Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Safete ne diraj nista ziv bio
Sent from my iPhone using Tapatalk
DRUG NEBI TI PUNCA
I nahrani pse!!bagrcavi je napisao/la:Safete ne diraj nista ziv bio
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Genijalac treba da izbaci Misimovica i ubaci Ibisevica ili Medunjanina. Ali on ce izgleda Hajrovica vaditi. Genijalno jos jednom. 
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
´Ta ce Nigerijci imamo i mi konje za jahanje

Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Odakle ti ovo, to je isto kao da nam desnu ruku kida. Ne vjerujem da ce Susic ista mjenjati, dobro je bili u zadnje 3 utakmice.Greivis je napisao/la:Genijalac treba da izbaci Misimovica i ubaci Ibisevica ili Medunjanina. Ali on ce izgleda Hajrovica vaditi. Genijalno jos jednom.
Ne treba ništa mijenjati, onako kao protiv Argentine treba izaći ponovo (ista formacija, isti sastav). A ako zagusti može ubacit Vedu u drugom pol.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Treba Vedo u prvih 11 da igra, sad imamo defanzivnog veznog i mozemo igrati kao u kvalifikacijama do Slovacke, gdje smo rasipali protivnike redom.
Nigerija nije Argentina. Nama je pobjediti, a treba se ugledati i na Hrvatsku i povuci paralelu izmedju njihove i nase utakmice. I oni su igrali sa 2 napadaca, Mandzukicem i Olicem, uz to igrali sa protivnmikom slicnim nasem.
I naviknite se na to da i imena pocnu biti na klupi, inace nikad necemo imati dobar kostur, ako budemo gurali igrace u ekipu samo zato sto igra za veliki klub. Besic bi trebao da bude najbolji primjer za to.
Vedo i Dzeko i ozezi, kao protiv Grka, i njih smo rasuli u Zenici.
Nigerija nije Argentina. Nama je pobjediti, a treba se ugledati i na Hrvatsku i povuci paralelu izmedju njihove i nase utakmice. I oni su igrali sa 2 napadaca, Mandzukicem i Olicem, uz to igrali sa protivnmikom slicnim nasem.
I naviknite se na to da i imena pocnu biti na klupi, inace nikad necemo imati dobar kostur, ako budemo gurali igrace u ekipu samo zato sto igra za veliki klub. Besic bi trebao da bude najbolji primjer za to.
Emire opet lazi... Hrvatska je igrala sa 2 krila Olicem i Perisicem i samo sa Mindzom u napadu.. Bukvalno ista formacija kao i nasa Sammir i Miske AMF... dakle ko koga laze... Vedo klupa mora da bude osim u mecu sa Iranom... i to su fakti...
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
- 1988risha
- Kontakt:
S Emirom ne treba raspravljat
On vidi ono što ni Safet ne vidi kad postavi formaciju
Samo ona formacija kao i do sada... nikakav Ibišević,Medunjanin i ostale budalaštine...
Samo ona formacija kao i do sada... nikakav Ibišević,Medunjanin i ostale budalaštine...
Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?
Bolna mi ne bila.
Samo jeftino pokusava odbraniti eventualno a moguce i realno stavljanje Ibisevica koji jednostavno je nepotreban u ovoj konstalaciji snaga jer Nigerija nije bas naivna a i ne gori nam jos pod nogama....
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
- Goalgetter
- Kontakt:
Olic igra iskljucivo na krilu u Hrvatskoj, on nije klasicni napadac kao Mandzo. Pokusaj staviti Mandzukica na krilo, pa ces vidjeti da nece na nista liciti, kao i kod nas kad Vedo preuzme tu ulogu.emir79 je napisao/la: Nigerija nije Argentina. Nama je pobjediti, a treba se ugledati i na Hrvatsku i povuci paralelu izmedju njihove i nase utakmice. I oni su igrali sa 2 napadaca, Mandzukicem i Olicem, uz to igrali sa protivnmikom slicnim nasem.
Zec moze igrati tu ulogu na krilu a Ibisevic ni u najludjem snu.Goalgetter je napisao/la:Olic igra iskljucivo na krilu u Hrvatskoj, on nije klasicni napadac kao Mandzo. Pokusaj staviti Mandzukica na krilo, pa ces vidjeti da nece na nista liciti, kao i kod nas kad Vedo preuzme tu ulogu.emir79 je napisao/la: Nigerija nije Argentina. Nama je pobjediti, a treba se ugledati i na Hrvatsku i povuci paralelu izmedju njihove i nase utakmice. I oni su igrali sa 2 napadaca, Mandzukicem i Olicem, uz to igrali sa protivnmikom slicnim nasem.
