
Sent from my Commodore 64
- Principatus
- Kontakt:
RKO je napisao/la:Incident na treningu....ni prvi ni zadnji al je bitno pljuvat po Spahicu.
Sve vama smeta u MP3.
Nevalja Begovic (kanadjanin,telefon,svadba bez narodnjaka...)
Nevalja Papac (nije htjeo igrat...)
Nevalja Pjanic (nije brz,mlatara rukama sudijama....)
Nevalaj Spahic (lud,nema u glavi svije ciste,smotan,penaldzija....)
Nevalja Ibisevic (kloc,ne zna gola dat,sluacajan bljesak 18 golova u 17 utakmica....)
Nevalja Lulic (prigovara sudijama,buni se pa bude kartoniran...)
Nevalja Salihovic (isto kao i Lulic...)
Nevalja Medunjanin (holandjanin)
Nevalja Miske (setac sa zvakom, ucjenjivac....)
Nevalaj Pandza (glupi kloc koji udara druge...)
Nevalja Dzeko (ne trudi se,opija se, dao samo 15 golova u 20 utakmica....)
Nevalja Mujdza (kad nije mogao za Hrvatsku doso nama)
nevalaj Mravac (kloc,nesposoban,doso preko stele u reprezentaciju....)
Nevalja Stilic (izumrla 10ka....)
nevalja Hasagic (ucjenjivac,ledja ga hebu....)
.....
nevljaju Salihamidzic (ne zalaganje,laziranje kartona...),Barbarez (kockar,hoce da se uvali u reprezentaciju), Susic (nesposoban,teleci pogled....), Ciro (lajavac,senilan,hrvat....).....
Hebo mater najbolje da se reprezentacija ugasi a vi idite i hvalite i svrsajite po Mesijima,Runijima,Ronaldu,Persiju......

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Ja sam uvijek vjerovao da igraci na treninzima diskutuju o abstraktnoj umjetnosti i antickoj literaturi.
Kad ono, Spahic mi razbi iluziju. Ko bi reko da u jednom fizickom sportu moze doci do fizickih obracuna... Ne znam sta da kazem. Razocaran sam.
Kad ono, Spahic mi razbi iluziju. Ko bi reko da u jednom fizickom sportu moze doci do fizickih obracuna... Ne znam sta da kazem. Razocaran sam.
Haaajmo ljudi podrška Spahi,ima kraci fitilj i to nije nista neuobicajeno,nema razloga da se pljuje po njemu,to je nas zlatni kapiten,podrzimo ga !
12.9.2009.
I predhodni je bio sa kracim fitiljem...ZEno.T. je napisao/la:Haaajmo ljudi podrška Spahi,ima kraci fitilj i to nije nista neuobicajeno,nema razloga da se pljuje po njemu,to je nas zlatni kapiten,podrzimo ga !

Spaha u svom elementu, nista strasno... Bitno da nije dobio po tamburi.
- Evolution87
- Kontakt:
Respekt za postRKO je napisao/la:Incident na treningu....ni prvi ni zadnji al je bitno pljuvat po Spahicu.
Sve vama smeta u MP3.
Nevalja Begovic (kanadjanin,telefon,svadba bez narodnjaka...)
Nevalja Papac (nije htjeo igrat...)
Nevalja Pjanic (nije brz,mlatara rukama sudijama....)
Nevalaj Spahic (lud,nema u glavi svije ciste,smotan,penaldzija....)
Nevalja Ibisevic (kloc,ne zna gola dat,sluacajan bljesak 18 golova u 17 utakmica....)
Nevalja Lulic (prigovara sudijama,buni se pa bude kartoniran...)
Nevalja Salihovic (isto kao i Lulic...)
Nevalja Medunjanin (holandjanin)
Nevalja Miske (setac sa zvakom, ucjenjivac....)
Nevalaj Pandza (glupi kloc koji udara druge...)
Nevalja Dzeko (ne trudi se,opija se, dao samo 15 golova u 20 utakmica....)
Nevalja Mujdza (kad nije mogao za Hrvatsku doso nama)
nevalaj Mravac (kloc,nesposoban,doso preko stele u reprezentaciju....)
Nevalja Stilic (izumrla 10ka....)
nevalja Hasagic (ucjenjivac,ledja ga hebu....)
.....
nevljaju Salihamidzic (ne zalaganje,laziranje kartona...),Barbarez (kockar,hoce da se uvali u reprezentaciju), Susic (nesposoban,teleci pogled....), Ciro (lajavac,senilan,hrvat....).....
Hebo mater najbolje da se reprezentacija ugasi a vi idite i hvalite i svrsajite po Mesijima,Runijima,Ronaldu,Persiju......

