Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Ulog se vraca nazad?nime_tm87 je napisao/la:Eo meneSjecate se onog mog havera sto je dig'o 400 KM... sta ce biti dalje lik uplati 200 Km na borac-ZELJO X... utakmica prekinuta
![]()
Upravo, obracunava se kvota 1 koliko ja znamcalcio je napisao/la:Ulog se vraca nazad?nime_tm87 je napisao/la:Eo meneSjecate se onog mog havera sto je dig'o 400 KM... sta ce biti dalje lik uplati 200 Km na borac-ZELJO X... utakmica prekinuta
![]()
Treba mi vodstvo Benfice na poluvremenu, hajmooo Cardozo, Aimar i drustvo
Valjad ne uzimaju porez.nime_tm87 je napisao/la:Upravo, obracunava se kvota 1 koliko ja znamcalcio je napisao/la:Ulog se vraca nazad?nime_tm87 je napisao/la:Eo meneSjecate se onog mog havera sto je dig'o 400 KM... sta ce biti dalje lik uplati 200 Km na borac-ZELJO X... utakmica prekinuta
![]()
Treba mi vodstvo Benfice na poluvremenu, hajmooo Cardozo, Aimar i drustvo
Leyton je napisao/la:Pa sta ga imas i sad postavljati,da se poHvalis da si dobio...Podjeli brate s nama prije meca,mozda neko isprati,mozda je neko kontao nes drugo igrati,pa se predomisli, ako si u mogucnosti,,ako ne nikom nistabraco je napisao/la:Možda zato što nisam bio u mogućnosti da postavim + mi je Williams igrala u 1 ujutro?
Ja sam mislio da si ti bio ozbiljan,al ne bitno nisam se ja naljutioLeyton je napisao/la: nemoj tako,ti uvijek postavis tiket prije pocetka,i po tom pitanju si korektan.I nisi mjenjao Fince,ja sam zajebavao,zato sto si dobar co'ik
ma kec k'o vrata...Viper je napisao/la:Zna li neko rezultat rukomet Rusija - Portugal?
hahah ma pretpostavljam, al et, nigdje nmg nac rezultatPapastathopoulos je napisao/la:ma kec k'o vrata...Viper je napisao/la:Zna li neko rezultat rukomet Rusija - Portugal?
Dobila Rusija 28:21.Viper je napisao/la:Zna li neko rezultat rukomet Rusija - Portugal?
http://live.euroleague.net/gamesjs.aspx ... L84C45&z=0" onclick="window.open(this.href);return false;likusa je napisao/la:gdje da pratim koseve igraca na ovoj tekimi eurolige ?
hvala tiPapilon20 je napisao/la:http://live.euroleague.net/gamesjs.aspx ... L84C45&z=0" onclick="window.open(this.href);return false;likusa je napisao/la:gdje da pratim koseve igraca na ovoj tekimi eurolige ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.