HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
Ja se u ove dvije (ili i tri) tekme protiv vas uzdam u nasu odbranu. Ponovit cu sta sam govorio protiv celika i sirokog, Amar ako im naredi da ne smiju primit gol, skoro pa da zivot smijem dati za to. Tu mislim na gol iz igre znaci, sad prekid neki (penal, slobodnjak) na to nemoze uticati ni trener ni taktika...Imam osjecaj da nas ce prva utakmice nece zadovoljiti (mislim na nas manijake) i da ce uvuci kao recimo neka nervoza, a onda u mostaru kad polude nekim cudom i iznenade i nas i vas i sami sebe
To je neki moj osjecaj, al ko ce znat kako ce se to sve odigrati...

1942 1983 2001
-
Za Kup
Po mome mišljenju jedino što nam nije odgovaralo je Slavija i dobro je što smo je izbjegli.Drago mi je da smo izvukli Želju i očekujem prolaz.
Ali još je rano za razmišljanje o kupu i potrebno je prvo odraditi Slaviju.
Po mome mišljenju jedino što nam nije odgovaralo je Slavija i dobro je što smo je izbjegli.Drago mi je da smo izvukli Želju i očekujem prolaz.

Ali još je rano za razmišljanje o kupu i potrebno je prvo odraditi Slaviju.
Uuuu Zeljo nas zapa,aj neka bit ce to dobre dvije utakmice,ne znam Zrinjskom u zadnje vrijeme odgovara Zeljo,dobili smo ih par puta u pripremnom razdoblju i izvukli x na Grbavici,prednost je sto smo domacini u uzvratu,Zrinjski je ekipa koja zna igrati na rezultat u dvije utakmice sto potvrđuje 3 polufinale kupa zaredom,sretno nam bilo onda u finalu Borac i spektakl 

