Miralem Pjanić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Re: Miralem Pjanić

Post Postao/la calcio » 22 avg 2011, 22:24

BIHfan je napisao/la:
rogeRF je napisao/la:I ja sam isto bio misljenja da ono ne bi trenala biti asistencija, ali kada sam jucer vidio da je kod Dzekinog gola asistencija pripisana Milneru, onda je i ona Pjaniceva i vise nego asistencija (ako takvo nesto postoji :mrgreen: )
Pa ako to nisu asistencije, onda ti veze nemas o fudbalu. Cista asistencija Pjanica, ja ne mogu da vjerujem da neko ovdje pise da nije asistencija. Znatel vi sta znaci pojam asistencija?
Jest to je bila asistencija ali postoje asistencije i "asistencije"

Gomis je obavio 99% posla na svoju ruku, oslobodio se i zabio. Uloga Pjanica je bila minimalna. Ali neki ovdje su vidili da je Pjanic asistirao pa su poceli pricu kako je Pjanic donio prevagu. A ustvari je bio pravo los na utakmici. nemojmo sami sebe lagati. Neka mu statisticari upisu da je asistirao ali istina je da nije bio bas dobar na toj utakmici. Kao ni ostatak ekipe.

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 22 avg 2011, 22:29

calcio je napisao/la:
BIHfan je napisao/la:
rogeRF je napisao/la:I ja sam isto bio misljenja da ono ne bi trenala biti asistencija, ali kada sam jucer vidio da je kod Dzekinog gola asistencija pripisana Milneru, onda je i ona Pjaniceva i vise nego asistencija (ako takvo nesto postoji :mrgreen: )
Pa ako to nisu asistencije, onda ti veze nemas o fudbalu. Cista asistencija Pjanica, ja ne mogu da vjerujem da neko ovdje pise da nije asistencija. Znatel vi sta znaci pojam asistencija?
Jest to je bila asistencija ali postoje asistencije i "asistencije"

Gomis je obavio 99% posla na svoju ruku, oslobodio se i zabio. Uloga Pjanica je bila minimalna. Ali neki ovdje su vidili da je Pjanic asistirao pa su poceli pricu kako je Pjanic donio prevagu. A ustvari je bio pravo los na utakmici. nemojmo sami sebe lagati. Neka mu statisticari upisu da je asistirao ali istina je da nije bio bas dobar na toj utakmici. Kao ni ostatak ekipe.
Ja sam samo rekao da je ono cista asistencija, a to sta je Gomis dalje uradio je nesto drugo. Pjanic je dodao Gomisu koji je iz prve sutirao u okretu. A to kako je Pjanic odigrao vec sam rekao.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

rogeRF
Kontakt:

Post Postao/la rogeRF » 22 avg 2011, 22:45

BIHfan je napisao/la:
NE, ne znam sta znaci pojam "asistencija", al', imas ti tu (ti si pametan, i imas veze o fudbalu) da nam svima objasnis. Trebao bi ti otvoriti neku svoju temu, da nam malo objasnjavas nogometne pojmove, pravila...
A, procitaj sta je neko napisao, ne bi ti lose bilo!
Izdržati, to je temelj vrline!

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 22 avg 2011, 22:47

rogeRF je napisao/la:
BIHfan je napisao/la:
NE, ne znam sta znaci pojam "asistencija", al', imas ti tu (ti si pametan, i imas veze o fudbalu) da nam svima objasnis. Trebao bi ti otvoriti neku svoju temu, da nam malo objasnjavas nogometne pojmove, pravila...
A, procitaj sta je neko napisao, ne bi ti lose bilo!
Ne gubi se momak, imam ja pametnijeg posla neg tebi objasnjavat koje je jabuka a koje kruska.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

rogeRF
Kontakt:

Post Postao/la rogeRF » 22 avg 2011, 22:51

BIHfan je napisao/la:
Ne gubi se momak, imam ja pametnijeg posla neg tebi objasnjavat koje je jabuka a koje kruska.
Sto me onda citiras i pametujes mi o neki pravilima (nogometnim). Ja imam neko misljenje da je ono bila asistencija, ili da nije bila asistencija. Sta ti imas s tim'?
Izdržati, to je temelj vrline!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 22 avg 2011, 23:47

A ako neko odvali guzom.....loptu i na tu odvaljenu saigrac mu iz voleja zabije,to se vodi kao asistencija.
Bez budalestina,asistencija pripada Pjani.Sto se tice lose igre tu su svi igraci krivi,pogotovo onaj coke cola sto je bezveze dobio crveni kao i krivac zbog primljenog gola.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 23 avg 2011, 12:29

Ne da mi se citati ranije postove,ali ako neko kaze da je Pjaniceva uloga minimalna onda fakat veze nema o fudbalu. Das loptu covjeku u situaciji iz koje ce sutnut i postic go (tj. asistiras mu) i usput odvuces za sobom dva covjeka da bi on lakse postigao taj isti gol. Minimalne zasluge,nema sta. Kad malo bolje razmislim,Gomis je u stvari "samo" sutnuo loptu prema golu.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

Vrebac
Kontakt:

Post Postao/la Vrebac » 24 avg 2011, 19:10

Pjanic cini mi se za sada ne igra uzvratnu utakmicu!!! 50 min 0-0,

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 24 avg 2011, 19:11

Ne mogu da vjerujem da Pjanic ne igra! Umjesto njega tu je u igri Gonalons, igrac koji je po meni daleko manje kvalitetniji u odnosu na Miralema. Ali, ipak je on Francuz... :x :x
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

TKC
Kontakt:

Post Postao/la TKC » 24 avg 2011, 19:20

polako tek se vraca sa povrede korak po korak. ;)

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 24 avg 2011, 19:34

TKC je napisao/la:polako tek se vraca sa povrede korak po korak. ;)
Nema tu polahko! Povreda je stvar proslosti. Ako nece igrati sad', kako ce onda kad' ce vrati Gourcuff?
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

Vrebac
Kontakt:

Post Postao/la Vrebac » 24 avg 2011, 19:53

Pjanic je odigrao zadnjih 10min i koja razlika u igri,, gubili 1-0 i kad je on usao nakon nekoliko prodora korner i onda 1-1, neki crnac dao go , ali se je vidjelo da íma motiv i zelju kako je trcao,, ja mislim da on mora igrati prvu tekmu protiv bjelorusa!

