FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- napoleon72
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Nemojte bit prosjecne bosnje koje pravdaju kriminal nekom ko je 1992. ucestvovao u jednoj bitci za Sarajevo pa danas moze sta hoce na konto tog jednog dana. Niko ne vodi kampanju protiv Mirvica, al brate meni nije uredu da DIREKTOR kluba bude zena koja ne prati fudbal. Ne moram bit milioner nit imat svoju firmu da skontam u kojem smjeru se potezi povlace. Vracena u klub djevojka koja je informacije prodavala novinare i ima jos vece ovlasti nego prije, njeni haveri i haverice se uposljavaju u klub k'o da je JKP bokte, sve ista linija. Ova instagramusa bubne da ce za dvije godine napravit najveci klub na Balkanu, znaci za dvije godine ce prestic ono sto Dinamo radi 20 godina. Normalno da niko od nas ne moze Mirvicu pricat kako se pare prave, al niko od nas onda ne moze ni Hebibu pricat kako se ubacuje, on igra za Sarajevo a mi tipkamo od kuce, svodi se na isto. Ovo nikako nije uredu, @Revoltu svaka cast na postu, zadnji potezi koji se povlace su uzasni. Da je ovo radila prosla garnitura ljudi, do sad bi kasikare bacali u Titovoj. Ovako se sve pravda. Ne valja ici iz krajnosti u krajnost.
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Znaci haram mu bilo ko sta ruzno kaze za covjeka bez kojeg bi se ugasili momentalno , covjeka koji ulaze u klub u najgoroj ligi na svijet sa najtezim navijacima na svijetu kojima nista zivo ne valja i koji bi da kao nesta tjeraju da bi dosli na nivo celika iz zenice a malo nam je falilo , covjeka koji je ulozio u doba korone kada se sve zivo gasi i propada , samo cekaju pojedinci da nesta pljuju bolje vam je dodjite na utakmicu i prestanite palamuditi. Volim te Sarajevo idemo KUP osvojiti 

Zadnja izmjena: guadalupe, dana/u 04 apr 2022, 04:40, ukupno mijenjano 1 put.
- napoleon72
- Kontakt:
Haram bilo svakom ko prokomentarise Hebiba, Palica ili Velkoskog i njihove partije, ljudi koji igraju za klub u najgoroj ligi svijeta i daju svoj doprinos, ljudi koji su produzili/potpisali ugovore kad niko ziv nije htio. Od fudbala zaradjuju pare koje niko od nas u zivotu nece vidjet, nemamo im mi pravo prigovarat koji nismo.makli dalje od picigena iza zgrade.
GRMI SA SJEVERA!
1946
1946
Kod nas čim neko iznese kritiku da nešto ne valja, odmah ide kmečanje kao da je pljunuo na sve i rekao da ništa nikad nije valjalo niti će. Ovaj potez sa dovođenjem ove žbljohice je cirkusantski potez i kao takav će se pokazati, htjeli mi to ili ne. I to se treba napisati. Samo kod nas čim neko napiše kritiku, kao što je @revolt iznio konkretne stvari i primjere, odmah ide red ovih "trebaaa vam vratiti ovog i onog", pa onda red ovih "gaaaasimo li se" sarkastičnih bošnjačkih intelektualaca.
Ista je stvar bila i kad se vidjelo da stvari s Vinkom idu u helać lagano, a ovdje se nije dalo progovoriti o tome i furala se neka pozitiva i "gaaaasimo se" jer smo odigrali neriješeno, pa onda lagano vrag odnio šalu. Svaka čast Ismiru na svemu, ali nije Ismir Bog dragi da mu se ne može naći greška i na vakat ukazati na iste, da se ne bismo i mi i on hvatali za glavu kad već bude kasno.
Ista je stvar bila i kad se vidjelo da stvari s Vinkom idu u helać lagano, a ovdje se nije dalo progovoriti o tome i furala se neka pozitiva i "gaaaasimo se" jer smo odigrali neriješeno, pa onda lagano vrag odnio šalu. Svaka čast Ismiru na svemu, ali nije Ismir Bog dragi da mu se ne može naći greška i na vakat ukazati na iste, da se ne bismo i mi i on hvatali za glavu kad već bude kasno.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ako neko provali gdje smo trenutno neka mi javi da li smo na putu koji će nas oživiti ili na pogrešnom putu koji će nas baciti na dno? Ruku na srce ni meni nije jasno kako neka djevojka/žena može biti na tako važnoj poziciji i da pritom u intervjuu kaže da ne prati fudbal i još baci onu kašikaru kad kaže da ćemo za dvije godine biti najuspješnijih klub na Balkanu. Dok sa druge strane sumnjam da bi Mirvić samo pumpao pare i da ne radi ništa te da svoje poslove preusti drugim ljudima u klubu, kao što je bio slučaj sa prošlim vlasnikom.
