Ma kokuzi frontalni ove godine. Nema zafrkancijeJoint_Union je napisao/la:Opametili se ovi istočni susjedi.Nama prošle godine lafo dali 700 ulaznicai to je to.Ove godine druga priča.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
- Mirko Vucinic
- Kontakt:
Nije puno 10 marakaJoint_Union je napisao/la:Opametili se ovi istočni susjedi.Nama prošle godine lafo dali 700 ulaznicai to je to.Ove godine druga priča.

Baklje gore za tebe, naša pesma ori se, plavo-bela boja krvi venama nam protiče...
Oko mene suzavac, Lukavica gori, uvek ćete voleti Sokolovi tvoji !
- neutralan__
- Kontakt:
Hoće li Zrnanović protiv Slavije imati pravo nastupa ?
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
Hoce.neutralan__ je napisao/la:Hoće li Zrnanović protiv Slavije imati pravo nastupa ?
zar nije karta 7 KMMirko Vucinic je napisao/la:Nije puno 10 marakaJoint_Union je napisao/la:Opametili se ovi istočni susjedi.Nama prošle godine lafo dali 700 ulaznicai to je to.Ove godine druga priča.![]()
![]()

-
- Kontakt:

Kako bi nam ovaj sastav valjo, a nismo daleko od toga

Zna li se ko brani sutra...jel Pantelija pocinje na golu???
- Hordas Doboj
- Kontakt:
Ma nema sanse da Vule na beku poigra. On i Torlak na stopera i ne trebaju ti bekovi upste-SiviSoko- je napisao/la:
Kako bi nam ovaj sastav valjo, a nismo daleko od togaSamo Trivunovic (pregovara se sa njim, bar po prici) i Lede (slobodan i trenira sa nama)

Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!
- Mirko Vucinic
- Kontakt:
Vama jeste ali strumfovima 10 zato sto su malo bezobrazniColorado je napisao/la:zar nije karta 7 KMMirko Vucinic je napisao/la:Nije puno 10 marakaJoint_Union je napisao/la:Opametili se ovi istočni susjedi.Nama prošle godine lafo dali 700 ulaznicai to je to.Ove godine druga priča.![]()
![]()
![]()

Baklje gore za tebe, naša pesma ori se, plavo-bela boja krvi venama nam protiče...
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Vala red bi bio da nam sutra sviraju penal bar jedan 3 kola prosla mi nijednog nismo izveli dosad.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
Što je puno, puno je.Sarajlijc@ je napisao/la:Vala red bi bio da nam sutra sviraju penal bar jedan 3 kola prosla mi nijednog nismo izveli dosad.
Za zivot cijeli!
A ne zalite se kad vama sviraju svako kolo, kao prije 2 sezone ja mislimThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:Što je puno, puno je.Sarajlijc@ je napisao/la:Vala red bi bio da nam sutra sviraju penal bar jedan 3 kola prosla mi nijednog nismo izveli dosad.

- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
Ništa ja nisam rekao za Zeljeznicar, samo sam rekao da je puno da klubu iz glavnog grada vec 3 kola penal nisu svirali.Sole je napisao/la:A ne zalite se kad vama sviraju svako kolo, kao prije 2 sezone ja mislimThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:Što je puno, puno je.Sarajlijc@ je napisao/la:Vala red bi bio da nam sutra sviraju penal bar jedan 3 kola prosla mi nijednog nismo izveli dosad.
Za zivot cijeli!
Nema veze, strpit se jos koje kolo, pa ce sudije da procepe, ocekujem sutra jedan penal za nas 

- Sarajlijc@
- Kontakt:
Pa previse i vama su se zamjerili isto al bice to u ova 2-3 kola nadoknadjenoThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la: Ništa ja nisam rekao za Zeljeznicar, samo sam rekao da je puno da klubu iz glavnog grada vec 3 kola penal nisu svirali.

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
Pa na vašoj temi prizivaju Nijaza k'o Somalijci monsun .ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:Što je puno, puno je.Sarajlijc@ je napisao/la:Vala red bi bio da nam sutra sviraju penal bar jedan 3 kola prosla mi nijednog nismo izveli dosad.
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
IDEMO SVI U LUKAVICU IDEEEEMOOOOOOOOOOOOO SVIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
Gluplji sastav Sarajeva još nisam vidio , odnosno raspored igrača po pozicijama.Nadam se da će derbi u Lukavici proči u pozitivnoj atmosferi , pošto su Sarajevo i Slavija značajno popravili odnose u zadnje vrijeme.Što me jako raduje.-SiviSoko- je napisao/la:
Kako bi nam ovaj sastav valjo, a nismo daleko od togaSamo Trivunovic (pregovara se sa njim, bar po prici) i Lede (slobodan i trenira sa nama)

“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
Daj boze da Vule potpise,a on vec u sastavu. 

Trenutno korisnika/ca: bosnas_, JavierBosnia, Napapijri, riki46, SamoDaKazeem, Tatamata1946 i 31 gost.