Muhamed Bešić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Muhamed Bešić
CONFIRMED: Besic signs for Everton for an undisclosed fee penning a 5 year deal
Halo ucenjak, imas li i o cemu drugome pisati, pravis belaj bez potrebePauk je napisao/la:Pogledaj samo Afriku i Bliski Istog...tu se ljudi najvise mole Bogu bez obzira jel krst ili polumjesec...a to su najgori i najsiromasniji dijelovi svijeta gdje vlada smrt i glad svaki dan.
Najbolji dio svijeta za zivot i gdje su ljudi najsretniji je Skandinavija gdje je 70-80% populacije bez religije.
Ali ako je tacno sta Kuran kaze onda je to sve Allahova volja...jer sve sto se desi na svijetu je Allahova volja i dobro i zlo.
Slobodne volje nema...Allah je ''ponistio'' Dzekin ofsajd gol protiv Nigerije
izvor?Edvin_Mg je napisao/la:CONFIRMED: Besic signs for Everton for an undisclosed fee penning a 5 year deal
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
[youtube][/youtube]Pauk je napisao/la:izvor?Edvin_Mg je napisao/la:CONFIRMED: Besic signs for Everton for an undisclosed fee penning a 5 year deal
1946
ma to sve preko twittera ljudi pišu, sad ne znam koliko su pouzdani, al' vidio sam tamo na forumu da i navijači Evertona vjeruju dvojici, trojici 

Aha,kazu da kad on napise znaci to je to,cekat cemo sutra,svi ga ocekuju sutra na pregledimaChinaglia je napisao/la:ma to sve preko twittera ljudi pišu, sad ne znam koliko su pouzdani, al' vidio sam tamo na forumu da i navijači Evertona vjeruju dvojici, trojici
Sejo Kalac
Mogo si bar Serifa metnut.

Ajax je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
![]()
NK Bratstvo Bosanska Krupa
Nottingham Forest FC
"Gudison Park jе njihova tvrđava, njihov dom. Nе trеba im vеći, jеr imaju ono što su nеki olako ispustili – osеćaj pripadnosti nеčеmu što trajе 122 godine. Trajaćе i daljе."
Nottingham Forest FC
"Gudison Park jе njihova tvrđava, njihov dom. Nе trеba im vеći, jеr imaju ono što su nеki olako ispustili – osеćaj pripadnosti nеčеmu što trajе 122 godine. Trajaćе i daljе."
Nema dalje ovo je vrhBKwizard je napisao/la:

- ZgemboAdislic
- Kontakt:
Hocel iko dat link za neki izvor od neke stranice koja se ne ismijava vjecito ako je istina?
Greg O'keeffe (twitter), on izvještava kad je u pitanju EvertonZgemboAdislic je napisao/la:Hocel iko dat link za neki izvor od neke stranice koja se ne ismijava vjecito ako je istina?
- ZgemboAdislic
- Kontakt:
Evo i na Everton forumu posteri pisu, izgleda ovo se desava. Super potez. Sretno mali!
ma to je gotova stvar 

....Kramer leaving the game early, clearly wants to join Besik in the Wimslow to watch exra time.

Winslow je čuveni pab blizu Evertonovog stadiona

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Da je nama jedan upola ovakav stadion napravit od Grbavice ili BIlinog polja
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

ipak je ono bio netačan info, ili je profil Greg O'keeffea hakovan ili je u pitanju bio lažni profil
međutim, tamo i dalje nagađaju da bi sutra mogli objaviti transfer 

I vi polijećete i vodite se nekim levatskim novinama. Lakopo ljudi moji.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- Marsal
- Kontakt:
Čitam sinoć malo Evertonov forum kad tamo imam šta vidjet i oni čitaju naš, nek lik preveo bruku postova u vezi Mumeta preko google translatea i našao sam par svojih postova tamo, ljudi se baš iznenadili, kaže jedan nevjerovatno mu kako dobro razumijemo kako Everton funkcioniše i nešto u tom smislu. 

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
-
- Kontakt:
Nista me ne moze iznenadit pa tako i da Besic nastavi karijeru u Turskoj. Mozda ga Vaha dovede u Trabzonspor..
Trenutno korisnika/ca: denza, jasmin10, zastitaIdentiteta i 20 gostiju.