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
- napoleon72
- Kontakt:
Ma ja sam 1000% siguran da niko nista Mirvicu ne govori lose niti tjera njega, ljudi samo komentarisu te realno cudne poteze. Sef akademije lik za kojeg niko nije cuo, direktorica kluba influenserica koja ne prati fudbal, vala i najpozitivniji likovi ovdje se negdje u dubini duse sigurno pitaju na sta ce to izac al nece da kazu nista da ne bi izgledalo kao pljuvanje po Mirvicu. Sto kaze Joker, nije ni Mirvic Bog da ne moze pogrijesit. Dovodjenje Kepcije, igraca, taj obecani autobus, vracanje neke pozitivne atmosfere u klub... Sve su to prepozitivne stvari i na tom skidamo kapu svi. Al vracanje Poture, dovodjenje ove zene na mjesto direktorice i taj spomenuti sef akademije kojeg ni na googleu nema, za mene su realno fule. Daj Boze da ja budem u krivu i da polizem sve sto sam rekao, nece mi bit problem, al smijesno je iskreno klimat glavom i govorit da su to dobri potezi i da Mirvic ne grijesi s njima kad svi znamo da nisu.Foux87 je napisao/la: ↑04 apr 2022, 04:44Ako neko provali gdje smo trenutno neka mi javi da li smo na putu koji će nas oživiti ili na pogrešnom putu koji će nas baciti na dno? Ruku na srce ni meni nije jasno kako neka djevojka/žena može biti na tako važnoj poziciji i da pritom u intervjuu kaže da ne prati fudbal i još baci onu kašikaru kad kaže da ćemo za dvije godine biti najuspješnijih klub na Balkanu. Dok sa druge strane sumnjam da bi Mirvić samo pumpao pare i da ne radi ništa te da svoje poslove preusti drugim ljudima u klubu, kao što je bio slučaj sa prošlim vlasnikom.
GRMI SA SJEVERA!
1946
1946
Pa gdje je ovaj strucnjak bio prije 5 godina?
Gdje ih sve nalaze? Nicu haman ko gljive. Sve strucnjak do strucnjaka, a mi ni milimetar naprijed.
Gdje ih sve nalaze? Nicu haman ko gljive. Sve strucnjak do strucnjaka, a mi ni milimetar naprijed.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- Shategabri
- Kontakt:
Činjenica je da bi mi bili u gorim go.vnima od komšija da nije Mirvić uletio.
Logično je bilo da će dovesti svoj kadar.
Njegove pare, njegovi ljudi.
E sad jesu li to podobni ili su sposobni...to je druga stvar.
Uglavnom se može uprazno galamiti, jedino da skroz krene nizbrdo i on digne ruke od svega.
Da li bi onda neko drugi uletio? I šta ako ne bi?
Da dođemo u poziciju otpisane investicije, to ne bi bilo baš zgodno.
Mi smo se opredjelili za model koji nas drži iznad vode.
Moramo biti svjesni, nama da nije investitora, mi bi bili negdje kao Čelik.
Jbg, ne sviđa se ni meni kako igramo, kad pogledaš najave na polusezoni, te trener, te pojačanja, a mi mrljamo li mrljamo.
Da li će biti bolje, da li je rano očekivati nešto? Moguće. Nije čovjek čarobnjak i treba vremena.
Treba sagledati sve. Naravno konstruktivno kritikovati.
Jel zna neko nasigurno da Mirvić kreše ovu Ajlu ili Anelu? Mislim ok ako je to kad dođe ovdje iz Čemerike, al ono, nije da nema tamo robe na izvoz pa da mu treba i ovdje koja kurtizana.
Manje mahale.
Logično je bilo da će dovesti svoj kadar.
Njegove pare, njegovi ljudi.
E sad jesu li to podobni ili su sposobni...to je druga stvar.