HSK Zrinjski Mostar
-
Šunjić:ULTRASI su odavno najbolji navijači
Toni Šunjić je već dvije i po sezone prvotimac mostarskog Zrinjskog iako je tek krajem prosinca napunio 21 godinu. Ima osvojenu titulu državnog prvaka, Kup također, standardan je u mladoj reprezentaciji BiH, u džepu ima ponude zagrebačkog Dinama i još nekih europskih klubova, karijeru koja zbilja obećava… Tim povodom smo obavili razgovor s jednim od ljubimaca mostarskih „Ultrasa“ i ovaj razgovor krenuli upravo od navijača, jer je tako želio sam Šunjić.
I kakvo mišljenje imate o „Ultrasima“?
„Svatko će za svoje navijače reći da su najbolji, međutim kada su Ultrasi u pitanju njima uistinu na ovim prostorima nema ravnih. Odavno su najbolja navijačka Skupina u BiH, konstantno napreduju u svakom pogledu i otvoreno mogu reći kako su sve bolji i bolji. Ovim putem Ultrasima šaljem puno pozdrava i želim još puno lijepih trenutaka, još puno titula koje sa Zrinjskim možemo i trebamo osvojiti, jer Zrinjski kao klub zaslužuje vrh“.
A sada koja riječ o sebi?
„Dakle, rođen sam u Mostaru 1988. godine, živim tu blizu stadiona s obitelji, nogometom sam se počeo baviti od najranijih dana, odnosno prošao kompletnu omladinsku školu i došao do seniora. U prvim danima karijere igrao sam desnog bočnog, a što je na neki način bilo i razumljivo pošto sam bio nešto niži rastom, međutim kada sam izrastao treneri su shvatili kako korisniji mogu biti na stoperu i mislim da u toj procjeni nisu pogriješili. Prvi trener mi je bio Mile Spužević, a od svih trenera s kojima sam radio posebno bih htio izdvojiti Dragana Perića, danas pomoćnog trenera seniorske momčadi, jer su njegove zasluge najveće i u mom slučaju, kao i u slučaju drugih talentiranih domaćih igrača, što sam prebačen iz mlađih dobnih kategorija među seniore“. JAVNO.ba: Kakvo mišljenje imate o prvom treneru momčadi, Draganu Joviću? „Bez ikakve sumnje veliki stručnjak i naravno da ga kao igrač poštujem i cijenim. Između nas nema neke prevelike komunikacije, ali smatram kako se odlično razumijemo i kako obojica vrlo znamo što je čiji dio posla. Mislim da kao trener itekako ima sluha za nas mlađe igrače“.
U posljednje vrijeme je bilo dosta medijskih napisa po pitanju Vašeg mogućeg prelaska u Dinamo. Kakva je tu sada situacija i imate li osim maksimirske i nekih drugih ponuda?
„Koliko znam službeno nema neke ozbiljnije ponude, iako mi menadžer Antun Miletić iz Čitluka daje do znanja da me pojedini klubovi duže vrijeme prate. Sa Zrinjskim imam 5-godišnji ugovor kojeg sam već pola odradio a za dalje ćemo vidjeti. Tko zna, možda odem već ovog ljeta, a možda ugovor odradim do kraja, pa i više od toga“.
Kakve su Vaše osobne ambicije?
„Želja je svakako jednog dana ostvariti angažman u inozemstvo, međutim meni je i u Zrinjskom lijepo. Tu sam već osvojio prvenstvo i kup države, a to svakako godi, posebice meni kao domaćem igraču. Prošla sezona je bila uspješna, a nadam se kako ćemo i na kraju tekuće isto moći konstatirati. Blizu smo vodećih klubova u prvenstvenoj utrci, izborili smo i poluzavršnicu Kupa, a kako mi se čini tu su nam i nešto veći izgledi za osvajanje trofeja nego u prvenstvu“.
Tko je onda favorit za prvenstveni naslov?
„Iako su sada u vodstvu Borac, te Široki Brijeg držim da najveće izglede imaju Sarajevo i Željezničar. Prvenstvo je ipak dosta dugo, još je puno bodova u igri i svašta je moguće. No, nema sumnje da će ta prvenstvena utrka biti krajnje uzbudljiva i zanimljiva“!
Kada već spominjete odlazak u inozemstvo možete reći koji su Vam najdraži strani klubovi i koji bi Vam igrači bili uzor? „Najdraži su mi klubovi Arsenal i Real Madrid, a od igrača John Terry i posebno Nemanja Vidić, koji je na stoperskoj poziciji čudo od igrača“.
Koga najviše cijeniš od suigrača u Zrinjskom?
„Najviše kapetana Maria Ivankovića – Maku. On je zbilja u svakom pogledu istinski vođa ove naše momčadi i možemo Bogu zahvaliti što igra za Zrinjski. Meni je osobno uzor, a znam da je i mnogim drugim mlađim igračima u klubu. Pored njega još bih izdvojio Mladena Žižovića, jer smatram kako je odavno prerastao okvire naše Premijerlige i osobno mu želim da što prije ostvari jedan veliki transfer u inozemstvo. Nadam se kako će uspjeti“.
Koga respektiraš od protivničkih igrača u Premijerligi BiH, tko ti je onako nezgodan za čuvanje?
„Alen Mešanović je definitivno najnezgodniji. Čudi me da takav igrač nije napravio veću karijeru“.
Koliko ste zadovoljni svojim statusom u mladoj reprezentaciji BiH?
„Prezadovoljan. Standardan sam, odigrao kojih desetak utakmica i osobno mislim da imamo odličnu mladu reprezentaciju koja i medijski zaslužuje puno veći tretman od postojećeg. Sada smo u gostima dobili Luxemburga, odradili ono po što smo došli i sada s nestrpljenjem očekujemo dvoboje s Mađarima, te Talijanima, našim izravnim konkurentima za plasman na EP-o“.
Kakav je trener izbornik Branimir Tulić?
„I njemu se ovim putem zahvaljujem za sve što je do sada učinio za mene. Veliki je znalac, jer pored izvrsne taktičnosti odlično poznaje i sve protivničke sastave što mu je svakako velika prednost u trenerskom poslu. Ma općenito, veliko mi zadovoljstvo predstavlja igranje za mladu reprezentaciju i nemogu ni za koga reći ružnu riječ“.
Što očekujete od predstojeće utakmice, gostovanja kod Slavije?
„Očekujem dobru igru i pozitivan rezultat. Nažalost, mi smo imali taj kiks sa Zvijezdom koju su oni eto dobili u gostima, ali bez obzira na sve to vjerujem da u Istočnom Sarajevu možemo ostati neporaženi, pa čak i pobijediti, a ako se to dogodi uključujemo se definitivno u borbu za naslov“.
Za kraj želimo čuti i ponešto o Toniju Šunjiću izvan nogometa?
„Završio sam srednju elektrotehničku školu, kojih tek mjesec dana sam u vezi s jednom djevojkom, ali mislim da nema svrhe otkrivati detalje te veze. Volim igrati pikado i bilijar, a ponajviše se družim sa suigračem Marinom Aničićem“.
