OFK Gradina Srebrenik
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: OFK Gradina Srebrenik
imate solidnu ekipu,niste losi bili...mi igrali s drugom postavom manje vise,jer nam je liga bitnija..promasili smo penal,pogodili dvije stative..sve u svemu sretno u nastavku!Brcko87 je napisao/la:Nismo mi te srece..Vitez prosao na penale..

TH 1950
Ja te volim,ja te volim Hajduceee.....
Ja te volim,ja te volim Hajduceee.....
Procepilo je..
Sad lagano prema vrhu tabele..
Ova ekipa ima kvalitet za to... 

OFK Gradina Srebrenik
HNK ORAŠJE - OFK GRADINA 0-1 (VIDEO)
Ne znam bas da li Gradina ima kvalitet za vrh tabele. Jucer se vidjelo da Orasje bez sudija ne moze nista! Iako je sudjenje bilo 70-30 u korist domacina, Orasje jednostavno ne zna i ne moze. Znaci, Orasje nije mjerilo nikakvo. Morate barem na domacem terenu cisto i posteno savladati neku ozbiljniju ekipu pa da kazes kako imate kvalitetnu ekipu.
Ono sto vec duze vrijeme naglasavam jeste nedisciplina u ekipi Gradine. Onaj Husic vam je prevara od igraca. Nista nije pokazao u dosadasnjem dijelu prvenstva, a prethodno ni u Slobodi nije bio miljenik publike bas zbog losih igara.
Da stvar bude gora, jucer trener u 90. minuti pravi TAKTICKU IZMJENU kako bi "ukrao" nesto vremena i sacuvao vodstvo do kraja utakmice. Mijenja Husica a on prilikom izlaska psuje, negoduje i govori "ne igram ja lopte od juce".
I nakon toga svadjao se sa trenerom, prigovarao mu....prevara od igraca.
Ne znam bas da li Gradina ima kvalitet za vrh tabele. Jucer se vidjelo da Orasje bez sudija ne moze nista! Iako je sudjenje bilo 70-30 u korist domacina, Orasje jednostavno ne zna i ne moze. Znaci, Orasje nije mjerilo nikakvo. Morate barem na domacem terenu cisto i posteno savladati neku ozbiljniju ekipu pa da kazes kako imate kvalitetnu ekipu.
Ono sto vec duze vrijeme naglasavam jeste nedisciplina u ekipi Gradine. Onaj Husic vam je prevara od igraca. Nista nije pokazao u dosadasnjem dijelu prvenstva, a prethodno ni u Slobodi nije bio miljenik publike bas zbog losih igara.
Da stvar bude gora, jucer trener u 90. minuti pravi TAKTICKU IZMJENU kako bi "ukrao" nesto vremena i sacuvao vodstvo do kraja utakmice. Mijenja Husica a on prilikom izlaska psuje, negoduje i govori "ne igram ja lopte od juce".
I nakon toga svadjao se sa trenerom, prigovarao mu....prevara od igraca.
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Ja sam suprotnog misljenje za Husica..
Bas se vidi da zna igrat lopte.. Ima momak dobar sut,voli uzet loptu u svoje noge a to rade samo oni sto znaju da igraju,oni koji imaju pouzdanje u sebe..
Ima dobar pregled igre..Jest da je malo ispao iz forme al njegov talenat je neosporan..Nije on dzaba bio jedan od najbolji igrača HNL-a..Jah,i da dodam da nisam on,da mi nije rodbine,nije mi ni komsija..
Samo iznosim svoje misljenje..
Za mene je Grado dosta veca prevara..
Trenutno po igri nismo za vrha tabele a po svemu ostalom jesmo..opet iznosim samo misljenje,moram to pisat jer ima pacijenata koji pogresno skontaju pa se nakace..
Hvala za video

Trenutno po igri nismo za vrha tabele a po svemu ostalom jesmo..opet iznosim samo misljenje,moram to pisat jer ima pacijenata koji pogresno skontaju pa se nakace..

