FK Drina Zvornik
Re: FK Drina Zvornik
eto i nas u premier ligu 

JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...
Super, još da Ćiro ostane pa da Zvornik upamti i to u svojoj fudbalskoj istorijifukarezv je napisao/la:eto i nas u premier ligu

ako udjemo, a sanse su 99,9% Ćiro bi trebao produziti ugovor tako da dobre su sanse da Ćiru vidite u ZvornikuDrina1945 je napisao/la:Super, još da Ćiro ostane pa da Zvornik upamti i to u svojoj fudbalskoj istorijifukarezv je napisao/la:eto i nas u premier ligu

Nekadašnja regija Sjeveroistočna Bosna naredne sezone imat će čak 5 premijerligaša:Sloboda,Radnik,Drina,Zvijezda i Mladost.Ko voli fudbal,a živi u ovoj regiji ima priliku svake sedmice pogledati neku dobru utakmicu.
Drina1945 je napisao/la:
Stadion je uređen, čak je nedavno i nova trava postavljena što ipak ne govori da je problem drenaže rješen, jer je teren skoro u nivou Drine i čim malo Drina nadođe nastaje problem.

Da ne ponavljam jedno te isto. Drina će izgleda tek u junu proslaviti titulu

DRŽITE SE MOMCI !
Fudbal je sad u drugom planu, sad je važno da pomognete komšijama i sugradjanima da prebrode ovo vrijem.
Fudbal je sad u drugom planu, sad je važno da pomognete komšijama i sugradjanima da prebrode ovo vrijem.
momci jeste zivi nema vas 15 dana na forumu ? 

Tu smo tu smo nego čekamo da se završi konačno ovaj dio takmičenja u PL RS pa da možemo konačno razmišljati o pojačanjima i pripremama za PL BiH.fukarezv je napisao/la:momci jeste zivi nema vas 15 dana na forumu ?
Već su počela licitiranja sa novim pojačanjima
Marko Jevtić (Borac )
Pavle Sušić (Zvijezda)
Dragan Ristić (Mladost VO)
Boban Đerić (Leotar)
Jevtić, Ristić i Đerić su Drinini bivši fudbaleri a za ovog Sušića nikad nisam čuo osim da je kapiten Zvijezde i da je rodom iz Šekovića.
Marko Jevtić (Borac )
Pavle Sušić (Zvijezda)
Boban Đerić (Leotar)
Jevtić, Ristić i Đerić su Drinini bivši fudbaleri a za ovog Sušića nikad nisam čuo osim da je kapiten Zvijezde i da je rodom iz Šekovića.
Pavle Sušić vam je za nase prilike vise nogo sjajan bek ili krilo,moze obje pozicije.Sjajan dribler,brz,prodoran.....Drina1945 je napisao/la:Već su počela licitiranja sa novim pojačanjima
Marko Jevtić (Borac )
Pavle Sušić (Zvijezda)
Boban Đerić (Leotar)
-
- Kontakt:
I ja sam tu,cekam da nas prebace na temu Premijer Ligafukarezv je napisao/la:momci jeste zivi nema vas 15 dana na forumu ?

Ma kod nas nema nikakve euforije,mi smo ušli u ligu još prije mjesec dana.
Sad u subotu protiv Napretka bilo 600-700 gledalaca,malo na kraju skandirali šampioni,šampioni i to je to.
Daj prebacujte nas na temu Premijer liga