Dylan Dog
Kontakt:

Re:

Post Postao/la Dylan Dog » 24 avg 2011, 19:56

Vrebac je napisao/la:Pjanic je odigrao zadnjih 10min i koja razlika u igri,, gubili 1-0 i kad je on usao nakon nekoliko prodora korner i onda 1-1, neki crnac dao go , ali se je vidjelo da íma motiv i zelju kako je trcao,, ja mislim da on mora igrati prvu tekmu protiv bjelorusa!
Slazem se ja da on treba igrati u prvoj postavi protiv Bjelorusa,ali pretjerao si sa hvalospjevima,usao je u trenutku kada se Rubin skroz otvorio tako da je imao dosta prostora,a jeli ono on ili sam ga zamjenio promasio citav gol nakon precke Bastosa :roll:
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

neko_iz_mase
Kontakt:

Post Postao/la neko_iz_mase » 24 avg 2011, 19:59

Jašta je bola. I uz to, imao je asistenciju :lol: Pjanić dodao do Brianda, Briand do Kallstroma, Kallstrom do Konea i ovaj zabi gol. A pisat' ćemo Pjaniću asistenciju :lol:
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.

Vrebac
Kontakt:

Post Postao/la Vrebac » 24 avg 2011, 20:01

Nije on promasio ,,on je napravio onaj super prodor po strani kada je dodao Bastosu,, imao je prostora da! ali umjesto jos veceg pritiska Rusa on je dosta ako ne i najvise doprinjeoda je LIon poco napadati!!!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 24 avg 2011, 20:02

Ko ono rece da ce ove bacuske nakantati Lyon :mrgreen: :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

L' Imperator
Kontakt:

Re: Re:

Post Postao/la L' Imperator » 24 avg 2011, 20:04

Dylan Dog je napisao/la: Slazem se ja da on treba igrati u prvoj postavi protiv Bjelorusa,ali pretjerao si sa hvalospjevima,usao je u trenutku kada se Rubin skroz otvorio tako da je imao dosta prostora,a jeli ono on ili sam ga zamjenio promasio citav gol nakon precke Bastosa :roll:
nije, on je prosao po lijevoj strani i asistirao Bastosu koji je pogodio precku, a na odbijenu (od precke) loptu je natrcao Kalstrom (ja mislim) i nabio je visoko preko gola.
#samoRudar #zauvijek

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 24 avg 2011, 20:08

harishp je napisao/la:Ko ono rece da ce ove bacuske nakantati Lyon :mrgreen: :mrgreen:
Jesi gledao utakmicu ?

Standardni stoperi Rubina Boccheti i Navas nisu igra,lijevi bek i argentinski reprezentativac Ansaldi nije igrao,krilo Carlos Eduardo za kojega je skoro pisalo da Juve nudi 18M eura nije igrao,ponajbolji igrac ekipe Ryazantsev nije igrao,osim Bocchetia niko od njih nije igrao ni u prvoj utakmici,dakle dolazimo do zakljucka da je Lyon,ponajbolja ekipa posljednih godina iz jedne od liga petice do 5 minuta prije kraja revansa strepila za prolaz protiv 4-5te ekipe po kvaliteti iz Rusije,tj.protiv njene skoro pa druge postave.

Miralem definitivno zasluzuje prvu postavu Lyona i reprezentacije.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

TKC
Kontakt:

Post Postao/la TKC » 24 avg 2011, 20:18

onaj nije igrao, onaj nije igrao, onaj nije igrao, bla bla bla....
Oni koji igraju umjesto njih su isto kvalitetni ali naravno ako Barca fali Xavi,Iniesta,Messi ili Real Ronalda. Onda je to druga stvari. Pjanic je opet preokrenuo utakmicu Lyon su bili drugaciji tim ofensivno nego prije njega.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 24 avg 2011, 20:33

Dylan Dog je napisao/la:
harishp je napisao/la:Ko ono rece da ce ove bacus
ke nakantati Lyon :mrgreen: :mrgreen:
Jesi gledao utakmicu ?

Standardni stoperi Rubina Boccheti i Navas nisu igra,lijevi bek i argentinski reprezentativac Ansaldi nije igrao,krilo Carlos Eduardo za kojega je skoro pisalo da Juve nudi 18M eura nije igrao,ponajbolji igrac ekipe Ryazantsev nije igrao,osim Bocchetia niko od njih nije igrao ni u prvoj utakmici,dakle dolazimo do zakljucka da je Lyon,ponajbolja ekipa posljednih godina iz jedne od liga petice do 5 minuta prije kraja revansa strepila za prolaz protiv 4-5te ekipe po kvaliteti iz Rusije,tj.protiv njene skoro pa druge postave.

Miralem definitivno zasluzuje prvu postavu Lyona i reprezentacije.
Jok sto eto ti si.
Zakljucak je da se u svadbu ne ide bez qurca.
Sto se tice Miralema,jos se trazi.Sto nije ni cudo,nakon konja Puela i njegovih fix ideja
Iz tog razloga je izgubio svoj slif zbog kojeg je i doveden.A skaut koji ga preporucio je bas sad trener Lyona.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], torbica i 30 gostiju.