Toni Šunjić je već dvije i po sezone prvotimac mostarskog Zrinjskog iako je tek krajem prosinca napunio 21 godinu. Ima osvojenu titulu državnog prvaka, Kup također, standardan je u mladoj reprezentaciji BiH, u džepu ima ponude zagrebačkog Dinama i još nekih europskih klubova, karijeru koja zbilja obećava… Tim povodom smo obavili razgovor s jednim od ljubimaca mostarskih „Ultrasa“ i ovaj razgovor krenuli upravo od navijača, jer je tako želio sam Šunjić.
I kakvo mišljenje imate o „Ultrasima“?
„Svatko će za svoje navijače reći da su najbolji, međutim kada su Ultrasi u pitanju njima uistinu na ovim prostorima nema ravnih. Odavno su najbolja navijačka Skupina u BiH, konstantno napreduju u svakom pogledu i otvoreno mogu reći kako su sve bolji i bolji. Ovim putem Ultrasima šaljem puno pozdrava i želim još puno lijepih trenutaka, još puno titula koje sa Zrinjskim možemo i trebamo osvojiti, jer Zrinjski kao klub zaslužuje vrh“.
A sada koja riječ o sebi?
„Dakle, rođen sam u Mostaru 1988. godine, živim tu blizu stadiona s obitelji, nogometom sam se počeo baviti od najranijih dana, odnosno prošao kompletnu omladinsku školu i došao do seniora. U prvim danima karijere igrao sam desnog bočnog, a što je na neki način bilo i razumljivo pošto sam bio nešto niži rastom, međutim kada sam izrastao treneri su shvatili kako korisniji mogu biti na stoperu i mislim da u toj procjeni nisu pogriješili. Prvi trener mi je bio Mile Spužević, a od svih trenera s kojima sam radio posebno bih htio izdvojiti Dragana Perića, danas pomoćnog trenera seniorske momčadi, jer su njegove zasluge najveće i u mom slučaju, kao i u slučaju drugih talentiranih domaćih igrača, što sam prebačen iz mlađih dobnih kategorija među seniore“. JAVNO.ba: Kakvo mišljenje imate o prvom treneru momčadi, Draganu Joviću? „Bez ikakve sumnje veliki stručnjak i naravno da ga kao igrač poštujem i cijenim. Između nas nema neke prevelike komunikacije, ali smatram kako se odlično razumijemo i kako obojica vrlo znamo što je čiji dio posla. Mislim da kao trener itekako ima sluha za nas mlađe igrače“.
U posljednje vrijeme je bilo dosta medijskih napisa po pitanju Vašeg mogućeg prelaska u Dinamo. Kakva je tu sada situacija i imate li osim maksimirske i nekih drugih ponuda?
„Koliko znam službeno nema neke ozbiljnije ponude, iako mi menadžer Antun Miletić iz Čitluka daje do znanja da me pojedini klubovi duže vrijeme prate. Sa Zrinjskim imam 5-godišnji ugovor kojeg sam već pola odradio a za dalje ćemo vidjeti. Tko zna, možda odem već ovog ljeta, a možda ugovor odradim do kraja, pa i više od toga“.
Kakve su Vaše osobne ambicije?
„Želja je svakako jednog dana ostvariti angažman u inozemstvo, međutim meni je i u Zrinjskom lijepo. Tu sam već osvojio prvenstvo i kup države, a to svakako godi, posebice meni kao domaćem igraču. Prošla sezona je bila uspješna, a nadam se kako ćemo i na kraju tekuće isto moći konstatirati. Blizu smo vodećih klubova u prvenstvenoj utrci, izborili smo i poluzavršnicu Kupa, a kako mi se čini tu su nam i nešto veći izgledi za osvajanje trofeja nego u prvenstvu“.
Tko je onda favorit za prvenstveni naslov?
„Iako su sada u vodstvu Borac, te Široki Brijeg držim da najveće izglede imaju Sarajevo i Željezničar. Prvenstvo je ipak dosta dugo, još je puno bodova u igri i svašta je moguće. No, nema sumnje da će ta prvenstvena utrka biti krajnje uzbudljiva i zanimljiva“!
Kada već spominjete odlazak u inozemstvo možete reći koji su Vam najdraži strani klubovi i koji bi Vam igrači bili uzor? „Najdraži su mi klubovi Arsenal i Real Madrid, a od igrača John Terry i posebno Nemanja Vidić, koji je na stoperskoj poziciji čudo od igrača“.
Koga najviše cijeniš od suigrača u Zrinjskom?
„Najviše kapetana Maria Ivankovića – Maku. On je zbilja u svakom pogledu istinski vođa ove naše momčadi i možemo Bogu zahvaliti što igra za Zrinjski. Meni je osobno uzor, a znam da je i mnogim drugim mlađim igračima u klubu. Pored njega još bih izdvojio Mladena Žižovića, jer smatram kako je odavno prerastao okvire naše Premijerlige i osobno mu želim da što prije ostvari jedan veliki transfer u inozemstvo. Nadam se kako će uspjeti“.
Koga respektiraš od protivničkih igrača u Premijerligi BiH, tko ti je onako nezgodan za čuvanje?
„Alen Mešanović je definitivno najnezgodniji. Čudi me da takav igrač nije napravio veću karijeru“.
Koliko ste zadovoljni svojim statusom u mladoj reprezentaciji BiH?
„Prezadovoljan. Standardan sam, odigrao kojih desetak utakmica i osobno mislim da imamo odličnu mladu reprezentaciju koja i medijski zaslužuje puno veći tretman od postojećeg. Sada smo u gostima dobili Luxemburga, odradili ono po što smo došli i sada s nestrpljenjem očekujemo dvoboje s Mađarima, te Talijanima, našim izravnim konkurentima za plasman na EP-o“.
Kakav je trener izbornik Branimir Tulić?
„I njemu se ovim putem zahvaljujem za sve što je do sada učinio za mene. Veliki je znalac, jer pored izvrsne taktičnosti odlično poznaje i sve protivničke sastave što mu je svakako velika prednost u trenerskom poslu. Ma općenito, veliko mi zadovoljstvo predstavlja igranje za mladu reprezentaciju i nemogu ni za koga reći ružnu riječ“.
Što očekujete od predstojeće utakmice, gostovanja kod Slavije?
„Očekujem dobru igru i pozitivan rezultat. Nažalost, mi smo imali taj kiks sa Zvijezdom koju su oni eto dobili u gostima, ali bez obzira na sve to vjerujem da u Istočnom Sarajevu možemo ostati neporaženi, pa čak i pobijediti, a ako se to dogodi uključujemo se definitivno u borbu za naslov“.
Za kraj želimo čuti i ponešto o Toniju Šunjiću izvan nogometa?
„Završio sam srednju elektrotehničku školu, kojih tek mjesec dana sam u vezi s jednom djevojkom, ali mislim da nema svrhe otkrivati detalje te veze. Volim igrati pikado i bilijar, a ponajviše se družim sa suigračem Marinom Aničićem“.
Toni Sunjic,ja se ne sjecam da je taj momak ikada napravio nekakvu kardinalnu gresku ,smiren,jak u skoku,solidna brzina,u top formu u najboljim godinama,ako na njemu HSK Zrinjski ne zaradi bar milioncek ,e **** ga onda! 