Uglavnom se može uprazno galamiti, jedino da skroz krene nizbrdo i on digne ruke od svega.
Da li bi onda neko drugi uletio? I šta ako ne bi?
Da dođemo u poziciju otpisane investicije, to ne bi bilo baš zgodno.
Mi smo se opredjelili za model koji nas drži iznad vode.
Moramo biti svjesni, nama da nije investitora, mi bi bili negdje kao Čelik.
Jbg, ne sviđa se ni meni kako igramo, kad pogledaš najave na polusezoni, te trener, te pojačanja, a mi mrljamo li mrljamo.
Da li će biti bolje, da li je rano očekivati nešto? Moguće. Nije čovjek čarobnjak i treba vremena.
Treba sagledati sve. Naravno konstruktivno kritikovati.
Jel zna neko nasigurno da Mirvić kreše ovu Ajlu ili Anelu? Mislim ok ako je to kad dođe ovdje iz Čemerike, al ono, nije da nema tamo robe na izvoz pa da mu treba i ovdje koja kurtizana.
Manje mahale.
Koševo Zapad
sve stručnjak za ovo stručnjak za ono, a ne da nismo ni milimetar naprijed nego smo još i nazadovali, za evropu se boriš
NEMA NAZAD
de ba ljudi sta vam je Nije Ismir kriv sekunde,da je na klupi magarac mi smo ove kamenjare trebali dobiti,pa sta je sa ovim igracima ,pola ih igralo po evropi,ne treba ti ni trener ni predsjednik ni pr ni menadjer ni navijaci ni koji rcku da u kamenjaru amaterima pokazes da znas igrat.
ili su ovo sve istroseni igraci koji su ovdje dosli odraditi dobar ugovor pred kraj karijere jer drugo nigdje ne bi mogli.
Kad vidim onaj dolazak kao barcelona koferi slusalice autobus oprema,imaju sve uslove a ko picke igraju,treba im **** mamicu sve do jednog
ili su ovo sve istroseni igraci koji su ovdje dosli odraditi dobar ugovor pred kraj karijere jer drugo nigdje ne bi mogli.
Kad vidim onaj dolazak kao barcelona koferi slusalice autobus oprema,imaju sve uslove a ko picke igraju,treba im **** mamicu sve do jednog
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Yugoslav First League:
eee 30 bodova ljudi imaju vise od teb,ja ne znam sta jos u klubu rade isti oni igraci koji su prokockali titulu a i sad im prvi bjezi 30 bodova.
Trebali su sami vec spakovati kofere i odseliti,cistku napraviti pa ne mora se ni u Evropi igrat sta ce nam doci ce Vatikan trehnut ce nas
Trebali su sami vec spakovati kofere i odseliti,cistku napraviti pa ne mora se ni u Evropi igrat sta ce nam doci ce Vatikan trehnut ce nas
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Yugoslav First League:
Yugoslav First League:
- Shategabri
- Kontakt:
Možda su uhljebi, a možda se on vodi onom da je to biznis i da treba neko ko ima iskustva u biznisu.napoleon72 je napisao/la: ↑04 apr 2022, 05:02Ma ja sam 1000% siguran da niko nista Mirvicu ne govori lose niti tjera njega, ljudi samo komentarisu te realno cudne poteze. Sef akademije lik za kojeg niko nije cuo, direktorica kluba influenserica koja ne prati fudbal, vala i najpozitivniji likovi ovdje se negdje u dubini duse sigurno pitaju na sta ce to izac al nece da kazu nista da ne bi izgledalo kao pljuvanje po Mirvicu. Sto kaze Joker, nije ni Mirvic Bog da ne moze pogrijesit. Dovodjenje Kepcije, igraca, taj obecani autobus, vracanje neke pozitivne atmosfere u klub... Sve su to prepozitivne stvari i na tom skidamo kapu svi. Al vracanje Poture, dovodjenje ove zene na mjesto direktorice i taj spomenuti sef akademije kojeg ni na googleu nema, za mene su realno fule. Daj Boze da ja budem u krivu i da polizem sve sto sam rekao, nece mi bit problem, al smijesno je iskreno klimat glavom i govorit da su to dobri potezi i da Mirvic ne grijesi s njima kad svi znamo da nisu.Foux87 je napisao/la: ↑04 apr 2022, 04:44Ako neko provali gdje smo trenutno neka mi javi da li smo na putu koji će nas oživiti ili na pogrešnom putu koji će nas baciti na dno? Ruku na srce ni meni nije jasno kako neka djevojka/žena može biti na tako važnoj poziciji i da pritom u intervjuu kaže da ne prati fudbal i još baci onu kašikaru kad kaže da ćemo za dvije godine biti najuspješnijih klub na Balkanu. Dok sa druge strane sumnjam da bi Mirvić samo pumpao pare i da ne radi ništa te da svoje poslove preusti drugim ljudima u klubu, kao što je bio slučaj sa prošlim vlasnikom.
