Serie A
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Inter najjači, sa i bez ovih transfera.
Sto se tice Vlahovića, najtraženija roba nakon Mbappea i Haalanda se mora toliko platiti.
Sto se tice Vlahovića, najtraženija roba nakon Mbappea i Haalanda se mora toliko platiti.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Pa logicno kada ono sto su Viole za Juventus to je cijela liga za Bayern (guraju ih svi godinama) ali mnogo manje love dobiju ti klubovi nego sto Juventus iskrca.
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Da se bayerna pita, haland vrijedi 25 miliona ojra, normalno.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Nula, je njihov najdraži broj.

'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Šokiran faktom da ga Juve nije otuđio za 0 eura, u stilu Bundesfarma.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Nije da treba ozbiljno uzimati lika koji brka Frenkieja i Luuka de Jonga, ali eto...

1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
Filijala
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Felipe Melo.
Ne bih zvao filijalom, Chiellini je 2005 presao kao nepoznat igrač, a prije toga mozda do Baggia nije bilo transfera. Juan nije direktno presao.
Ne bih zvao filijalom, Chiellini je 2005 presao kao nepoznat igrač, a prije toga mozda do Baggia nije bilo transfera. Juan nije direktno presao.
#MaxOUT
#MaxOUT
- BuffonGigi
- Kontakt:
Cuadrado je iz Chelskyja presao u Juve, Chiellini je bio u suvlasnistvu, cak je prije bio clan Juventusa nego Fiorentine.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Mislim da grijesis za Chiellinia iz Livorna u Fiorentinu, pa iz Viola u Juventus.BuffonGigi je napisao/la: ↑29 jan 2022, 20:42Cuadrado je iz Chelskyja presao u Juve, Chiellini je bio u suvlasnistvu, cak je prije bio clan Juventusa nego Fiorentine.
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- EpateguiHuleteti
- Kontakt:
Sve je krenulo sa Badjom ko se seca ranih 90-ih. To je izazvalo pravi zemljotres. Tada je Juve "slomio" Violu. Ovo posle je samo proces na pokretnoj traci 

- BuffonGigi
- Kontakt:
NijePadovan je napisao/la: ↑29 jan 2022, 21:01Mislim da grijesis za Chiellinia iz Livorna u Fiorentinu, pa iz Viola u Juventus.BuffonGigi je napisao/la: ↑29 jan 2022, 20:42Cuadrado je iz Chelskyja presao u Juve, Chiellini je bio u suvlasnistvu, cak je prije bio clan Juventusa nego Fiorentine.

Kupio ga Juve iz Livorna, i prodao polovicu ugovora Fiorentini. Kasnije otkupili i to na slijepoj aukciji.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Fiorentina Juvetova filijala, Lazio Interova... svako ima neku 

"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
- tutankamon1905
- Kontakt:
Dodajmo da je oboren svjetski rekord tim transferom - te da su nešto kasnije prešli Di Livio i Torricelli u suprotnom pravcuEpateguiHuleteti je napisao/la: ↑29 jan 2022, 21:14Sve je krenulo sa Badjom ko se seca ranih 90-ih. To je izazvalo pravi zemljotres. Tada je Juve "slomio" Violu. Ovo posle je samo proces na pokretnoj traci![]()

Inter najjači na papiru, uz Juve.
- EpateguiHuleteti
- Kontakt:
Ok, Toriceli i Di Livio su otisli na Franki kao isluzene rage, mada je dugokosi Toriceli i u Firenci igrao dosta dobro, bio je bitan sraf u ekipi koja je 1999. na moju veliku zalost ostala bez titule. Poslednjih 6-7 kola su bila kobna, mada se cekalo kada ce ljubicasti puci. Bili su hit prvenstva, a onda je posle 25 kola pocelo odbrojavanje bez prava na kiks. Svi su racunali sa dvobojem Fiorentina-Lacio, a titulu je uzeo Milan. Iz danasnje perspektive potpuno zasluzeno. Niko ih nije imao na racunu, a onda su u finisu nizali pobede jednu za drugom. Milan je tempirao formu idealno, Birhof je bio fantastican, sve ostalo je istorija.Zenga je napisao/la: ↑30 jan 2022, 00:20Dodajmo da je oboren svjetski rekord tim transferom - te da su nešto kasnije prešli Di Livio i Torricelli u suprotnom pravcuEpateguiHuleteti je napisao/la: ↑29 jan 2022, 21:14Sve je krenulo sa Badjom ko se seca ranih 90-ih. To je izazvalo pravi zemljotres. Tada je Juve "slomio" Violu. Ovo posle je samo proces na pokretnoj traci![]()
Kasnije i šmrkač Mutu te Miccoli maestro. Kad se sjetim tih likova, tek tad skontam koliko sam ostario
![]()
Inter najjači na papiru, uz Juve.
Poslednji trzaj te Fiorentine bila je pobeda na Hajberiju 1:0 u LS i plasman u drugu grupnu fazu iduce sezone, a onda krece kolaps i finansijski raspad i bankrot. Meni jedna od najdrazih ekipa i jedno od zanimljvijih prvenstava. Bilo je po mnogo cemu specificno. Viola fantasticna do pred finis, Milan se vratio iz mrtvih posle godina krize i stagnacije, Lacio je stvorio uoci te sezone drim-tim evropskog fudbala, Juventus je nakratko pao posle godina dominacije i prisustva u samom vrhu.
Inace ta Fiorentina bila je jos po necemu specificna, bio je to tim nesudjenih rekreativaca koji su neplanirano postali fudbalski profesionalci. Pomenuti Toriceli se dugo vrzmao po nizim rangovima u amaterskom fudbalu, u Juventus je dosao niotkuda kao totalni anonimus, Batistuta se tek u 18. godini poceo posvecivati fudbalu, tj. poceo da redovno trenira, do 16. skoro nije sutnuo fudbalsku loptu u zivotu, bila su jos 1-2 slicna slucaja u timu. Batistuta je bio poznat kao lik koji ne prati fudbal, ne interesuje ga, smatrao ga je poslom, nuzdom da zaradi novac, imao je odbojan stav prema igri i tokom karijere i posle nje. Interesovali su ga drugi sportovi koje je kod kuce pratio preko TV-ekrana.
Jos jedan sjajan potpis Juventusa. Ja sam volio vidjeti Zakariu u Interi.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Ode najgori veznjak u historiji fudbala, bojim se da krece novi uspon Juventusa, sve pravi potezi u januaru.
Finn kao i obicno dramatičan. Mogao bi raditi za portal ss.ba 

#MaxOUT
#MaxOUT
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.