- 1988risha
- Kontakt:
Pa ako ćemo k'o u Zenici onda nam ne trebaju ni Pjanić,Bičakčić,Hajrović,Kolašinac,Bešić,dovoljno je da igramo sa 2 špica jer smo tako rasuli grčkuemir79 je napisao/la:Treba Vedo u prvih 11 da igra, sad imamo defanzivnog veznog i mozemo igrati kao u kvalifikacijama do Slovacke, gdje smo rasipali protivnike redom.
Pošalji fax Saji nek ubaci Vranješa i Medunjanina... Avdiju na krilo,a Tinu nek stavi na DM umjesto Zahirovića,a Lulića nek povuče na beka,a hitrog Višću na lijevo krilo... To je ta dobitna kombinacija... SVAKA ČAST MAJSTORE...
SAMO JE VAŽNO DA IGRAMO SA 2 ŠPICA I DOBIJAMO
Ti očigledno nisi skonto da reprezentacija Grčke i Nigerija NEMAJU VEZE JEDNA S DRUGOM...
Ti nisi više san.
Bolna mi ne bila.
Bolna mi ne bila.
- velez_mostar
- Kontakt:
Re: Odg: Safet Sušić - Pape
Ovaj bi prodao utakmicu za pozdrav sa Messijem, vidi kako mu je drago..a, pacenika u pm.calcio je napisao/la:
Ove ublehe se nas fudbal mora sto prije rijesili kako bismo napredovali, kako bi dovodili mlade i kvalitetne igrace i odrzali kontinuitet odlaska na velika takmicenja.
Ovu generaciju treba maksimalno iskoristiti, pridruziti im dodatne mlade snage i napasti visok plasman na nekom od buducih takmicenja, jer kako vidim i javnost, a prije toga i Susic se na ovome u startu predao.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Hajde jara naduvaj ga al' ono fakat ga naduvaj. Onda se ubijvelez_mostar je napisao/la:Ovaj bi prodao utakmicu za pozdrav sa Messijem, vidi kako mu je drago..a, pacenika u pm.calcio je napisao/la:
Ove ublehe se nas fudbal mora sto prije rijesili kako bismo napredovali, kako bi dovodili mlade i kvalitetne igrace i odrzali kontinuitet odlaska na velika takmicenja.
Ovu generaciju treba maksimalno iskoristiti, pridruziti im dodatne mlade snage i napasti visok plasman na nekom od buducih takmicenja, jer kako vidim i javnost, a prije toga i Susic se na ovome u startu predao.
Zadnja izmjena: Sabinho, dana/u 20 jun 2014, 16:27, ukupno mijenjano 1 put.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Tipkovnica strucnjak prijavi se, sta cekas..velez_mostar je napisao/la:Ovaj bi prodao utakmicu za pozdrav sa Messijem, vidi kako mu je drago..a, pacenika u pm.calcio je napisao/la:
Zadnja izmjena: MB7, dana/u 20 jun 2014, 16:34, ukupno mijenjano 2 puta.
- adriano_leite
- Kontakt:
Hahahhahaha lik nije normalan. Kakav pacenik drago majko
.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
velez_mostar je napisao/la:Ovaj bi prodao utakmicu za pozdrav sa Messijem, vidi kako mu je drago..a, pacenika u pm.calcio je napisao/la:
Nije bolest sve sto boli, kako za tebe tako i za ovog pacenika Velezovca.1988risha je napisao/la:
Pa ako ćemo k'o u Zenici onda nam ne trebaju ni Pjanić,Bičakčić,Hajrović,Kolašinac,Bešić,dovoljno je da igramo sa 2 špica jer smo tako rasuli grčku![]()
Pošalji fax Saji nek ubaci Vranješa i Medunjanina... Avdiju na krilo,a Tinu nek stavi na DM umjesto Zahirovića,a Lulića nek povuče na beka,a hitrog Višću na lijevo krilo... To je ta dobitna kombinacija... SVAKA ČAST MAJSTORE...![]()
SAMO JE VAŽNO DA IGRAMO SA 2 ŠPICA I DOBIJAMO
Ti očigledno nisi skonto da reprezentacija Grčke i Nigerija NEMAJU VEZE JEDNA S DRUGOM...
Koliko bolesnih umova na jednom mjestu, i ne cudi da nam je drzava u pizdi materini.
[youtube][/youtube]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.