Hvala za video

OFK Gradina Srebrenik
Ma ti mora da si Husic glavom i bradom. Ili si mu familije ili komsija
Salim se, naravno. Nisam ja od onih koji percipiraju stvari na taj nacin. Sve i da jesi, bas me briga
. Ali ono juce ti ne valja nikako. Nije lijepo prema treneru onako se ophoditi 

Salim se, naravno. Nisam ja od onih koji percipiraju stvari na taj nacin. Sve i da jesi, bas me briga

Ne moze covjek od tebe ostat anoniman " onclick="window.open(this.href);return false; ..Jesam,ja sam Husic i bio sam najbolji igrac u Orasju..A bajri cu da ebem zato sto me vadi u 90min..On ne zna od kad ja sutam bubamaru.. 
A ti da znas ko je moj babo i moj menager ne bih tako pisao..

A ti da znas ko je moj babo i moj menager ne bih tako pisao..

OFK Gradina Srebrenik
Za 2god u prekolu LP sa SampdoriomBrcko87 je napisao/la:Procepilo je..![]()
![]()
Sad lagano prema vrhu tabele..
Ova ekipa ima kvalitet za to...

Pa ti majstore veze nemas ako mislis da je Gradimir Crnogorac prevara .. Taj isti Crnogorac je zaradio vani po svijetu stotine hiljada dolara, ako nista ima potrebno iskustvo za ovu ligu. Svi igrači koji su trenutno u Gradini, iako se u njih ne vjeruje bas, su dobri igrači kojima je bila potrebna jedna pobjeda da vrate malo poljuljano samopuzdanje .. U Orasju su odigrali taktički odlicnu utakmicu a ne bi bilo tako da nije bilo Crnogorca, Moranjkiča, Husica i Turbica uz kapitena Salibasica, koji su dosta pomogli ovim mlađim, smirivali ih kad je bilo potrebno, kad je trebalo i tjerali ih samo da se napravi rezultat jer su osjetili da se u Orasju može nesto napraviti .. prije utakmice su bili zadovoljni i bodom ali kako je utakmica tekla sve vise su htjeli i potajno se nadali osvajanju sva tri boda koji popravljaju dosta toga i daju nadu, tu istu nadu koju su svi simpatizeri Gradine izgubili posle 6 odigranih kola Prve lige FBiH ..Brcko87 je napisao/la:Ja sam suprotnog misljenje za Husica..Bas se vidi da zna igrat lopte.. Ima momak dobar sut,voli uzet loptu u svoje noge a to rade samo oni sto znaju da igraju,oni koji imaju pouzdanje u sebe..
Ima dobar pregled igre..Jest da je malo ispao iz forme al njegov talenat je neosporan..Nije on dzaba bio jedan od najbolji igrača HNL-a..Jah,i da dodam da nisam on,da mi nije rodbine,nije mi ni komsija..
Samo iznosim svoje misljenje..
Trenutno po igri nismo za vrha tabele a po svemu ostalom jesmo..opet iznosim samo misljenje,moram to pisat jer ima pacijenata koji pogresno skontaju pa se nakace..![]()
Hvala za video
Nakon napustanja trenera, doktora, da ne bi igraci poceli napustati, mislim da je vrijeme da Bego i kompanija napuste klub. I previse su sramote nanijeli klubu ove sezone da bi ostali u klubu. Pod njihovim upravljanjem klubu su zatvorili vrata u svakom privrednom subjektu kako na opstini, tako i sire. Nikada gora uprava u Gradini nije bila, nikada gore stanje u klubu nije bilo. Igracima se nema sta reci, oni su od jula mjeseca dobili platu i pol, to je sramota. Njima treba biti zahvalan sto uopste igraju. Kakva je to uprava koja ceka pare od Zvijezde i opstine da bi ih podijelili i preusmjerili, igracima i u svoje dzepove. Prije utakmice u Jablanici, kad igraci nisu htjeli ici na prenociste jer nemaju marke, predsjednik je nazvao bivseg kapitena Turbica i rekao mu ako ne skupi igrace i ne odu na utakmicu, da ce mu oduzeti djecu koju Turbic Alen sa tolikim uspjehom