Pobjeda za kraj i to protiv Sutjeske u Foči. Nekako nam ta Sutjeska leži i ako se ne varam mislim da imamo samo jedan poraz u međusobnim utakmicama a recimo svi se žale na nju da teško uzimaju bodove.
E sad glavni cilj sačuvati Radovića i Rustemovića jer vidim da im malo treba da odu a Slobo neka ide jer uz dužno poštovanje, znamo se dobro, prijatelji smo ali brate nije za Premijer lige, povrede su ga dosta koštale a obećavao je. Mićić je uvijek inspiracija kad je riječ o njegovom vođenju kluba. Rekao sam već ranije da čovjeka ne treba tjerati iz kluba i da bi dobar bio pomoćnik ali ništa više od toga, klub treba da iskoristi njegov staž u Zvezdi i pokuša profitirati dovođenjem nekih jeftinih igrača kao što je to radio Leotar u svojim slavnim danima. Pojačanja koja su najavljena su odlična i nadam se da će se realizovati.
Nadam se da će ljudi koji vode ovaj forum ubrzo ovu temu prebaciti gdje joj je i mjesto
E sad glavni cilj sačuvati Radovića i Rustemovića jer vidim da im malo treba da odu a Slobo neka ide jer uz dužno poštovanje, znamo se dobro, prijatelji smo ali brate nije za Premijer lige, povrede su ga dosta koštale a obećavao je. Mićić je uvijek inspiracija kad je riječ o njegovom vođenju kluba. Rekao sam već ranije da čovjeka ne treba tjerati iz kluba i da bi dobar bio pomoćnik ali ništa više od toga, klub treba da iskoristi njegov staž u Zvezdi i pokuša profitirati dovođenjem nekih jeftinih igrača kao što je to radio Leotar u svojim slavnim danima. Pojačanja koja su najavljena su odlična i nadam se da će se realizovati.
Nadam se da će ljudi koji vode ovaj forum ubrzo ovu temu prebaciti gdje joj je i mjesto

-
- Kontakt:
Pavle Sušic izgleda utekao u Zrinjski
.Ipak nismo mogli da se nosimo sa ponudom Zrinjskog.
Vidim Ristic svaki dan na kafi u 304 sa fudbalerima Drine,vidio sam ga prije 2-3 dana u Mocartu igra neke sigurice na 2km
.Vjerujem da je njegov dolazak gotova stvar,dobar je Rile moze pomoci sigurno!
Ja da se pitam vratio bi i Krezovica iz V.Obarske i Ninica iz Šepka,naravno ako su zainteresovani.
Malo da skrenem sa teme,da pomenem sjajne momke koji su u sjeni Fk Drina.
Naime završeno je rukometno prvenstvo RS ,novi šampioni i clanovi premijer lige su rukometaši Drine
Da podsjetim i prošle godine su bili prvaci RS ali pametnjakovici iz opštine su rekli da za njih nema para i nisu im dozvolili igranje u PL.
Umjesto njih je igrao finansijski gigant iz K.Dubice ,oni su skupili pare za Pl za dva dana.
Bila bi velika sramota da ovi momci opet ostanu uskraceni za igranje u PL!
Nazalost izgleda da nikom nije stalo do ovog kluba koji se i ove godine prošetao ligom RS!
Zar je moguce da Zvornicani ne zele gledati Borac.Bosnu i druge klubove.
Bio sam na utakmici prije 10 dana poslije koje su Dodijeljene medalje i pehar za šampiona RS,Bilo je maksimalno 100 gledalaca!
Osjecao sam se ponizeno,tuzno ma nemam rijeci da opišem.Znam rukomet nije popularan kao fudbal ,ali što je malo ,malo je.
Što se tice fudbalera Drine mislim da nam dolaze bolji dani,siguran sam da necemo ispasti iz lige!

Vidim Ristic svaki dan na kafi u 304 sa fudbalerima Drine,vidio sam ga prije 2-3 dana u Mocartu igra neke sigurice na 2km

Ja da se pitam vratio bi i Krezovica iz V.Obarske i Ninica iz Šepka,naravno ako su zainteresovani.
Malo da skrenem sa teme,da pomenem sjajne momke koji su u sjeni Fk Drina.
Naime završeno je rukometno prvenstvo RS ,novi šampioni i clanovi premijer lige su rukometaši Drine