HSK Zrinjski Mostar
gdje su sad oni sto stalno seru o tome kako mladi hrvatski igraci odlaze u hrvatsku stalno?zna vas dosta srati kad se dogodi takvo sto,a niko se nije sjetio reci bravo za momka 

naglasak je ost'o makar nisam ovdje gojen, jer ništa nije jače nego hercegovački korjen, kažem hercegovački, to nije pridjev nego epitet, shvatit ćeš zašto haramo kad skontaš mentalitet...
Znaš kad će početi srati? Šunjić je svojim igrama u najmanju ruku zaslužio da ga se zovne i u prvi sastav, makar na klupi da sjedi, makar na okupljanje. Kad ode negdje vani i zovne ga Bilić svi će mu hebat mater što ne igra za BiH. I danas se lupim po glavi kad se sjetim da je Mikelini igrao,a sad je u 3. ligi u Čapljini.
Po meni je on najbolji igrač kojeg je Zrinjski izbacio iz vlastitog pogona u zadnjih 5 godina.
Po meni je on najbolji igrač kojeg je Zrinjski izbacio iz vlastitog pogona u zadnjih 5 godina.
naravno,podrazumjeva se,naci ce se veliki bh patrioti koji ce zaliti za jos jednim talentom koji je otisao(ako ode),a sad nema nikog da kaze bravo momak,da mu pruzi ruku,ne ne,neces to ovdje docekat 