trenira. Prije utakmice sa Rudarom (K), kapiten Salibasic je skupljao igrace na facebooku, moleci ih da dodju na utakmicu. Upoređujući sadasnju i bivsu upravu, misljenja sam da su u upravi prije ove sjedili GOSPODA na celu sa profom Adom i doktorom Dzevadom koji su znali kako funkcionise ova liga a ne kao sadanja uprava obecati sudijama 3.000 KM da naprave cirkus protiv Bratstva, ljudi su i napravili neviđeni cirkus i masakr, da bi na kraju utakmice bacili pred njih 200KM i rekli "I to vam je dovoljno". Iste te sudije sto su bile protiv Brastva, Prosic i Kazlagic, jucer su bili protiv Rudar (K). Mislim da je svima jasno i cemu ja pricam. Kad sam vec krenuo da pricam, da spomenem i Benju. Taj mali radi na promociji kluba, jedino je on ostao da pise o Gradini. I kada je na facebooku, na stranici Prve lige FBiH iznio istinu i samo istinu sto se tice stanja u nasoj Gradini i kakva nam je uprava, predsjednik upravnog odbora Gradine je rekao da ce poslati sve u policiji i da ce ga tuziti. Eto kakav paćariz i sramotu u klubu prave danasnja uprava na celu sa Begom Sendićem. Mislim da jos nije kasno, da se ujedinimo svi, navijaci i obicni građani, kako bi spasili Gradinu.
Da je idealna ova sadasnja uprava to nije al da je najgora u historiji kluba i to nije tacno..ova uprava je dosta tog pozitivnog uradila od preuzimanja kluba od vas profesore Ado..vratili su klub u Srebrenik..uradili su dosta na infrastrukturi..ostavili su klub u 1ligi FBIH sto nije mal uspjeh uzimajuci u obzir u kakvo ste stanje vi i vasa uprava bili doveli klub...ima jos dosta tog pozitivnog sto je ova uprava uradila al da su grijesili i da je doslo vrijeme za njihovu smjenu u tom se slazem..nadam se da ovo izmedju vas vise nece ic po Gradini i rezultatima Gradine..da sto prije peuzmete nas klub i vratite tamo gdje mu je mjesto..pozzgradina4 je napisao/la:Nakon napustanja trenera, doktora, da ne bi igraci poceli napustati, mislim da je vrijeme da Bego i kompanija napuste klub. I previse su sramote nanijeli klubu ove sezone da bi ostali u klubu. Pod njihovim upravljanjem klubu su zatvorili vrata u svakom privrednom subjektu kako na opstini, tako i sire. Nikada gora uprava u Gradini nije bila, nikada gore stanje u klubu nije bilo. Igracima se nema sta reci, oni su od jula mjeseca dobili platu i pol, to je sramota. Njima treba biti zahvalan sto uopste igraju. Kakva je to uprava koja ceka pare od Zvijezde i opstine da bi ih podijelili i preusmjerili, igracima i u svoje dzepove. Prije utakmice u Jablanici, kad igraci nisu htjeli ici na prenociste jer nemaju marke, predsjednik je nazvao bivseg kapitena Turbica i rekao mu ako ne skupi igrace i ne odu na utakmicu, da ce mu oduzeti djecu koju Turbic Alen sa tolikim uspjehom trenira. Prije utakmice sa Rudarom (K), kapiten Salibasic je skupljao igrace na facebooku, moleci ih da dodju na utakmicu. Upoređujući sadasnju i bivsu upravu, misljenja sam da su u upravi prije ove sjedili GOSPODA na celu sa profom Adom i doktorom Dzevadom koji su znali kako funkcionise ova liga a ne kao sadanja uprava obecati sudijama 3.000 KM da naprave cirkus protiv Bratstva, ljudi su i napravili neviđeni cirkus i masakr, da bi na kraju utakmice bacili pred njih 200KM i rekli "I to vam je dovoljno". Iste te sudije sto su bile protiv Brastva, Prosic i Kazlagic, jucer su bili protiv Rudar (K). Mislim da je svima jasno i cemu ja pricam. Kad