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Nakon jutrošnje varnice na treningu Seville, između našeg reprezentativca Emira Spahića i čileanskog veziste Garya Medele, te raznoraznih pisanja medija o našem kapitenu, ekskluzivno za **** portal, oglasio se i Spahić koji kaže:
"Za sutrašnju utakmicu na treningu uigravali smo presing i prilikom jednog duela sa Medelom, uklizao sam na loptu kako bih je izbio ali usput sam dodirnuo i njega. Medeli to nije najbolje palo pa je skočio i uputio mi par uvredljivih riječi. Ja nisam mogao ostati ravnodušan na to, ustao sam i odgurnuo ga. Nakon toga uletjeli su Kanute i Negredo kako bi spriječili daljna naguravanja. Ugavnom, nikakva tuča nije bila već obično naguravanje koje se milion puta dogodi u svim klubovima, treninzima" - govori Spahić za **** i nastavlja:
"Medela mi je inače dobar prijatelj i komšije smo. Nakon ovog (ne)sportskog naguravnja odmah smo pružili ruku jedan drugom i zaboravili šta se desilo. Poslije treniga, trener nas je obojicu poslao u svačionicu i rekao da ne računa na nas za sutrašnju utakmicu. Tu odluku smo prihvatili jer je to njegovo apsolutno pravo. Mediji su svašta pisali, ali ponavljam još jednom da to nije ništa strašno kao što su oni prenijeli" - kaže popularni Spaha na kraju razgovora za ****.
Razgovarao: Almedin Begić
IZVOR: ****
"Za sutrašnju utakmicu na treningu uigravali smo presing i prilikom jednog duela sa Medelom, uklizao sam na loptu kako bih je izbio ali usput sam dodirnuo i njega. Medeli to nije najbolje palo pa je skočio i uputio mi par uvredljivih riječi. Ja nisam mogao ostati ravnodušan na to, ustao sam i odgurnuo ga. Nakon toga uletjeli su Kanute i Negredo kako bi spriječili daljna naguravanja. Ugavnom, nikakva tuča nije bila već obično naguravanje koje se milion puta dogodi u svim klubovima, treninzima" - govori Spahić za **** i nastavlja:
"Medela mi je inače dobar prijatelj i komšije smo. Nakon ovog (ne)sportskog naguravnja odmah smo pružili ruku jedan drugom i zaboravili šta se desilo. Poslije treniga, trener nas je obojicu poslao u svačionicu i rekao da ne računa na nas za sutrašnju utakmicu. Tu odluku smo prihvatili jer je to njegovo apsolutno pravo. Mediji su svašta pisali, ali ponavljam još jednom da to nije ništa strašno kao što su oni prenijeli" - kaže popularni Spaha na kraju razgovora za ****.
Razgovarao: Almedin Begić
IZVOR: ****
-usro musemic:VOLIM SARAJVO VISE OD SVOG ZIVOTA
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo
Ma laze taj novinar sve ,,on je u istom klanu? stiti Spahica,, navodno je poslije tuce Raketic otisao u stan donijeti Kalasnjikov,, ali ga je sprijecio Kanute jer je rekao da ce postaviti exploziv ispod auta od Medela, ali jos ceka tacne upute od neki mafijasa i Rusije ,, sve ce se znati u toku dana!!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
-
- Kontakt:
Ocit primjer koliko imamo u drzavi psihopate,kad se procitaju ovi komentari.Pola u zivotu nije ni sutnulo lopte,a ostavljaju komentare umisljajuci se da su Mourinha. Ko prati fudbal,dobro i zna kakav pogan od fudbalera je Medela. Ali bitno je naci kako poljuvati reprezentativca BIH,jos uz to zahtjevati da se odstrani iz reprezentacije. A jos dovoljno govori,koliko samo ima onih "Bosanaca" pod laznim nickovima,a svi dobro znamo da su srcani navijaci njima njihovih matica Hrvatske i Srbije. Sikter ba,imate Djokana pa tam svrsajite.
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!
A za to vrijeme bit' ce organizovana zestoke demonstracije pod nazivom "MJENJAJMO KAPITENA". Na celu povorke naci ce se Mizaa sa transprentom: "OTISO SI HASANE, OSTALA JE TUGA".desno od njega je Monolog sa velikim natpisom "PRAVDA ZA MARINA" te sitnim slovima ispod "psovanje BOSANSKE MATERE ne zasluzuje samar". Iza njih ce paradirati Alexandar Makedonski koji je inace iz pouzdanih izvora imao dojavu da Susic nece biti selektrovrebac86 je napisao/la:Ma laze taj novinar sve ,,on je u istom klanu? stiti Spahica,, navodno je poslije tuce Raketic otisao u stan donijeti Kalasnjikov,, ali ga je sprijecio Kanute jer je rekao da ce postaviti exploziv ispod auta od Medela, ali jos ceka tacne upute od neki mafijasa i Rusije ,, sve ce se znati u toku dana!!