Iz našeg ugla, kao navijača i laika koji prate sve to, a po nekoj matrici, trebao bi neko ko ima dodira sa fudbalom.
Zato ovo jeste čudno.
Kako god on kritikuje navijače, tako treba kritikovati i ono što on radi, a nije dobro.
I svakako, od njega zavisi i bilo kakav boost na tribinama. Ako se u klubu posloži, pa se bude nešto igralo, pa se boriš za titulu, pa odigraš dobru Evropu, eto Ismire i više navijača na tribinama.
Za konstantno više ti se otvorila prilika, Evropa i KL grupe su sad baš dostupne, ali to ne može sa ekipom koja uzme mršavi remi sa Leotarom.
Koševo Zapad
-
- Kontakt:
Molim vas, da iskreno napišete, da li iko od vas koji ovoliko pljujete po zeni nju lično poznaje? Prvo, ona je generalna direktorica FK Sarajeva, za tu poziciju se straži neko ko je stručan u ekonomiji, menadžmentu, da ima konekcije, ne treba uopšte da je ikada vidio fudbalski teren, a kamo li da je igrao lopte. Znaci, ona nije sportski direktor, razlucite to u svojim glavama. Drugo, kako vas nije stid da nekoga nazivate kuravom, da pišete da je Ismir k.ara? Zena je udata, ima djecu, braću, sestru, roditelje možda njen muz, djeca , roditeljii porodica ovo čitaju. Neko od vas imaju roditelje, majke, sestre i supruge kako bi se osjećali da po njima ovako uriniraju a da ih ne poznaju. Zato sam predlaga da FK Sarajevo napravi forum na zvaničnoj stranici kluba gdje bi samo mogli pristupiti oni koji imaju clansku kartu FK Sarajeva sa pravim imenom i prezimenom, a ne da se krijemo pod raznim nikovima i nazivamo ljude pogrdnim imenima.... Kada pročitam sta sve pišemo, majke mi , pomislim da je ovaj Ismir budala sto ista pokušava. Vecina nas i dans zivi sa roditeljima, molimo Boga da se uveliko u firmu gdje je redovna plata, pojedini, hvala Bogu, ovde nekima od nas doniraju karte, a raspravljamo da li je ona prava za mjesto Generalne direktorica. Ismir je napravio pare u Americi, i sigurno zna sa kim želi da radi. Prestanite vise da pametujete. Evo vam malo da čačkati po internetu, provjerite ko je generalni direktor Baselone. Pa mi napuste gdje je igrao, koliko je golova dao. Ako vam je mrsko da tražite, ja ću vam odgovoriti lopte nije nikada sutnuo... Nismo mi ništa zaslužili. Klub pod hitno da napravi forum, dosta je ovog mentalnog izivljavanja pojedinaca...
Evo i oni tebe selame!
- Shategabri
- Kontakt:
Pa isto bude i na tribinama, dođu orangutani koji se iživljavaju, istresaju frustracije iz sebe, psuju igračima, upravi, treneru, čistačici...ne ostane niko.
Da ne bude na forumu...bilo i biće toga. Kome to smeta, ne treba da u ovo sve ulazi.
Da ne bude na forumu...bilo i biće toga. Kome to smeta, ne treba da u ovo sve ulazi.
Koševo Zapad
čitaju li joj djeca ili muž šta izjavljuje u javnosti kao direktor FK Sarajevo
NEMA NAZAD
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ima itekako diskutabilnih odluka. Šef akademije - moze se reci nepoznanica, ali evo da ne bude da sere.m, vrijeme je ispred nas nek se dokaže.