sam vec krenuo da pricam, da spomenem i Benju. Taj mali radi na promociji kluba, jedino je on ostao da pise o Gradini. I kada je na facebooku, na stranici Prve lige FBiH iznio istinu i samo istinu sto se tice stanja u nasoj Gradini i kakva nam je uprava, predsjednik upravnog odbora Gradine je rekao da ce poslati sve u policiji i da ce ga tuziti. Eto kakav paćariz i sramotu u klubu prave danasnja uprava na celu sa Begom Sendićem. Mislim da jos nije kasno, da se ujedinimo svi, navijaci i obicni građani, kako bi spasili Gradinu.
OFK Gradina Srebrenik
-
- Moderator
- Kontakt:
Nije ovo Profin profil, bezveze ga citirašBrcko87 je napisao/la:Da je idealna ova sadasnja uprava to nije al da je najgora u historiji kluba i to nije tacno..ova uprava je dosta tog pozitivnog uradila od preuzimanja kluba od vas profesore Ado..vratili su klub u Srebrenik..uradili su dosta na infrastrukturi..ostavili su klub u 1ligi FBIH sto nije mal uspjeh uzimajuci u obzir u kakvo ste stanje vi i vasa uprava bili doveli klub...ima jos dosta tog pozitivnog sto je ova uprava uradila al da su grijesili i da je doslo vrijeme za njihovu smjenu u tom se slazem..nadam se da ovo izmedju vas vise nece ic po Gradini i rezultatima Gradine..da sto prije peuzmete nas klub i vratite tamo gdje mu je mjesto..pozzgradina4 je napisao/la:Nakon napustanja trenera, doktora, da ne bi igraci poceli napustati, mislim da je vrijeme da Bego i kompanija napuste klub. I previse su sramote nanijeli klubu ove sezone da bi ostali u klubu. Pod njihovim upravljanjem klubu su zatvorili vrata u svakom privrednom subjektu kako na opstini, tako i sire. Nikada gora uprava u Gradini nije bila, nikada gore stanje u klubu nije bilo. Igracima se nema sta reci, oni su od jula mjeseca dobili platu i pol, to je sramota. Njima treba biti zahvalan sto uopste igraju. Kakva je to uprava koja ceka pare od Zvijezde i opstine da bi ih podijelili i preusmjerili, igracima i u svoje dzepove. Prije utakmice u Jablanici, kad igraci nisu htjeli ici na prenociste jer nemaju marke, predsjednik je nazvao bivseg kapitena Turbica i rekao mu ako ne skupi igrace i ne odu na utakmicu, da ce mu oduzeti djecu koju Turbic Alen sa tolikim uspjehom trenira. Prije utakmice sa Rudarom (K), kapiten Salibasic je skupljao igrace na facebooku, moleci ih da dodju na utakmicu. Upoređujući sadasnju i bivsu upravu, misljenja sam da su u upravi prije ove sjedili GOSPODA na celu sa profom Adom i doktorom Dzevadom koji su znali kako funkcionise ova liga a ne kao sadanja uprava obecati sudijama 3.000 KM da naprave cirkus protiv Bratstva, ljudi su i napravili neviđeni cirkus i masakr, da bi na kraju utakmice bacili pred njih 200KM i rekli "I to vam je dovoljno". Iste te sudije sto su bile protiv Brastva, Prosic i Kazlagic, jucer su bili protiv Rudar (K). Mislim da je svima jasno i cemu ja pricam. Kad sam vec krenuo da pricam, da spomenem i Benju. Taj mali radi na promociji kluba, jedino je on ostao da pise o Gradini. I kada je na facebooku, na stranici Prve lige FBiH iznio istinu i samo istinu sto se tice stanja u nasoj Gradini i kakva nam je uprava, predsjednik upravnog odbora Gradine je rekao da ce poslati sve u policiji i da ce ga tuziti. Eto kakav paćariz i sramotu u klubu prave danasnja uprava na celu sa Begom Sendićem. Mislim da jos nije kasno, da se ujedinimo svi, navijaci i obicni građani, kako bi spasili Gradinu.