naglasak je ost'o makar nisam ovdje gojen, jer ništa nije jače nego hercegovački korjen, kažem hercegovački, to nije pridjev nego epitet, shvatit ćeš zašto haramo kad skontaš mentalitet...
Utakmica sa Slavijom u srijedu,aj neka,valjalo bi kakvu prijateljsku odigrat u subotu pod bb. sa goskom ili capljinom cisto malo da se vrati samopuzdanje i uigranost!
HSK Zrinjski Mostar
Pa da nastave tradiciju igranja pripremni za 09/10 u blatu i kaljužiBabilon je napisao/la:Utakmica sa Slavijom u srijedu,aj neka,valjalo bi kakvu prijateljsku odigrat u subotu pod bb. sa goskom ili capljinom cisto malo da se vrati samopuzdanje i uigranost!
-
- Kontakt:
Celik-Zeljeznicar 0-1wanted je napisao/la:Ne zaboravi ko je najbolja gostujuca ekipa ove sezoneHŠKZ-svetinja je napisao/la:protivnik po mjeri...ekipa koja će igrati otvoreno i u sarajevu i u mostaru,a ne ona seljačka slavija koja sve radi samo ne igra lopte....do prve utakmice mi smo definitivno u top formi,a blagu prednost dajem Zrinjskom radi uzvrata pred svojom publikom...ima da gori zemlja![]()
KUP JE NAŠ![]()
Po meni dvije podjednake ekipe..mislim da puno toga moze reci prva tekma na Grbavici...
Olimpik-Zeljeznicar 0-2
Siroki-Zeljeznicar 0-2
Sudija: Radislav Vukasovic
ja sam neutralan ovde i mislim da ce zrinjo prdnuti samo tako