Da podsjetim i prošle godine su bili prvaci RS ali pametnjakovici iz opštine su rekli da za njih nema para i nisu im dozvolili igranje u PL.
Umjesto njih je igrao finansijski gigant iz K.Dubice ,oni su skupili pare za Pl za dva dana.
Bila bi velika sramota da ovi momci opet ostanu uskraceni za igranje u PL!
Nazalost izgleda da nikom nije stalo do ovog kluba koji se i ove godine prošetao ligom RS!
Zar je moguce da Zvornicani ne zele gledati Borac.Bosnu i druge klubove.
Bio sam na utakmici prije 10 dana poslije koje su Dodijeljene medalje i pehar za šampiona RS,Bilo je maksimalno 100 gledalaca!
Osjecao sam se ponizeno,tuzno ma nemam rijeci da opišem.Znam rukomet nije popularan kao fudbal ,ali što je malo ,malo je.
Što se tice fudbalera Drine mislim da nam dolaze bolji dani,siguran sam da necemo ispasti iz lige!
Kada je Drina konačno ispala iz premijer lige porazom od Zvijezde u Zvorniku Dragan Ristić se tada, prije utakmice, kladio sa jednim novinarom da će dati gol Drini i to je nažalost učinio.
E sada ako dođe u klub pitanje kako će tim istim ljudima pogledati u oči zbog ove izjave, nije da branim ili opravdavam Jevtića i ostale iz uprave ali mislim da je "vrata g****** zatvorio", djelimično.$ " је " $ траг у $ $, за њу је $ " " $ првенствена ? јесенас, ? се растао са ? ? с $. % је % " ? % у & ' " " " ? $ је ?. " он & тог ? " " ? сретан ? га је ?, & &, & Управе $.
- " " претјерано сретан, јер је $ ' ?. Жао " је $ " ", ? ' $ ? & $ " Управе, " су ' ? ?. Јесенас ' " " на " с " & " $ новац " ' % $. $ се $ - у $ $ $ ', те $ $ у " - $ $ ?, " " & - & је ".
-
- Kontakt:
U pravu si sve druze,ali garantujem to da covjek voli Drinu i da je ok momak.Ne poznajem ga licno,ali dosta mojih drugova ga znaju i kazu da je ok.
Sjecam se ja te utakmice sa Zvijezdom i ja sam malo bio ljut na njega,ali budimo realni vec tada je sve krenulo nizbrdo i bez tog njegovog gola mi bi ispali.
Nesporazumi se dešavaju,evo ja sam malo stariji pa nisam baš za to da budem clan Vukova,ali valjda su i navijaci prestali organizovano navijati nakon ispadanja iz lige zbog nekih nesporazuma sa upravom.
Sutra da se vrate ja ih ne bi pitao gdje su bili tri godine,vec bi bio srecan što su tu.
Isti slucaj je sa Risticem,ako se vrati ne treba zaboraviti njegov postupak ali treba mu oprostiti.
Voli on Drinu to ti garantujem,a nama trebaju svi kojima je stalo do Drine
Sjecam se ja te utakmice sa Zvijezdom i ja sam malo bio ljut na njega,ali budimo realni vec tada je sve krenulo nizbrdo i bez tog njegovog gola mi bi ispali.
Nesporazumi se dešavaju,evo ja sam malo stariji pa nisam baš za to da budem clan Vukova,ali valjda su i navijaci prestali organizovano navijati nakon ispadanja iz lige zbog nekih nesporazuma sa upravom.
Sutra da se vrate ja ih ne bi pitao gdje su bili tri godine,vec bi bio srecan što su tu.
Isti slucaj je sa Risticem,ako se vrati ne treba zaboraviti njegov postupak ali treba mu oprostiti.
Voli on Drinu to ti garantujem,a nama trebaju svi kojima je stalo do Drine

Ma nedaj Bože da imam nešto protiv Rileta, u potpunosti se slažem sa tobom nego malo pretraživah po istoriji i naletih na ovu izjavu pa reko mogu da zamislim kako se sad osjeća, mada to su svi i zaboravili a nije ni jedini koji je posle ovakvih izjava ponovo zaigrao za neki klub.
-
- Kontakt:
Napokon i mi prebaceni na temu Premijer Liga BIH!
Evo nas sa Sarajevom ,Zeljom ,Zrinjskim ,Borcem i ostalim clanovima elite.I da znate ne mislimo na ovoj temi ostati samo jednu sezonu
Evo nas sa Sarajevom ,Zeljom ,Zrinjskim ,Borcem i ostalim clanovima elite.I da znate ne mislimo na ovoj temi ostati samo jednu sezonu

-
- Kontakt:
Ljudi pa ovo nema smisla,vidim Sloboda prebacena na temu Premijer LIga Bih, kontam logicno i moja Drina je na toj temi kad vidi cuda mi još na temi RS.
Moj post objavljen na temi Prva Liga RS,nek vam bude .Ako zelite drzite nas na temi Prva LIga RS još mjesec dana,ali kad tad moracete i nas prebaciti tamo gdje pripadamo a to je Premijer Liga BIH!
Moj post objavljen na temi Prva Liga RS,nek vam bude .Ako zelite drzite nas na temi Prva LIga RS još mjesec dana,ali kad tad moracete i nas prebaciti tamo gdje pripadamo a to je Premijer Liga BIH!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.