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Ako nije profin onda je vjerovatno neko blizak profi..
Da se razumijemo ja nisam ni za ovu sadasnju upravu sa Begom na celu..Ja ne znam cime je taj covjek zasluzio da bude na celu kluba..nema neko fudbalsko znanje,nije neki jak privrednik...meni se cini da mu je Gradina glavni izvor finansija..
Al i oni prije su daleko od gospode..svi znamo u kakvo su stanje bili doveli i ostavili klub..brzo zaboravljamo..

OFK Gradina Srebrenik
ja nit sam profin nit ciji, samo sam navijac Gradine kojem je preko glave sramote koju nanose klubu sadasnja uprava. O odnosu na ovu upravu, profa jest gospodin. Da nije bila izborna godina, sumnjam da bi se desilo sa Gradine sto se desilo u Premijer ligi. posto je bila izborna godina, znali su da ce biti smijenjeni, zato su i digli ruke i napustili, da dođu ovi "Stručnjaci" kojima je jedina strucnost da useru klub i dovedu ga na rub ispadanja iz lige. i prosle sezone je ista situacija bila, samo za razliku od od ove sezone, prosle sezone u ligi je bila Sloboda i Azmir Husic. taj isti Husic je za cijelu sezonu dao preko 30 000 KM, sto u parama, sto u prevozu i prenocistu. zahvaljujuci Husicu igracima su na kraju sezone isplacene 2 plate, da nije bilo Husica, uprava bi igracima ostala duzna 3 plate. ova uprava je sposobna samo da razjebe, usere i pokvari sve, od igraca do atmosfere u klubu .. vrhunac je jucer bio kad Mursel kaze Begi "budi pravi predsjednik, rastjeraj ono sve". dok god nam onakvi vode klubove i sport u Srebreniku, taj isti sport ce biti i na nizim granama nego sto je sad. bolje da mu je rekao "budi pravi predsjednik i napusti, podnesi ostavku, samo idi iz kluba"!!!Brcko87 je napisao/la:Ako nije profin onda je vjerovatno neko blizak profi..Da se razumijemo ja nisam ni za ovu sadasnju upravu sa Begom na celu..Ja ne znam cime je taj covjek zasluzio da bude na celu kluba..nema neko fudbalsko znanje,nije neki jak privrednik...meni se cini da mu je Gradina glavni izvor finansija..
Al i oni prije su daleko od gospode..svi znamo u kakvo su stanje bili doveli i ostavili klub..brzo zaboravljamo..
Nije to i ne treba to bit opravdanje sto je bila izborna godina..Znamo svi kad su bili izbori i na kakve grane su vec tad bili doveli klub..do izbora(nisu znali ko ce dobit na izborima)odveli klub u Gradačac,Orasje i drugu ligu sa velikim dugovima koje su ostavili iza sebe..svaki dan nam lagali da sutra pocinju gradit tribine a to sutra nikad nije doslo..opet kazem da su oni daleko od gospode al narod ko narod brzo zaboravlja sta je bilo..ovi su vratili klub u srebrenik,napravili tribinu,postavili stolice na staru tribinu,prosirili svlacionice,napravili put i parking...drugi dio sezone odigrali dosta bolje nego onaj prvi..al sve dok nam politika bude oko kluba i stranke postavljale ljude u klub od nas nece bit ozbiljan klub..kod nas svake dvije godine dolazi nova vlast i sve ce tako jedni na druge prebacivat krivicu..gradina4 je napisao/la:ja nit sam profin nit ciji, samo sam navijac Gradine kojem je preko glave sramote koju nanose klubu sadasnja uprava. O odnosu na ovu upravu, profa jest gospodin. Da nije bila izborna godina, sumnjam da bi se desilo sa Gradine sto se desilo u Premijer ligi. posto je bila izborna godina, znali su da ce biti smijenjeni, zato su i digli ruke i napustili, da dođu ovi "Stručnjaci" kojima je jedina strucnost da useru klub i dovedu ga na rub ispadanja iz lige. i prosle sezone je ista situacija bila, samo za razliku od od ove sezone, prosle sezone u ligi je bila Sloboda i Azmir Husic. taj isti Husic je za cijelu sezonu dao preko 30 000 KM, sto u parama, sto u prevozu i prenocistu. zahvaljujuci Husicu igracima su na kraju sezone isplacene 2 plate, da nije bilo Husica, uprava bi igracima ostala duzna 3 plate. ova uprava je sposobna samo da razjebe, usere i pokvari sve, od igraca do atmosfere u klubu .. vrhunac je jucer bio kad Mursel kaze Begi "budi pravi predsjednik, rastjeraj ono sve". dok god nam onakvi vode klubove i sport u Srebreniku, taj isti sport ce biti i na nizim granama nego sto je sad. bolje da mu je rekao "budi pravi predsjednik i napusti, podnesi ostavku, samo idi iz kluba"!!!Brcko87 je napisao/la:Ako nije profin onda je vjerovatno neko blizak profi..Da se razumijemo ja nisam ni za ovu sadasnju upravu sa Begom na celu..Ja ne znam cime je taj covjek zasluzio da bude na celu kluba..nema neko fudbalsko znanje,nije neki jak privrednik...meni se cini da mu je Gradina glavni izvor finansija..
OFK Gradina Srebrenik
-
- Moderator
- Kontakt:
Benjo_AFC86 je napisao/la:PS:
PREDSJEDNIČE ODLAZI!
sa ovim se 99% Srebreničana i gradinaša slaže

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.