Liverpool 2
Pierce over

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
rezu....ltati.??com a imas ih mali milion moras samo da znas da koristis google...pozzSamo F.K.S !! je napisao/la:Daj preporucite mi nekih stranica gdje mogu pratit statistike timova,medjusobne omjere....
đesi jaruga ,ja namiriso duha Stahovskog ,blizu sam i kod Troickog a za Baghdatisa ne bi trebalo biti problemaCitizen-X je napisao/la:meni najpregledniji je soccerway.com
vidjoh vidjoh alal vera šinkoJ.Goerges je napisao/la:đesi jaruga ,ja namiriso duha Stahovskog ,blizu sam i kod Troickog a za Baghdatisa ne bi trebalo biti problemaCitizen-X je napisao/la:meni najpregledniji je soccerway.com
'ebo te onBegonja je napisao/la:Davydenko, Škugor, Darcis, Dolgopolov i Tsonga
jos jedan mec mu treba - pa da aplicira za happy hour - bet again nepogodjenog tiketamandraX je napisao/la:'ebo te onBegonja je napisao/la:Davydenko, Škugor, Darcis, Dolgopolov i Tsonga![]()
danas je dan lud sa tenisom ,ako ikako može ogradi se ,ja ti preporučujemMinistaR je napisao/la:Evian i Liveprool 2 (prvi 2:0 vodi, drugi 3:0), Juventus zasad vodi protiv Chieva, ostane još Tsonga.
Ajd ovi što prate tenis, može li Tsonga uzeti ovog Kipranina? Kvota kaže da, ali ovakvih malih kvota se vazda bojim...
Ma ne mogu buraz, ovo sam uplatio u poslovnici, nemam ništa više depozita ni na Premieru ni na Wiliamsu. Bem ti život...J.Goerges je napisao/la:danas je dan lud sa tenisom ,ako ikako može ogradi se ,ja ti preporučujemMinistaR je napisao/la:Evian i Liveprool 2 (prvi 2:0 vodi, drugi 3:0), Juventus zasad vodi protiv Chieva, ostane još Tsonga.
Ajd ovi što prate tenis, može li Tsonga uzeti ovog Kipranina? Kvota kaže da, ali ovakvih malih kvota se vazda bojim...
sto se i ti šibicaru ne prijavis za moderatora na ovom PDFu kad si tako ok momak ha ja... nek imamo jos kojeg...MinistaR je napisao/la:Ma ne mogu buraz, ovo sam uplatio u poslovnici, nemam ništa više depozita ni na Premieru ni na Wiliamsu. Bem ti život...J.Goerges je napisao/la:danas je dan lud sa tenisom ,ako ikako može ogradi se ,ja ti preporučujemMinistaR je napisao/la:Evian i Liveprool 2 (prvi 2:0 vodi, drugi 3:0), Juventus zasad vodi protiv Chieva, ostane još Tsonga.
ma jarane da budes co-moderator ovdje na ovom PDFu eto to... trebao bi nam jedan za filtraciju offtopicarskih postovaMinistaR je napisao/la:@Citizen,
plašim se da te nisam razumio?
inače, ode tiket u sto... Juventus 2:2, Even 2:2 (nepostojeći penal u 93. minuti), a Tsonga, onako za dušu, igra dobro. Šteta što mi sada ništa ne znači.
vakat ti je mrak sa ociju da skinesInterista je napisao/la:udjem danas u kladionicu i reko da odigram jedan za danas odigram liverpoola 2 onda laval 1x galatasaray h1 i razmisljam da li igrati na chievo x2 i ne odigram stavim oba daju i izbrisem i glupan umjesto starace cisti 1 stavim zbroj gemova u prvom setu vise od 9,5 i cekao bi jos boston....... neda djavo mira....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.