Serije (sve o serijama na jednom mjestu)
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Serije (sve o serijama na jednom mjestu)
The Beast In Me
Rhysa premalo ima na ekranima, glumčina 
Tu sam brate, vrtim se na dvije tri teme. TrollamBarcod je napisao/la: ↑21 nov 2025, 21:19Joj Deni odkud ti na ovom forumu nisam te vidio 100 god u Budenimen99 je napisao/la: ↑20 nov 2025, 16:07Slažem se, ja ove zaražene ljude zovem botovima.. i da svaki njen razogvor je u biti chatgpt razogovor.. no dobro.. serija je dobra jer je Albuquerque mjesto zbivanja i non stop tražim poveznice sa Badom i Saulom..akisarajevo92 je napisao/la: ↑19 nov 2025, 16:52
ne znam za citavu, TWD sam pregledao samo prvu sezonu prije par godina
samo kazem da su ovo mrtvaci pogonjeni uz AI posto je svaka osoba pokupila svo znanje iz svijeta kao sto AI radi sa internetom
Npr sinoć.. onaj dialog oko nuklearke sa DHL poštarom, predobro![]()
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Evo pregledah dvije dosad i nikako ne razumijem ocjene i komentare. I internet je definitivno hivemind i ako dovoljno raje kaže da je 9+ onda je svima jer tako mora biti
- JayCatwright
- Kontakt:
Sto posto, meni je okej bila prva epizoda, a sve nakon toga tanko. Da nije Vince kreator, serija bi imala 7.0 ocjenu u najboljem slučaju.
- Beduin
- Kontakt:
Dobra, dobra serija
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Treća epizoda Kotline bolja u odnosu na prve dvije. Konačno se kao nešto i desilo, pokrenulo se, za razliku od prve dvije gdje nije bilo sve skupa 10 zanimljivih minuta.
Upratio sam i ovu novu srbijansku seriju Tvrđava, odnosno pogledao sam svih pet epizoda koliko je za sada izašlo. Radnja počinje u Kninu 1990. godine i kao par su dvoje mladih Srbin i Hrvatica - što je u startu dovoljno da u Hrvatskoj bude dočekana na nož
Udrobili su tu Srbi naravno i tekmu na Maksimiru, rat, Knindže, ustaše, ljubav, šverc... Ako izbacimo ono pitanje "ko je počeo rat" i "ko je kriv" serija djeluje zanimljivo za sada, ima 11 epizoda, pa ćemo vidjeti hoće li je usrati do kraja.
Upratio sam i ovu novu srbijansku seriju Tvrđava, odnosno pogledao sam svih pet epizoda koliko je za sada izašlo. Radnja počinje u Kninu 1990. godine i kao par su dvoje mladih Srbin i Hrvatica - što je u startu dovoljno da u Hrvatskoj bude dočekana na nož
Udrobili su tu Srbi naravno i tekmu na Maksimiru, rat, Knindže, ustaše, ljubav, šverc... Ako izbacimo ono pitanje "ko je počeo rat" i "ko je kriv" serija djeluje zanimljivo za sada, ima 11 epizoda, pa ćemo vidjeti hoće li je usrati do kraja.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Meni je serija 12 reči što se (re)emituje na superstar sasvim solidna.
Pejaković uvjerljiv glumac, Viktor Savić standarno dobar.
Pejaković uvjerljiv glumac, Viktor Savić standarno dobar.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
Ma imaju Srbi brutalnih serija, ali su im obični najizvikanije one koje se svode na nekakvo mafijanje, ulični kriminal i takve stvari.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Moram čekirati tu 12 reči.
Neka baci neko još kakvu preporuku što se tiče domaćih, gledao sam ono standardno Besa, Južni Vetar, Meso, Kosti, Koža, Crna Svadba, Deca Zla, Senke...
Neka baci neko još kakvu preporuku što se tiče domaćih, gledao sam ono standardno Besa, Južni Vetar, Meso, Kosti, Koža, Crna Svadba, Deca Zla, Senke...
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Serija Šutnja, po meni ubjedljivo najbolja hrvatska serija, to ako nisi pogledao obavezno stavi na listu. Što se tiče srbijanskih, meni je pravo legao Državni službenik, mislim da se nećeš pokajati. Ubice mog oca prve dvije-tri sezone vrhunske, kasnije je previše rastegnu i evo do sedme sezone (koja je izašla proljetos) faktički imaš nerazjašnjene stvari iz prve sezone, ali je generalno odlična i daje onaj neki osjećaj napetosti. Ako hoćeš neku razbibriga limunadu, onda ti preporučujem Žigosane u reketu (košarkaška tematika), fina serija sa krajem koji je očigledno zbrzan zbog pandemije covida, ali sve u svemu meni je bila pravo interesantna i baš lagana za gledanje. To mi je ovako na prvu.
Ako voliš ratnu tematiku, tu nije prevelik izbor, ima ova hrvatska serija Nestali i srpske Oluja odnosno ova Tvrđava što sam gore spomenuo da sada gledam. Sve tri serije se vrte oko RSK i akcije Oluja, iako recimo Nestali su kompletno fokusirani na ratovanje i pet-šest hrvatskih diverzanata koji ostaju odsječeni u akciji iza neprijateljskih linija 10-ak dana prije akcije Oluja, za koju oni kao i ne znaju da se sprema. Probijaju se, ima tu bogdu ličnih priča, mada fokus je na komandos sekvence, ali ko voli ovu tematiku biće mu okej jer se i ne očekuje nešto prerealno. Oluja je prvo nastala kao film, a onda je nakon nekog vremena izašla serija od 12 epizoda koja daje malo širu sliku. Po meni je to vrlo kvalitetno odrađeno uz, naravno, subjektivni narativ gdje bi neko ko nema pojma o ratnim dešavanjima na našim prostorima rekao da su Srbi divni, fini, krasni, a zli Hrvati ih jednog dana odlučili sve protjerati i poubijati. Naravno i u ovoj seriji su komandos sekvence neizbježne
The studio sa Seth Roganom odlicna serija trenutno na 4 ep
Arsenal All The Way !
Srbi imaju brdo serija dobrih, ali sto neko rece, vecina se svodi na mafijanje, ratne tematike. Meni je i dan danas najbolje Vratice se rode.
GGMU
Koristi li ko stremio, imam kurcinu od interneta, 10/1 paket koji se navece spusti na 6,7/1, moze li raditi na tom?
Ima i Klan sa Feđom Štukanom.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
To je baš tankosava, ali ako je stabilan mislim da ti može raditi Stremio.
Ja gledam i ne steka ni sekunde al kod mene je net 255,30Mbps jbg
Arsenal All The Way !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 31 gost.