-
- Kontakt:
BRAVO!baboitata je napisao/la: A za to vrijeme bit' ce organizovana zestoke demonstracije pod nazivom "MJENJAJMO KAPITENA". Na celu povorke naci ce se Mizaa sa transprentom: "OTISO SI HASANE, OSTALA JE TUGA".desno od njega je Monolog sa velikim natpisom "PRAVDA ZA MARINA" te sitnim slovima ispod "psovanje BOSANSKE MATERE ne zasluzuje samar". Iza njih ce paradirati Alexandar Makedonski koji je inace iz pouzdanih izvora imao dojavu da Susic nece biti selektro![]()
sa natpisom: "HOCEMO SANKCIJE ZA SPAHICA, SUSICU UGLEDAJ SE NA TRENERA SEVILJE".
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
- tyler durden
- Kontakt:
baboitata je napisao/la:A za to vrijeme bit' ce organizovana zestoke demonstracije pod nazivom "MJENJAJMO KAPITENA". Na celu povorke naci ce se Mizaa sa transprentom: "OTISO SI HASANE, OSTALA JE TUGA".desno od njega je Monolog sa velikim natpisom "PRAVDA ZA MARINA" te sitnim slovima ispod "psovanje BOSANSKE MATERE ne zasluzuje samar". Iza njih ce paradirati Alexandar Makedonski koji je inace iz pouzdanih izvora imao dojavu da Susic nece biti selektrovrebac86 je napisao/la:Ma laze taj novinar sve ,,on je u istom klanu? stiti Spahica,, navodno je poslije tuce Raketic otisao u stan donijeti Kalasnjikov,, ali ga je sprijecio Kanute jer je rekao da ce postaviti exploziv ispod auta od Medela, ali jos ceka tacne upute od neki mafijasa i Rusije ,, sve ce se znati u toku dana!!![]()
sa natpisom: "HOCEMO SANKCIJE ZA SPAHICA, SUSICU UGLEDAJ SE NA TRENERA SEVILJE".

-
- Kontakt:
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
omg kako lud post @baboitata
demonstracije ispred zgrade saveza

demonstracije ispred zgrade saveza

- Goalgetter
- Kontakt:
Oplakah

Ma de ništa novo za Spahu, znate onda kad je protiv Njemačke zabio Marinu šaku

Sarajevo, Horde, Bog i Čaršija, neka živi Bosna naša država!
FK Sarajevo
FC Bayern
Millwall FC
Boston Celtics
FK Sarajevo
FC Bayern
Millwall FC
Boston Celtics
Ovo je inace nastavak serije ZOOne Sumraka u kome je glavni glumac bio Mile Pendrek....godina cetrdeset.baboitata je napisao/la:A za to vrijeme bit' ce organizovana zestoke demonstracije pod nazivom "MJENJAJMO KAPITENA". Na celu povorke naci ce se Mizaa sa transprentom: "OTISO SI HASANE, OSTALA JE TUGA".desno od njega je Monolog sa velikim natpisom "PRAVDA ZA MARINA" te sitnim slovima ispod "psovanje BOSANSKE MATERE ne zasluzuje samar". Iza njih ce paradirati Alexandar Makedonski koji je inace iz pouzdanih izvora imao dojavu da Susic nece biti selektrovrebac86 je napisao/la:Ma laze taj novinar sve ,,on je u istom klanu? stiti Spahica,, navodno je poslije tuce Raketic otisao u stan donijeti Kalasnjikov,, ali ga je sprijecio Kanute jer je rekao da ce postaviti exploziv ispod auta od Medela, ali jos ceka tacne upute od neki mafijasa i Rusije ,, sve ce se znati u toku dana!!![]()
BTW jos se valjam od smjeha ovom postu.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Kao sto sam i rekao, sreca ne pita se ni Mirzza ni Monolog ni Aco, vec se pita Pape i Osim, na svu srecu. A ovaj komentar pokazuje svu umobolnost baboitata, kojem je glavna parola, Begovicev mobitel, Kanadski supak, izdajica Medunjanin i koji kada nije u pravu ne dolazi na forum sedmicama, valjda gleda Seherzadu i Onura sa hanumom, sto bi mu bilo pametnije, jer o fudbalu pojma nema.baboitata je napisao/la:A za to vrijeme bit' ce organizovana zestoke demonstracije pod nazivom "MJENJAJMO KAPITENA". Na celu povorke naci ce se Mizaa sa transprentom: "OTISO SI HASANE, OSTALA JE TUGA".desno od njega je Monolog sa velikim natpisom "PRAVDA ZA MARINA" te sitnim slovima ispod "psovanje BOSANSKE MATERE ne zasluzuje samar". Iza njih ce paradirati Alexandar Makedonski koji je inace iz pouzdanih izvora imao dojavu da Susic nece biti selektrovrebac86 je napisao/la:Ma laze taj novinar sve ,,on je u istom klanu? stiti Spahica,, navodno je poslije tuce Raketic otisao u stan donijeti Kalasnjikov,, ali ga je sprijecio Kanute jer je rekao da ce postaviti exploziv ispod auta od Medela, ali jos ceka tacne upute od neki mafijasa i Rusije ,, sve ce se znati u toku dana!!![]()
Cuva Bog Zelju svog!