Potura i slične, napisano je vec sve. E sad i ova direktorica.. Nisam pametan, Ismir bi trebao da zna šta radi, ali ne mogu reci da me nije strah. Ako je vec trazio osobu od povjerenja, logički gledano to bi možda bio njegov brat koji je također milioner. E sad, to sto njegov buraz salje ponude za partnerstvo s konama je drugi par čarapa, sto mi je uistinu konfuzno
Daj bože da i joker i revolt, ja i jos bruku raje nije u pravu za ovu gospođu i da će ona to raditi dobro.( Ne samo ona, nego opcenito ove silne žene u klubu ) Ali, meni ovo sve mirise na raspad u skorije vrijeme, na isti fazon kao i kod Nama. Jedino sto bi možda mogli malo bolje proci jer Ismir ima veliku ljubav prema klubu, pa eto mozda bi prvo povukao veze da dovede novog investitora, pa tek onda otisao, sto nije bio slucaj kod Nama. Također, evo ja još nisam našao niti jedan članak u vezi Nenada Podgorca, pa yebo te odakle su lika izvukli
Potura i slične, napisano je vec sve. E sad i ova direktorica.. Nisam pametan, Ismir bi trebao da zna šta radi, ali ne mogu reci da me nije strah. Ako je vec trazio osobu od povjerenja, logički gledano to bi možda bio njegov brat koji je također milioner. E sad, to sto njegov buraz salje ponude za partnerstvo s konama je drugi par čarapa, sto mi je uistinu konfuzno

Daj bože da i joker i revolt, ja i jos bruku raje nije u pravu za ovu gospođu i da će ona to raditi dobro.( Ne samo ona, nego opcenito ove silne žene u klubu ) Ali, meni ovo sve mirise na raspad u skorije vrijeme, na isti fazon kao i kod Nama. Jedino sto bi možda mogli malo bolje proci jer Ismir ima veliku ljubav prema klubu, pa eto mozda bi prvo povukao veze da dovede novog investitora, pa tek onda otisao, sto nije bio slucaj kod Nama. Također, evo ja još nisam našao niti jedan članak u vezi Nenada Podgorca, pa yebo te odakle su lika izvukli

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Ono što sam ja pročitao je više nego korektno. Svjesna je gdje dolazi i sta treba raditi. Ne znam sta je lose rekla
Evo i oni tebe selame!
- Shategabri
- Kontakt:
Kakve veze ima što su žene?GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑04 apr 2022, 09:14Ima itekako diskutabilnih odluka. Šef akademije - moze se reci nepoznanica, ali evo da ne bude da sere.m, vrijeme je ispred nas nek se dokaže.
Potura i slične, napisano je vec sve. E sad i ova direktorica.. Nisam pametan, Ismir bi trebao da zna šta radi, ali ne mogu reci da me nije strah. Ako je vec trazio osobu od povjerenja, logički gledano to bi možda bio njegov brat koji je također milioner. E sad, to sto njegov buraz salje ponude za partnerstvo s konama je drugi par čarapa, sto mi je uistinu konfuzno![]()
Daj bože da i joker i revolt, ja i jos bruku raje nije u pravu za ovu gospođu i da će ona to raditi dobro.( Ne samo ona, nego opcenito ove silne žene u klubu ) Ali, meni ovo sve mirise na raspad u skorije vrijeme, na isti fazon kao i kod Nama. Jedino sto bi možda mogli malo bolje proci jer Ismir ima veliku ljubav prema klubu, pa eto mozda bi prvo povukao veze da dovede novog investitora, pa tek onda otisao, sto nije bio slucaj kod Nama. Također, evo ja još nisam našao niti jedan članak u vezi Nenada Podgorca, pa yebo te odakle su lika izvukli![]()
Hoće li one šutati loptu na terenu, pa da kažemo nisu ravnopravne i oho nam se?
Bilo nam je kuronja u klubu koliko hoćeš, pa su neki paravili epske propasti i resete kluba, pa hajmo ponovo.
Eto bila je Sabrina, dosta stvari nije dobro radila, neke i jeste, između ostalog uzeli smo dvije titule za njenog mandata, to se može okarakterisati i kao uspješan mandat. Otišla kako je otišla, nisu ni neki drugi otišli na bolji način.
Ja baš mislim suprotno, Ismir ako se naljuti će nas otpisati i boliće ga qrc. U smislu šta i kako dalje.
Itekako je on svjestan gdje investira i koliko je nekom zanimljivo da od njega sutra kupi ako mu se bude dizalo sidro.
