Tarantulin caca podmazao, sudija jedva docekao
Ono je penal ,na Otoci.Klasičan primjer.Mokroguz je napisao/la:Ja bas htjeo da kazem, bez disrespekta navijacima Bratstva ako ovo citaju, nasmijao sam se kad sam vidio onaj penal, malo vise sto je igrac lukavo dodao malo dramatike u padu pa me podsjeti na ovo
Tarantulin caca podmazao, sudija jedva docekao
Ej aj dosta si jeo ghovna, ako nećeš podržat odhjebi. Koji qurac pratiš Zvijezdu.combe je napisao/la:Solidna igra danas. Mada je TOSK katastrofa pa to ne moze bit neko mjerilo. Treba vec pocet mislit na sljedecu sezonu. Vidjet ko se od igraca moze zadrzat. Ostavit trenera i to polako uigravat za sljedecu sezonu.
Nije bolest sve sto boli!Kapetan je napisao/la:Ej aj dosta si jeo ghovna, ako nećeš podržat odhjebi. Koji qurac pratiš Zvijezdu.combe je napisao/la:Solidna igra danas. Mada je TOSK katastrofa pa to ne moze bit neko mjerilo. Treba vec pocet mislit na sljedecu sezonu. Vidjet ko se od igraca moze zadrzat. Ostavit trenera i to polako uigravat za sljedecu sezonu.
Kaze combecombe je napisao/la:Nije bolest sve sto boli!Kapetan je napisao/la:Ej aj dosta si jeo ghovna, ako nećeš podržat odhjebi. Koji qurac pratiš Zvijezdu.combe je napisao/la:Solidna igra danas. Mada je TOSK katastrofa pa to ne moze bit neko mjerilo. Treba vec pocet mislit na sljedecu sezonu. Vidjet ko se od igraca moze zadrzat. Ostavit trenera i to polako uigravat za sljedecu sezonu.
Razumijem te u potpunosti al de vidi ovog lika, kita ce mu otpast ako kaze "Čestitam momci, bravo". I ako nekad napise nesto pozitivno uvijek ima ono ALI izmedju redova. "Dobro smo igrali ali ..." .Orhan je napisao/la:Idemo utakmicu po utakmicu bez pritiska...da neki ne bih ovdje pisali treba probat svim silama u premier ligu, nismo za toga i tacka.nemamo budzet za nesto vise trenutno prva liga puna kapa.
Mene najvise raduje sto su nasa djeca uznapredovala vidi se i po Himzi vidi se da dijete sazrijeva, isto tako Mevlin danas veoma dobro zamijenio Čivu, za godinu dvije ako ga nastavimo forsirat bit ce od njega igračina. Al sta da ti pričam "jadni smo i trebamo sad odustat od svega" ako me razumijesASD je napisao/la:Gledam malo tim, stvorili ste jako dobru okosnicu ekipe da budete u vrhu narednih nekoliko sezona.
Samo se nadam da nece biti nekih velikih promjena u ekipi na kraju sezone.
Plus vam i omladinci dobro stoje, juniori dijele prvo mjesto s Orasjem, valjda ima neki koji ce sljedece sezone uci u rotaciju.Kapetan je napisao/la:Mene najvise raduje sto su nasa djeca uznapredovala vidi se i po Himzi vidi se da dijete sazrijeva, isto tako Mevlin danas veoma dobro zamijenio Čivu, za godinu dvije ako ga nastavimo forsirat bit ce od njega igračina. Al sta da ti pričam "jadni smo i trebamo sad odustat od svega" ako me razumijesASD je napisao/la:Gledam malo tim, stvorili ste jako dobru okosnicu ekipe da budete u vrhu narednih nekoliko sezona.
Samo se nadam da nece biti nekih velikih promjena u ekipi na kraju sezone.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.