NBA season 2011-2012
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: NBA season 2011-2012
Dosta sjajnih utakmica noćas, mnogo ih je odlučeno u završnici, sjajno fantastična večer na NBA parketima
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Evo jedna zanimljivost, naime Heat je u dosadašnjem dijelu sezone izgubio 9 utakmica od 8 timova (Bucksi dva puta). Od tih 8 timova, 7 je izgubilo jedan ili više narednih mečeva što implicira da su za pobjedu protiv Miami-a igrali sa 110% i sagorjeli. Jedini izuzetak su Clippers-i koji su poslije pobjede nad Heat-om u sljedećem meču također zabilježili pobjedu. Sa druge strane, Miami je poslije 9 poraza uspio da 7 puta zabilježi pobjedu u narednom meču.
Šta je poenta:
1. nemojte pobjeđivati Miami jer poslije toga gubite sigurno.
2. kada Miami izgubi, u narednoj tekmi, uvijek se kladite protiv tima koji ga je pobjedio.

Šta je poenta:
1. nemojte pobjeđivati Miami jer poslije toga gubite sigurno.

2. kada Miami izgubi, u narednoj tekmi, uvijek se kladite protiv tima koji ga je pobjedio.

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
nije 7 vec 4 ,jer su imali 3 vezana poraza pa 2 vezana,znaci poslije poraza samo 4 puta su odmah pobjedilirio_Ferdy88 je napisao/la:Evo jedna zanimljivost, naime Heat je u dosadašnjem dijelu sezone izgubio 9 utakmica od 8 timova (Bucksi dva puta). Od tih 8 timova, 7 je izgubilo jedan ili više narednih mečeva što implicira da su za pobjedu protiv Miami-a igrali sa 110% i sagorjeli. Jedini izuzetak su Clippers-i koji su poslije pobjede nad Heat-om u sljedećem meču također zabilježili pobjedu. Sa druge strane, Miami je poslije 9 poraza uspio da 7 puta zabilježi pobjedu u narednom meču.
Šta je poenta:
1. nemojte pobjeđivati Miami jer poslije toga gubite sigurno.![]()
2. kada Miami izgubi, u narednoj tekmi, uvijek se kladite protiv tima koji ga je pobjedio.![]()
bullsi i dalje jedini nemaju 2 vezana poraza
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
eh sad, cjepidlakodema je napisao/la:nije 7 vec 4 ,jer su imali 3 vezana poraza pa 2 vezana,znaci poslije poraza samo 4 puta su odmah pobjedilirio_Ferdy88 je napisao/la:Evo jedna zanimljivost, naime Heat je u dosadašnjem dijelu sezone izgubio 9 utakmica od 8 timova (Bucksi dva puta). Od tih 8 timova, 7 je izgubilo jedan ili više narednih mečeva što implicira da su za pobjedu protiv Miami-a igrali sa 110% i sagorjeli. Jedini izuzetak su Clippers-i koji su poslije pobjede nad Heat-om u sljedećem meču također zabilježili pobjedu. Sa druge strane, Miami je poslije 9 poraza uspio da 7 puta zabilježi pobjedu u narednom meču.
Šta je poenta:
1. nemojte pobjeđivati Miami jer poslije toga gubite sigurno.![]()
2. kada Miami izgubi, u narednoj tekmi, uvijek se kladite protiv tima koji ga je pobjedio.![]()
bullsi i dalje jedini nemaju 2 vezana poraza

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- bear grylls
- Kontakt:
salty poceo da regrutuje nove clanove po facebooku sprema se za plejoff strah ga navijaca heata hahahhaha 

malo vas je svakako,uostalom kod vas postoje podjele neki navijaju za heat a neki za lebrona hehebear grylls je napisao/la:salty poceo da regrutuje nove clanove po facebooku sprema se za plejoff strah ga navijaca heata hahahhaha
a za ovog gore poenta je da ti nebi tacna informacija hehe
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
drugi dio informacije, koji je manje bitan za ono sta sam zelio da kazem, je netacandema je napisao/la:malo vas je svakako,uostalom kod vas postoje podjele neki navijaju za heat a neki za lebrona hehebear grylls je napisao/la:salty poceo da regrutuje nove clanove po facebooku sprema se za plejoff strah ga navijaca heata hahahhaha

________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
pa i vas je bilo malo dok Rose nije poceo da kako igra i dok vas nije odveo na vrh istoka,ja se sjecam samo kada ste ti i Salty bili na forumu svi ostali su kasnije dolazilidema je napisao/la:malo vas je svakako,uostalom kod vas postoje podjele neki navijaju za heat a neki za lebrona hehebear grylls je napisao/la:salty poceo da regrutuje nove clanove po facebooku sprema se za plejoff strah ga navijaca heata hahahhaha