Koševo Zapad
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ja nisam nigdje vidio da osoba koja je za petobanku prodavala informacije klixu se vrati na posao, jos je sad dobila unaprijeđenje. I jos na to sve kao vrhunac ona je i sve ove trebe dovela u klub. A ti meni reci kojim potezom je ona zasluzila da takvu privilegiju dobije ?Shategabri je napisao/la: ↑04 apr 2022, 09:24Kakve veze ima što su žene?GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑04 apr 2022, 09:14Ima itekako diskutabilnih odluka. Šef akademije - moze se reci nepoznanica, ali evo da ne bude da sere.m, vrijeme je ispred nas nek se dokaže.
Potura i slične, napisano je vec sve. E sad i ova direktorica.. Nisam pametan, Ismir bi trebao da zna šta radi, ali ne mogu reci da me nije strah. Ako je vec trazio osobu od povjerenja, logički gledano to bi možda bio njegov brat koji je također milioner. E sad, to sto njegov buraz salje ponude za partnerstvo s konama je drugi par čarapa, sto mi je uistinu konfuzno![]()
Daj bože da i joker i revolt, ja i jos bruku raje nije u pravu za ovu gospođu i da će ona to raditi dobro.( Ne samo ona, nego opcenito ove silne žene u klubu ) Ali, meni ovo sve mirise na raspad u skorije vrijeme, na isti fazon kao i kod Nama. Jedino sto bi možda mogli malo bolje proci jer Ismir ima veliku ljubav prema klubu, pa eto mozda bi prvo povukao veze da dovede novog investitora, pa tek onda otisao, sto nije bio slucaj kod Nama. Također, evo ja još nisam našao niti jedan članak u vezi Nenada Podgorca, pa yebo te odakle su lika izvukli![]()
Bilo nam je kuronja u klubu koliko hoćeš, pa su neki paravili epske propasti i resete kluba, pa hajmo ponovo.
Eto bila je Sabrina, dosta stvari nije dobro radila, neke i jeste, između ostalog uzeli smo dvije titule za njenog mandata, to se može okarakterisati i kao uspješan mandat. Otišla kako je otišla, nisu ni neki drugi otišli na bolji način.
Ja baš mislim suprotno, Ismir ako se naljuti će nas otpisati i boliće ga qrc. U smislu šta i kako dalje.
Itekako je on svjestan gdje investira i koliko je nekom zanimljivo da od njega sutra kupi ako mu se bude dizalo sidro.
Evo necu da pljujem ovog Nenada, ali čovjek je ili vodoinstalater, ili su mu fulali ime i prezime kad su pisali.
Za tako nešto postoji zvanična stranica kluba koja bi trebala objaviti da imamo novu direktoricu, da morto ovdje nije objavio clanak s klixa ja bi i dalje mislio da nemamo direktora.
A evo između ostalog možda bi saznali ko je Neno, ma da lik ne može ni biti ubleha kad nikakve važne funkcije u nekoj firmi nije ni obavljao

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
pa u klubu je sve go klošar ali niko još ne diže buku oko toga samo zato jer je Ismir zadobio naše povjerenje, a on raspoređuje sve. Sreća pa smo 30 bodova iza prvog, odavno se ne sikiramo.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑04 apr 2022, 09:31Ja nisam nigdje vidio da osoba koja je za petobanku prodavala informacije klixu se vrati na posao, jos je sad dobila unaprijeđenje. I jos na to sve kao vrhunac ona je i sve ove trebe dovela u klub. A ti meni reci kojim potezom je ona zasluzila da takvu privilegiju dobije ?Shategabri je napisao/la: ↑04 apr 2022, 09:24Kakve veze ima što su žene?GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑04 apr 2022, 09:14Ima itekako diskutabilnih odluka. Šef akademije - moze se reci nepoznanica, ali evo da ne bude da sere.m, vrijeme je ispred nas nek se dokaže.
Evo necu da pljujem ovog Nenada, ali čovjek je ili vodoinstalater, ili su mu fulali ime i prezime kad su pisali.
Za tako nešto postoji zvanična stranica kluba koja bi trebala objaviti da imamo novu direktoricu, da morto ovdje nije objavio clanak s klixa ja bi i dalje mislio da nemamo direktora.
A evo između ostalog možda bi saznali ko je Neno, ma da lik ne može ni biti ubleha kad nikakve važne funkcije u nekoj firmi nije ni obavljao![]()
NEMA NAZAD