Sport i TV
Re: Sport i TV
I presuda protiv sbb-a je pala zbog glasa jednog clana od troglave azdahe koja odlucuje te cemo svi mi koji nismo imali Sportklub nastaviti da ga nemamo
zbog tog jednog ,ne znam o kome se radi ali paksu je neki garant.

“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Supak ima para za kablovsku i totalmadridist je napisao/la:I presuda protiv sbb-a je pala zbog glasa jednog clana od troglave azdahe koja odlucuje te cemo svi mi koji nismo imali Sportklub nastaviti da ga nemamozbog tog jednog ,ne znam o kome se radi ali paksu je neki garant.

Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Hrvatski clanHeller je napisao/la:Supak ima para za kablovsku i totalmadridist je napisao/la:I presuda protiv sbb-a je pala zbog glasa jednog clana od troglave azdahe koja odlucuje te cemo svi mi koji nismo imali Sportklub nastaviti da ga nemamozbog tog jednog ,ne znam o kome se radi ali paksu je neki garant.
Max Allegri
Heller je napisao/la:Neće da čačkaju mečku u ****, odma će bit ugroženost.filip13 je napisao/la:madridist je napisao/la:Zatamnjuje se u manjem entitetu i rts i htv,pouzdano znam da u kablovskim operaterima radi iskljucivo Bht i BhtHD u vrijeme utakmica.
Ta pizdarija u Mostaru je bezobrazluk nevidjeni,gdje je sad ta regulatorna agencija??
ne zanima ih to

a imas yebene ftv i rtrs i rtrs 2 mozes prenosit sve sto zelis....
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Šta neće izmisliti ne bi li još para izmuzlimadridist je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
https://en.wikipedia.org/wiki/Sports_br ... _in_Serbia premijer liga na areni
Wiki moze editovati svako, a SK ce i dalje to prenositi.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Nisu htjeli ući u priču sa njima. Kada je bila frka oko love RTRS se ponudio da otkupi prava prenosa, i da se podijeli na tri televizije, pa bi onda FTV i BHT u budućnosti vratili taj novac, ali ovi nisu pristali na to.madridist je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
- akisarajevo92
- Kontakt:
ZOGLI je napisao/la:https://en.wikipedia.org/wiki/Sports_br ... _in_Serbia premijer liga na areni

Don't believe the hype.
Izvinjavam se onda mislio sam da vazi ovo sa wiki posto je prethodnih godina pisalo da sk prenosi,znaci opet cu ja na streamove.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ma nije to ništa riješeno još, treba sačekati zvaničnu objavu.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Smart tv uveliko rjesava problem koji nama ljubiteljima fudbala godinama servira gamad koja stoji iza Sportkluba.
Idealno bi bilo da se otvori podruznica Bein sportsa za Jugoistocnu Europu i pomete obje srbijanske kompanije sa trzista BiH,cisto jer se tuku preko ledja gradjana BiH.
Idealno bi bilo da se otvori podruznica Bein sportsa za Jugoistocnu Europu i pomete obje srbijanske kompanije sa trzista BiH,cisto jer se tuku preko ledja gradjana BiH.
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
rio_Ferdy88 je napisao/la:Ma nije to ništa riješeno još, treba sačekati zvaničnu objavu.
Ali makarena je napisao kako će biti, šta će vam zvanična objava. kuknjava
Sexy girls are waiting for live chat and discreet adult dating. Join now. https://****.com
al' makarena je rek'o da idu na AreniBassha je napisao/la:http://www.sportklub.rs/utakmice-tri-kv ... zivo-na-sk

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Ne idu ! Sinoc na prijenosu drafta fino su ga najavili !miki_92 je napisao/la:al' makarena je rek'o da idu na AreniBassha je napisao/la:http://www.sportklub.rs/utakmice-tri-kv ... zivo-na-sk
Max Allegri
DANTES je napisao/la:ko će prenositi OI?
valjda BHT
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.