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
ja tako je ali tad je bilo 0 navijaca heata i nekoliko cavsa,sad ostao 1 cavsa a bullsi se umnozili heheL-Train je napisao/la:pa i vas je bilo malo dok Rose nije poceo da kako igra i dok vas nije odveo na vrh istoka,ja se sjecam samo kada ste ti i Salty bili na forumu svi ostali su kasnije dolazilidema je napisao/la:malo vas je svakako,uostalom kod vas postoje podjele neki navijaju za heat a neki za lebrona hehebear grylls je napisao/la:salty poceo da regrutuje nove clanove po facebooku sprema se za plejoff strah ga navijaca heata hahahhaha
Ma jbg tad Heat nikom nije bio zanimljiv 

e a mi bili uz bullse kad su imali omjer 10-72,i opet nam bili zanimljiviL-Train je napisao/la:Ma jbg tad Heat nikom nije bio zanimljiv
- bear grylls
- Kontakt:
Jest meniL-Train je napisao/la:Ma jbg tad Heat nikom nije bio zanimljiv

al tad nisi bio na forumu a vjerujem da si i tad bio uz Heatbear grylls je napisao/la:Jest meniL-Train je napisao/la:Ma jbg tad Heat nikom nije bio zanimljiv
- bear grylls
- Kontakt:
Nisam bio poslije mi je rođak rekao da se registrujem ali sam uvijek bio uz njih pa i kad smo katastrofalni bili kad ste nam vi uzeli rosea pred nosom intervencijom vise sile(jordanadema je napisao/la:al tad nisi bio na forumu a vjerujem da si i tad bio uz Heatbear grylls je napisao/la:Jest meniL-Train je napisao/la:Ma jbg tad Heat nikom nije bio zanimljiv

da,ti i Salty.Ovi su kasnije dosli kada je Rose postao zvijezda i kada je Chicago postao foavorit za naslov.dema je napisao/la:e a mi bili uz bullse kad su imali omjer 10-72,i opet nam bili zanimljiviL-Train je napisao/la:Ma jbg tad Heat nikom nije bio zanimljiv
Aham.L-Train je napisao/la:da,ti i Salty.Ovi su kasnije dosli kada je Rose postao zvijezda i kada je Chicago postao foavorit za naslov.dema je napisao/la:e a mi bili uz bullse kad su imali omjer 10-72,i opet nam bili zanimljiviL-Train je napisao/la:Ma jbg tad Heat nikom nije bio zanimljiv
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Nisu ni sad favoritiL-Train je napisao/la:da,ti i Salty.Ovi su kasnije dosli kada je Rose postao zvijezda i kada je Chicago postao foavorit za naslov.dema je napisao/la:e a mi bili uz bullse kad su imali omjer 10-72,i opet nam bili zanimljiviL-Train je napisao/la:Ma jbg tad Heat nikom nije bio zanimljiv

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
ma nije ni to tacno bilo nas 5 tad eno ti prva stranica na temi bullsa,samo smo salt i ja najvise pisaliL-Train je napisao/la:da,ti i Salty.Ovi su kasnije dosli kada je Rose postao zvijezda i kada je Chicago postao foavorit za naslov.dema je napisao/la:e a mi bili uz bullse kad su imali omjer 10-72,i opet nam bili zanimljiviL-Train je napisao/la:Ma jbg tad Heat nikom nije bio zanimljiv
Ma vi ste jedini i pisali,ovi su dolazili kad im je dosadno
BIHfan,ti si dosao prvi od ovih ostalih
@LBJ MVP-ma to ja njima laznu nadu

@LBJ MVP-ma to ja njima laznu nadu

- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
League ****: Reported Blazers/Pacers talks for Jamal Crawford are "legitimate." PDX asking for 2012 first & A.J. Price.
Pacers balking at including pick. "The 1st team to give Portland a 1st round pick for Crawford will have him," **** said.
I, jos jedan lijep podatak
Through 36 games, ESPN is seeing a 14% ratings increase for its NBA coverage this season, averaging a 1.6 rating compared to 1.4 last year.
Pacers balking at including pick. "The 1st team to give Portland a 1st round pick for Crawford will have him," **** said.

I, jos jedan lijep podatak

Through 36 games, ESPN is seeing a 14% ratings increase for its NBA coverage this season, averaging a 1.6 rating compared to 1.4 last year.

________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.