Hadzic PONOVO u Celiku...oleeee
Dokaz da ovaj sportsport.ba pojma nema,hocete ga na kosevo...dobicete ga od Hadzije na Kosevu:))))
Dokaz da ovaj sportsport.ba pojma nema,hocete ga na kosevo...dobicete ga od Hadzije na Kosevu:))))
Alejkum iz MostaraCrnoCrveni je napisao/la:Celik-Zeljeznicar 0-1wanted je napisao/la:Ne zaboravi ko je najbolja gostujuca ekipa ove sezoneHŠKZ-svetinja je napisao/la:protivnik po mjeri...ekipa koja će igrati otvoreno i u sarajevu i u mostaru,a ne ona seljačka slavija koja sve radi samo ne igra lopte....do prve utakmice mi smo definitivno u top formi,a blagu prednost dajem Zrinjskom radi uzvrata pred svojom publikom...ima da gori zemlja![]()
KUP JE NAŠ![]()
Po meni dvije podjednake ekipe..mislim da puno toga moze reci prva tekma na Grbavici...
Olimpik-Zeljeznicar 0-2
Siroki-Zeljeznicar 0-2
ja sam neutralan ovde i mislim da ce zrinjo prdnuti samo takojos ako vas nekim slucajem zadesi ovaj gore smrdo
necete proci ispod 5 komada
![]()
sellam iz zenice

CrnoCrveni je napisao/la: Celik-Zeljeznicar 0-1
Olimpik-Zeljeznicar 0-2
Siroki-Zeljeznicar 0-2
ja sam neutralan ovde i mislim da ce zrinjo prdnuti samo takojos ako vas nekim slucajem zadesi ovaj gore smrdo
![]()
sellam iz zenice
FK Čelik - FK Željezničar 0:1
FK Čelik - FK Borac 0:1
FK Čelik - FK Olimpik 1:2
Sudije razlicite

Klošar sam pa šta...KLOŠARSKA ELITA!!!
-
- Kontakt:
nije fk nego nk celikLIvada je napisao/la:CrnoCrveni je napisao/la: Celik-Zeljeznicar 0-1
Olimpik-Zeljeznicar 0-2
Siroki-Zeljeznicar 0-2
![]()
sellam iz zenice
Sudije razlicite![]()

http://liverpool.bosnianforum.com/
It's Always Sunny in Philadelphia
It's Always Sunny in Philadelphia
e vidiš ..nije namjerno kopirao sam s ove stranice tamo s tabela..tak da javite im da to isprave...Phill Jackson je napisao/la:nije fk nego nk celik

nije od tebe al je od njihLIvada je napisao/la:e vidiš ..nije namjerno kopirao sam s ove stranice tamo s tabela..tak da javite im da to isprave...Phill Jackson je napisao/la:nije fk nego nk celik![]()

15. 29.11.09. HŠK Zrinjski - NK Široki Brijeg 4:1el zrinja je napisao/la: nije od tebe al je od njih
16. 28.02.10. HŠK Zrinjski - NK Zvijezda 0:1
17. 07.03.10. HŠK Zrinjski - NK Travnik 2:0
vi ste ok

-
- Kontakt:
jos ako vas nekim slucajem zadesi ovaj gore smrdo
sellam iz zenice
[/quote]
preuzeto sa zeljine teme,neki pitar postavio,nije do mene
sacekacemo jos koju vasu domacu pa cu doci ponovo na temu da te podsjetim

preuzeto sa zeljine teme,neki pitar postavio,nije do mene

sacekacemo jos koju vasu domacu pa cu doci ponovo na temu da te podsjetim

Zadnja izmjena: CrnoCrveni, dana/u 11 mar 2010, 21:08, ukupno mijenjano 1 put.
Hadzic PONOVO u Celiku...oleeee
Potpis. U najmanju ruku je zasluzio sansu. O Mikeliniju necu da trosim rijeci, a Sunjic je mlad, a vec nimalo ne zaostaje za konkurencijom. Nadam se da ce to Susic primjetiti.Marin je napisao/la:Znaš kad će početi srati? Šunjić je svojim igrama u najmanju ruku zaslužio da ga se zovne i u prvi sastav, makar na klupi da sjedi, makar na okupljanje. Kad ode negdje vani i zovne ga Bilić svi će mu hebat mater što ne igra za BiH. I danas se lupim po glavi kad se sjetim da je Mikelini igrao,a sad je u 3. ligi u Čapljini.
nadam se da će ga bilić primjetit
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.